StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

fjällen

Frureinhold.se / 09 Januari, 2011 - 22:04 / Shopping

Det är verkligen helt underbart att vara i sälen. Vi har bara varit här i ngr timmar och jag känner redan hur fylld av lugn jag har. Vi har ju som sagt ätit gott, druckit gott och myst oss. Barnen har varit helt sjövilda, speciellt tuva som har energi och vilja som en jagad människa som vill överleva haha om ni fattar vad jag menar :p Men nu är kl 22.00 och alla är helt döda. Det har varit en lång resa fast som vi tyckte gick super fort, sen upppackning och promenad, gör att man stendäckar tidigt. Sen tror jag att alla vill att det skall bli morgon så vi kan ge oss ut i backen, det skall bli så super skoj.  
Vad mer skall man skriva, vad händer för övrigt utanför den hä r resan. Jag har fått hem H&M katalogen som halva amatörbloggvärlden och alla är lika exalterade, vissa har till och med gjort en beställning. Jag har fortfarande is i magen, jag har gjort massa väck ;) ni vet ååhh det uill jag och åhhh det passar ju sååå bra till våren. Helt besatt, Robins kommentar blir, oj då, detta blir dyrt.. och då är det H&M (vilket är en billig affär) Men något som jag skall köpa iår, så är det nya bikinisar och härliga tunikor :) det är underbart.
Hur extremt söt är inte denhär ? must have eller vad ?! :D
För er som är ett fan av chanel skulle även vilja fylla garderoben med dessa kläder, det är 2010 men det gör mig inget :D



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: