StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

minnen för livet

Frureinhold.se / 30 November, 2012 - 21:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu närmar sig julen allt mer och jag kommer nog att tjata om det flera gånger. Julen betyder otroligt mkt för mig och jag privilegad med två helt underbara familjer. Iår kommer vi att åka upp till uddevalla den 23 december och sover över hos haileys farmor och farfar till den 24 :) vi äter mysig frukost, öppnar paket och bara mysa :D Vi åker inte till lödöse föränn runt lunch vilket är helt underbart. Att få spendera mkt tid tillsammans. I lödöse väntar, mamma, pappa, jessica med familj och min bror och hans tjej (med bebis i magen). Det kanske låter jobbigt att resa runt hela julen, men som det känns nu så nä inte ett dugg. 
 
Imorgon skall vi till uddevalla, byta däck på bilen och käka lunch ihop med robins föräldrar. Blir bara en kort visit då vi måste greja här hemma. Vi skall ju till liseberg på söndag så då blir det itne mkt gjort tyvär. Men men så är de, full rulle, precis som vi vill ha det. Men påtal om minnen, Hailey, min underbara hailey, tänk att du skall få fira din andra jul nu, mer underbarae för varje dag som går. Du börjar få en sån personlighet så det är helt sjukt. Lik mamma? det kan man nog inte ta ifrån dig, men utseendet har du fått från din fina pappa !! 
 
I love you !

stressig morgon

Frureinhold.se / 30 November, 2012 - 14:26 / Vardagen
1 Kommentarer

Japp idag har det varit en stressig morgon, hailey vaknade vid 08.00 (fortfarande lyx för mammy). Vi är riktigt sega på morgonen, men idag var det full rulle. Började med att dammsuga och tvätta golven innan frukost. Sms:ade med mickan och vi kom överens om att åka till ikea. Det är väl inte så stressigt tänker ni, men ni skall se mina rutiner jag gör varje morgon. Vaknar och ger hailey välling, sen upp, bädda sängarna, ta fram kläder till oss båda, ner fixa frukost, äta den och sen tvätta oss, borsta tänderna, jag skall sminka mig och fixa håret. Sen efter morgonbestyren skall macy ut på en promenad, på med alla kläder fixa och dona. Det tar tid minst sagt. Skall man då även iväg måste man se till att packa väskan och se till så allt är med. pjuu helt enkelt :p 
 
Det gick allafall bra på ikea, handlade lite ljus och blommor inget mer än så. Vi tog en lunch med fika efteråt :) riktigt mysigt och jag är så glad att jag träffat så underbara människor som mattias och mickaela !! Nu blir det att se på greys, skulle ju kikat på det igår, men jag hade tagit fel på dag :p oopps !! 
 
denna lyssnade vi på hela morgonen :p

rosiga kinder

Frureinhold.se / 29 November, 2012 - 21:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Det finns inte mkt som slåt rosiga kinder på ett barn, sådär goa kalla och fulla av liv och håret är helt ruffsigt efter mössan. Vi var som sagt ute förut när det snöade och hailey gick nog första 10 minuterna med munnen öppen och fångade alla flingor :p vi gick en runda runt kvarteret och hon var så duktig och tuffade på hela tiden :) vi kom till gungorna och hon vägrade att gå därifrån, snacka om att vara bad mummy när man till slut får gå ifrån gungorna med en ledsen/arg hailey i handen. Men som tur var glömmer barn snabbt och så fort hon fick se pingu och böne som stod och lös så fint vid dörren. 
 
Idag har vi som sagt varit med jessica och barnen en stund på förmiddagen, vi åt en god lunch som jag fixade. Jag är en riktig mästare på pasta carbonara, yum yum. vi var väl hemma vid 14.00 igen och då fick lilltjejen sova, passade på att greja, gå ut med macy och kika på oth. Nu på kvällen har jag hämtat jessica i gbg som var avsked/afterwork med jobbet, från och med måndag börjar hon på ett nytt jobb. Samma enhet men en annan position. Jag har även snackat med min läkare angående nacken idag och jag skall dit om 2 v, skall sluta med värktabletterna som jag äter nu, de funkar inte ett smack ändå så onödigt att äta en sån hög dos. 
 
Nu blir det greys, ha en mysig kväll :)
 


Update

Frureinhold.se / 29 November, 2012 - 19:24 / Hailey
0 Kommentarer

Kommer när jag är hemma igen, är på g till Gbg för att hämta systeryster <3


julig header

Frureinhold.se / 29 November, 2012 - 14:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu snöar det ju trots allt ute och julkänslorna blir starkare och starkare :) vad piffar inte upp lite extra då än en header med lite jul i sig ? :) 

När bilder sprider sig

Frureinhold.se / 29 November, 2012 - 09:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Det som är extra kul när man tar så mkt kort som jag gör är när de sprider sig. Självklart inte på ett negativt sätt, men när man fångar det där ögonblicket som gör att fler än jag drar på smilbanden :) Igår fick jag precis ett sånt kort, hailey min lilla spextjej ställde sig i en riktigt korrekt yoga position (vig som attans) jag knäppte till med kameran på måfo och vips detta kort :D La upp det på bloggen och på IG och senare på dagen fick jag en förfrågan av en bekant att låna bilden :) självklart får du de :) så kika in på henne blogg HÄR ! driftigare 12 åring får man nog leta efter !! 
 

spring 2013

Frureinhold.se / 28 November, 2012 - 21:40 / Shopping
0 Kommentarer

Okej, fatta mig inte fel nu, men jag kan inte annat än att längta lite till våren :D jag har så mkt planer med mig själv, utseendemässigt vill säga. Jag börjar skolan i januari och i mars någon gång kommer jag börja ladda inför våren :) just nu är det operation vårda håret och få det långt :D eller okej kankse inte långt, men fylligare och lite längre. Håller på med en ricinolja kur nu och sen är jag rädd om håret, använder bara bra schampoo, balsam och inpackning :) samt maroccan oil och värmeskydd varje gång jag skall greja med håret. Men åter till vad jag skall göra, eller tanken att jag skall göra. Jag har ju som ni vet världens bästa frisörer vid min sida, johanna och camilla. Bollar ideer och får massor av tips hela tiden av dom. (love to you) Som några kanske vet har camilla färgat sitt hår rött nyss och hon passar såå bra i det. Jag har ju själv haft rött hår och när jag såg hennes, boom jag vill också ha det så igen. Inte nu, men sen. Jag vill även ha ett lyft i håret, en lättare permanent med stora spolar :) det är planen just nu, har även kikat lite på modet som kommer våren 2013 och det ser lovande ut med härliga färger även nästa år !!
 
snyggt ooo yes !! 

Troy <3 Hailey = sant !

Frureinhold.se / 28 November, 2012 - 15:44 / Hailey
0 Kommentarer

allafall om vi får bestämma ;) de är så söta tillsammans, haft en underbar morgon/förmiddag tillsammans med Troy och Mickaela. Fick äran att fota Troysan i sina söta tomtekläder, det är inte det lättaste att fota barn runt 1 år, de flyger runt upp och ner :D men några kort blev jätte fina och vi fick ju passa på att fota hailey och troy tillsammans :)
 


Åka själv

Frureinhold.se / 28 November, 2012 - 13:59 / videor
0 Kommentarer

Gud jag dör så sött, kan sjäääälv :D


Wiihoo

Frureinhold.se / 28 November, 2012 - 13:58 / videor
0 Kommentarer

Åka rutchkana är kuuuul :D


julkort del 2

Frureinhold.se / 28 November, 2012 - 12:53 / Foto
0 Kommentarer

Ja idag är det troys tur att bli fotograferad :) det har gått hur bra som helst och hailey fick såklart vara med på ett hörn :D Slänger upp ett par fail bilder ;)
 

xlash

Frureinhold.se / 28 November, 2012 - 10:23 / Shopping
0 Kommentarer

Inte de bästa kortet, men här ser ni fransarna efter att ha använt xlash i lite drygt 1 mån :)
 

Dopdagpresent

Frureinhold.se / 27 November, 2012 - 21:38 / Hailey
0 Kommentarer

Tadaa, pappsen har köpt något fint som lilltjejen får öppna imorgon :)


Haileys dopdag

Frureinhold.se / 27 November, 2012 - 19:50 / Hailey
0 Kommentarer

Japp ni hörde rätt, idag för 1 års sedan var det full storm. Hailey de lilla knytet döptes och allt gick så himla bra :) Det var så fint i kyrkan med första advent och allt. Tänk åter igen vad fort tiden går. Vi var uppe nu innan vi skulle fixa välling och tände ljuset, hon var väl inte speciellt intresserad, men vi gjorde det och pappa robin är påväg hem med en present. Dock får hon den imorgon för nu sover hon. Hon fick hjälpa till och blåsa ut ljuset och det var nog roligast av allt. Jessica (min syster) som är en av faddrarna till hailey ringde även förut :) Jag frågade om hon inte skulle läsa ett stycke ur bibeln, men det var inte intressant ;) haha 
 

fotograferingen..

Frureinhold.se / 27 November, 2012 - 16:14 / Foto
0 Kommentarer

.. gick kanon :D fick så mkt fina kort, dock kan jag inte visa er än då det skall bli julkort och jag vet med säkerhet att någon som läser min blogg kommer att få ett :) så ni får vänta och se helt enkelt, sen kommer det upp, efter jul alla fina kort :) Hailey ville dock vara med lite i kuliserna med sin mössa från förra året :D hennes julkort kommer också inom kort :)
 
 
 

julkort

Frureinhold.se / 27 November, 2012 - 12:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp då var det dags för årets första julfotografering :) Söta lilla Mira är här och skall få med sig lite fina kort hem :) Det finns inget gulligare än barn i sina julkläder på ett fint glansigt kort med god jul på. Det är så himla kul att göra alla föräldrar och släktingar nöjda med fina fotografier. 
 
Detta tog jag på mira när hon var bara några veckor gammal.
 
Jag har även varit så redig att jag slängt ihop en sockerkaka, det blev ju så bra sist gång så varför inte göra ett nytt försök. Denna gången bröade jag med lite ströbröd och massor av kokos, super duper gott. Min syster gjorde det för ngn vecka sedan och de blev en helt annan smak på sockerkakan. Får se vad johanna tycker ;)  
 
Annars idag blir det inte mkt mer, skall försöka komma ut och springa ikväll också, igår var ju motivationen inte på topp med tanke på vädret. (inte för att man skall skylla på det, men) ikväll kanske jag får tatt mig ut. Promenader under dagen blir det allafall i vanlig ordning :) både positivt och negativt med hund, igår var det inte kul när det var svinkallt och regnade konstant hela hela dagen. well well hörs senare !
 

Busungen

Frureinhold.se / 26 November, 2012 - 21:20 / Hailey
0 Kommentarer

Denna tjejen förgyller hela min tillvaro, hon växer så det knakar inte bara som person utan på längden :p


morning

Frureinhold.se / 26 November, 2012 - 13:01 / Vardagen
2 Kommentarer

Hello, efter att ha grejat hela morgonen och nu sitter jag med en filt i soffan och gottar mig. Hailey vaknade vid 08.45 så mammsen fick sovmorgon. Tror hon ogillar vädret ute lika mycket som jag. Vi fixade allafall frukost och efter det satte vi igång med att stryka julgardinerna. Det blev jätte fint och nu saknas bara en ljusstake som jag tyvär tror är slutsåld :( Men men, det är inte hela världen om den inte skulle finnas, då får vi klara oss utan den. Vi valde att bara sätta upp julgardiner i köket. Har än sålänge bara tatt fram julstjärnorna och julduken samt adventsljusstaken :) Tomtarna får vi rota fram lite längre fram, allt sånt är ju innanför klädkammaren och jag har väl inte super bra koll på vart allt är exakt just nu. 
 
 
Hailey älskade sin stjärna, helt salig :) det är min gamla stjärna från när jag var liten :) kul när man kan ha med sig saker från barndomen till sina egna barn :) Efter gardiner och annat var det dags att gå ut i regnet, bbrrrr vad kallt. Men hailey tyckte det var livet, på med fleecefodrade regnstället och på med fodrade gummistövlar och ut. Hon var inte bitter över att det regnade och blåste, tvärt om, plask hit och plask dit :p Jag fryser bara av att kolla på det genom fönstret :p 
Det är nog lätt det bästa köpet jag gjort denna hösten, detta varma regnställ från didriksson (tradera ca 300 :-) samt tretorn fleecefodrade gummistövlar campadre 50 %. Riktigt fynd och så jäkla bra :) krabbklorna som hon har på händerna köpte jag på klädkällaren som min syster drog mig  till i söndags :p 44.50 :- hon har än sålänge så små händer men de satt kvar och händerna var så varma och goa när jag tog av henne alla kläderna när vi kom in :) Nu skall jag kika på revenge, hörs senare alla goa läsare !! 

update

Frureinhold.se / 25 November, 2012 - 21:26 / Vardagen
1 Kommentarer

Här kommer lite uppdaterade bilder på walk in closeten :) Det blev ingen tapetsering idag då jag åkte upp till johanna och red mida tillsammans med henne. Jag verkligen älskar den hästen och om hon inte flyttar någon annan stans tänker jag hjälpa johanna så mkt jag kan :D Red bara en kort kort stund efter att johanna ridit henne, men jag är som sagt helt såld. Trött i benen och imorgon börjar jag löpträna igen, nu är viloperioden över och fotbollen är på g nu snart med. Ser fram emot kuppen som är 3-6 januari, svin skoj :D fullt upp hela helgen om vi går vidare, vilket vi såklart gör ;) haha 
 
Men som sagt imorgon kanske vi kan tapetsera, det blir allafall svin fint och jag är sååå nöjd, nu skall vi bara inreda och sen börjar vi med sovrummet :D sängen kommer någon gång i början av januari och då hade det varit skoj om sovrummet är klart :)
 
väggarna är målade vita, likaså taket och spottarna är i satta. Vi kör med led genom hela huset och se på dessa nya ledspottar som drar 7 w styck (en normal spott drar mellan 35-50 w styck) sparar på både ström och på miljön. Led har även utvecklats från att vara ett kallt ljus till att bli mer åt det gula, mer mysiga hållet. Åter igen, tack älskling för att du är elektriker :D 
 
Jag sitter med rullar i håret efter duschen, snyggt som attans, måste dock köpa fler då mina inte räckte :p

walk in closet

Frureinhold.se / 25 November, 2012 - 13:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är min walk in closet snart klar :D det väntas tapetsering, måla samt fixa med lister :D Om vi har tur kommer robin hunnit tapetsera idag, vilket hade varit great !! här kommer lite kort på min lilla garderob, svårt att få bra bilder men ni får se lite allafall :D
 

xlash

Frureinhold.se / 25 November, 2012 - 13:34 / Shopping
0 Kommentarer

Ja om man skulle sammanfatta det här med xlash nu då. Jag hade väl inga direkta förväntningar när jag började med serumet, men självklart vill man ju se ett resultat. Det är gått runt 1 månad sedan jag började och jag tycker mig se en viss förändrning. Korten är lite olik sig, med ljus och annat, men jag lägger upp en ny bild om 1 månad så får ni se hur de växt. Jag tycker den största skillnaden ser jag med mascara på fransarna, kan visa er det senare !!

Drive

Frureinhold.se / 24 November, 2012 - 21:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Dålig uppdatering idag men jag har knappt varit hemma. Jag och hailey åkte tidigt till lödöse för att pyssla med mamma, syster och barnen. Jag är verkligen ingen pysslingsmänniska, men lite fick jag till. Hailey och pappa gick en promenad, lilltjejen somnade så gott. Vi åkte väl hem runt 15.00 och Robin hade jobbat på riktigt bra här hemma :) klädkammaren börjar ta form och imorgon skall vi eller ah Robin tapetsera. Han har gjort ett så fint jobb med spackling, målning fixat med spottar etc. Handyman.

Imorgon skall jag upp till lödöse igen för att vara med när Johanna skall rida för en tränare. Älskar hennes mida och tror de kommer komma långt :) hoppas jag är piggare imorgon för just nu håller jag på att dö. Jag är sjukligt trött och jag blir snart galen på detta. Äter ju ganska stor dos smärtlindring just nu och jag vet inte om det påverkar mig. Men smärtfri är jag inte och trött som tusan är jag. Dålig kombo.

Anyway, nu blir det filmen drive. Tjing :)


nestlé frukt smoothie

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 15:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey är så söt, hon älskar sina smoothisar och hon älskar pannkakorna, så istället för sylt eller inget alls tog vi och droppade på lite smoothie. Dock fick vi ju inte missa att spara lite som vi kunde spara och dricka vid sidan av :) 
 

Macy och hailey

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 14:17 / videor
0 Kommentarer

Promenad i stormen brrr


sömns hos barn

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 11:54 / Hailey
2 Kommentarer

sitter just nu och läser om sömn hos barn. Det är en ständig diskussion om hur mkt ens barn sover respektive hur lite. Alla barn är olika och fungerar på olika sätt. Hailey har för det mesta sovit väldigt bra och vi är bortskämda med det. Hon går och lägger sig mellan 19.00-20.00 på kvällen och vaknar mellan 07.00-08.00, det är standard. Hon brukar nu det sista när vi är hemma somna igen vid 10.00 och sova till typ 11.30, nu sover hon än och klockan är snart 12.00. Vi busar och grejar och vid 15.00 får hon sova igen och då får jag gå upp och väcka henne vid 16.00 igen så hon inte sover för länge. Det känns som om hon sover väldigt mkt för att vara snart 1 år och 3 månader. När vi är iväg så blir det inte samma sömn, då sover hon i bilen och är nöjd med det. Hon är pigg och glad under vaken tid, men har inget emot att sova. Fatta mig inte fel nu, klart det är skönt med barn som sover, men kan det bli för mkt sömn?? Skriv gärna hur era barn sover..
 

städdag

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 11:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp fredag och städdag, det var så skönt förra veckan när robin var hemma och jag var på ullared. Varje fredag städar jag hela huset från topp till tå. Bara för att ha det rent och snyggt tills att alla är hemma, dock har jag mani och dammsuger varje dag eller varannan. Det här med hund är inte alltid en dans på rosor, speciellt inte när man är renlighetstokig. Men men jag dör inte för de, dammsugningen går fort och hellre ha det rent och känns mig till freds än att gå och ha lite halvt panik. Men men, hur har morgonen varit då? jo hailey vaknade vid 07.30, fick välling och den underbara blöjjan hade läckt kiss så byte av sängkläder, pyjamas och hela kitet. Ny pyjamas på och in till våran säng för morgonmys. Laddade som sagt hem talking tom till hailey som hon tyckte var roligare och roligare för varje gång hon pratade. Ni får kika på filmen :p
 
Annars har jag inte hunnit så mkt mer idag, skall börja städa om en stund men passa på att vila innan hailey vaknar igen. Hon sover väldigt mkt just nu, hoppas det är för att hon utvecklas mycket och inte nått annat. Riktigt sömntuta. Första kortet är från i morse och de andra två från middagen igår kväll :)
 

Mary kay

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 11:15 / Shopping
0 Kommentarer

Som några av mina läsare kanske vet så har jag en gång i tiden sålt mary kay produkter. Jag var faktist riktigt bra på det jag gjorde och sålde en hel del och klättrade upp i de olika stegen. problemet för mig var att jag var ung, dåligt kapital och bodde helt fel. idag hade det varit mycket enklare, men problemet idag är att jag varken har tiden och heller inte lusten. Men så såg jag att mni goa granne carin säljer mary kay produkter och idag hade hon mingel hemma :) Jag passade på när hailey sov att kika över en sväng. Behövde trots allt en ny foundation och jag vet att mary kay funkar bra för moi ! Det tog en stund att hitta rätt färg, men nu har jag äntligen en ny fräsch foundation hemma. 
 
min färg är ivory 4.

Hailey testar talking tom

Frureinhold.se / 23 November, 2012 - 08:14 / videor
0 Kommentarer

Rolig app för pratglada barn, dock var första gången lite läskig :p men mamma fick hon ur sig ;)


Johan Falk

Frureinhold.se / 22 November, 2012 - 20:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu blir det nyaste Johan Falk filmen :) börjar ju bra med Kungälv och allt ;)


nagellack 2012

Frureinhold.se / 22 November, 2012 - 16:23 / Shopping
0 Kommentarer

Nu är vi hemma igen efter en tur till bäckebol. Det blev att inhandla lite nya vitaminer, finns ingen bättre än mivitotal. Innan jag blev med hailey använde jag mivitotal flex, den heter numera mivitotal sport och var lite annorlunda sammansättning. Valde att istället ta mivitotal plus, men så var det inget järn i den så det fick bli mivitotal kvinna :) Hoppas att det passar bra, annars får jag övergå till sport eller plus. Fick även köpt 3 nya nagellack, ett grönt som på bilden, ett julrött och ett lila :) skall måla naglarna sen och får se vilken färg det blir :) slänger såklart upp en bild här så ni får se :) 
 
 

torsdag

Frureinhold.se / 22 November, 2012 - 11:15 / Vardagen
1 Kommentarer

Godmorgon alla, nu är morgonsysslorna klara och jag sitter en stund i soffan. Hailey sover och macy har precis varit ute. Lika grått och trist idag, vad annars känns det som :/ jag hatar verkligen sånt här väder, som alla verkar göra. Men det är riktigt deprimerande, inget snack om saken. Men men man får göra det bästa av saken och måla alla fönster med solar och fina blommor och inte gå ut förän det är sol igen :p hahah Nä men ett tips som alltid funkar är att sätta sig på et mysigt cafe, köpa in det man tycker är gott och bara drömma sig bort inför julen :)
 
som detta mysiga cafe i lindos, rhodos :) Det är ett riktigt mys ställe, vi var ju där 2010. Undra om det blir någon utlandssemester till sommaren. Vi håller ju på att greja mycket hemma och vi har massor av planer till våren så frågan är om det kommer finnas ngr pengar kvar till att resa. Men men vi funderar på att åka till mallorca allafall. Mamma och pappa var ju där i sommras och även min bror och hans tjej så de har massa fina tips. Ingen i familjen är någon direkt charter resenär. Vi bokar själva, matchar ihop olika hotell med bra flygstolar, jätte enkelt och man har möjlighet att hitta små guldkorn som intte finns i resekatalogerna. 
 
Anyway, efter lunch skall jag och hailey ner till syster yster och sedan åka en sväng till gbg. Nått måste man försöka hitta på när vädret är som det är haha. Åter till vädret, det känns som om alla vägar leder till diskussion om vädret. Men nä nu måste jag sluta prata om de jävla vädret haha. Annars händer det inte mkt idag, skall kolla på lite serier och så :) här kommer även dagens outfit, dåliga bilder men what to do :)
 

outfit #4

Frureinhold.se / 21 November, 2012 - 15:47 / Shopping
2 Kommentarer


outfit #3

Frureinhold.se / 21 November, 2012 - 14:45 / Shopping
0 Kommentarer


outfit #2

Frureinhold.se / 21 November, 2012 - 13:44 / Shopping
0 Kommentarer


outfit #1

Frureinhold.se / 21 November, 2012 - 12:43 / Shopping
0 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 21 November, 2012 - 11:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Pjuu nu är jag änlitgen klar med mina outfits. Satte mig nyss och började leta snygga plagg ifrån lindex hemsida. Tänkte smart som jag är att jag skulle plocka ihop lite snygga outfits. Det jag inte tänkte på var hur lång tid det skulle ta. Men men, what to do, nu är jag klar och har ett par stycken snygga outfits. Frågan är om jag skall slänga upp alla på en gång eller låta de komma upp under dagen? Jag kommer ha rätt mkt att göra när hailey vaknat så det bästa hade ju varit att sätta de på tids inställda :p Vi får se, men outfits skall ni allafall få se :D
 
Idag sov hailey till 08.00 vilket inte är så konstigt då hon la sig lite senare igår. Dock var det inget roligt väder att vakna till :( det blåser storm, det har regnat och det är grått. Hon sover nu igen och jag har hunnit vara ute med macy vilket är skönt. Det är inte kul att slänga på oss en massa kläder för att gå ut och sen in igen. Bättre att passa på när hon sover och gå ut med macy. Allafall när det bara är de kortare promenaderna. 
 
Jag och mickaela har bestämt oss för att gå på öppna förskolan idag i munkgärdekyrkan, var ett tag sedan vi var där nu så det skall bli dunder mysigt. Roligt för barnen att få leka av sig också och sjunga :) annars händer det inte mkt idag, tråkigt väder är aldrig en bra kombo :(
 
sötnosar från igår :D

dröm outfit

Frureinhold.se / 20 November, 2012 - 21:26 / Shopping
2 Kommentarer

Något som jag hade önskat vore att få ett kort fyllt med massor av pengar som man på 1 dag skall handla så mkt man bara kan på :D haha snacka om fantatiskt? jag hade handlat och handlat och handlat. Något som jag verligen gillar just nu är transparanta plusar med tajta byxor. Helst i vinrött, svart, vitt (ej byxor), grått, orange ah det finns mycket fina dåva färger som jag är helt förälskad i. Gärne med ett par snygga boots, lurvig halsduk ah det finns så mkt fint :) Jag älskar ju alltid rosa så här kommer två snygga outfit pics.

Bildbomb från dagen

Frureinhold.se / 20 November, 2012 - 20:21 / Vardagen
2 Kommentarer

Vilken underbar dag vi haft idag. Så många barn på samma ställe men ändå inga problem, anna hade gjort så god mat och god paj. Riktig lyx helt enkelt. Efter att vi varit hos anna åkte vi till morfar och hälsade på och sen upp till Johanna och Mira. Jag hade lite grejer till henne från ullared och jag skulle också vänta in mamma, jessica och barnen för att gå upp och fira mormor som skulle fyllt 91 idag <3 hon är tillsammans med alla fina änglar uppe i himlen. 
 
Nu är vi allafall hemma och hailey skall hoppa i säng. Lite senare än vanligt, men så blir det när man är ute och flänger på dagarna. Robin håller på att göra välling till den lilla :)
 



 
underbara barn och föräldrar <3

Dagens

Frureinhold.se / 20 November, 2012 - 14:57 / Shopping
2 Kommentarer

Outfit


girls day

Frureinhold.se / 20 November, 2012 - 09:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag kan vi verkligen kalla det tjej dag :) Idag skall jag och hailey åka till lilla edet och träffa, Johanna, Camilla, Anna, sara och Jennie (hoppas jag inte missade någon nu) och sen alla deras barn. Det är lite blandade åldrar vilket är jätte skoj. Jag skall även få se hur anna och jocke bor som precis köpt nytt hus :) Kameran är såklart med, så hoppas jag kan få några fina kort på alla barnen :)
 
Hailey vaknade förövrigt 04.30 idag :/ som tur var somnade hon om till 08.00. 04.30 är natten försökte jag förklara för henne. Tror dock inte att hon förstod :p Men jag fick min sömn och det är väl tur det. Nu sitter jag allafall med frukost i magen, det är mer eller mindre storm ute och jag skall snart försöka göra mig iordning så vi kan åka :) Hailey håller på att riva ut lådor efter lådor och leker med allt mellan himmel och jord. Hur kan sina egna miljoner leksaker vara sååååå tråkiga ?? haha uch oh fy vad det viner i i huset asså. Hösten är allt bra trist när den är såhär och någon vinter är väl inte att hoppas på. Dock åker vi till sälen v 4 så då får vi lite vinter allafall :D
 
kommer inte hem förän sent ikväll så om ni inte får ngn update här kommer det säkert på instagram :) (mrsreinhold)
 

värmeskydd

Frureinhold.se / 19 November, 2012 - 22:07 / Vardagen
1 Kommentarer

Min underbara vänn camilla som förövrigt är frisör skrev nyss ett inlägg om värmeskydd och vad det gör med håret, läs det HÄR. Det är verkligen lyx att ha två av mina närmsta vänner som frisörer, Johanna och camilla. Inte bara med alla tips om vad som är bra respektive mindre bra. Alla tips om hur håret funkar etc. Vad mycket man inte vet som man får så bra svar på när man frågar dem. Får hoppas att de har ngt i utbyte av mig för allt som de ger mig :D haha Men vad är vänner till för om inte att hjälpa varandra? fina vänner har jag allafall, allihopa av dom <3 
 
men åter till värmeskydd. Mitt hår är riktigt svårt att hitta rätt schampoo till, det är tunt, många strån och mycket fukt i grunden. Använder jag repair schampoo blir det så glatt och glansigt att jag får tvätta det super ofta, använder jag volym schampoo blir det lätt statiskt och skumt. Jag har använt allt mellan himel och jord, men det är minst sagt inte enkelt :p Så åter till värmeskydd, när jag var och fixad håret sist hos camilla körde vi detta värmeskydd Iron In Thermal Styling Mist och satte i rullar (stora) mitt hår gjorde vågen. håret fick sån volym, de svallade fram och tillbaka och ah det passade just mitt hår. Så för er med liknande hår, testa detta och glöm inte att alltid ha ett skydd i håret även när ni bara fönar det. Kika in på camillas blogg och få en korekt förklaring om hur håret mår i olika värmenivåer !
 

smoothie fest

Frureinhold.se / 19 November, 2012 - 15:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Japps det kan man säga, hailey och troy gick lös på smoothiesarna idag. Har ju fått hem ett paket ifrån buzzador med nestle smoothies. Hailey älskar dom och alla hennes kompisar med. Slurk säger det så är de slut :D Idag gick det så illa att hailey ville hjälpa troy att äta upp sin smoothie och tryckte för hårt så det flög ut smoothie över hela henne :p 
 
grisen Hailey :D

wild one

Frureinhold.se / 19 November, 2012 - 08:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag är jag riktigt vild, ungefär som en leopard haha nä men jag har för första gången på mig ett leopard plagg. Vet inte vilken kändis som sa att alla kommer någon gång att äga ett leopardplagg. Trodde inte att det var möjligt i mina ögon, men mycket riktigt. Jag har på mig ett par leopard byxor :p haha Dock är det sjukt svårt att matcha ett par leopardbyxor med övriga kläder ifrån min garderob. Måste googla lite inspo på hur man kan matcha, skriv gärna om ni har några tips :) 
 
Idag är det riktigt kallt och gott ute, hailey slog upp ögonen vid 07.00 och man kände hur hela huset var några grader svalare. På med goa kläder och ner och fixa frukost. Planen för dagen är att leka med mickaela och troy på förmiddagen och stallet på eftermiddagen. Hoppas nästan att det kommer typ 20 cm snö och -5 så alla hagar fryser och hästarna slipper se ut som riktiga skitgrisar. Det är inte roligt för någon att ha det såhär. nä nu får jag fixa frukosten klar så vi får lite mat i magen. Hörs senare :) kram
 
 
här är en läcker outfit !

camillas nya blogg

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 21:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu borde alla mina underbara läsare gå in på min fina vänn camillas blogg :) Hon har bytt adress och kommer blogga mycket mer nu. Kika in och peppa henne, hon grym bloggare när hon väl kommer igång :D Klicka HÄR
 

Johan Reinhold

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 21:24 / Music
1 Kommentarer

 
 
Stor eloge till dig Johan, grymt bra låt och riktigt snygg video !!

anonyma kommentarer

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 20:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Det är ett fenomen som växer stort på internet. Elaka, dryga, snälla, konstiga, stalkiga etc etc. Jag har liksom aldrig förstått det här med att vara anonym, förstå mig rätt, men om man skall kommentera en annans liv, val av shopping, val av tankar etc. Vill man inte stå för det man skriver? även om det är snällt och positivt. Oftast brukar ju de elaka kommentarerna vara anonyma. Men jag har fått två kommentarer nu de sista dagarna från anonym som absolut inte är stötande eller elaka, men ändå. Man får ju liksom ingen chans att svara på kommentaren, förstår ju att inte alla har en blogg, men att lämna en mailadress hade ju underlättat :) Jag har ju sagt det förut att jag inte svarar eller ens gillar att se anonyma kommentarer, men det är nog för att jag inte förstår poängen med dom. Vem vill egentligen framställas som anonym, som ingen, som en i mängden. okej kanske inte som en i mängden för det finns ju många som vill vara en i mängden. Men att slopa sin identitet, att bara va, istället för att vara den man är. Lummigt inlägg, men det är något jag funderar över då och då :) nu blir det solsidan, tjing !
 

Hailey med sin egna hund

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 18:00 / videor
0 Kommentarer

Hailey är ute och går med sin lilla hund. Lite läskig när den sprattlar så ;)


Hailey diggar sin farbror

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 12:52 / videor
1 Kommentarer

Hailey diggar till Johans nya singel, riktigt bra låt och det finns även en inspelad musikvideo på youtube som jag tycker alla borde kika på !!


lyckad kväll

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 10:26 / Vardagen
1 Kommentarer

När man vaknar dagen efter, sådär trött i benen men ändå rätt fräsch, då har det varit en lyckad kväll :) Vi började som sagt väldigt tidigt igår vilket resulterade i att vi åkte hem typ 00.00 :P men det var ändå riktigt skönt, man fick några timmars sömn innan hailey vaknade och man slipper vara helt död :p Jag och sara var först hos henne, sen åkte vi ner till hennes kille och fick lite käk innan vi åkte till lunnevi. Vilket drag de var asså, först serverades det italiens buffe och sen dans för hela slanten. Riktigt nice :) jag hade mina högaste klackar och kände väl att mot slutet av kvällen hur extremt död man var :) Men vad gör de när man har super skoj? Kodes tjejer det är grejer, ooo aaa cha cha cha ;) vilket lag vi är asså, outstanding. 
 
Idag kommer mina otroligt vackra camilla hit med familj, vi skall käka taccos och så skall hon sätta saxen i robins hår :D spännande ;) hon har färgat sitt hår rött vilket är sååååå snyggt. Tror många kommer göra likadant nu bara för att. Hon passar verkligen i det och kan bära upp det super läckert. vi skall även diskutera vad vi skall hitta på med mitt barr innan jul. Tror dock bara det blir en uppfräschning på färgen och klippa topparna. Vill ju göra en volympermanent till våren så nu skall jag spara på håret :p det slits ju så sjukt mkt när man håller på att färga fram och tillbaka. så operation snäll mot håret håller vi på med just nu :D
 

Fest klar

Frureinhold.se / 17 November, 2012 - 17:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Taddas


Lugn morgon

Frureinhold.se / 17 November, 2012 - 10:42 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja det är nog en bra sammanfattning, jag fick sovmorgon då Robin gick upp. Vi åt en lång frukost, hailey sprang runt i sina nya skor och jag sprang runt i min nya tröja haha. Vi är nog bra lika ändå hon och jag :) la även en ansiktsmask vilket var super skönt :)

Vid 14.00 åker jag till Sara och då blir det förfest innan årsfesten som börjar vid 18.00. Jag tror jag vet vad jag skall ha på mig, har ändrat mig i sista sekund haha. Visar er såklart sen.

Ha en fin morgon alla.


Hailey dansar loss

Frureinhold.se / 17 November, 2012 - 09:47 / videor
0 Kommentarer

Hailey gillar sina nya skor lite för mycket :p vi fick ha en lång diskussion innan det var okej att ställa in dom i garderoben igen :)


Tuffaste kängorna

Frureinhold.se / 16 November, 2012 - 20:40 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey har nog lätt de tuffaste kängorna :) nä inte tuffaste men helt klart coola. Hon skall få prova dem imorgon, tog st 21 nu så är jag säker på att de passar :)


Ångest

Frureinhold.se / 16 November, 2012 - 17:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur skall jag lösa ut detta?! Men nu är de sista julklapparna fixade :)


Ullared

Frureinhold.se / 16 November, 2012 - 09:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi på g :) vädret suger stenhårt och jag är svintrött. Hailey stumpan vaknade 05.00 hon hade det inte lätt igår. Så hon var nog hungerig när hon vaknade. Vi gick upp hon och jag, vi gosade och hon fick majsvälling. Hon är lugn i magen nu så det känns bra :) jag pussade på en massa och så fick hon lägga sig igen. Hon somnade om gott och jag fick pallra mig upp vid 07.00. Nu är vi snart framme, hörs sen.


Nytt

Frureinhold.se / 15 November, 2012 - 21:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Äntligen har mina tapeter kommit :D i love them. Nu skall de bara upp, men det kommer allt efter som :) Robin hade med sig årets glögg också, tydligen slutsåld på många ställen. Kul, får testa den till första advent. Har lite inlägg till er imorgon :) kul, godnatt!!


ullared

Frureinhold.se / 15 November, 2012 - 19:03 / Vardagen
2 Kommentarer

gokväll alla godingar, idag har vi gjort lite allt möjligt. Hailey sov länge i morse vilket är skönt, vi tog en lugn morgon. Städade lite, tog en promenad och sen vi 12 kom jessica och tuva hit så gjorde vi lunch. Fick bli stuvade makaroner med falukorv, enkelt men så gott :) Efter lunch fick hailey sova en stund och jessica åkte hem. Vid typ 13.30 åkte jag ner till dom och vi gick en tur ner till kungälv. Det var ju så himla gott väder idag så promenaden blev till en fröjd. På vägen hem mötte vi en älg, modiga (störda) jag fick be den att gå åt ett annat håll så vi kunde gå förbi. Lilla älgen, den hör inte hemma här i områdena. 
 
Imorgon är det ullared med syster och mammi. Det var som sagt längesen nu jag var en tur till ullared, så det skall bli skoj. Det har ju hänt lite sen sist. Vi åker redan 08.00 imorgon vilket är tidigt, men jag får sova i bilen :) Robin skall vara hemma med hailey, mysigt för dom med. Skall se om jag kan slänga in lite bilder imorgon under dagen. 
 
Måste vara fråga alla er mammor där ute. Hailey håller på att få den andra tanden uppe och i morse började hon få diareer. När hon åt något så bajsade hon en stund senare och väldigt lös :( hon är glad och pigg för övrigt. Några tips om vad jag kan ge henne att äta som gör att magen får en lugnare stund, hon drack inte all välling nu på kvällen och hon la en laddning så vi fick byta innan hon somnade. Tror inte att det är ngn magsjuka för då borde det komma oftare ? skriv gärna alla tips ni kan :) skall köpa hem blåbärspuré allafall..
 

fiskpedikyr

Frureinhold.se / 14 November, 2012 - 21:07 / Shopping
0 Kommentarer

Detta lär nog bli en grym julklapp :) provade detta i spanien och helt underbart, kicklas som tusan men riktigt grymma fossingar efter ! 
istället för 600 :- kostar det nu 195 :- kan ju inte avslöja om någon i min släckt får detta som julklapp men kankse de kanske :p Klicka HÄR om du vill ha samma deal !

dagen

Frureinhold.se / 14 November, 2012 - 19:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag har det inte blivit mycket bloggande, jag åkte direkt efter frukost upp till johanna och Mira. Det var grått och tråkigt och jag kände inte för något, men så kom jag på att johanna var hemma. Så sagt och gjort, åkte upp och våldgästade henne vilket var bra gjort. Vi hade det toppen idag och jag är glad att jag har henne som vänn. Min äldsta vänn som jag har kvar, vi kommer alltid att ha varandra vilket jag är glad för. Kommer ihåg det som igår, när hon ringde och frågade om jag ville ha min häst hos henne över sommaren. Jag visste inte mycket om johanna mer än att hon gick i min paralell klass och vi hejade på varandra i skolan. Men mer var det inte. Men efter den sommaren var vi vänner, vänner för livet. Vi är så lika, vilket inte alltid varit till våran fördel :p några bråk har såklart funnits, men vilka vänner har inte de? Att gå igenom tonåren med nära vänner är inte alltid enkelt. Men trots alla duster hittar vi tillbaka och nu står vi här, 11 år senare, vi har familjer själva och det bästa av allt är att vi har varandra. 
 
Vid halv 3 åkte jag och hämtade tuva, jessica skulle fixa naglarna så jag hämtade lilltjejen och åkte hem :) vi fikade med smooties. Även pappa kom förbi och fick lite fika :) jag dog energimässigt runt 16.00 men då kom robin hem en snabbis. Han skulle iväg senare, men vilken räddning. Jessica ringde och vi bestämde oss för att käka pizza, nyttigt som få :D Nu är jag allafall hemma, ligger i soffan och väntar på landskampen. Jag lyssnar på zlatans bok och jag kan inte annat än att skriva hur mkt jag avgudar zlatan. Jag är helt såld, han är mannen, myten, legenden :D för er som inte läst boken, do it now !! 
 
ha en bra kväll alla, imorgon är det syster dagen.
 
 
ps: fick hem buzzador paket idag, nestle smooooooties.. hailey är lycklig ;)

några kort från idag

Frureinhold.se / 13 November, 2012 - 19:10 / Foto
0 Kommentarer

Lill prinsen var en riktig pigg en idag :) försökte ta kort på honom sovandes men icke, det blev några snabba kort men inget mer :) inte lätt när man är så nyfiken. Men vi fick några godingar och nästa vecka skall vi ta flera :) 
 
 
hailey var så söt när hon kom fram och ville vara med på kort :D

tjejdag

Frureinhold.se / 13 November, 2012 - 10:38 / Foto
0 Kommentarer

Japps idag är det tjejdag igen :D tyvär kunde inte johanna komma då hon väntade byggarbetare, men camilla, anna och eventuellt mickaela kommr :) super roligt. Skall få äran att fota annas bebis kasper idag med, se om vi kan få till lite bebisfotografier. De borde vara på ingång när som, hade sån tur idag att hailey somnade en stund nu på morgonen. Helt otroligt egentligen då hon vaknade kl 08.00 men hon var väl trött. Fick passat på att gå ut med macy, baka en sockerkaka, städa och greja. Kommer inte ihåg när jag gjorde en sockerkaka sist gång så det skall bli kul och se hur denna smakar. 
 
Igår var det som sagt fotbollsgalan och zlatan är fortfarande min stora idol :D så jäkla grym han är va.. Såklart vann han en massa priser och vem hade trott annat. Sitter även nu och skriver inköpslista inför ullared som vi skall till på fredag. Jag, mamma och jessica skall åka vilket är super kul. Har inte varit där sen jag var höggravid, trodde helt ärligt jag skulle föda mellan hyllorna. Hade sånna sjuka sammandragningar, men nopp hon höll sig inne i 8 veckor till :) skall inte köpa så mkt, men alltid kul att kika. Det är ju årsfest dagen efter så skall köpa lite accesoarer till det. 
 
Uch det var så soligt och fint i morse och nu är det helt grått :( trist som bara den om ni frågar mig. Får bli en innedag, skall ju bjuda mina goa tjejer på lunch idag med. Det blir spagetti och köttfärsås, yummi. Lägger upp bilder ikväll efter fotograferingen idag :) tror att det kommer bli jätte fint :) 
några snabba från förra veckan :)

Måndag

Frureinhold.se / 12 November, 2012 - 19:10 / Vardagen
0 Kommentarer

har tänkt hela dagen att jag skall in och skriva ett långt inlägg, men har det hänt ? näpp.. Men nu skall jag äntligen får lite tid till att skriva. I fredags åkte vi till uddevalla och lämnade hailey, har ju inte kunnat skriva varför hon skulle få sova hos farmor och farfar denna helgen. Det var ju liksom en överaskning. Min bror fyllde 30 i fredags och detta hade hans tjej planerat ihop att vi i vår familj och hennes familj skulle överaska honom på brunnby gård nere i helsingborg. Tanken var först att hailey skulle åkt med, men såg detta istället som ypperligt tillfälle att få sova över hos farmor och farfar för första gången :) Hon har haft en kanon helg och så har vi. Det var ett urgulligt litet ställe med spa i källaren, kikar gärna in på hemsidan HÄR för att se hur det ser ut. Vi åt god mat och fick oss många goa skratt. 
 
Väl hemma igår dog vi alla tre på fläcken, vi slappade framför den nya johan falk filmen och hailey i sin säng med alla snuttar. Som ni såg igår fick jag äntligen sätta tänderna i zlatans bok, jag är helt såld. Jag älskar den mannen, vilken grej, vilken resa, vilket öde. Från och med nu är han min idol, min stora idol, jag hoppas han är med på fotbollsgalan ikväll :) Jag älskar att han inte är sådär ''svensk'' han gillar att sticka ut, att synas, att inte vara en tråkig mellanmjölk svensk :D I like it... 
you make a different? I'm trying..... mäktig.
 
idag har jag börjat dagen med att åka och hämta hem macy, hon har ju varit hos morfar hela helgen :) blev en kort fika och lite snack innan vi åkte hem igen. Hemma åt vi lunch, puttsade fönster och sen gick vi upp till stallet. Riktigt gott väder ute idag och man märker att hailey vill att det skall hända saker och inte bara vara inne. Vi gick som sagt upp, grejade där och gick sen hem :) Dionne stod i stallet och skulle åka iväg på träning och dionne är stallets största häst. Så sött när man såg kontrasterna mellan hailey och dionne :D tihi. 
 
nu sover hailey och vi skall se på one upon a time samt fotbollsgalan, jag är super trött och skall däcka i soffan :)

Zlatan

Frureinhold.se / 11 November, 2012 - 14:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Äntligen skall jag få höra zlatans historia <3


Vilken dag

Frureinhold.se / 10 November, 2012 - 23:18 / Vardagen
0 Kommentarer

En sån underbar dag vi haft :) började med en lång men rolig resa ner till Helsingborg med Jessica och Mikael. Vi stannade vid björkängs vägkrog och käkade lunch. Väl nere på brunnby gård fick vi skynda oss in på rummen och gömma oss från Joakim, vi skulle ju överraska honom alla vi :) det var både min familj och Annas familj, suuuuper kul ;) han blev minst sagt förvånad när vi knackade på xD

Dagen spenderade vi i spat vilket var helt okej :) alltid mysigt med spa :) vi åt middag allihopa och nu ligger vi och skall sova :) saknar hailey och macy en massa. Men imorgon ses vi igen. Vi skall vägen om Mölle imorgon med innan vi åker hem :) slänger in ett halvkasst kort ifrån en stund sedan.


Brunnby gård

Frureinhold.se / 10 November, 2012 - 14:49 / Vardagen
2 Kommentarer

Spa helg på brunnby gård, överraskade Joakim som fyller 30 :D


Dagens outfit

Frureinhold.se / 10 November, 2012 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Tadddaa


Skojkort

Frureinhold.se / 10 November, 2012 - 10:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Om det är något Robin inte klarar av så är det att vara seriös på kort :p


Farmor och farfar

Frureinhold.se / 09 November, 2012 - 18:11 / Hailey
0 Kommentarer

Nu sitter jag hos Robins föräldrar, hailey är super trött och vi väntar in Robin som snart är här. Hailey har badat, ätit, busat och snart skall hon sova. Hoppas att hon somnar gott :) hon kommer ha en sån toppen helg, imorgon släpper kommer en rolig grej :)


Best friend

Frureinhold.se / 08 November, 2012 - 15:19 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey och macy blev precis så goda vänner som jag kunde hoppas på. Hailey ger henne massa mat, macy låter henne ligga i hennes säng och de har respekt för varandra. Hailey klappar försiktigt medan macy ser till så hon inte springer ner henne. De är vänner helt enkelt, hoppas att det alltid kommer vara så :)


Summer

Frureinhold.se / 08 November, 2012 - 10:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Good I miss the summer, nu vill jag ha -5 snö och en lång juuuuuul :D i helgen väntas roligheter men skriver mer om det imorgon.

Hailey skall upp och sova hos sin farmor och farfar fre-sön. Hon kommer att ha det sååå bra och hon kommer bli rejält bortskämd :p macy skall upp till morfar och sova över :) hund är verkligen ett fint sällskap <3

Nu blir det Frölunda torg, see yaah


Trött tjej

Frureinhold.se / 07 November, 2012 - 17:26 / Hailey
0 Kommentarer

Slagen hjälte, hon brukar aldrig somna i famnen, så det är ett tydligt tecken på att allt inte är som de ska :( hjärtegullet. Snickaren kom nu :) dags att sätta innetak, Robin har förberett spottar och tapeter är beställda :D tar kort sen :)


tänder på g

Frureinhold.se / 07 November, 2012 - 14:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps tror hailey håller på att få den andra söta tanden uppe nu. Inatt har hon sovit sisådär, vaknade när vi gick och la oss och var ledsen. Fick ny blöjja och välling, somnade om, men bara en liten stund. Vaknade helt förstörd och jag med jordens huvudvärk sprang upp men kom snabbt in igen och bad robin gå upp. Kände mig nästan helt yr och huvudet verkligen sprängdes. Hon somnade om men vaknade vid 04.00 igen och tror att boven till att hon vaknade var macy som låg nedanför trappen och gnydde. Hon var med i stallet igår och käkade alldeles för många hovbitar så ut med henne kl 04.00 för att bajsa. In igen och se till att robin vaknade snabbt av sin väckarklocka så att inte hailey skulle vakna igen, vilket hon inte gjorde. Så vid 08.00 vaknade hon vilket jag tackar enormt mkt för. Dock tror jag att hon har lite feber och som sagt att tanden på g, för hon är inte sugen på att äta, är lite gnällig och allmänt hängig. Det kommer ni se på kortet nedan när hon sitter i gammel uffars knä, gosigt värre :) 
 
Vi har som sagt varit hos morfar nu på förmiddagen och ätit lunch. Tog med mig hemmagjorda köttbullar med sås och så gjorde han potatismos :) alltid så himla mysigt att träffa morfar, han har så många historier då han är hela 92 år gammal snart. Fick se på ett gammalt fotografi han hade på väggen över ett hus på marstrand. Det var väldigt fina siluetter med vitt och svart, precis så som det var på den tiden. Kortet i sig var inget speciellt men vad som gjorde att kortet blev så speciellt var historien bakom den. Bilden är tagen när en eventuell komet (ingen som vet exakt vad det var) störtade rätt ner i ryssland (tunguska) 1907, detta gjorde att himlen lös upp mitt på natten och skapade ett dagsljus som gjorde det möjligt att ta detta kortet :) Härlig historia och ett makalöst kort :) Han har även en massa böcker som jag vill sätta tänderna i så fort jag får tiden. Vilka historier och vilken skillnad från idag, massproduktionen fanns inte på samma sätt förr och böcker hade en helt annan innebörd. 
 
Nu måste jag upp till hailey, hörs senare !!

dagen i bilder

Frureinhold.se / 06 November, 2012 - 21:43 / Foto
0 Kommentarer

Dålig update men har så himla fina kort att visa er så tror jag slänge upp dom istället :D enjoy everyone !! kommer även ngt kort från igår med :) 
 
 
 
 

Girly day

Frureinhold.se / 06 November, 2012 - 10:05 / Hailey
0 Kommentarer

Idag blir det dejt med mina bbf:S Johanna, Anna och Camilla !! Tjejligan är på ingång + underbara lilla kasper som bara är 6 veckor gammal, kameran är med så här skall det plåtas sötnosar !! Just nu är det sol, hoppas det håller i sig :) have a nice dag everyone.

Ps bilen var grymt krispig i morse :p


Happy meal fest

Frureinhold.se / 05 November, 2012 - 12:51 / videor
0 Kommentarer


Lol-lots of love

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 22:15 / Hailey
0 Kommentarer

My big girl, you do not know it yet, but you will accomplish great things in life! lots of love-mom 💛


Final

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 17:03 / videor
0 Kommentarer


Untitled Video

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 14:30 / videor
0 Kommentarer


Untitled Video

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 14:25 / videor
0 Kommentarer


Untitled Video

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 14:02 / videor
0 Kommentarer


Morgon mys

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 10:53 / Hailey
1 Kommentarer

Nu ligger hela familjen och sover. Första gången på typ 1 år i samma säng allihopa. Vi var så trötta efter frukost att vi gick upp och la oss i sängen. Tog väl inte långa stunden innan vi stendäcka :p jag har dock vaknat nu av alarmet, jag och hailey skall på gymkhana sm på gfrk och måste börja göra mig iordning lite smått :) dock vet jag inte hur jag skall kunna lämna sängen då hailey ligger på hela min sida av sängen och jag på ca 10 cm hahah Robin ligger utsträckt på hela sin sida och sussar gott. Det är skillnad de ;)


Scones

Frureinhold.se / 04 November, 2012 - 07:27 / Hailey
0 Kommentarer

Idag bestämde vi oss för att göra goda scones till frukost :) hailey skall självklart vara med och baka, just nu sitter hon med en slickepott och visp i högsta hugg :D


Klädkammaren

Frureinhold.se / 03 November, 2012 - 19:52 / Inredning
0 Kommentarer

Så nu får ni ett litet kort på klädkammaren, golvet är lagt nu väntas regla gipsa sätta in ledspotts sätta tapet fixa med inredning etc :) skall beställa tapet så snart som möjligt, skall även köpa inredning som sagt. Taket skall bytas till slätt vitt tak med spottar i :) längst in skall det bli ett skjutparti så man inte ser förrådet innanför :) tror detta kan bli awsome :)


inrednings snack

Frureinhold.se / 03 November, 2012 - 17:21 / Inredning
0 Kommentarer

Japp då har vi börjat i kläkammaren och det blir nog riktigt nice :D Har besämt tapet för klädkammaren, sovrummet och gästrummet. Är riktigt stolt över mig själv, hoppas bara att det blir bra med. Lägger upp kort på klädkammaren sen om en stund men tänkte dela med mig av tapeterna nu :)
Den första skall vi ha i klädkammaren, fast som ni ser på bilden på sidan, den andra skall vi ha i sovrummet blandat med en fondvägg bestående av vit liggande panel och sen en hög list. Den sista skall vi ha i gästrummet som en fondvägg, tanken är att vi skall köpa en ny säng och då åker den vi har nu in i det andra rummet. Det gör att det kommer bli såå fint där inne och jag tror det blir en bättre helhet i alla rummen där uppe. Allt kommer gå i rosa, vitt, beige och med gulddetaljer tror jag :) Är hittils mycket nöjd, hoppas det känns så efter att allt är klart med :)
 
 


såå läckert, med en liten rosa touch på :D

Söt, sötare, sötast

Frureinhold.se / 03 November, 2012 - 13:03 / Hailey
0 Kommentarer

Hur gulligt är inte det här då ? :D


Slagen hjältinna

Frureinhold.se / 02 November, 2012 - 22:31 / Hailey
0 Kommentarer

Denna tjejen har varit trött idag. Sov länge i morse och idag på lunchen sov hon i över 2 h, fick gå upp och väcka henne. Såhär söt var hon då !!


The new Miss Dee

Frureinhold.se / 02 November, 2012 - 14:19 / Tävlingar
1 Kommentarer

Gud jag bara älskar den ny kollektionen av miss dee, har fått hem lite smakprov på det som släpps nu i höst/vinter och de är helt amazing :) Lägger upp denna filmen på deras backstage movie, enjoy big time :)
 
 

ett klipp

Frureinhold.se / 02 November, 2012 - 13:45 / Shopping
0 Kommentarer

Herregud vad billigt, nu biter jag mig i tungan att jag precis köpt ny kamera, nu kan du köpa en canon eos 1100D för 2999 :- det är ju helt insane :D För er som vill ha ny kamera/filmkamera skall klicka in er på dealen direkt :D
 

spansktalande

Frureinhold.se / 02 November, 2012 - 13:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Tydligen är det så jag ser på mig själv när jag skall börja snacka engelska, helt obehindrat försöker jag snacka spanska som om jag är något jävla proffs. När jag egentligen skall snacka engelska, så fliker det in en massa spanska ord. Jag skäms och hör mig själv i huvudet säga för guds skull var bara tyst !! nu  nu nu nu nu nu men ändå ; ahh si si gracias bla bla bla för helvete va tyst !!!! Jag var borta och skulle lämna in bilen för tvätt, vi har en sån grym handtvättsfirma vid rollsbo som tvättar bilen åt en för hand och dammsuger den för struntsumma. Nu var det bara så att han som skulle tvätta min bil var inte så bra på svenska, men riktigt grym på engelska, talade helt flytande. Problmet då som uppstår är att jag tydligen tror att han är från typ spanien eller nott bara för att han är av utlänskt utseende och skall utan att kontrolera det snacka spanska. 
 
Jag skäms så jag dör, tänk er en sjukt dålig komedi där man hör ngn snacka helt galet fel och i huvudet hör man bara; stop talking, sschhhh osv. Precis så var det och jag kan inte nu i efterhand låta bli att skratta åt det :p bjuder såklart på mig själv, men ibland tar till och med jag priset. 
 

blue illume 63% rabatt

Frureinhold.se / 01 November, 2012 - 19:06 / Shopping
0 Kommentarer

Nu måste ni passa på att köpa denna grymma tandborste, köpte denna deal sist gång den gick och jag är nöjd :) kommer helt klart köpa in 2 par igen, om inte en bra tandborste så även ett coolt ljus :D + att de gör tänderna vitare :) så klicka på bilden för att komma till dealen, skynda innan den tar slut :)
 

Nöjd tjej

Frureinhold.se / 01 November, 2012 - 18:41 / videor
0 Kommentarer

Hailey är nöjd med dagen, visar stolt upp sitt armband :) detta blir det till att besöka fler gånger :)


Leos lekland

Frureinhold.se / 01 November, 2012 - 16:12 / videor
0 Kommentarer

Super skoj :)


Leos lekland

Frureinhold.se / 01 November, 2012 - 12:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi på g till Borås för lek och bus :) det blir jag, syster, barnen, Lotta, Julia och Josefine :) regnet börjar komma från himlen så nu blir det en riktig mys dag :)