StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

artiklar

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2012 - 11:10 / Vardagen

Satt i vanlig ordning och läste gp nu på morgonen och hittade 3 artiklar som jag fastnade för direkt. Har inte en läst klart tidningen för jag blev så ivrig på att skriva ett inlägg här :p Den ena handlade om rökning under grav. Rökning i sig är farligt och dumt. Jag har själv rökt till och från, mest på fest och är såklart inte stolt över det. Men om det är något som jag numera är mer medveten om så är det var rökningen faktist gör med kroppen. Mer än att bara fylla den med tjära. Varje gång du tar en cigg så sätter du de röda blodkropparna i karantän, alltså att de inte kan transportera syret i blodet. (logiskt) efter du rökt klart sitter nikotinet kvar i huden i ca 30 min, så fast att du röker ute eller under fläkten tar du med dig nikotinet in och sprider det till de som är runt dig. Föreställ dig då att du röker under grav. då gör du medvetet ett val att tillföra en mindre mängd syre till ditt barn (?!) Sen tillför du även en risk med att omge ditt barn med en stor mängd nicotin som även det är farligt. Värt att tänka på nästa gång man tänder en cigg. Sluta istället, allt handlar om att bestämma sig. 
 
nästa artikel handlade om nätmobbning, jag har länge funderat på varför inte det finns en lagstiftning mot nätmobbare såsom det finns utanför internetvärlden. Mer sånt här, spåra ip sätt dit alla elaka näthatare !
 
men till sist det som skrämmer mig allra mest, vet inte om ni läste det igår men det handlar om förskolebarn som fick åka akut in till sjukhuset efter att ha hittats leka med en påse full med kanyler :S Allt hände på en förskole då påsen låg i en skräptunna. jag får rysningar, sånt här får bara inte hända men ändå gjorde det de :( hoppas för allt i världen att de inte åker på hiv eller hep c :( :( 
 
nu skall vi ut en sväng :) 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: