StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

fredag och jobb

Frureinhold.se / 11 December, 2009 - 07:01 / Vardagen

Nu sitter jag och kollar på nyhetsmorgon och de intrervjuar sverige demokraternas ledare, sinnes vad skadad han är.. Han har ju konkreta åsikter förutom invandrarpolitiken, sen börjar han diskutera verklighet, men snälla, VEMS verklighet??? Han är ju bara pinsam för sig själv just nu. Han talar om utanförskap för sin egen del, men ändå strider han för att skapa ett utanförskap. *suck*

Men nog om honom, idag är det fredag och jag sitter och väntar in jobb 7.30-16.00, efter det är det fullt upp med att fixa för kalaset. Känns som om man aldrig blir klar, det är stressande att fylla år. Men vi får hoppas att det går bra och att allt faller på plats i slutändan. Det jag är mest orolig för är att allt skall räcka, har gjort en stor mjuk pepparkaka, skall göra två kladdkakor med gojs över, pepparkakor, ischoklad och så smörgås med tillbehör till förrätt. Det borde ju räcka men man vet aldrig, så jag får tänka extra mkt idag under dagen, hade ju planerat att baka lussekatter också så det får jag väl göra när jag kommer hem.




Postat av: Anonym

jag måste fråga.. jag ska köpa en julklapp till min systerdotter som är 1 år.. vad kan man köpa? jag har läst om din systers barn p ådin blogg...har du några tips?

2009-12-11 @ 09:47:03
Postat av: TotalPink- J

Jag köpte en kanin som man kan trycka på tassar, mage osv och då säger den massa saker och sjunger. Den kommer hon tycka är kanon skojjig och samtidigt lärorik :)

2009-12-11 @ 18:50:25
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: