StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Klädkällaren

Frureinhold.se / 13 April, 2013 - 13:58 / Vardagen

Nu har jag landat i soffan efter en förmiddag på klädkällaren i ale. Det fanns inte direkt mkt av det jag var ute efter, men fick köpt två pyjamasar till H, en ny leklåda med nallepuh på, strumpor, trosor och sen en aaaaas fin dalahäst (fake) rosa porslin som var ap fin :) Kan slänga upp kort på den sen, har ju rosa i vardagsrummet så den kommer passa fint. Jag kände att 1 h på klädkällaren var mer än vad jag orkade med, kände mig både yr och trött mot slutet, men det var tur vi hade nära hem. Det blir pizza time idag istället, orkade inte äta mer igår efter fruktsalladen så det får bli en härlig lördagsmiddag istället. H sover som sagt nu, gud vad hon börjar bli stor, snart dags för ett syskon? nä inte än, men jag längtar. Inte efter själva grav. men efter mer barn, 1 år kvar i skolan och ett jobb på det hade suttit fint men sen så, babiiieees. 
 
Måste lägga in en text som jag fick ur mig förut, jag har ju varit inom hästbranchen i massa massa år nu och jag slutar aldrig att förvånas. Folk är inte kloka i allt de kastar ur sig hit och dit. Sen skall vi inte ens nämna skvallerbloggar, fy vilket tråkigt folk. Kan inte bli kända (för det måste vara syftet) på egen hand utan smaskar ner sig i andras liv för att få sig själva att vara ngt....Vart är hästvärlden påväg? det är en ständig häxjakt om vem som rider, sköter, beter sig, blinkar, andas, kollar på rätt sätt etc etc. Gör inte alla samma som just jag vill är de idioter, puckon och skall minsann hängas ut så alla kan läsa vilka idioter de är som inte är precis som jag... för jag har ju alltid rätt, skulle aldrig ske att jag har fel eller ser/förstår fel...*suck* denna egentligen så roliga sport mellan häst och människa har nog mer hat i sig än ngn annan :( varför kan inte alla bara mind your own business
 
måste ju säga att ja ser extremt hälsosam ut ;) haha mina ringar ramlar av mig, mina byxor åker på utan att behöva kämpa och ansiktet ahh peace out ! idag valde pappa kläder till H, baggy style ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: