StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 30 September, 2011 - 12:20 / Vardagen

Ja nu är det änltigen fredag igen och helg :) Hailey har sovit som en stock inatt, gav henne nattamålet vid 21.00 lite innan till och med och hon vaknade inte förän 03.00 helt sjukt. Sen somnade hon om så fint och sov till 06.30 och sen somnade vi om i våran säng till 09.30. Ren lyx, men det behövde jag, var super trött igår efter en heldag i kungälv och natten till igår sov hon inte lika bra :) Nu ligger hon i sin babysitter och snart kommer robin hem för att sedan åka in till bvc och väga lillfisen. Efter det måste vi till torp en snabbis för att handla fredagsmys och lite annat tjaffs. Är inte jätte pepp att åka till torp med henne, men det får bli en snabb visit och vid den tiden är det väldigt lugnt med folk vilket är skönt. 
Det skulle vara fint idag och det hade de nog med varit om inte det hade varit sånna värmeomslag. Daggen ifrån havet är bra tjock, värmen går ju ur havet nu och upp i luften haha låtet skumt men det är därför det är så dimmigt.. Men det är riktigt skönt ute så när vi kommer hem skall robin klippa gräset och sen tar vi en promenad och efter det skall vi tvätta bilen, medan lillan sover i vagnen :) Effektiv dag, men det är mkt som behöver göras, skall även transportera bort den gamla kylen och frysen som fortfarande står på trappen. 
Ikväll blir det allafall fredagsmys, med räkor och annat. Hoppas inte lillan får ont i magen av räkorna, åt ju räkor nästan varannan vecka under grav så det borde gå bra, men vi får se, skall inte äta stora mängder och får planera ammingen lite :) Det är även veckofinal av idol idag vilket skall bli skoj, se vilka wildcards som juryn valt etc. Tycker att svenska folket valt lite väl skumt.. men men det brukar ju vara så tyvär. Men vi får se ikväll som sagt hoppas de väljer bra låtar också ! låtvalet är liksom a och o !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: