StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

love my hair

Frureinhold.se / 10 December, 2010 - 19:41 / Vardagen

Nu är vi äntligen inne och nyätna. Det har varit en lång dag med mkt skoj. Både jag och jennifer blev uuuuuuuuursnygga i håret. Johanna är så jävla grym, gud vad jag hade saknat henne. Hon är så himla skojjig och ja alldeles underbar :p Vi måste ses snart igen, får inte ta 1.5 år tills nästa gång. Vi hade massa att prata om, lite skvaller och självklart bröllopet. Hon får ju göra mitt hår och lite till ;) Men allt sånt kommer i den nya kolumnen om ett litet tag !! Tror att den kan bli bra, har så mkt idéer och jag börjar nästan bli stressad, hmm hur skall detta gå ?!

Idag har jag också köpt klart mina julklappar :D yeeeii för mig, men fy fan vad jobbigt det var. Min plan som jag hade innan gick lite i stöpet. Suck, inte alltid bra att vara ute i sista minuten. Ha ha jag och Jennifer stötte också på två riktiga paddor haha, vi gick och små fnissade på det resten utav dagen. Så jädra fuuuult med tjejer som är mörkhåriga och som gör slingor och så blir dom helt guuullaa.. Jag spyr :p Men det är skoj att skratta åt folk, allafall dom som förtjänar det ;)

Men som sagt nu sitter vi i soffan, ätit gott och skall snart se på idolfinalen. Jag har köpt lite chockladaskar (dont like lösgodis just nu) så då får man köpa goda askar istället. Vem vill ni skall vinna idag ? minnah eller jay ?? och hur blir triangeldramat, jay + minnah, jay + hans tjeje.. Hmm ja vad skall man säga, börjar idol bli en dockusåpa eller vad ? Vi får se om ngr timmar, det är då de avgörs :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: