StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Måndag

Frureinhold.se / 12 November, 2012 - 19:10 / Vardagen

har tänkt hela dagen att jag skall in och skriva ett långt inlägg, men har det hänt ? näpp.. Men nu skall jag äntligen får lite tid till att skriva. I fredags åkte vi till uddevalla och lämnade hailey, har ju inte kunnat skriva varför hon skulle få sova hos farmor och farfar denna helgen. Det var ju liksom en överaskning. Min bror fyllde 30 i fredags och detta hade hans tjej planerat ihop att vi i vår familj och hennes familj skulle överaska honom på brunnby gård nere i helsingborg. Tanken var först att hailey skulle åkt med, men såg detta istället som ypperligt tillfälle att få sova över hos farmor och farfar för första gången :) Hon har haft en kanon helg och så har vi. Det var ett urgulligt litet ställe med spa i källaren, kikar gärna in på hemsidan HÄR för att se hur det ser ut. Vi åt god mat och fick oss många goa skratt. 
 
Väl hemma igår dog vi alla tre på fläcken, vi slappade framför den nya johan falk filmen och hailey i sin säng med alla snuttar. Som ni såg igår fick jag äntligen sätta tänderna i zlatans bok, jag är helt såld. Jag älskar den mannen, vilken grej, vilken resa, vilket öde. Från och med nu är han min idol, min stora idol, jag hoppas han är med på fotbollsgalan ikväll :) Jag älskar att han inte är sådär ''svensk'' han gillar att sticka ut, att synas, att inte vara en tråkig mellanmjölk svensk :D I like it... 
you make a different? I'm trying..... mäktig.
 
idag har jag börjat dagen med att åka och hämta hem macy, hon har ju varit hos morfar hela helgen :) blev en kort fika och lite snack innan vi åkte hem igen. Hemma åt vi lunch, puttsade fönster och sen gick vi upp till stallet. Riktigt gott väder ute idag och man märker att hailey vill att det skall hända saker och inte bara vara inne. Vi gick som sagt upp, grejade där och gick sen hem :) Dionne stod i stallet och skulle åka iväg på träning och dionne är stallets största häst. Så sött när man såg kontrasterna mellan hailey och dionne :D tihi. 
 
nu sover hailey och vi skall se på one upon a time samt fotbollsgalan, jag är super trött och skall däcka i soffan :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: