StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 09:20 / Hailey

Hej alla fina och godmorgon, Känner att textinläggen här är typ noll haha :p men jag har fastnat så för instagram(mrsreinhold), lägger upp bilder helt hysteriskt :p Men det är så lätt, klick och så upp :D fånga ögonblicket, den som uppfann instagram lär knappast äta löksoppa nu ;) Jag håller allafall på att vakna nu och skall snart byta blöja på hailey som ligger och trycker ut frukosten på golvet :p Btw så tog hon sina första steg igår, allstå inte helt själv utan med hjälp av mina händer :D men det var såååå gulligt. hon gick mellan mig och hennes farmor, jag fällde nästan en tår :D Får se hur hon löser det idag när hon har fått sova på saken :D Hon har allafall fått ett riktigt humör, förut vid frukost var det minsan hon somn bestämde om exakt allt. Mamma skulle vara hennes lilla betjänt :p skämt och sido, men fick hon inte som hon ville var det jordens undergång. Men det är väl så, de små skall också hitta sig själva och se vad som funkar och inte. De har ju ingen aning om hur saker och ting funkar, det är ju där vi kommer in, vi föräldrar :)
Idag är det Haileys 8 månaders dag :D helt otroligt vad stor min lilla tjej blivit, satt igår på kyrkcafet och funderade på en till :p lugn det kommer inte nu, men vad underbart det är med syskon. De har varandra och man inser inte hur mysigt det är med bebisgos :p alla åldrar har sin charm. Man inser bara inte att tiden går så fort och man stressar hela tiden framåt. Men men tänkte lägga upp filmer sen på min sessa, har två som jag inte lyckats lägga upp än. Seg i know !! Men här kommer allafall kort ifrån i morse :p lillsnuttan !
jag vill ha smörgåsen för mig sjäääääääälv !! väldigt lik sin pappa ;)
nam nam nam nam !!! sötaste finaste och underbaraste lilla Hailey !

Postat av: Saga -mamma till Emilia

Åh, stora tjejen alltså! Grattis på månadsdagen :)

2012-05-10 @ 10:00:41
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

haha! Linus är likadan såfort man råkar titta på de han äter så skriker han precis som om man ska sno de från han lixom :P

2012-05-10 @ 10:25:32
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

Visst är det härligt med bestämande barn :) Min stora kille tror han bestämmer allt (han blir 3 i juni)

Och visst är det fantastiskt med syskon :) När jag väntade våran lilla och den stora hade sina trotsdagar så undrade jag hur vi tänkte genom att skaffa en till :) Men det är nog det bästa jag nånsin gjort! Dom verkligen älskar varandra :)

2012-05-10 @ 10:29:11
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/
Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

SV: Vi har 2 år och 4 månader mellan våra. Det tycker jag är helt lagom. Då kan dom ha mer glädje av varandra än om det skulle vara större ålderskillnad mellan dom tror jag :)

2012-05-10 @ 10:56:42
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: