StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

morning

Frureinhold.se / 26 November, 2012 - 13:01 / Vardagen

Hello, efter att ha grejat hela morgonen och nu sitter jag med en filt i soffan och gottar mig. Hailey vaknade vid 08.45 så mammsen fick sovmorgon. Tror hon ogillar vädret ute lika mycket som jag. Vi fixade allafall frukost och efter det satte vi igång med att stryka julgardinerna. Det blev jätte fint och nu saknas bara en ljusstake som jag tyvär tror är slutsåld :( Men men, det är inte hela världen om den inte skulle finnas, då får vi klara oss utan den. Vi valde att bara sätta upp julgardiner i köket. Har än sålänge bara tatt fram julstjärnorna och julduken samt adventsljusstaken :) Tomtarna får vi rota fram lite längre fram, allt sånt är ju innanför klädkammaren och jag har väl inte super bra koll på vart allt är exakt just nu. 
 
 
Hailey älskade sin stjärna, helt salig :) det är min gamla stjärna från när jag var liten :) kul när man kan ha med sig saker från barndomen till sina egna barn :) Efter gardiner och annat var det dags att gå ut i regnet, bbrrrr vad kallt. Men hailey tyckte det var livet, på med fleecefodrade regnstället och på med fodrade gummistövlar och ut. Hon var inte bitter över att det regnade och blåste, tvärt om, plask hit och plask dit :p Jag fryser bara av att kolla på det genom fönstret :p 
Det är nog lätt det bästa köpet jag gjort denna hösten, detta varma regnställ från didriksson (tradera ca 300 :-) samt tretorn fleecefodrade gummistövlar campadre 50 %. Riktigt fynd och så jäkla bra :) krabbklorna som hon har på händerna köpte jag på klädkällaren som min syster drog mig  till i söndags :p 44.50 :- hon har än sålänge så små händer men de satt kvar och händerna var så varma och goa när jag tog av henne alla kläderna när vi kom in :) Nu skall jag kika på revenge, hörs senare alla goa läsare !! 

Postat av: luzmila

Mysigt med julpynt, fint ni har det hemma!

2012-11-26 @ 14:46:56
Postat av: Jessica

Åååååååååå va mysigt ni har :))

2012-11-26 @ 23:40:39


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: