StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sjuk :/

Frureinhold.se / 13 Februari, 2009 - 14:08 / Vardagen

Som sagt min mage är urfunktion, och mår inte magen bra, mår inget bra. Känner mej som en säck potatis minst sagt. Men jag kom upp ur sängen vid 9.00 duchess ville inte alls vara tyst och gosa, nej nej, hon ville att mammsen skulle gå upp och leka. Ibland blir man helt galen på henne, men det är väl så med bebisar antar jag. Gick upp och la mig i soffan, snoza 1 timma till top model innan jag fick ta mig i kragen och göra mig iordning. Ringde pappsen och bestämde lunch halv 12 :) Fick bli pytt i panna med  ägg, och om man skall göra ett pluss i kanten kunde jag stå på benen efteråt, så jag tror mina mediciner har börjat värka.. good !!
 
Igår när jag och pappie var på synundersökning :P Bäst är du !!



Solen får mig att må ännu bättre, ge mig mer utav den och jag kommer att bli frisk ;)



Efter lunch fick det bli en runda på stan, ngr ärenden som behövde fixas, men säger inte vad ;)

Idag är det fredagen den 13, och jag hoppas att alla har klarat sig ifrån skador eller elände, jag har hittils inte skadat mig, men man vet aldrig, dagen är lång. Var på er vakt !! jason kan stå runt hörnet ;)

Men nu är jag i allafall hemma tillsammans med duchess myser vi i soffan. Båda väntar på att robin skall komma hem, kan ju alltid hoppas på att det är snart, vill åka och kolla på bil och också ta en promenad. Ikväll väntar godis och lets dance, vem vill ni skall vinna ?? jag är kluven, det är så många som är bra. Vad tycker ni??



Sen över till den 14/2-2009, med andra ord alla hjärtans dag, vem uppfann den dagen och vem bestämmer hur den skall firar, hur gör ni och vem skall ni fira dagen med ?? själv skall jag göra det tillsammans med vänner och med baby. Huvudsaken är att man är tillsammans med personer som man mår bra utav och som gör en lycklig. Välj själva. !



xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: