StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sommartid

Frureinhold.se / 29 Mars, 2009 - 10:01 / Vardagen

Ja idag är det dags att vrida fram klockan 1 varv, ett litet tecken på att sommaren är på väg. Dock ser det inte så ut när jag tittar ut genom föstret. Det är totalt vindstilla och fåglarn kvittrar men det är ingen sol. Ser så fram emot solen och när man kan gå i kjol och klänning.

Igår var vi först uppe i uddevalla och grejade med R6, himla pill men det är kul när man lär sig hur allt funkar :D Sen efter det åkte vi hem till gbg, åt räkor och myste. Dock har vi en tendens att bli rastlösa så vi bestämde oss för en promenad. Robin fick även en  stegräknare i julklapp, och den haffade jag för att se hur långt vi går osv. (man skall gå runt 10 000 steg på en dag) och på den turen vi tog blev det 7000 steg och då har jag bara haft den i en halv dag. Blev ganska nöjd :D Vi hade i allafall planer för kvällen, så vi gick till kalle och annika och hämtade upp dom, gick hem till oss och starta earth hour (mysigt) sen vid nio hade vi bokat bord på Halta lotta så där spenderade vi resten utav kvällen. Hur mysigt som helst och riktigt härligt sällskap.

Idag blir det lugna puckar, pannkaks frukost och sen lite plugg. Vi skall också upp till skatås och ta en promenad, det är så himla stilla och mysigt där uppe så det är en avkoppling att bara strosa runt. I eftermiddag är det kalas hos min kusin Josefine :) hon fyller 22 på måndag så det blir passande med kalas idag. Skönt att få träffa henne också, var ett tag sedan.

ha en bra dag alla nu skall jag hoppa in och väcka Robin

xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: