StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sjuk blää

Frureinhold.se / 02 Mars, 2009 - 14:24 / Vardagen

Ah idag blev det att jag fick ligga kvar i sängen, uch uch är sjuk och mår inte alls bra.. Somnade knappt inatt och mår sjukligt illa. Men men nu är det en ny dag och jag hoppas på att jag piggnar till för imon är en stor dag ;) Vad har jag hunnit åstakomma hittils idag då?? jo jag har vinkat av robin som åkte vid 8 i morse, efter det satte jag mig och började skriva på mitt examinationsarbete. Kom faktist ganska långt tro det eller ej :) kändes bra att man under omständigheterna orkade med lite :) Runt lunch fick jag lova att vila lite och fick då för mig att mublera om lite :D blev nöjd med resultatet och som belöning fick jag en avi med mina klänningar och ben & jerry glass, perfekta belöningen ever !!


Just nu sitter jag och snackar med helena, så himla go tjej det där. Vi skulle egentligen träffats på mässan i helgen, men eftersom jag blev dålig och vi hjälpte joakim med att flytta hann vi inte upp. Tur kanske var det, försöker undvika att Robin skall träffa vissa människor, för hans egen skull haha

Om jag skall väva in lite sport i min blogg så är det val ikväll vilka lag som vill möta vilka i slutspelet, frölunda kom trea iår och får alltså välja på tredje plats. Fördel med att få välja och komma bland de fyra bästa är att du får en extra hemma mtach. Och dom flesta lag är bäst hemma, frölunda är iallafall ett sånt lag. Så nu håller vi alla tummar som går för att vi vinner :D Man kan inte göra mer en sitt bästa punkt slut.

På tal om vädret, i helgen var det underbart, sol och fåglar kvittra, helt enkelt underbart ! men så vaknar man idag av en fet smäll i ansiktet, 1 grått 2, SNÖÖÖÖ !!!!!!! 3 kallt som faaan.. snälla ge mig sommar innan jag slänger mig framför ett tåg, skämt och sido, men hur tråkigt är det inte med snö och slask och allt som hör sveriges ***** höst och vinter till.. Jag hatar det i allafall.. Visst snö på julafton och i december men sen kan den dra ngn annan stans.

nu skall jag ta och lägga mig ner och slappa i soffan och vänta in baby

xoxo


Postat av: Heléna

Söt du är vännen :)

2009-03-02 @ 18:11:00


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: