StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

hunkydory

Frureinhold.se / 02 September, 2013 - 14:58 / Shopping

Jag köpte för två år sedan nu en ny vinterjacka ifrån Hunkydory. Jag har varit kanon nöjd med den och den har verkligen hållt, trots regn, snö och vind. Det blir nog sista säsongen som den hänger med nu, men den har verkligen kommit till användning. Jag gillar hunkydorys kläder inte bara för kvaliten men även för deras design. De använder sig av så härliga färger som sticker ut men som även är diskreta. Jag är ju helt såld på kabestickat i typ creamfärger. Även deras tjockare leggins/tajts är sjukt läckra. Som jag skrev igår kommer det bli mycket snygga jeans/tajts med härligt goa tröjor upptill. 
Hur snyggt är det inte? även att ha en skinnjacka över en lite tjockare tröja nu på hösten är riktigt hett. Som idag, 20 grader när jag lämnade skolan, det var nästan så det itne behövdes en jacka, men en go tröja funkar jämt :) Det är synd att man inte har obegränsat med plats och pengar för då hade jag beställt hur mycket som helst :p
 
 

Postat av: Marie

Ohh snygga kläder, de har snygga plagg som du säger och bra kvalité =D

Tack så mycket, kul att du gillade min justering på designen =D

2013-09-02 @ 16:40:32
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Anna-Frida

Mitt enda hunkydory-plagg hänger hos din morfar! Hahaha glömde min tröja där sist, aldrig fått tummen ur o hämta den! :)

2013-09-02 @ 22:18:17


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: