StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

natti natti

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2008 - 22:46 /

nu har jag precis tittat på säsong 3 avsnitt 18 i one tree hill, saken är den, om det finns en ända msk ute i världen som inte tycker om one tree hill borde den ändra inställning. bättre serie hittar du inte, man kan kolla om och om igen utan att tröttna.

men nog om serier, jag har inte bloggat på länge och om jag ska vara ärlig har jag kännt att allt detta bloggande som surrar runt en hela tiden har fått en att tröttna. Men om någon känner för att läsa min blogg så får man jätte gärna göra det, vet inte om jag kan tillföra något intressant men det struntar jag i :p

jag läser på högskolan väst för tillfället, eller ah ska gå där i 4 år till, håller på att läsa till samhällslärare på högstadiet. Trivs som fisken i vattnet, förhoppningsvis har jag hittat rätt. något som yrar endel i världen nu är ekonomin, tror ingen har missat det, mig stör det mest eftersom jag och min sambo ska till thailand i februari och bathen är så sjukt låg just nu :( och om man hoppar till andra sidan jorden är det just nu ett stort presidentval. vem ska egentligen vinna ?? obama eller mcain? jag föredrar obama. Anledningen är väl inte den bästa men tillräckligt, vilket land lägger sig i allt och alla ????? USA !! vilka har en finans kris nästan den samma som 1929??? USA!! vad säger dom om militärer som var i vietnamn mer än 2 veckor ? krigsskadade för livet, och slutligen vem var KRIGSFÅNGE i vietnamn kriget?? JO macain, och den personen vill endel av folket i USA sätta som president. Jag aäger inte mer än så, vi får se vad som händer, man har ju inte direkt slutat förvånas av deras beslut !

ha en bra kväll och natt !



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: