StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 08:39 / Foto

Hej alla fina och godmorgon :) Hoppas ni sovit gott, jag känner mig ändå rätt utvilad trots att vo gick och la oss svin sent :p Hailey vaknade 05.30 första gången och jag lyfte då över henne i sängen och gav henne välling. Sen gosade vi och somnade om till 07.30 :) Väldigt skönt. Idag är det helt okej väder, klockan är ju inte så mkt men det är halvsoligt och lite blåst. Men jag tror minsann att vi skall åka iväg på picknick :) mirjam kommer hit senare och det är hon som skall visa oss ngt fint ställe :) Jag tänkte ta Robin och hailey ner till bäckravinen imorgon och fota ett familjekort bland alla vitsippor :D det är så bra med stativ och självutlösare :) Idag är det även pilates och efter bara 2 springrundor förra veckan kan jag tänka hur jobbigt det blir idag. Funderar på att köra lite rockring under dagen bara för att värma upp mina stackars vilande muskler :) skall försöka vara bättre idag med uppdatering också :D det är inte lätt att vara aktiv bloggare när det är så fint väder och man är ute hela tiden :p
Tänkt bjuda på gamla kort haha skratta på :D
10 juli 2005 !
thailand 2007
thailand 2007
hahah parodi, thai 2007
Ja vad skall man säga, när man hittar gamla skivor med kort på då börjar man bli gammal :P Men skoj att hitta de korten, bbåde fina och tråkiga minnen :) men det är väl så det funkar, inget skall vara enkelt :) ita a bumpy road :)

Postat av: Miss Sunshine

Fina bilder :)



Sv: Allt är fint, själv då? :)

2012-04-30 @ 09:22:57
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/
Postat av: feztis

Igår hade vi det bra, lekte ute hela förmiddagen och sen åkte jag och jobbade kvällen.

2012-04-30 @ 09:35:24
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: Saga -mamma till Emilia

Fina bilder :)

2012-04-30 @ 09:35:59
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: Martina - mamma till Novalee

Visst är det kul att hitta såna där gamla bilder, gjorde det själv för ett tag sen men blir rätt så deprimerad när man ser hur fin man var då ^^ bara att träna sig i form igen sen när bebis är ute och jag slutat amma :)

Så härligt när det börjar bli fint väder ute igen så man kan hitta på mer saker, tycker ju dock att värmen kan komma snart så man slipper ta på sig så mycket kläder bara..



Sv. Tack så mycket! :) Jo än så länge är vår dag rätt så bra faktiskt, hade tänkt att ta mig en liten promenad med hunden snart och sen ut och leka en stund i sandlådan med skruttan :) Så stor hailey blivit :)

2012-04-30 @ 10:03:51
URL: http://hallonmuffin.blogg.se/
Postat av: Bella

Åh vad man längtar utomlands när man kollar på dina bilder! :( fin du var i mellanlångt hår! Jättefint tycker jag!

2012-04-30 @ 11:42:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: