StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Bebisen kommer hem

Frureinhold.se / 31 Mars, 2009 - 08:05 / Vardagen

Idag skall vi hämta hem bebisen :D haha eller ah monster maskinen till yamaha R6, för er som kan ngt om motorcyklar vet att den går rätt så bra ;) Men som sagt idag kommer den hem till götet och väldigt passande eftersom det skall bli 10+ och sol imon. Kommer att bli väldigt trevligt, blir nog en tripp upp till mamma och pappa och göra en rejäl tvätt med vax och grejjer så den klarar sig om det blir regnit och så :) Jag längtar i allafall för det finns inget roligare än att flyga fram på vägarna och komma fram över allt, slippa köer. Allt är bra helt enkelt, visst kan bli jobbigt om det är monsun ute eller minus grader men när det är det kryper jag ner mig hos min varma underbara pojkvän och gosar sönder :D Du det set finns lösningar till allt ;)

Var på en så sjukt bra föreläsning igår, med morgan alling bland annat. Det var verlkigen nyttigt och alla borde gå och lyssna på den. Besvärliga människor hette den och den beskrev oilka människor s om du möter varje dag och tydliga mönster. Dom pratade framför allt om barndommen, att väldigt många gömmer sig bakom att de haft en dålig barndom. Men i själva verket skall man bli stark utav att ha det jobbigt. Morgan berättade om sin bakgrund om  fosterbarn och att han ofta tog det som ett försvar att ´´ jag har haft en jobbig barndom jag får lov att bete  mig illa´´. Hur många har inte använt den förklaringen?? Exempel: Min pappa slår min mamma; jag har rätt att misshandla andra eller bete mig illa. Det är så fel, själv har jag haft en väldigt bra uppväxt, men man möter alltid motgångar, så istället för att göra ngt negativt med det, bli starkare. Men som sagt om ni ser posters om '' besvärliga människor'' gå och se den. Ni kommer inte att bli besvikna.

Igår var vi hemma hos mamma och pappa på kvällen, mysigt och så. Men vad jobbigt det var att inte ha en hund som kommer och möter dej i dörren. Saknar henne, men jag vet att hon mår bra.

ha en bra dag alla så skriver jag mer ikväll eller imorgon

xoxo


Postat av: P

Låter verkligen som en bra föreläsning ja! Håller med om att man inte kan skylla skiten man själv gör på hur uppväxten var! Min uppväxt var väldigt väldigt turbelent från och till, men inte fan beter jag mig som en idiot och sen skyller på att min farsa var ett monster, vilket han verkligen var. Näe, det är som man säger, "Så som du själv vill bli behnadlad ska du också behandla andra" så man försöker väl sköta sig så gott man kan!

2009-04-01 @ 14:36:50
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: