StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Borsta borsta

Frureinhold.se / 31 Januari, 2013 - 22:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Ändå väldigt sött med barntandkräm och barntandborstar :D


Härligt ordförråd

Frureinhold.se / 31 Januari, 2013 - 17:28 / videor
0 Kommentarer

Det kommer lite olika ord hur denna sötnosens mun :D


tugga grus

Frureinhold.se / 30 Januari, 2013 - 17:55 / Vardagen
0 Kommentarer

japp idag fick jag smaka på grus. Gullan gjorde ett skutt rätt upp i luften och avslutade med ett bocksprång, man kan säga att jag flög som en vante :p kroppen känns som döden, min rygg är helt öm, landade på länden på det stället som jag redan har ont på. Kanske gjorde det gott? tror dock inte de. Men har smörjt med voltaren och har mkt värme på. Vill inte tänka hur det kommer kännas imon. Man är helt klart för gammal för att flyga av, var på livia sist gång :p Men men, hon var super duktig innan själva avhoppet. Jag satte upp olika studskombinationer och hon lyfte fint. Efter varje kombination gjorde jag en liten volt så hon skulle vara med på vad jag ville. Hon hade lätt för att bli pigg och ivrig efter så en volt var kanon :D 
 
hon ser lite småladdad ut redan här :)

vab, plugg, ridning och storm

Frureinhold.se / 30 Januari, 2013 - 14:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp idag är det allt i ett haha. Natten har inte varit enkelt, lilltjejen har varit så ledsen och hostat. Hon hade feber igår kväll och har sovit med bara blöjan inatt. Imorse var hon mycket svalare och hittils har hon inte haft någon direkt feber vad jag kännt. Hon sover nu och under tiden hon sovit har jag gjort seminariepappren tills imorgon, 2 a4 om friskfaktorer i arbetslivet och friskvård utifrån olika författare. Jag har hunnit sminka mig och fixa till håret :) så fort robin kommer hem skall jag åka till stallet, idag väntas gymnastikträning för gullan. Studs och bomträning :) blir även lite galoppombyten och streching :) Hoppas jag slipper regnet och att blåsten mojnar ngt. Hörs ikväll ! 
 

Starrider

Frureinhold.se / 29 Januari, 2013 - 20:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Dessa snygga ridbyxor hade jag gärna köpt, eller hela tyras starrider kollektion. Tummen upp för henne !!


gyllene tider

Frureinhold.se / 29 Januari, 2013 - 18:51 / Vardagen
1 Kommentarer

Slottskogsvallen fick det bli efter en lättare diskussion. Det är nära för alla och lätt att ta sig hem :D vi blir ett gött gäng och nu kan sommaren bara bli awsome !! det finns inte många band som kan göra riktigt bra sommarlåtar som dessa killar. Robin har gått och nynnat på ''sitter på en sten vid en sjö....'' ah ni förstår själva haha !! Nu blir det dexter och soffan, är helt slut efter dagens skola :p men det var såååå kul och jag känner mig grymt motiverad. Funderar på om jag skall skriva lite här om mina hälsopromotiva studier, men frågan är om det intresserar er :p anyway, ha en fin kväll !! 

Uppe med tuppen

Frureinhold.se / 29 Januari, 2013 - 07:27 / Vardagen
1 Kommentarer

Phu vad trött jag är, vi gick och la oss rätt sent igår och jag låg och nojade över magsjuka. Så fort jag läser eller vet att magsjuka går blir jag helt illamående. Jag låg igår och nästan framkallade magsjuka, så jäkla dumt. Men jag klarade mig så nu sitter jag vid köksbordet och käkar frukost. Hailey har inte mått bra inatt. Hon vaknade vid 01.00 och var brännhet. Robin gick upp med henne, bytte om till linnenody och gav henne Ipren. Jag skojar inte om febern låg runt 40 grader :( älskade sessan, nu får det vända. Robin är hemma med henne idag. Första vabben och mer lär det bli. Men hellre feber än magsjuka :( hon sover som en stock ännu och det tror jag hon kommer göra ett tag till, nä nu vaknade hon. Ha en bra dag.


sjukstugan

Frureinhold.se / 28 Januari, 2013 - 15:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilket tråkväder man kommer hem till, grått och trist. Inte nog med det, så har hailey fått hög feber igen :( mätte 39.4 för en stund sedan och hon fick nu ipren och välling. Är väldigt glad att hon dricker välling för då vet man allafall att hon får i sig. Var även hos läkaren förut och hon kunde säga mer än att det är ett virus, elakt sådant. Hon går ju på penicilin men den hjälper inte mot virus. Suck :( tycker så synd om henne och det blir ingen dagmamma imorgon utan robin får vara hemma. Jag har skola för första gången på super länge och är precis klar med mitt första seminariepapper. 3 a4 om arbetsmiljö etc. Super kul och jag ser fram emot att börja skolan. Så gött att bara ha 2 år kvar, sen har man en högskoleutbildning :) 
 
Jag skall iväg om en stund och rida gosehästen, skall köra lite bommar idag. Hoppas hon kommer ihåg mig :p fick även köpt mig en ny hjälm idag som de sålde ut på tre hästar. Kostade endast 800 :- istället för 1600 :- :D nu har jag en bra hjälp för ett par år framöver :) skall försöka slänga in lite bilder från sälen ikväll ! 
 

Vår och sommarfräscht

Frureinhold.se / 27 Januari, 2013 - 16:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär blir det :) fast i min längd på håret, en uppfräschning av den ombre jag redan har :)


vårskor

Frureinhold.se / 25 Januari, 2013 - 15:01 / Hailey
2 Kommentarer

Dessa skönheter kommer pryda haileys fötter i vår :) dom är så fina och kanon bra att gå i :) 
 
och dessa vill mamma ha :D

halsfluss

Frureinhold.se / 24 Januari, 2013 - 14:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja om läkarna konstaterat rätt, hailey har inte blivit bättre sen i vi var nere på vårdcentralen i måndags och idag kände vi att det var nog. Hon hade en febetopp igår på 39.8 och yrade värre än mig på fyllan, skämt och sido. Men hon var verkligen inte bra. Så idag ringde jag ner och fick en tid direkt och vi träffade en sån supergo läkare som tog så bra hand om hailey. Hon kollade i halsen och tog lite prover och konstaterade att hon åkt på halsfluss. Hoppas hon har rätt och att detta ger med sig nu. Inte den roligaste semestern för vår lilla tjej men har vi tur kommer hon inte ihåg så mkt. Det har hittils varit strålande sol och runt -10 hela veckan så vädret skall vi inte klaga på ett dugg. Tråkig uppdatering är det, men skall försöka ta lite fina kort och visa er när jag kommer hem ! Notera plåstret på fingret :( stick i fingret är aldrig kul :(
 

på bättrings vägen

Frureinhold.se / 22 Januari, 2013 - 17:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja denna semestern har väl inte börjat toppen, men så är det, bacillerna hoppade på hailey hos dagmamman och nu bröt de ut. Men hon mår bättre och sover just nu brevid mig i soffan. Imorgon skall vi nog kunna gå ut mer. Det har ju varit -20 här idag så då kan man inte vara ute om man är lite krasslig. Hon har haft lite feber och vi har varit hos doktorn för hon hade svårt att andas. Men det har helt släppt och nu är det mest rossligt. Hoppas som sagt att det är bättre imorgon och inte sämre. 
 
Jag hade fått mig två åk idag och det är inte fy skam :D Jag och sis åkte en sväng och tog en god kaffe på wayens coffee. Jag gillar verkligen lindvallen, är uppväxt i backarna och det har bara blivit bättre för varje år med affärer, restauranger spa etc. Vi bor precis i backen och har nära till allt. Svårt att förklara men kan lägga upp bilder och visa lite :) Ikväll skall vi gå och kolla på hockey, hailey och robin får nog vara hemma, så hon hinner bli helt frisk. Inte mkt att skriva men här kommer bilder ! 
 
underbart helt klart :) förra året bodde jag och robin på skilodge och det var helt klart toppen, det är krävande att dela stuga med fler, men hittils går det bra. Man får göra så gott man kan !! Skall fota mer imorgon, får passa på när det är så fint väder med sol och allt :)

sjuk hailey

Frureinhold.se / 21 Januari, 2013 - 12:40 / Vardagen
1 Kommentarer

Det är så typiskt, men hailey åkte på feber och lite hosta igår när vi åkte upp. Hon håller på att få tänder + baciller från dagmamman. Hon är ändå pigg och traskar runt, men hon får alvedon och det gör alltid gott. Vi har nu -8 och strålande sol. Vi har varit ute hela förmiddagen och nu blir det att äta lunch, korv med bröd är en klassiker. Jag får blogga mer ikväll, men jag vill slänga upp en overall som jag köpte för en stund sedan på members, för nästa år. Halva priset är aldrig fel :D 
 

en tanke

Frureinhold.se / 20 Januari, 2013 - 12:36 / Vardagen
0 Kommentarer

är det inte diskriminering emot män när det gäller skötbord på offentliga toaletter. Robin skulle byta blöja på hailey och fick gå in på damernas, han blev ombedd att gå ut, men han förklarade att han måste byta blöja. De ville ändå inte ge sig, men han bytte blöja och gick sen ut. Tänk om hailey inte hade någon mamma, skall han byta på golvet hos herrarna då?!
 
nu är vi förbi selma lagerlöfs spa och hailey sitter och kollar på teletubbis, vilken underbar uppfinning med dvd till bilen. Själv sitter jag med macbooken och kollar på skidor, bloggar och kollar lite nyheter. Riktigt smidigt med internetdelning från telefonerna. Hittils har resan gått bra, hailey var lite hostig i morse, får se hur det utvecklas. Kankse blir en vecka inomhus med henne, hoppas inte. Vi har ju massa kul planerat :D bad, bus, bowling, restaurang, skidor etc :D Det är så vackert i dalarna, lugnet bara lägger sig. Kortet längst ner är från igår, lite förlossningskänsla över det. 
 

Bilen

Frureinhold.se / 19 Januari, 2013 - 16:31 / videor
1 Kommentarer

Hailey har lärt sig ett nytt ord ;)


magnetröntgen

Frureinhold.se / 19 Januari, 2013 - 11:39 / Vardagen
2 Kommentarer

Japp idag är det dags, röntgen av nacke och höfter, det heter något annat på läkarspråk. Men det handlar om si leden bla. Jag vill verkligen ge en eloge till centrumpraktiken i kungälv som har skött sitt jobb hur bra som helst. De är första läkarna som tar mig på allvar och som agerar fort. Från att det skickade remiss fick jag en tid veckan efter. Det kallar jag riktigt bra jobb. Centrumpraktiken sammarbetar med haga röntgen och det är dit jag ska. Privat sjukvård när den är som bäst. 
 
Min syster kommer och hämtar mig om en stund och skall åka med mig. Vi skall in på net on net också och köpa lite grejer inför resan imorgon. För er som missat så skall jag åka till sälen imorgon :D yeeeiii vi bor i stugan närmast experium och närmast backen vilket är helt amazing. Vi bokade vid denna tiden förra året och alla stugor går nästan direkt så vi hade tur som fick denna. Jag skall försöka uppdatera så mkt som möjligt med härliga bilder osv. Det skall verkligen bli jätte kul allafall !! 
Underbart. När vi ändå snackar om resor så kollar vi lite på långresor och kortresor. Det kommer inte bli mexico igen, allafall inte playa del carmen då det är som phuket snart. När vi var där var det mkt amerikanska turister men nästan inga svenskar vilket är skönt. Men ser nu att det går charter till playa och det får mig att vilja spy. Är ingen charter människa. Så tanken är nu aruba, cuba, hawaii eller någonstans runt om i karibien. Dock hade jag velat åka till Rio, men det får bli när hailey är större :)  Eller så kör vi på miami rakt av :D Kortresor blir mallorca tror jag, det blir någon sista minuten, är heller ingen som bokar flera månader innan och bokar även hotell och flyg för sig :) 
Maldiverna är heller inte fel, där var robin som barn :) 
 
 

....

Frureinhold.se / 18 Januari, 2013 - 14:19 / Vardagen
0 Kommentarer

En sak som jag tänkt på, när något riktigt tragiskt har hänt som man inte, hur man än vänder och vrider på sig kan acceptera eller hantera. Standard svaret som man ofta får från nära eller vänner är att ''its gonna be ok''. Jag kan säga en sak, det kommer aldrig vara okej, hur mycket man vill eller tilltalar sig själv, så kommer det aldrig vara okej. Men något som det kommer att bli är bättre, det blir bättre och det går att se det ljusa i livet. Men det kommer inte att vara enkelt och det hjälper inte hur många gånger vänner, bekanta försöker intala dig att det blir bättre. Det värmer såklart att personerna finns där, men den enda som kan göra skillnad är du själv. Man måste kämpa, hur ont den en gör så måste man kämpa för att ta sig upp och det går, förr eller senare så känns det bättre. Inte okej, men bättre. 
 
Jag är en väldigt känslosam person och bryr mig verkligen om dom som står mig nära. jag skulle göra vad som helst för dom. Det händer saker hela tiden och man kan aldrig vara förberedd, men att tillåta sig själv att ta emot hjälp kan göra stor skillnad. Som ni vet har jag varit i mina tidigare år deprimerad, vanligt fenomen i tonåren. man kan inte hantera alla känslor som studsar runt. Min mamma såg till att jag fick hjälp och jag är otroligt tacksam för det. Dock skulle det dröja nästan 5 år innan jag på riktigt fick löst mina problem. Jag stod på kö till BUP, men när de ringde ca 7 mån efter att jag sattes i kö fick jag en tid. Vet ni vad jag svarade? Tack, men nej tack, jag mår bättre nu och det finns garanterat barn/ungdomar som mår sämre än mig. Så min plats gick till någon annan och jag hoppas verkligen att den personen fick dn hjälp den behövde. 
 
-----------------
 
Men nog om det, jag har fått så fin respons av mitt inlägg i onsdags att jag ler ! Många har skrivit på facebook och skrivit hur modigt det var av mig att dela med mig av min historia ! Ni får gärna maila mig era historier så kan jag publicera dom här på bloggen. Ni behöver inte skämmas och ni kan vara helt anonyma, men bara så ni vet så gör ni skillnad för någon, det kan jag lova er ! [email protected]
 
Här kommer lite bilder från dagen och gårdagen !
 

Hoppa i nya sängen

Frureinhold.se / 17 Januari, 2013 - 20:24 / videor
0 Kommentarer

Aja bajja, men vem bryr sig om det ;)


dagmamma 2

Frureinhold.se / 17 Januari, 2013 - 12:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps då har vi träffat dagmamma nr 2 och det har gått bra, hailey var lite orolig att jag skulle gå så hon höll hårt i sin mamma :) men det gick som sagt bra och när vi kom ut var det full rulle. Hon sprang runt runt och grejade i snön. Vi var bara där en stund och väl hemma fick vi besök utav min syster och tuva. Det var tur det för dhl kom med vår säng och jag fick bära in den själv. Eller ah det blev ju inte själv när syster hjälpte till :) Nu står den i vardagsrummet och väntar på att packas upp och installeras i nya sovrummet som snart e klart. Det blev en kontinentalsäng denna gången jag tror den kommer bli awsome :) När hailey vaknat skall vi åka ner till kungälv och köpa nya skor till henne :)
 

depression

Frureinhold.se / 16 Januari, 2013 - 18:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Om det är något jag lärt mig mycker om under mina 24 år i livet så är det att inget kommer gratis och livet är inte alltid enkelt. Man måste kämpa, mer eller mindre och om stunden ibland kan kännas helt upp och ner så finns det alltid lösningar. Psykisk ohälsa existerar och i alla åldrar, jag minns det som igår, jag stod nere vid älven i Lilla edet, med tårarna, sminket och frustrationen över hela ansiktet, jag kunde inte förstå hur f*n jag kunde hamna där jag var. Jag var hmm 14 år, levde i ett förhållande som sakta men säkert tog död på mig. Inte bokstavligen taget, men min själ och den som jag var började mer och mer försvinna. Jag var i botten helt klart och det som var då har präglat mig genom större delen av mitt tonårsliv. 
 
Jag tror det är viktigt att försöka tänka på sig själv, tänka och se vad det är man lever i. Är det verkligen såhär som jag vill leva mitt liv. Är det detta som jag förtjänar, tvekar man då, är det dags att dra. Men självklart är det inte bara sig själv man skall tänka på. Tänk på hur du behandlar andra, är det verkligen så som du skulle vilja bli behandlad? Vi lever i ett samhälle idag, präglat av prylar, pengar, status, omsorg etc. Det skall vara så perfekt och chict. Hmm låter detta som mig? jag har nog lätt att skriva väldigt positivt och provocerande. Men ni skall veta det att om man varit med om skit hit och dit och äntligen tagit sig ur det är man otroligt positiv till livet. Jag är en positiv människa och försöker alltid få min omgivning så positiv som möjligt. Mitt liv är inte fläckfritt, långt ifrån, men jag väljer att inte lägga vikt på det som är negativt då det i mina ögon är onödigt och energikrävande. 
 
Det sägs att det var bättre förr, det var det inte. Jag såg en film för ett tag sedan, midnight in paris en helt underbar film som speglar just tidsepoker. Det var inte bättre förr och det kommer inte vara bättre eller annorlunda om 10 år. Allafall om inte du gör någon skillnad, det är lätt att gräva ner sig i minnen och inte se vad det är man har mitt framför sig, idag och nu. 
 
Här kommer ett utdrag när jag var mitt i min låga period, snacka om att vara upp och ner, sur och glad. Det kunde skifta från minut till minut. Jag kunde inte hantera mina känslor och jag kunde till slut inte hantera vardagen. Låt inte livet tas ifrån dig utan låt dig ta hand om ditt liv. 
 
10/10-05
hmmm... so fucking lonely, allt är fan botten :( gråter. varför känns det såhär, det är så jobbigt, skit också... :( vill bara att någon skall bry sig om mig... åtmindstonde lite.. när skall mitt liv vända riktning?? kanske aldrig sker, vad vet jag, kanske lever ensam resten av livet, kommer dö i depression.
 
snälla om någon hör mina tankar, snälla besvara dom... nu orkar jag inte mycket mer :( 
 
senare på kvällen
 
känns mkt bättre nu eller lite bättre... prata med J lite och han är rätt gullig, men frågan är om han menar ngt eller bara blaj, men strunt samma, bara jag pratar med någon...
 

day

Frureinhold.se / 16 Januari, 2013 - 11:47 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag var hailey 1 h själv hos dagmamman och när jag gick så var hon lite ledsen. När jag kom 1 h senare var det full rulle, hörde henne från hallen. Hon vet verkligen hur man skall ta plats i ett rum. Men det var kul, idag var hon inte ens ledsen när jag kom utan hon bara skratta och sprang vidare. Imorgon skall vi träffa en annan dagmamma då våran är ledig varje torsdag. Ringde henne förut och på telefon lät hon helt underbar, så håller tummarna för det. 
 
Jag skrev ju ett utdrag ur min dagbok förra ons och idag eller ikväll kommer ytterligare ett. Satt när camilla och johanna var här och läste några stycken. Det är otroligt personligt och med mycket sjuka saker som hänt. Men de är mina vänner och de förstår mig och tycker om mig trots att jag varit lite halv störd i mina tonår. :p Men vem var inte, det jag var då, präglar mig idag. Jag kan dock ångra (jag vet man får inte ångra) att jag var så svag som person, killar / tjejer behandlade mig så jäkla illa. Mest killar såklart, jag blev trampad på för många gånger och det kan jag ångra. Att jag inte stod upp för mig själv, att jag inte satte ner foten och sa ifrån. Det är så många som går och blir trampade på och om det är något jag lärt mig av livet så är det att leva det. Jag menar inte att leva safe, man skall ta chanser och låta sig själv leva. Men under tiden skall man inte tappa sin dignity, värdighet är något som alla människor skall ha och känna. Jag blir så olycklig när tjejer/killar tillåter sig själva att bli illabehandade av sina partners eller vänner. Livet är en millisekund av universum och så kastar man bort det på idioter. Ni som läser detta, ta vara på livet, innan du hinner tänka kan det vara borta, föralltid !
 
Så kika ikväll om ni vill se några fler klipp från dagboken :)

Gullan

Frureinhold.se / 15 Januari, 2013 - 20:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Grymma hästen ! Quite lady !!


Mör kropp

Frureinhold.se / 15 Januari, 2013 - 20:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Jäklar vad mör jag är i min lilla kropp. Var och red hästen förut, red ihop med ägarens syster och det gick hur bra som helst. Känner att jag mer och mer börjar lära mig hur hästen fungerar och det är jätte kul. Dock är min kropp paj, eller ah mina menisker är trasiga, de inre. Men det går över efter en stund. På lördag är det röntgen och då får jag svar på mycket :)

Vill inte lägga upp bild på hästen innan jag fått klartecken ifrån ägaren :)


nya skor

Frureinhold.se / 15 Januari, 2013 - 12:03 / Shopping
0 Kommentarer

Mamma och pappa var i sthlm i helgen och tydligen råkade de springa på ett par yber snygga skor, de mms och frågade om dessa var ngt som jag ville ha. Jag tyckte skorna var kanon fina och jag saknar skor som är lite varmare, så det blir ju kanon. Jag slänger även upp lite skor :)
 
 

silance

Frureinhold.se / 15 Januari, 2013 - 09:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Hjälp vad tyst det är hemma, lämnade just hailey hos dagmamman en stund och hemmet är som en isolerad bunker. Inte ett ljud, lite läskigt måste jag säga. Dock är det skönt att kunna lägga sig i soffan, sätta på datorn och knåpa ihop lite inlägg. Snön yr utanför och jag är ganska seg. Natten till igår vaknade hailey kl 01.00 och somnade inte förän 04.00 igen. Med turer från vår säng till hennes och tillbaka igen innan hon somnad och sov så hårt att jag fick väcka henne för att åka till dagmamman. Hon håller på att få fler tänder och har därför lite ont i munnen. Inatt sov hon bättre och vaknade till vid 05.00 och fick välling och blev sen väckt vid 08.00. Vi lyckades med bedriften att försova oss, skall vara hos dagmamman vid 09.00 så upp fort i med frulle och iväg :) Men vi kom i tid, otroligt nog :)
 
Idag snöar det som sagt, vilket jag gillar en massa. Jag har inget emot snön och om det ändå skall vara kallt, kan det lika gärna vara snö också. Vi åker ju till sälen på söndag så snö kommer vi väl att få ändå, men det är ändå gott med snö. Idag skall jag även få besök av goa michaela, från min gamla klass och som jag även spelar fotboll ihop med. Jag börjar ju plugga v 5 och jag skall få låna böcker utav henne :) Skall bli mysigt med lite fika och tjöt om utbildningen. Hon har bara 1 kurs kvar sen är hon färdig. Så jäkla orättvist, ibland får jag känslan att jag aldrig skall bli klar :p men min tid kommer. har 2 år kvar och 2 år går fort, under tiden skall jag knåpa på cv och leta jobb. Tanken är väl att hailey skall få ett syskon när jag är klar med utbilningen med, men vi får se hur det går :)
 

Nya naglar

Frureinhold.se / 14 Januari, 2013 - 19:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Så himla nöjd, igen. Mickaela är super duktig på naglar och mycket annat såklart. Idag blev det ljusa naglar, vitt glitter med rosa under. Tog extra korta denna gången så de håller fint i stallet.


Självgod

Frureinhold.se / 14 Januari, 2013 - 15:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Peace


Thats me

Frureinhold.se / 14 Januari, 2013 - 08:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur hade ni gjort??


Söndag

Frureinhold.se / 13 Januari, 2013 - 20:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Blir mobilblogging, vi har börjat kolla på Dexter via netflix och det är riktigt bra :) idag har jag varit rätt trött, endel träningsvärk har jag också. Jag har inte berättat det, men jag har fått äran att rida en hopphäst 2 ggr i veckan ute i kareby (5 min bort) tjejen är gravid och vill ha hjälp. Det är otroligt roligt, dock saknar jag Johannas mida, just nu är det omöjligt att rida med all is. Men jag hoppas att våren kommer fort :) Johanna har en riktigt fin häst som kommer bli grym.

Imorgon kommer även tjejerna hit, vi skall till dagmamman på morgonen mem runt lunch är vi hemma igen :) hailey får sova middag i vagnen. Tror hon kommer gilla det. Nu blir det chokladmousse med grädde ;)

Här är två bilder på vår tokiga tjej :)


Me love cosmo

Frureinhold.se / 12 Januari, 2013 - 21:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Efter hockeyn gick jag och Jessica till Joe farellis, tog en cosmo och värmde oss innan vi tog bussen hem :) jag är så glad att jag har min Goa fina syster :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2013/pic_50f1cdf6ddf2b315d94aaa21.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2013/pic_50f1ce279606ee02d9003398.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2013/pic_50f1ce309606ee02b3569bb6.jpg" class="image">


Me love cosmo

Frureinhold.se / 12 Januari, 2013 - 21:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Efter hockeyn gick jag och Jessica till Joe farellis, tog en cosmo och värmde oss innan vi tog bussen hem :) jag är så glad att jag har min Goa fina syster :)


Hockey

Frureinhold.se / 12 Januari, 2013 - 12:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu blir det hockey, middag, vin och bar :) jag och Jessica fick detta i present. Skall bli riktigt mysigt !!


om jag någon gång skall tävla

Frureinhold.se / 11 Januari, 2013 - 13:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Så blir det i dessa kläder :D rosa tävlingskavaj är ju bara ett måste. Tycker verkligen om tyras kollektion starrider, tror det kommer slå stort. När jag känner att jag skall unna mig nya ridkläder kommer jag köpa det där. Behöver även en ny hjälm och ridväst. Men allt kostar och just nu är det inte prio :) hade även vela ha ett par nya ridskor och shaps. 
 
snyggt snyggt snyggt :D

Fredag

Frureinhold.se / 11 Januari, 2013 - 12:35 / Vardagen
0 Kommentarer

snö snö snö, I like it. Jag och hailey var ute en stund på förmiddagen tillsammans med Troy och Mickaela. Det är inte små flingor som faller från himlen. Men jag tycker om det, hellre snö än regn och slask. Hailey gick och la sig nyss och jag kikar på oth. Jag har hunnit städa lite, men när hailey vaknar får jag sätta fart och få städat över allt.  Hur kul det nu är att läsa om städning haha. Känner att det är lite trist på bloggen just nu. Får nog fixa lite shopping tips, kom på nu att jag inte snackat om skor på evigheter :D just nu är det boots som gäller rakt av, men tids nog kommer våren och då får man vara beredd. Jag hade verkligen velat ha en ny skinnjacka, min är typ 4 år gammal nu och ganska sliten. Funderar på att kika när vi åker till sälen, där finns det massa skinbutiker och de har ofta riktig bra erbjudanden. 
 
jofamas skinnjackor designade av kenza är riktigt snygga, riktig bikerstyle. Dock gillar jag simple också, men jag hade inte tackat nej :) 

inskolning dag 4

Frureinhold.se / 10 Januari, 2013 - 18:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp idag var det en snabbis hos dagmamman, hon är egentligen ledig, men ville träffa hailey en stund ute. Vi träffade 2 andra dagmammor som var ur goa !! Det känns otroligt bra och nästa vecka skall jag också lämna henne en stund. Vår dagmamma är väldigt mån om att det skall vara en ordentlig inskolning så hailey är fullt förberedd när det väl kommer som en vardag. Efter DM åkte jag ner till syster yster och där spenderade jag resten av dagen. Vi gick en promenad och det har även börjat snöa vilket är kul, det blir så mkt ljusare och bättre. Dock längtar jag super mkt till vår, men den kommer den med. Hoppas ni uppskattade inlägget ur dagboken igår, ni får gärna kommentera vad ni tycker, alltid kul med respons. 
 
Annars blir det lugnt ikväll, skall kolla på lite sport och bara slappa ! Imorgon är vi lediga jag och hailey och vi skall ner och kika på baddräkt till hailey inför sälen. 
tripp trapp trull, och macy mina underbara tjejer !! Hailey var trött efter promenden och lite kall så hon fick sätta sig i bilen med sätesvärme och musik :D Gullstrumpan !

Golvet sovrum

Frureinhold.se / 10 Januari, 2013 - 13:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Sovrummet börjar ta form, golvet är nu lagt. Det blev ett ek parkett golv, super fint. Vi lägger samma i hallen uppe och planen är att hela övervåningen skall ha samma golv. Hoppas att målarna dyker upp i nästa vecka och gör sitt jobb :)


dear diary

Frureinhold.se / 09 Januari, 2013 - 21:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hittat mina dagböcker. Lovade er att dela med mig av innehållet, för er skulle, för att se hur ett tonårsliv skulle kunna se ut. Det är verkligen inte enkelt och alla käsnlor som hoppar runt i kroppen gör situationerna inte enklare. :) Ta det med en nypa salt och för er föräldrar som läser, ha lite förståelse när era tonårsbarn säger, beter sig eller gör konstiga saker :) Det räcker att ni visar att ni finns, det gör mer än vad ni tror !
 
12/9-05
HATAR dig, jävla idiot, men visst k***** vidare..... det är visst meningen att jag skall vara ensam. 
 
13/9-05 
Det är meningen att jag ska må dåligt, du kämpar verkligen, musiken är min räddning. Börjar det ljusna, dagarna går, den som lever får se, men S du är helt klart perfekt, lite för perfekt? Aja sova nu, tror jag 22.06
 
14/9-05 
Orkar inte, du behöver inte kämpa för att såra mig, why?? Finns ingen att prata med, så jävla jobbigt, tack för musiken. Du sa det själv, inte visa om man hade någon ny. Varför gör du det då??? Pratade lite med S, sen dog min dator, aja får kolla hur det blir imon. 
 
15/9-05
3 veckor har gått sedan jag och M gjorde slut (jobbigt) Men livet går vidare trots allt. Shit vad K är söt, undra om det kommer kunna bli något :) tiden får avgöra. Varför känns det hela konstigt på något sätt. Antingen bra eller dåligt, finns det inget mellanting? Så många frågor. Pratade med S på kvällen *mysigt*
--------------------

Såhär kan det se ut, upp som en sol ner som en pannkaka. Jag var absolut inget olyckligt barn, men som alla andra har man perioder som man inte riktigt vet varken in eller ut. Detta var 4 tuffa dagar, men tro mig det kommer fler bra dagar också :D 

Karma

Frureinhold.se / 09 Januari, 2013 - 17:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Peace & love, bye bye alla avundsjuka loners, karma is a bitch !!


Borsta tänderna

Frureinhold.se / 09 Januari, 2013 - 12:21 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey älskar sin nya pall och nu kan hon borsta tänderna heeeeelt själv. Allafall om hon får bestämma, får jag bestämma borstar hon först och jag sen :p


koppel till barnen

Frureinhold.se / 09 Januari, 2013 - 10:20 / Hailey
0 Kommentarer

Innan jag fick barn kunde jag inte förstå hur föräldrar kunde sätta på sina barn selar med en lina bakom eller runt armen. Typ som om man är ute och går med sitt barn i koppel, det såg verkligen roligt ut. Men med handen på hjärtat, vilken super grym uppfinning :p Förstå mig rätt, jag tycker fortfarande det ser otroligt roligt ut, men du vet åtmindstonde vart barnet är och det minimerar risken för att barnet skall bli kidnappat. Det är ett ständigt oros moment hos mig, alla dessa barnförsvinnanden får mig att rysa. Såg en film häromdagen som jag tycker ni alla skall se, den hette the tall man, med bla jessica biel i huvudrollen. Men åter till ämnet, jag bloggade ganska nyss om skip hops väskor och kolla på dessa, en ryggsäck med rem :p Vet inte om jag kommer köpa en sån till hailey, men som sagt förstå numera varför man väljer att ha det. Dessa väskor finns bla på brands for kids om det är någon som är sugen !
 

more hair

Frureinhold.se / 09 Januari, 2013 - 09:27 / Vardagen
1 Kommentarer

Haha man kan nästan tro att jag är en smula besatt, men hår är verkligen i mitt huvud just nu. Sitter och funderar och funderar och kan inte riktigt komma på hur jag vill att det skall se ut. Det har ju slått mig att sommaren är näst ut, eller ah våren och då passar det såå bra med lite ljusare färger i håret. Nu när jag ändå har det så ljust i större delen kan man ju lika gärna bevara det och utnyttja det till en ljusare hårfärg. Jag hade ju gärna sett att jag fick lite längre hår och framförallt fylligare. Tror jag ser mig blind på alla hollywood hår som är helt amazing :D Men det är alltid kul att googla runt och hitta inspiration ! Tex har jag sett ombre i serier som gick för masssssa år sedan. Snacka om att stilen håller i sig. Jag älskar den verkligen !
 
LC hår är helt underbart, men jag tror tyvär att det kan bli för ljust för mig. Dock har hon rätt mörk botten på ena kortet, det hade funkat. Sen tänkte jag mig ngt i stilen med bilden nedanför till hösten. Färgmässigt !
en mörk djup snygg brun färg :)

dagens skull

Frureinhold.se / 08 Januari, 2013 - 12:02 / Shopping
0 Kommentarer

Måste bara visa ngr kort på min nya tshirt som jag bara älskar, verkligen min stil. Älskar att inte använda leggins utan jeeeeeeans. Det saknade jag mest under grav tiden, att inte kunde använda skinny jeans och tshirt ! Så nu njuter jag lite extra. Jag fick även köpt ett par nya jeans på members häromdagen, ifrån märket dr demin, de passar mig kanon och kostade endast 179 :- :D
 

jeansen jag har på mig är från drdemin !! 

my hair

Frureinhold.se / 08 Januari, 2013 - 11:42 / Shopping
0 Kommentarer

Efter att ha låtit mitt hår vila sen typ oktober håller sig färgen fortfarande riktigt fin. Jag trivs med håret och jag hoppas att det växer på ännu fortare ;) kommer inte ihåg hur mitt hår är som långt, alltså i sig själv, det kankse inte funkar alls :p det märker vi då. Jag kan inte bestämma vad jag skall göra med håret nästa gång, men det dyker säkert upp någon härlig inspo. 
 
ett tips om man vill att håret skall hålla sig fräscht och med snyggt liv är att unna sig bra produkter. Jag använder bla revlon färgbomb för light beige hår och taddaa så fint det blir ! Revlon finns att köpa hos vissa frisörer och såklart runt om på nätet. Håret är så skört och förtjänar det bästa ! 

få bort näthat 2013

Frureinhold.se / 07 Januari, 2013 - 19:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Hatet måste bort, det måste finnas ett slut på all mobbing, alla förtryck och smutskastning. Sättet vi behandlar varandra idag, via anonyma konton på nätet är absurt. Det är sjukt och vi lever här, vi lever nu, gör något bra av livet och sluta behandla varandra som smuts. Mobbing idag är som att sno godis från ett barn, enkelt och otroligt fel. Ge kärlek och det är kärlek du får, never forget, always remember !
------------------------------------------------------
Låt oss göra skillnad och tillsammans ta det ansvar som person och visa vad vi står för. Mobbningen måste bort, det måste vara slut på alla påhopp alla rädda killar och tjejer som inte vågar gå till skolan för att de blir så illa behandlade. Nu får det vara nog och en grupp på facebook kan såklart inte förändra världen, men det kan visa vilka som väljer att ta ställning och som vill se skillnad. Jag väljer att göra skillnad, inte bara för denna generation utan också för framtiden. Mobbning finns i alla åldrar och jag kan verkligen inte förstå hur man som person kan behandla andra så illa som vissa gör. Låt oss göra skillnad och låt oss ta ställning, jag är emot mobbning och därför startade jag denna GRUPP. Lets do this !
 

första dagen hos dagmamman

Frureinhold.se / 07 Januari, 2013 - 19:17 / Hailey
0 Kommentarer

Då var första dagen avklarad och nu ligger lilltjejen och stensover. Jag ligger med fötterna högt och smälter maten. Idag var som sagt första dagen hos dagmamman och vi var där 09.00. Hailey var lite blyg i början men sen traskade hon runt och grejade. Hon fick måla lite och bygga med lego. Vi gick ut en sväng och åkte nog hem vid 10.30. Vi kommer att gå dit imorgon, ons och tor sen blir det en 15 h vecka nästa vecka och sen efter sälen blir det full tid. Hon kommer vara hos Inger 3 dagar i veckan till en början och sen får vi se hur vi gör längre fram. Imorgon får vi all info om allt som skall vara med och hur allt funkar. Jag tror vi kommer trivas bra med dagmamma och hailey kommer vara med 4 andra tjejer i sin grupp, sen träffar hon de andra barnen på dagarna när de är ute och leker. Denna kylbagen skall hon få till våren, perfekt när de skall på utflyckt :D
 
 
 
skip hop in my heart !

Första dagen

Frureinhold.se / 07 Januari, 2013 - 10:47 / Hailey
0 Kommentarer

Nu har vi varit på en liten introduktion. Hon fick leka lite inne och en stund ute. Imorgon skall vi dit mellan 09.00-10.30 och då får vi även lite papper etc.

Det kändes bra och hailey verkade trivas bra :)


Redo för dagmamma

Frureinhold.se / 06 Januari, 2013 - 19:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu är lillan lagd för att sova och än ligger hon och babblar där uppe. Vi har precis ätit middag och hailey har duschat. Undra om hon känner på sig vad som skall ske imorgon? Vi har ju såklart pratat om det, jag är själv lite spänd om vad som komma skall. Imorgon börjar alltså inskolningen hos haileys dagmamma, kl 09.00 skall vi vara där. Vi har laddat idag med att plocka fram hennes skolväska och planera vad som skall packas ner. Har köpt ett paket med blöjor och plockat fram lite ytterkläder. Hon kommer nog vara rätt trött imorgon och jag med för den delen haha. 
 
Lilltjejen efter badet nyss, mysigt att kolla på surrbee och gosa i morgonrocken !  Nu skall jag vila mig, har btw fått remiss för röntgen nu, magnetröntgen för si-leden samt nacken och ryggraden. Skall bli väldigt spännade och se vad de kan hitta. Mina blodvärden är jätte fina så då kan man utesluta någon bristsjukdom. ha en fin kväll så hörs vi senare eller imorgon ! 

Namnlappar

Frureinhold.se / 06 Januari, 2013 - 10:09 / Hailey
0 Kommentarer

Nu har jag beställt hem namnlappar till Hailey dagmammestart imorgon :D ur häftiga ! 
 
Beställde med namn, adress och telefonnr ! Vill ni beställa liknande lappar till era barn klickar ni HÄR !

rubrik

Frureinhold.se / 04 Januari, 2013 - 13:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud hur skall jag formulera denna rubriken? Har så mkt att säga, så mkt skoj att berätta denna regniga fredag. I morse väcktes jag av att målarna var på ingång, utseendefixerad som jag är fick jag slängt mig in på toa och pudrat till näsan lite. Låter kanske patetiskt, men sån är jag och alla är vi olika :D Det kom två målare och dom gjorde massa saker uppe i sovrummet och hallen utanför. Snickaren hade blivit lite krasslig så han kommer imorgon istället och lägger golvet bla. Vi köpte golv igår, riktig ek parkett som jag tror kommer bli jätte fint. 
 
Jag har städat ut nästan all jul nu, granen åkte med toppen först ut genom balkongdörren, så jäkla gött att få städat bort allt och få in lite ljus och goa dofter. Handlar en sån himla fin orkidee igår på ikea, slänger upp bild på den sen. Rosa och fin :D Påtal om rosa och fin, jag fick nyss ett mms från min underbara camilla, hon har köpt en GHD plattång till mig :D ville sågärna ha en rosa med just den funktionen som hennes plattång har med rundade plattor och det fanns en sån :D Jag är sååå glad och om denna dagn skall fortsätta såhär bra lär vi till och med ha en chans att vinna någon match på cupen i kväll. Spelar första matchen 20.51, vill så gärna spela bra idag så låt mina fötter få göra det. 
 
Annars var det kanske inte så mkt nu, hailey sover och hon ha minst sagt varit en riktig liten gapstare idag. Det är verkligen inte lätt med att uppfostra barn. Idag när målarna kom ville hon vara med dom och greja, det går såklart inte och hennes sätt att säga att det visst går var att skrika. Kolla på mig och skrika det högsta hon kunde... hur säger man att det inte är okej !? försöker föra en konversation med henne, men hon är 15 månader. Hon förstår mycket, men kanske inte när ens mamma säger att ''nej hailey man får inte skrika så mycket, mamma får ont i öronen'' Hon bara kollar på mig med ledsna ögon, så ledsna som bara hon kan och skriker till igen. Det är verkligen en balansgång och den som säger att det är enkelt, den har haft det väldigt enkelt. hailey är på alla sätt och vis en snäll och urgullig tjej, men med stooooor personlighet och vilja. Är väl naiv om jag säger att det inte kommer större delen från mig. Jag avgudar henne för den personen hon är och hon kommer utan problem få precis allt hon pekar på från hennes far för honom charmar hon ända ut i fingerspetsarna. 
 
Men men, man får göra så gott man kan ! 
 

kläderna

Frureinhold.se / 03 Januari, 2013 - 19:59 / Shopping
0 Kommentarer

Nu skall ni få se korten på de fina topparna jag klickat hem, hittade lite nya märken som jag inte haft innan. :) ingen av topparna kostade mer än 200 :- :D det kallar jag REA !! viva zalando ;)
 
kommer bli mer even&odd kläder :D like it !! 

update

Frureinhold.se / 03 Januari, 2013 - 16:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Det kommer update senare när hailey lagt sig, skall fota alla kläder som kom idag från zalando och lite annat som hänt inom renoverings fronten. Snickaren är här i detta nu och imorgon kommer målarna, de skall spackla och måla. Det kommer bli så jäkla fint och det är så skönt att det rullar på. Men som sagt, ni får update senare !! nu surrar hela huset haha spicka upp lister med spikpistol måste vara fusk ;) btw så kommer sveriges juniorer spela vm final på lördag :D vann precis semin mot ryssland på straffar, en frölunda spelare avgjorde på straffar ;)
 


super rea på zalando

Frureinhold.se / 02 Januari, 2013 - 18:58 / Shopping
0 Kommentarer

 
 
Vinterrea 250x360.gif
skynda fynda !
 

Zara Baby Girl

Frureinhold.se / 02 Januari, 2013 - 14:37 / Hailey
0 Kommentarer

Om det är någon affär som jag verkligen tycker om när det handlar om kläder till hailey så är det zaras. Just nu har de mega mega rea, tshirts för 49 :- etc. Jag beställde nog mellan 10-15 shirts i olika färger som är kanon nu när hon skall börja hos dagmamma Inger nästa vecka. Det lär bli endel smutsiga kläder att tvätta så bra att ha lite och byta med. Sen är rea alltid så himla härligt :D gå in och beställ om ni är i behov, det finns fortfarande mycket kvar :) 
 
blev inga sommarkläder nu, men se så underbart :D

skidjackor

Frureinhold.se / 02 Januari, 2013 - 13:50 / Shopping
0 Kommentarer

Dessa jackor hade jag gärna haft, allafall 1 utav dom :D vi åker ju som sagt snart och min jacka jag har är pefra, men jag hade gäääärna haft en ny :D Måste hitta en ny mössa också, men det borde jag kunna hitta på någon rea :)
 
Alla jackor hittar ni på .....
 
 
Premium Woman 500x500
 
 
Neutral 250x250 jpg
Jag får snart hem mitt paket med lite nya toppar :) 

soligt och gott

Frureinhold.se / 02 Januari, 2013 - 13:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu slår jag mig ner i soffan en stund framför OTH, vi har hållt igång hela morgonen och med solen strålar kan man inte annat än att hitta energi. Det är nytt år och nya möjligheter, möjligheter till att göra det man alltid drömt om, följa sitt hjärta och sluta bli trampad på. Det finns inget värre än att leva ett liv olyckligt, förtryckt och ledsen. Be happy and live happy. Livet är för kort för att kastas bort på fel människor, prioritera livet låt inte någon annan leva det åt dig. 
 
Jag har börjat plocka bort julen och det känns såååå skönt, bort med vintern och in med våren :p Snacka om att stressa fram, men våren är så vacker och härlig. Jag håller på att tagga inför skolstarten nu och kikade tåg i morse. Det kommer ta 27 min från bohus till thn :D det är verkigen super bra och hur bekväm jag än är så går tåget snabbare och kostar mindre än vad bilen gör. Jag får helt enkelt prova mig fram, v 5 drar det igång. Jag kommer nog ventilera mig endel här. Göra en hälsokolumn och bara pladdra på. Det finns så mycket att säga om hälsa, det är mer än bara ett ord och det är så mycket som påverkar ordet hälsa. Tror många glömmer bort, vad det är som påverkar oss människor och hur vi påverkas. Intressant ämne men det blir inte mer om det nu. 
 
Resten av dagen skall jag städa och stöka bort det sista julsakerna. Det är helt molnfritt ute, gud vilken lycka !! :) 
 
Här stod hailey förut och gjorde sig till för att grinden var öppen :P

Hairstyle

Frureinhold.se / 01 Januari, 2013 - 20:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har ju så svårt att bestämma mig när det gäller hår, jag vill en sak men sen vet jag inte om mitt hår klarar av det jag vill. Vägrar ha ett slitet hår som går av och blir förstört bara för att jag är naiv. Jag var hos camilla i förra veckan och klippte mig och då pratade vi lite. Jag är sugen på att sätta i löshår, men inte långt utan kanske 1 dec längre än det ja har. För att fylla ut det lite och låta mitt vanliga hår växa på :) Jag Älskar zoe harts hår i harts of dixie och jag hade gärna kört på hennes färg och allt. Men jag vet inte, hur ska man kunna bestämma sig :p Sitter nu med spolar i håret och försöker få lite volym i det. Väldigt skonsamt och enkelt. Mitt hår har växt endel den sista tiden och jag använder så ofta jag kommer ihåg ricinolja. Tror den hjälper mitt hår att fylla ut sig. Well well här kommer en bild på ett väldigt fint hår !
 
sommrigt fräscht ! 

god fortsättning

Frureinhold.se / 01 Januari, 2013 - 18:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp 2013 då, nu jäklar skall vi satsa på framtiden. Undra vad detta året har att ge mig/oss. Har allafall bestämt mig för att sluta  bry mig om alla knepiga människor, livet är för kort för de. Börja rensa upp på tex facebook, vänner står det men hälften är väl inte ens bekanta :p Känner man att man blir borttagen och inte vill vara borttagen får man väl skicka en vännförfrågan igen? :) just like that. 
 
Igår var en lyckad kväll, vi hade kanon skoj och hailey gick inte och la sig förän 23.00 hon var med på både charader och dans. Hon vaknade inte förän 10.00 i morse så snacka om sovmorgon. Hon var kanontrött nu på kvällen också så hon stensomnade vid 18.30. Nu hör jag även att barnen är ute och smäller smällare, inte läge nu kanske. Men än går jag inte ut och är en bitterkärring ;) men om en stund kanske. De kan ju stå på parkeringen istället för att stå utanför min dörr. Macy bryr sig inte, men om hailey vaknar blir jag lite kinkig. Hon vaknade inte igår iof. men man vet aldrig. 
 
Idag har vi varit på kalas hos mikael som i vanlig ordning fyller år den 1 jan och kalaset bjöd på en massa gott. Passar bra när man är lite små bakis. Dock tänker jag hylla resorb :D drack ett glas inatt och vips, mår som en prinsessa på dagen. Robin är iväg och handlar pizza och mat, så jäkla gött. Börja året med pizza lovar gott för resten av året ;) Jessiva har tydligen bestämt nu att vi skall börja träna på riktigt, friskis och svettis har hon bestämt så vi får väl se ;) Hon skall gå ner -5 kg och jag minus 50 ;) haha nä jag skall inte gå ner ett gram, men jag skall underhålla min kropp och stärka den, innefrån och ut :) 
 
Imorgon börjar robin jobba igen och han skall ta med bilen och besiktiga den, minns inte när jag hade en bil sist gång som var över 3 år och behövde besiktas. Håller tummar och tår att den går igenom utan anmärkning. Jag skall börja plocka ner julen, greja lite och hoppas att målarna kommer och spacklar. Nä kurr vad magen vill ha mat nu, hörs senare. Har lite hårupdate till er !  Första kortet är från 1 h sedan när vi gosade i soffan !! 
Toppen jag hade på mig igår är från kappahl, köpt på rea 100 :- ;D