StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Svar på frågestunden

Frureinhold.se / 23 November, 2009 - 21:36 /


1. Hur lång är du? 170

2. hur mkt väger du: 60 kg

3. tänker du göra silicon: Inte nu men efter att jag fött barn ev.

4. Just det ja, hur träffade du Robin "igen"? För ni hade väl glidit isär? (Jag och G lekte när vi var små och träffades igen måååånga år senare): Vi träffades för ett år sedan av att robin skickade ett sms till mig och så träffades vi på en fika, som alla förstår ledde till detta underbara liv :D

5.Varför vill du ta svininfluense vaccinet? Tror du att denna svininfluensa är mer smittsam och skadlig än de vanliga som går årligen?: detta är en pandemi, verkligen världsomfattade och många fler i min omgivning har blivit sjuka om man jämför sedan tidigare år med ''vanlig'' influensa''. Den är mediakåt så det skriker om det, men det kändes helt rätt, nu slipper jag den och jag smittar inte runt den :) 

6.hur länge har robin drivit sitt företag? driver han det själv eller med hjälp av nån?: Det är ett familjeföretag som han till viss del driver tillsammans med sin pappa :)

Kul med lite frågor och svar såhär på måndag kväll :) hoppas alla får en härlig kväll, själv ligger jag i sängen med en förlamad arm och är allmänt gnällig. Tur Robin är här hos mig och pýsslar om mig som bara han kan :)




Postat av: Anonym

Men du är väl inte 1.70? Var du inte strax under?

2009-11-24 @ 12:02:09
Postat av: TotalPink- J

jag har nyss mätt mig och då var jag 1.70 :)

2009-11-24 @ 15:58:20
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: