StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sömns hos barn

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 11:54 / Hailey

sitter just nu och läser om sömn hos barn. Det är en ständig diskussion om hur mkt ens barn sover respektive hur lite. Alla barn är olika och fungerar på olika sätt. Hailey har för det mesta sovit väldigt bra och vi är bortskämda med det. Hon går och lägger sig mellan 19.00-20.00 på kvällen och vaknar mellan 07.00-08.00, det är standard. Hon brukar nu det sista när vi är hemma somna igen vid 10.00 och sova till typ 11.30, nu sover hon än och klockan är snart 12.00. Vi busar och grejar och vid 15.00 får hon sova igen och då får jag gå upp och väcka henne vid 16.00 igen så hon inte sover för länge. Det känns som om hon sover väldigt mkt för att vara snart 1 år och 3 månader. När vi är iväg så blir det inte samma sömn, då sover hon i bilen och är nöjd med det. Hon är pigg och glad under vaken tid, men har inget emot att sova. Fatta mig inte fel nu, klart det är skönt med barn som sover, men kan det bli för mkt sömn?? Skriv gärna hur era barn sover..
 

Postat av: Elin

Hej bästaste Jennifer!
Freja sov med nästan exakt samma intervall som Hailey gör idag och gjorde väl så ända tills Freja började dagis och där fick barnen sova först efter lunch som avslutades kring kl 12 ungefär och sov sen omkring 2 timmar. Men ju äldre dom blir desto mindre sömn verkar behövas och det styr dom lite själva. Så länge dom går att lägga utan större protester på kvällen så är nog sömnen "lagom" hur den än ser ut under dagen skulle jag nog vilja säja. Sämst är ju om dom får in en sovperiod kring 18-tiden... Kram på er!

2012-11-23 @ 13:03:13
URL: http://mountedsports.se
Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

Min lilla kille har sovit riktigt bra sen han föddes. Va bara några veckor han ville ha mat på natten men sen har han sovit 11-12 timmar per natt :) han sover 1-2 ggr per dag i sammanlagt 3 timmar kanske. Väldigt olika..
Tror inte barn kan få för mycket sömn helle. Men som föregående skrivare; ju äldre dom blir ju mindre sömn. Min stora kille sover allt mellan 10-12 timmar men ingrnting på dagen.

2012-11-24 @ 22:17:49
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: