StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

hemma hos föräldrarna

Frureinhold.se / 15 April, 2010 - 19:53 / Vardagen

hemma hos mamma och pappa. Kollar på hockey finalerna och lagar super god mat. Hittade ett recept som gordon ramsey gjort med pasta, fetaost, basilika etc. lätt en maträtt som jag kommer att göra igen :) Idag har jag varit och shoppat massa härliga vårblommor. Planterat ner de gamla lökarna i rabatten och väntar redan till nästa år för att se om dom kommer upp :D älskar att hålla på med blommor inne och dekoration :) köpte massa fina fjärilar och syrsor ååh glitter och färger :D jag looooove it !!
Men som sagt nu sitter vi hemma hos mamma och pappa, mamma kommer snart med bussen. Hon har varit i stockholm i ngr dagar på kurs :) man saknar verkligen sina föräldrar när man inte ses på en vecka eller så. Tur att man kan åka till dom lätt :) så härligt nu med när det är ljus och fint, det grönskar riktigt ordentligt. Till och med när man åker hem är det ljust, hur skönt är inte det ??
jaja nu hejar vi på djurgården och hoppas för allt i världen att de spöar skiten ur HiV71

Postat av: Lorissa

sv: det är kul att höra! Jag tycker att jag BARA pluggar, men mest är jag nog med min sambo och försöker värdera honom som både pojkvän, bästis och alla andra delar han har i mitt liv :)

2010-04-16 @ 00:22:02
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: