StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

.....

Frureinhold.se / 04 April, 2013 - 20:03 / Vardagen

Nu sover sessan, jag hann knappt trycka på publicera innan lillan spydde igen :( nu har det gått exakt två timmar och jag hoppas hon slipper vakna och spy snart igen. Hon sover här i soffan so gott.. Jag håller på att städa för fullt, decifisera och försöka göra allt för att slippa bli sjuk själv. Jag tog även vitpepparkorn förut efter att hon spytt första gången, vet inte alls om det hjälper, men jag inbillar mig det. Om ni har bra tips om magsjuka, hur man kan förebygga, vad får de äta osv osv all info är guld värd så skriv ! <3 kärlek till er alla !
 

Postat av: Jessica - Mamma till Max och Leo

Vi har nog tyvärr med fått magsjukan hit :( Min stora kille fick jag hämta hem från dagis igå. Lös i magen sa dom. Sen kräktes han igår kväll :( Stackarn!

När det kommer till p förebygga så finns det inte mycket man kan göra. Men vad du än gör, inga mjölkprodukter!! Mjölk, fil, yoghurt är no no!
Efter man haft magsjuka så är tarmarna känsliga mot just mjölkprodukter och det kan bli magsjukesymptom igen. Men så länge hon äter och dricker så är det kanon. Min stora kille vill inte äta nånting.

Krya på er!

2013-04-05 @ 05:05:41
URL: http://www.nattstad.se/mammatillmaxochleo


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: