StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

packningen nästan klar

Frureinhold.se / 06 Mars, 2009 - 11:29 / Vardagen

Så var packningen nästa helt klart, håller på med det sista, såsom tandborste och hårspray :D Jag längtar verkligen tills vi sätter oss i bilen och börjar vår färd ner till lund. Det är nämnligen denna helg som volbeat är i lund :D Sjukt bra band så det skall blir riktigt kul..

Jag har nog världens sötaste katt, hon skall vara hos mamma o pappa i helgen och igår packade jag hennes resväska, la in hennes favvo gosedjur och allt sånt. men imorse när jag vaknade låg gosedjuret tillsammans med duchess brredvid mig i sängen :) såå söt är hon !! Så i helgen skall hon spendera tiden hos mormor och morfar tihi :D

nä får göra mig klar innan robin kommer hem.. Vi har också 3 månaders dag idag :D Bästaste pojkvännen ever, man vet att han är inte som ALLA andra killar, som verkar vara perfekta osv men skenet bedrar. Men robin är ngt helt annat. Vi träffades 2004 i augusti och blev bästa vänner med en gång, båda kände att det var ngt men vågade inte säga ngt. Men jag har alltid varit hans prinsessa och det finns ingen ärligare och underbarare person än han. Men mycket kom oss imellan, eftersom ingen av oss vågade säga hur vi kände fick jag en pojkvän och när jag blev singel igen träffade han en tjej. Hon var en riktigt häxa och förbjöd honom att prata med mej, jag tillät detta och sa till honom att ta tjejen och att jag alltid skulle finnas för honom. Vi höll dock kontakten i smyg, och vi gick i samma klass så det var svårt att undvika varandra. Men tillslut fick det bli ett stopp och vi gick skillda vägar. Åren gick och det tog ända fram tills hösten 2008 innan ett sms dök ner i min inkorg. Jag blev helt tårögd och lyckan som jag fick då går inte att beskriva. det kanske kan låta som om jag är en toffel och går efter vad han känner och vill, men jag hade också en pojkvän som förbjöd mig att prata med honom. men som sagt vi började prata och bestämde att vi skulle ta en fika. Han mötte upp mig på heden i göteborg och när våra ögon möttes visste vi båda att det skulle vara han och jag. föralltid Och som sagt vi har nu varit tillsammans i tre månader och jag har aldrig varit lyckligare, han är den bästa och jag vet att han skulle aldrig behandla mig illa. En riktig farytale story, men vad är inte bättre än rikgit hollywood films kärlek :D  Älskar dig min prins !!

nu ska jag göra mig klar och hoppas att alla får en bra helg, det kommer jag att ha ;) relax avdelning och en sexig pojkvän, I'm in heaven !!

xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: