StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Bildregn ifrån dagen

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2011 - 20:16 / Hailey

Som sagt idag var Anna, Camilla, Johanna och lilla Naemi här :) Det blev en massa mys med båda tjejerna och nu inser man verkligen hur snabbt de små skruttisarna växer :) naemi som varit så liten liten var nu en stor tjej om man jämför med Hailey. Hailey sov större delen av tiden de var här, de hann inte mer än ut genom dörren innan hon vaknade haha :p det är väl typiskt.. Vi bestämde även att till nästa sommar skall vi ta en riktig tjejhelg med krogen, hotell och bara girlpower. Jag hade ju pinkparty när jag fyllde 20 och då var bla. dessa tjejer hos mig och de var verkligen den mest lyckade krogrundan genom tiderna haha :p
underbara johanna, min barndomskompis och längsta vänn som fortfarande finns där. I mars kommer hennes bebis och jag längtar så himla mycket. Vem kunde tro att efter såhär många år står vi som mammor, vänner, ja riktiga systrar !!
super vackra Camilla, även hon nyss bliven mamma, ärligare och finare människa finns det inte många av, stort hjärta och sprider mycket kärlek !!
Fin Fina och lika underbara Anna, gud vad skoj det var att träffa dig igen, det var ju 100 år sedan och riktigt tråkigt. Men det får det bli ändring på, hon har som de andra tjejerna över ett hjärta av guld, hon sprider så mkt gäldje !! stor kram till dig !!
mamma camilla och underbara Naemi !!
Hailey och Anna !
¨
Snart mamma johanna och Naemi !!
Macy är en riktig go kudde ! missa inte jorden på macys näsa, riktig mullvad !!

Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

Men så många fina ord vännen! Ja, nästa gång är du och sötis Hailey välkommen till edet! =)

2011-10-03 @ 20:42:36
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Gud vilka härliga kort, man blir alldeles glad av att se på er :)!

2011-10-03 @ 21:01:00
URL: http://alexandramortensen.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: