StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

stormish

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 13:41 / Vardagen

AHAH ish var längesen man använde i meningar :p softish, ish ish ish ish !! haha. Idag har vi haft en lugn morgon, hailey har somnat om 2 ggr nu, somnade vid halv 12 och sen vanade hon vid 13 och nu fick hon mat och ville osmna igen. Hon var lite gnällig, men tror inte på ngn feber ! Alla har vi våra dagar !! jag passade på att gå ner till stallet under tiden hon sov första napen. Såå skönt att komma ut, fast att det blåser storm och regnar så är det uppfriskande !! 
Funderar på att baka lussekatter dagen till ära !! inte nog med att det är gott så är det ju fakstist lucia ! Får känna lite på det, käånner att det kurrar i magen så får ta och göra lite mat ! frågan är bara vad, kanske pannkakor :D det var längesen och det är sååå gott !! Det är dagar som dessa som man önskar att man bodde ngn annan stans i världen. Jag hade kunnat döda för typ rivieran, monaco ! I love !! Men då får man vara rik också, så man kan shoppa, hänga på båtar och bara njuta !! 
Nä nu har jag verkligen skrivsvårigheter, sitter och kollar på the hills maraton !! gud vad den serien är bra asså !! fattar dock inte vad heidi ser hos spencer, kommer aldrig att fatta !! nu är det avsnittet när de gifter sig, hela jag skriker nooooooooooooooooo !! Men men alla gör vi misstag ! Nä nu blir det pannkakor !! tjing !

Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

hahah.... du är ju rolig!! (hela jag skriker nooooooooooooooooo !!) hahahah.. sötnos!!

Hur mår ni idag?? kramis

2011-12-13 @ 13:47:52
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Fast Monaco suger att bo i :P Litet som faan, alla känner alla, skvaller och skitsnack och du kan inte göra NÅGOT utan att alla vet om det, troligtvis mycket extremare än i tillochmed vanliga svenska små-hålor, eftersom alla tävlar så extremt med varandra där.



Dessutom finns det inte mycket att göra i Monaco! Alla städer runt om är mycket bättre, dessutom behöver man inte vara rik då! Hänga på båtarna är inte mycket att eftersträva kan jag lova, det är oftast inga lyckliga och glada människor som äger de där båtarna! Då e det nog bättre att ha en båt i närheten av erat hem i Uddevalla :)

2011-12-15 @ 23:24:10
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: