StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

helgen

Frureinhold.se / 21 December, 2008 - 20:09 / Vardagen

Så var helgen över och jag är trött men inte överrivet, som sagt i fredags blev det lugnt hemma i lödöse. På lördagen gick jag upp vid halv 8 för att åka till johanna och frixa mitt fina löshår :D blev kano btw, tack johanna du är bäst !!
 
***


På lördags eftermiddagen bar det av till ulricehamn för servering på Sandras bröllop, gick hur bra som helst, åkte hem runt 9 så det blev inte allt för sent.


söndag nu då, dagen har varit lugn och skön, åkte till uddevalla vid 11 och tog en tur med jennifer och hästarna i skogen, riktigt mysigt och kul med västen :D Robin hämtade även ut en julklapp till mig idag :D:D 3 dagar kva, spännande ! Vi åt i allafall gå älg filé vilket var super gott, åt lite efterrätt i form av tårta och chocklad !!


Nu är det slapp för resten av kvällen

xoxo
ciao


Postat av: Camilla

vad lik du blev Johanna när du fick långt hår.. Ni är som tvillingar ibland, läskigt.. hihi.. Men det blev jätte fint!! Roligt att ändra från kort till långt på bara några timmar och det blir totalförändring! Du är alltid lika fin! kramar

2008-12-21 @ 21:24:11
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Camilla

=) du få oxå ha en bra jul!!

2008-12-21 @ 22:16:26
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va super fint ditt får blev! Längtar tills du kommer till skolan , snart hoppas jag, så att jag får se kalaspinglan live =)

2008-12-22 @ 07:57:29


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: