StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

god förmiddag !

Frureinhold.se / 15 December, 2009 - 13:45 /

ZZZZzzz så känner jag mig just nu, sitter i soffan och har precis kommit hem ifrån jobbet. Började kl 6 idag vilket innebär uppstigning kl 5. Men det är otroligt skönt också eftersom att du kommer hem vid 13. Såg precis en super söt kommentar utav Tindra, min 5 åriga systerdotter. Självklart skall du få ett kort på macy, har tittat ut ett redan och det är väl klart att du skall få rida på satina :)



så söta, man smälter ju :) men gud så tiden går fort, macy är ju bara ett litet bebisbarn där. Nu är hon mer en trotsig tonåring som bara vill göra tonåringsbus. Men det hör väl till, jag tränade spår igår inne på kvällen och hon är så duktig. Borde gå ut och träna lite nu med, hon tycker det är så skoj och det är nyttigt för henne att fp igång näsmusklerna :p På söndag kommer valpkurs folket igen och då måste det märkas att vi tränat :D

Vila lite nu med godis och sen ut.


Postat av: jennie gustavsson

hejsan.

det är jag som är ägaren till pappan på din hund :)

så roligt att se bilderna hur dom ser ut :)

bh jennie

2010-03-04 @ 11:52:19
Postat av: TotalPink- J

heej :) gud vad kul att få höra ifrån dig :) jag har mkt att tacka för :D har världens trevligaste och underbaraste hund :) fick kort på herren och han är ju så fin att man smälter :) skicka gärna fler kort till min mail om du har :) hur är han som hund? haha nu kom macy med en rosa toffel i munnen och ser minst sagt nöjd ut :)

2010-03-04 @ 18:45:12
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: