StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

tjejdag

Frureinhold.se / 13 November, 2012 - 10:38 / Foto

Japps idag är det tjejdag igen :D tyvär kunde inte johanna komma då hon väntade byggarbetare, men camilla, anna och eventuellt mickaela kommr :) super roligt. Skall få äran att fota annas bebis kasper idag med, se om vi kan få till lite bebisfotografier. De borde vara på ingång när som, hade sån tur idag att hailey somnade en stund nu på morgonen. Helt otroligt egentligen då hon vaknade kl 08.00 men hon var väl trött. Fick passat på att gå ut med macy, baka en sockerkaka, städa och greja. Kommer inte ihåg när jag gjorde en sockerkaka sist gång så det skall bli kul och se hur denna smakar. 
 
Igår var det som sagt fotbollsgalan och zlatan är fortfarande min stora idol :D så jäkla grym han är va.. Såklart vann han en massa priser och vem hade trott annat. Sitter även nu och skriver inköpslista inför ullared som vi skall till på fredag. Jag, mamma och jessica skall åka vilket är super kul. Har inte varit där sen jag var höggravid, trodde helt ärligt jag skulle föda mellan hyllorna. Hade sånna sjuka sammandragningar, men nopp hon höll sig inne i 8 veckor till :) skall inte köpa så mkt, men alltid kul att kika. Det är ju årsfest dagen efter så skall köpa lite accesoarer till det. 
 
Uch det var så soligt och fint i morse och nu är det helt grått :( trist som bara den om ni frågar mig. Får bli en innedag, skall ju bjuda mina goa tjejer på lunch idag med. Det blir spagetti och köttfärsås, yummi. Lägger upp bilder ikväll efter fotograferingen idag :) tror att det kommer bli jätte fint :) 
några snabba från förra veckan :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: