StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

I love pink

Frureinhold.se / 05 Mars, 2009 - 13:29 / Vardagen

Det är ingen som kan ha missat att jag älskar rosa, men är det verkligen så konstigt att man älskar den färgen ? Den är sjukt fin, passar både sommar som vinter och man blir glad utav den. Mina klänningar har nu kommit och jag bara längtar tills det blir sommar så man kan använda dom :D och himla skoj också nu när ingen annan har likadan !! perfekt.



Idag är jag ledig och kom nyss hem från en härlig lunch med pappie på ullevi, mysigt att kunna åka in till stan och bara äta lunch och sen hem igen :) Finns nog ingen bättre stad är gbg, inte i sverige allafall. Men som sagt nu är jag hemma och solen har börjat titta fram lite och fåglarna gör den sällskap. Själv sitter jag och pluggar på mitt examensarbete, sådär kul, men under mina år i skolbänken vet man att gör man lite varje dag  blir det snart klart. Gjorde också iordning en espresso precis, mysigt värre. Skall också börja städa snart, eftersom vi drar till lund imon är det alltid skönt att komma hem till en ren och fräsch lägenhet.



Sen kan jag lägga till dagens outfit också när jag ändå håller på, inspiration haha alice in wonderland !! utan den blåa klänningen dock!


ha en bra dag alla

xoxo




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: