StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

helgen över

Frureinhold.se / 23 Mars, 2009 - 15:14 / Vardagen

Bästa mys helgen ever. Den började i fredags när Robin hämtade upp mig i trollhättan efter skolan, bäst är du. Jag var ju bara tvungen att berätta om vad jag hörde på nyhetsmorgon där det hade varit ''pistol bråk i tvättstuga'' gissa en gång vart?? haha i lilla edet, och längre fram i programmet var det även en våldtäckt. Självklart är det inte bättre i göteborg här händer det väldigt mycket. Men med en kommun stor som en smula om man jämför med gbg är det tragiskt. Hota ngn i tvättstugan med en softairgun.. haha give me a break. Sen våldtäckten var utfört utav ngn i min ålder och jag kan ju inte bara mer än skämmas. pinsamt pinsamt..

Men tillbaka till min helg, efter att han hämtat upp mig så åkte vi till uddevalla hem till hans föräldrar, vi skulle nämnligen vara hästvakter. Men som sagt när vi väl kom till uddevalla var det sol och fint så vi tyckte att motorcyklarna behövde luftas. Så först åkte han ut med R1 (monstermaskinen). sen var det dags för R6 den lite snällare som bara är 600 kubikeare ;) fort är bara förnamnet men det var så sjukt skoj. Men fredagen blev lugn med räkor och vin + missa inte massa aoli :D Kollade på lets dance innan vi somnade som små bebisar.

lördagen blev upp på morgonen ut med hästarna och ge dom mat och vatten. Solen stod högt på himlen så vi bestämde oss för att åka hem till lödöse för att hälsa på mamma o pappa. Sen var även min bror + anna och syster yster med familj så det blev hur mysigt som helst. Dom där två barnen för en att bli helt lyrisk, älskar dom så himla mycket. Med god middag i magen åkte vi hem till joakim för att kolla på frölunda - hv och som tur var vann dom med 2-1.

Söndag och igår var som alla andra söndagar, lugna och sköna. Robins pappa fyllde år och vi var uppe i uddevalla igen. Åt tårta och middag (bra ordning)  sen åkte vi hem och myste resten av kvällen.

Idag då ? hmm jo en ny kurs började idag, samma som förut fast med internationellt. Intressant och lärorikt. Kom hem för en stund sedan och skall ta mig ngt att äta, är dunder hungerig. Ikväll blir det hockey igen och skall idag se den hos fredrik. Får hoppas på samma lycka idag.

ha en bra dag alla

xoxo

Postat av: Anonym

Nu skall jag skriva som alla pensionär gör i ttela - jag skäms över att vara Lilla Edetbo!

2009-03-23 @ 17:30:05
Postat av: Jennifer-Total Pink

Det är verkligen pinsamt, man blir ju utskrattad när man säger att man bara har bott där..

2009-03-23 @ 17:41:22
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Heléna

Vaah, jag skrev ju mitt namn på kommentaren innan :O uhauha

2009-03-23 @ 18:24:07
Postat av: Marlené

Ja pinsamt för dom som inte sköter sej, händer juh en hel del mindre i lilla edet än vad det gör i göteborg... Så himla mkt sämre är det inte. Och eftersom du trivdes så bra här på landet är det väldigt konstigt att höra hur du har förvandlat dina åskiter så snabbt. Och blivit en rikgit götebogrsdiva, som inte vet vad du snackar om tydligen. Om du nu är så lycklig och trivs i göteborg varför inte sluta engagera dej i vad som händer och sker i lilla lilla tråkiga edet då????!! Lev ditt "perkfeta" liv i stora stora göteborg i stället och engagera dej i vad som händer där, kanske lite roligare info för dej "storstads bruden";)

2009-03-23 @ 23:21:34
Postat av: Jennifer-Total Pink

Du har alldeles rätt marlene, jag lever mitt perfekta liv här i gbg.. men det är rätt svårt att missa vad som händer i pytte lilla lilla edet när dom tar upp det på nyhetsmorgon. Sen trivdes jag kanon på landet men inte på långa vägar så bra som när jag bodde och bor i göteborg. Men det är skönt att se att du inte kan släppa mitt liv, så mkt som du hatar mig fortsätter du ändå att läsa min blogg, skojsigt värre ;)Först försöker du ta mitt liv sen kan du inte sluta följa det, lord, get a life girl !

2009-03-24 @ 06:39:34
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Anna

jag tror det är du som borde get a life! verkar som du lever i en fantasi värld bruden.

2009-03-24 @ 19:30:59
Postat av: Jennifer-Total Pink

fantasi är inte direkt sant, har världens bästa liv, skall inte klaga men som för alla andra är vissa dagar bättre än andra, dock är mina mer bra än dåliga..



tack för visat intresse på min blogg !!

entertained

2009-03-24 @ 20:07:32
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: G

orka att folk bryr sig, hoppas du fattar att allt bara handlar om avundsjuka.

Folk borde ist vara glad för att det finns folk som lyckas och hittar det man söker i livet som det verkar som du har gjort.

Ni som sitter fast i edet kommer aldrig att lyckas, förstår ni inte det?

jävla inavel håla

2009-03-25 @ 02:57:32


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: