StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bebis

Frureinhold.se / 28 Mars, 2011 - 18:10 / Hailey

som ni kanske förstår är det en bebis på den söta bilden :) Jag hade egentligen tänkt att vänta lite till men efter UL idag var det kört :P Så himla spännande att se hur den sprattlade, lille parveln. Jag kommer att skriva lillen och säkert könsrellaterat men vi skall inte kolla vad bebisen har för kön så bli inte förvirrade :p jag har en tendens att säga han gång på gång så vem vet kanske är en lite busepojk :) Jag trodde att jag var i v 19 idag men ack vad fel, är i v 17 pga lång ÄL så BF är 11 sep. och ja det är då alla terrorister mördar folk :/ suck haha. Men vi lär gå över eller komma tidigare, det återstår och ser då. Bloggen kommer nog att innehålla lite mer babysnack nu, men det får ni stå ut med. Kanske är bra med lite förändring :P För er som inte visste om detta och står mig nära så är det för att jag har velat hålla det hemligt, man vet aldrig vad man ser på RUL så det kändes skönt idag när sköterskan sa att allt såg bra ut. Skall lägga upp lite magbilder så att ni får följa varje vecka hur den växer, skriva om hur den beter sig etc :p 
Idag var vi som sagt på UL, men vi åkte också och kollade på vagn, tidigt jag vet, men så himla skoj :) att kika på babygrejer är ju helt fantastiskt :D massa sött, fint, mysigt och gud vad utvecklingen går framåt. Hittade en stl som vaggade fram och tillbaka med olika ljud, såg super mysig ut :p sen måste vi kolla på bilbarnstolar och som skall passa till nya bilen. Var på hedin i thn också och kollade ut en svart mercedes c220 cdi som gått 800 mil, riktigt nice för 329 000 :-. Jag vill inte ha svart bil egentligen, men jag får bita ihop, men vem vet kanske kommer in en grafitgrå metallic det hade varit kanon :) eller en biege champange metallic, mmmm like it !! men vi har tid på oss, måste ju få sålt våran pärla också, vi fick okej i inbyte men alltid bättre att sälja själv :) Nu i eftermiddág har jag varit ute en tur i skogen med sören och macy, helt underbart asså. Vädret är to die for ! Nu skall jag bara njuta av att veta att bebis mår bra och vi med :) tjiing !

Postat av: Camilla

Åhhh.. Vad roligt Jennifer!!! Ett stort grattis!!! :) få vi träffas med våra små bebisar sen!! Kramar

2011-03-29 @ 15:42:06
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Sophia L

Grattis Jennifer! September bebisar är fina bebisar ;)

2011-03-30 @ 23:07:41
Postat av: Jennifer Täng - miss dee

Tack sophia :) kom din lilla skruttis då ?? :) hur mår du ?

2011-03-31 @ 06:57:21
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Sophia L

Theodor var beräknad 5:e men tittade ut 13:e :) Vi mår super fint, han är ju redan 6½ månad, tiden går såå fort! :) Hoppas graviditeten flyter på utan större komplikationer!

2011-03-31 @ 14:42:26


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: