StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

jag vill bloggggaaa

Frureinhold.se / 08 September, 2010 - 21:35 / Vardagen

Jag har inte tid, men jag vill så gärna blogga, har massa skoj att berätta.
1. Skolan går kanon, jätte kul, massa intressanta ämnen, härliga klasskamrater och det känns så skönt att vara tillbaka i skolbänken. Dock märks det på mitt psyke, jag är sååå trött i huvudet. Man blir helt grötig, sover som en stock så fort huvudet närmar sig kudden. Men som sagt, det är skoj och jag är så driven :)
2. Hästarna, på lördag skall jag på clinic, min första clinic för Anders josefsson, det skall bli så jävla skoj. Helt sjukt, jag är så laddad, hoppas att det blir bra. Jag tror det, var ute och red förut, själv tycker jag att han kändes som en orm men jennifer tyckte det gick skit bra och jag får väl lyssna på henne :) Jag är allafall sjukt pepp och robin skall få filma exakt allt, måste dokumentera och se vad som kan göras bättre. Kul att få höra också vad han har att säga, tror också att han kommer rida en sväng vilket skall bli så skoj. Ingen ''vuxen'' man har ju suttit på honom, ja menar jag och jennifer med 55 kg var har inte så mkt att säga till om tyvär. Hade behövt sandsäckar för att tynga ner oss. 
3. Shopping, ja jag har shoppat lite smått och gott :D bla nya bad till sören, pälsglans och en ny klänning :D
sjukt snygg show pad :) klänningen får jag lägga upp imon.

4. Kräftskivan; snacka om att jag är seg asså, här kommer ett bildregn ifrån kräftskivan :)
så lite härligt :) skall försöka få ett inlägg imorgonbitti :D så ni får se den sjukt snygga klänningen :) idag har jag och robin varit i gbg hela dagen. Hur mysigt som helst, vaccinerade oss, var på cappucino och fikade, åkte till hooks, var och hälsade på Johnny, åt på subway, tog en tur till tre hästar och sen hem :D oohh just de jag, shoppade en parfym till robin och klänningen till mig :)

Postat av: Jessica

Var ni på Tre hästar utan att hälsa på oss :(

Har Robin fått nåt pris på husvagnen ännu?

2010-09-09 @ 21:55:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: