StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Barbie 50 år !

Frureinhold.se / 05 Februari, 2009 - 12:24 / Vardagen

Så var hon 50, ganska kul ändå när man tänker tillbaka när man själv var liten, vad önskade man sig inte förutom bilar?? jo en barbie och frågar du barn idag så vill de ha en barbie i julklapp eller present. Det är nog få leksaker förutom lego som kan leva kvar i så många år. Men man får väl lyfta på hatten och grattulera.

Idag är sista dagen på ledigheten och jag skall försöka skriva klart Jonathan Wolffs seminarie, den boken skall jag ge till ngn som jag hatar mest av allt. Den är rena terrorn. Men nog om skolan, om en timma kommer Robin hem med rörläggaren :) ska sätta på kaffe så dom får en liten fika innan dom börjar arbeta :) Men om man ska diskutera ledighet har jag ju bara en lektion på fredags sen är det helg, så jag skall inte klaga. Efter skolan på fredag blir det att vänta på Robin som skall hämta mig, men jag fixade världens lösning :) Satt och pratade med Heléna igår och vi kom fram till att ta en fika, prata gammalt groll och blicka framåt :) kul kul vi har mer saker gemensamt än vad man kan tro ;)



Till helgen börjar melodifestivalen :) lite synd att man inte kunde vara där, tror det hade varit mysigt :) men jag får följa det hemma i soffan med en mysig baby ;)



Igår var vi hos fredrik som planerat, lagade god pasta med ostsås :) och gissa vad jag fixade till efterrätt ??? SEMLA, jag var poppis efter det kan jag lova, men mums vad gott det var. Dock hade alla ätit för mkt till middag så det tog emot med all grädde, men ner gick den !



Alla får ha en toppen dag :) själv är det mysbyxor från topp till tå ;)

xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: