StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon :)

Frureinhold.se / 02 November, 2009 - 10:45 / Vardagen

Förlåt för den dåliga uppdateringen under helgen men vi har som sagt inte varit hemma och hos mamma och pappa har det inte funnits tid till att sitta framför datorn. I helgen har det varit halloween fest för hela slanten :D hur kul som helst att få klä ut sig lite smått :p Vi var hos joakim och anna (min bror och hans tjej) Jag var dock nykter men jag har alltid lika skoj för det. Jag är ingen loser som måste dricka alkohol för att kunna släppa loss, skämt och sido, men det är skönt att slippa dricka massa för att kunna prata med folk. Robin är som mig, dock drack han ngr drinkar men det är ju gott :D


Igår var det valpkurs avslutning, nästa gång är det spårning och då har man inte tid för att leka och busa. Så det blev korv och lek igår. Macy blev helt uppspelt, men när det kom till sökning av en pinne i en ruta var hon vrål snabb, snabbast av alla och sprang rätt in i rutan och hämtade pinnen och sprang till baka. Hon fick till och med plus poäng ;) slå det om ni kan haha :)

Idag är det dystert väder må jag säga, regnar blåser och det är minst sagt ruggigt ute. Jag skall inte göra många knop idag, ta en sväng till torp och handla mask medel till djuren och kika lite om jag hittar ngt kul.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: