StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Näähää

Frureinhold.se / 31 Juli, 2012 - 12:17 / videor
0 Kommentarer

Icke mamma


Gratis strumpor

Frureinhold.se / 31 Juli, 2012 - 11:13 / Shopping
0 Kommentarer

För er som inte är medlemmar på members.com har nu möjlighet att få 50 :- att handla strumpor för till era barn. Genom att få en invite ifrån mig får ni 50 :- att handla för och 3 pack strumpor ifrån sockcompaniet kostar 24-29 :- :) Riktigt bra pris och beställde just hem s st 3 pack halksockar !! :)
 
skicka en kommentar som mailar jag er en invite :)
ur gulliga med bra kavlité :) 

okej

Frureinhold.se / 31 Juli, 2012 - 10:20 / Vardagen
2 Kommentarer

Hur skall jag formulera detta inlägg, när slutade jag blogga sådär mycket?! tippar på att det var i samma veva som sommaren kom (regnet kom) och när vi flyttade. 16 maj satt vi spända nere på fastighetsbyrån i kungälv och skrev på de sista pappren, mäklaren ringde banken och fixade med pengarna och vi småprata lite med den förra ägaren. Det var kyligt med soligt denna dag och jag minns hur fjärilarna hoppade runt i kroppen på mig. När allt var klart, gick vi ut tillsammans och nu äntligen var vi kungälvsbor ;) haha vad hysteriskt det lät. Men anyway, flytten gick bra och snabbt, vi hade flyttat lite under veckorna innan själva flyttdatumet så med hailey hos min mamma och pappa röjde vi på till mitt i natten. 
fantastiska områden !! 
Maj gick snabbt och in i juni började allt renoveringsjobb. Insidan av huset är helt okej, inte mycket att klaga på. Vi bestämde oss för att inte göra något alls inne föräns till hösten då utsidan var i dåligt skick. Började med att tvätta fasaden och insåg ganska fort att gaveln på huset var bara att riva ner allt och sätta upp nytt. Dock till vår lycka slapp vi byta något alls på framsidan. Bara tvätta och måla, jag var nere en förmiddag på colorama och försökte hitta rätt nyans ?! omg vad mycket gula nyanser det finna haha. Tog med mig prover hem och vi tillsammans hittade en färg som passade bra. Jag minns att det var pangväder i början på juni så långt in på kvällen stod vi ute och målade :) Vi fick byta alla knutar på framsidan vilket var uppsatt helt fel med hyvlade brädor. Jag satt häromdagen och kikade på hur det såg ut när vi flyttade in och omg vad det såg ut. helt sjukt :D Grannarna började kika förbi och se vårat arbete, hittils har vi inte stött på någon granne som inte är hur go som helst. De som bor allra närmast är super goa, 2 barn som älskar macy hur mkt som helst :D tummen upp. Vi har även nu i juli bytt alla dörrar förutom till kallförådet, vilket lyfte huset ännu mer. Vi har bestämt oss för att göra en ny värdering på huset nästa sommar, bara för att få se hur mkt de gått upp :p Vi skall inte sälja eller låna upp något, men för skoj skull se vart vi ligger :) Vi slapp ju budgivning på huset vilket är super bra. 
efterbilder kommer om en stund i eget inlägg. 

Det dåliga väret kom in över oss och det blev inte mycket gjort på utsidan. Jag började även spela fotboll, helt galet roligt och duktig som jag är skadade jag foten första träningen ;) haha 3 veckor efter skadan gick jag till läkaren och fick behandling som tog direkt. Så nu kör jag som vanligt igen. Den 15 aug är det match, då står jag på första parket och hejar på tjejerna !! Juli månad bjöd/bjuder på mycket utflykter. Bla till slottskogen, marstrand, liseberg, landbadet och till havet. Trots regn och rusk fick vi prickat in lite sol. Hailey växer så det knakar och vi har busat med både Naemi och Mira !! Har även fått reda på att en till i min närhet skall ha bebis vilket är helt underbart :D fasaden på gaveln är bytt och klar, det blev så fint och nu håller vi på att måla alla fönsterbläck. Vi har kupan kvar att byta som jag hoppas att vi kan göra så snart som möjligt. I värsta värsta fall blir det till våren, men inte om jag får bestämma. Det borde gå fort !! vi behöver ingen ställning till den utan kan stå på taket. Vi har som mycket planer framöver att jag helst hade velat vinna på lotto och göra allt nu :D haha. Tyvär funkar inte livet så, vilket kanske är bra. 

Vad skall komma här näst ? jo på fredag åker vi till västervik och campar lite med systers familj och mamma och pappa ! besöker astrid lindgrens värld osv. Skall försöka göra fler sånna här inlägg för har missat massa saker. Men nu måste jag ut med macy. Ha en fin dag alla :) 

din älskling som skal

Frureinhold.se / 31 Juli, 2012 - 09:43 / Shopping
0 Kommentarer

Nu finns det möjlighet att göra sitt personliga skal till iphonen :D så himla fint och nu även med 60 % rabatt :D Klicka på bilden för att läsa mer :)
 
Kända bloggare som linn olsson, nellie berntsson har gjort ett eget skal !! super läckert :) 
 
 

Mina älsklingae

Frureinhold.se / 30 Juli, 2012 - 23:21 / Vardagen
1 Kommentarer

Imorgon skall jag göra ett sammanfattnings inlägg om den senaste tiden. Funkar det?? :))


Kväll hos oss

Frureinhold.se / 30 Juli, 2012 - 23:20 / Inredning
2 Kommentarer


Hailey

Frureinhold.se / 29 Juli, 2012 - 22:37 / Hailey
1 Kommentarer

Helg kort på lilltjejen snygg jacka va ?! :D


....

Frureinhold.se / 29 Juli, 2012 - 22:35 / Vardagen
0 Kommentarer

:))


Bruce outfit

Frureinhold.se / 29 Juli, 2012 - 22:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Tadaa några dagar för sent :p


canvas

Frureinhold.se / 28 Juli, 2012 - 09:49 / Shopping
1 Kommentarer

Som ni vet beställde jag en canvas på hailey för ett tag sedan och jag älskar tavlan. Den är klar, snygg och riktigt bra gjord. Även priset var ju helt otroligt då jag fick 70 % rabatt. Nu finns samma erbjudande och jag kan av helt mitt hjärta tipsa om detta erbjudande för ni kommer inte bli besvikna. Min kompis johanna beställde den mindre varianten fast flera och dom var helt magiska så nu skall jag beställa 2 st sånna att sätta brevid den stora. Så passa på att trycka ett minne för livet !
Klicka här eller på bilderna :)
Få en av dina bilder upptryckt på Canvas hos Printerpix -71% 

bruce springsteen

Frureinhold.se / 27 Juli, 2012 - 11:21 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja idag är det dags för den efterlängtade konserten med bruuuuce !! Och vilket väder vi bjuds på, det blir en tidig tur ner till gbg idag. Hailey skall vara hemma med henne mormor och morfar :) de planerade visst en tur ner till vikingamarknaden eller ut till marstrand. Mysigt värre !! Det är jag, robin, min syster och hennes mann samt skall hennes pappa och lotta vara med och käka innan !! De har stå platser, men vi pensionärer skall sitta ;) ahaha tur de för då kan jag ha klackar på mig ;) Gud vad jag har svårt att komma på en snygg outfit för ikväll, men kör på svarta shorts och ett svartvitt linne med rosa skor och lite snygga smycken. Det får bli bra så ! kan se till att lägga upp en bild sen, om inte så åker den upp på instagram. Jädrar vad den har tagit fart nu :) tror jag är uppe i 147 folowers, vad hände liksom :p men jag är mer en instagramare nu på sommaren haha :p vilket ord !! Här kommer allafall lite kort ifrån havet igår !! enjoy :)
 

liseberg och marstrand

Frureinhold.se / 25 Juli, 2012 - 20:23 / Foto
1 Kommentarer

Här kommer några snabba kort ifrån liseberg och marstrand :) underbara dagar och imorgon väntar antingen havet eller slottskogen :) 
 

Glass är gott

Frureinhold.se / 24 Juli, 2012 - 22:19 / Hailey
0 Kommentarer

Tidigare idag när vi var ute på Marstrand :) så himla mysigt med glass i gräset !! Hailey fick såklart smaka lite och muuums så gott. Imorgon blir det Liseberg !!


Instagram

Frureinhold.se / 24 Juli, 2012 - 14:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Vill ni inte missa något skall ni följa mig på instagram :) bloggen har lite sommarlov !!


optikern

Frureinhold.se / 24 Juli, 2012 - 09:35 / Vardagen
0 Kommentarer

japps ni ser rätt, haha ser vad rolig jag var nu. Nä men idag skall jag till optikern i stenungsund. Har ju haft glasögon tidigare och vet ungefär vad det är för fel på mina ögon. Dock är dom glasögonen jag har nu för smala och jag använder dom inte. Vi har en tjej i fotbollslaget som jag även var ute och sprang med igår som är optiker så hon skall få kika på mina ögon idag :) Måste säga att vi var sååå grymma igår när vi joggade 5 km utan att stanna, kändes gött fräscht efteråt :D Var ju superlängesen jag var ute och sprang pga foten osv. Så stor eloge till oss. Vi har även planerat in en go lunch efteråt, kanske nere på bryggan då det är klarblå himmel här nu :) Om yr.no har rätt skall det bli sol och varm ända fram till fredag :D Awsome. Imorgon har vi även planerat in en tur till liseberg med camilla, jesper, naemi och en kompis till camilla. Super gott om det även är gott väder ! Det blev ingen direkt respons på om jag skulle filma huset och renovering så jag lägger det på is ett tag :) finns det inget intresse så skall jag inte tråka ut er :D Annars idag händer det inte mkt :) skall passa på att vara ute så mkt som möjligt när det ändå är så gott väder !! Hoppas att ni får en fin dag :)
 
blickar ut mot de fina hästarna :)

Midnight secret och barn :)

Frureinhold.se / 23 Juli, 2012 - 19:50 / Hailey
1 Kommentarer


Fullt ös med vagnen

Frureinhold.se / 23 Juli, 2012 - 19:38 / videor
0 Kommentarer

Sötnosen tränar på att gå


dansa pausa, dansa pausa !!

Frureinhold.se / 23 Juli, 2012 - 11:04 / videor
0 Kommentarer

älskade trollunge !


naturliga borstar

Frureinhold.se / 23 Juli, 2012 - 08:58 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har alltid älskat smink och hudvård och när jag kom i kontakt med riktiga borstar, var jag helt såld. När jag talar om riktiga borstar menar jag alltså borstar som inte består av syntet. Det finns inget resultat som blir mer naturligt än smink som appliceras med naturliga borstar. Just nu finns det erbjudande på 7 set borstar för endast 199 :- frakten är gratis !! helt amazing :) passa på att unna dig. Det som är bra är även att du kan göra rent dom, gärna 1 gång i månaden utan att de blir förstörda !! 
Komplett sminkborstset (7 delar) inklusive väska -67% -  
Klicka här eller på bilden :)

Godnatt

Frureinhold.se / 22 Juli, 2012 - 23:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu stänger jag av mitt huvud och går och lägger mig. Robin sitter och kollar på Batman. Jag har redan sett den filmen ett par grr så valde att gå upp och gosa ner mig i sängen. Dagen har varit helt kanon idag :D dock sämre väder, men jag fick mig ngr soltimmar direkt på förmiddagen. Har även gått en långpromenad ner till Jessica vid lunch så lite hurtig har jag ändå varit :p äntligen är fasaden bytt på gaveln, bara en liten snutt på baksidan kvar vilket är uuuuuunderbart. Vilken befrielse att slippa tänka på den tråkiga sidan haha. Höjer ju värdet mkt med när sånt är fixat. Funderar på att ge er en liten rundtur imorgon genom huset och på utsidan om det finns intresse?! Såklart mycket kvar att göra men ändå :) eftermiddagen spenderade jag och hailey hos mickan som fyllde 25 år stora tjejen nu :D lugnt kompis/släktkalas. Hailey tycker att män kan vara riktigt skrämmande så nåra gråtanfall blev det :/ men annars gick det prima. Fick gosat med en liten ullishund och en fölis, så gaaaalet söta båda två. Hailey gnäggade ikapp med hästarna, eller ah hailey gnäggade och de andra kollade på haha. Imorgon blir det mer häst i love it :) godnatt


sunday

Frureinhold.se / 22 Juli, 2012 - 09:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej hej, hoppas allt är bra med er !! Sitter ute i bikini och bara gottar mig. Solen skiner och idag är det måla som står på schemat och byta entredörrar :D inga speciella dörrar, men 1 miljon gånger bättre än de vi har idag :D så det blir ett litet lyft. Måste måla klart gaveln innan kvällen då ställningen åker tillbaka imorgon :)  Det är mycket kvar att greja med, men det går sakta men säkert framåt. Instagram har bara exploderat senaste dagarna :D roligt, bloggen ligger på lite sommarvila, men instagram är i full gång. Tror helt ärligt att de är många bloggare som kör stenhårt på instagram :D enkelt smidigt och med mkt bilder ! Ikväll skall jag på kalas till michaela, om vi hinner klart med det viktiga kommer även robin att följa med :D rooligt !  
Men vad hände igår då. Jo först var vi bara hemma, greja, jag solade och gick en promenad ner till syster :) vid 14.00 åkte vi på kalas för ellie, lilltjejen blev hela 2 år ?! galet. Hailey lekte för fullt inne i hennes rum och tiden bara sprang iväg. Hem igen vid 16.00 tiden och sen bli upphämtad av johanna, tobias, olivia och lilla mira. Styra kosan till alingsås. Kan skriva mer om det imorgon, inget hemligt så, men imorgon är allt klart :) Jag är helt extas hhaha. Mira hade även blivit så stoooor :D grymt söt och jag kunde nästan inte släppa henne ifrån mig. Jag slocknade i sängen typ 21.30 och sov väl helt okej tror jag inatt. Robin gick upp med hailey så vid 08.00 gick jag upp :) Nä nu skall jag gotta mig medan hailey sover !! tjing :)

Godmorgon

Frureinhold.se / 21 Juli, 2012 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Strålande sol och varmt. Helt underbart :) sitter ute på altanen och myser mig medan hailey sover. Robin och Mikael bygger på fasaden och syrran med barn borde komma snart. Idag är det lugnt förutom kalas vid 14.00 och kolla på en häst i Alingsås vid 17.30. (!!) lite lugnt allafall :p det är ju allafall bara roliga saker vilket är skönt :) det ser ut på vädret att det skall bli en underbar dag. Nu vakna hailey !!


elise ryan

Frureinhold.se / 20 Juli, 2012 - 16:16 / Shopping
0 Kommentarer

yes då har member äntligen 50 % på members klänningar !! skall ju fota ett bröllop i oktober och nu har jag även fixat en klänning till då :) perfekt när det är halvapriset och allt + att jag hade ytterligare 50 :- att dra av då jag invitat folk :) Vill ni ha en invite och även då få 50 :- för att du är ny medlem är det bara att säga till :) 
 
svart kavaj över och allt är perfekt :D kul !! 

Word !!

Frureinhold.se / 20 Juli, 2012 - 15:29 / Vardagen
0 Kommentarer

:) and some more pics :)


Godmorgon

Frureinhold.se / 20 Juli, 2012 - 12:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Hello. Sitter ute och gottar mig i solen, huset är nästan helt färdigstädat och hailey sover. Macy var ute på en tur nyss och jag älskar att det är fredag. :)) idag skall jag köra Joakim och Anna till säve flygplats. De skall åka till mallorca men först rom om jag inte minns fel. Själv skall vi bygga klart fasad och äta gott grillat. Tänkte åka och handla senare, är sugen på en mör köttbit med en massa sallad :D mums. Skall även till fontin idag med fotbollstjejernq och jogga 5 km. (!!!!!!!) i know helt idiotiskt, kommer dö på kuppen. Men jag kämpar på, har hela dagen på mig att ladda ;) vi hörs senare !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_500913e39606ee52e4000134.jpg" class="image">


Bustrolllet

Frureinhold.se / 19 Juli, 2012 - 15:13 / Hailey
1 Kommentarer

Jag försöker blogga så mkt som möjligt men måste säga att instagram passar mig bättre. @mrsreinhold


Printetpix

Frureinhold.se / 19 Juli, 2012 - 14:55 / Hailey
0 Kommentarer

Fick min efterlängtade canvas på hailey idag, köpte ju en deal på groupon och fick denna tavla för 60 % rabatt om inte mer. Kan varmt rekomendera dom då de är otroligt duktiga, professionella och snabb leverans. Kommer köpa fler tavlor när nästa deal kommer.


full rulle med läragå vagnen :p

Frureinhold.se / 19 Juli, 2012 - 10:02 / videor
0 Kommentarer

buskul


godmorgon

Frureinhold.se / 19 Juli, 2012 - 10:01 / Vardagen
0 Kommentarer

hej alla fina läsare och godmorgon. För mig känns det som lunch men många har nog nyss vaknat. Hailey öppnade ögonen vid 06.00 tiden men låg kvar och gosade med välling till 07.20 typ. Hon sover nu igen, trött tjej denhär veckan och då känner jag att dte är lika bra att låta henne sova. Vi funderar på att åka till lödöse en sväng idag igen. Finns inte så mkt att göra här hemma ändå och så kommer min bror och hans tjej dit och jag vill gärna träffa dom innan de åker utomlands igen :) 
men om vi skulle sammanfatta gårdagen lite. Jag var ju på fotbollsträning igår kväll, det var bara ngr tjejer som var med igår då tränaren var ute och paddla. Men vi körde på, riktigt roligt och så sjukt goa tjejer !! jag är dock i stor behov av nya fotbollsskor, så har ngn helt okej skor i st 38 så kommentera !! :D anyway, när jag var nästan hemma fick jag jordens migrän, det bara small till i ögonen och sen mådde jag skit. La mig i soffan med två treo och robin servade mig med massa bra saker. Som tur var fick jag bukt med migränen snabbt så slapp det värsta. Mådde mest illa och hade ont i huvudet. hade mycket migrän i högstadiet, men inte så mkt i vuxen ålder. Sist gång var efter fl med hailey, tror att min kropp var riktigt trött igår och hade för lite energi till att orkar jobba. Så skärpning på mig :) idag skall jag även till glenn för att fixa min nacke och rygg och imorgon skall vi till fontin och springa :) robin skämtade med mig att han skulle stå vid målet med treo och kakor haha ! dissen :P nä nu skall jag ut med macy, ha det fint alla !
 
my babygirl !!

nytt skal?

Frureinhold.se / 19 Juli, 2012 - 08:18 / Shopping
0 Kommentarer

Klicka på bilden för att komma till dealen
ursnygga skal till iphone 4/4s helt gratis plus att man får med en skyddsplast :) jag köpte ett rosa, eller skall jag säga fick för det kostar endast 29 :- i frakavgift :) begränsa antal deals så passa på innan din favoritfärg tar slut :)

thorskogsslott

Frureinhold.se / 18 Juli, 2012 - 17:07 / Foto
0 Kommentarer

jag är i himlen :p haha nä inte riktigt men thorskog tog mig med storm, såååå himla fint ! jag hade lätt kunna tänka mig att flytta dit, bo i ett slott med all dess historia. Vackra målningar, spökliga vinkällaren, minnen, händelser, spöken osv ;) Jag har alltså varit där med ett brudpar som gifter sig där 6 oktober och jag skall fota deras dag. Mycket ansvar och jag skall medge att jag är riktigt taggad. Fick vara med idag och reka stället och även vara smakråd och komma med lite tips. Jag konstaterade idag när jag kom in på slottsgården i min fina rödavita klänning, snygga klackar, perfekt hår och mammas killer bag att jag vill bli en weeding planer. Kommer inte att bli det, men jäklar vad jag kände mig cool. haha. Nä men kände mig så classy, fin på nått sätt, grät när jag lämnade tillbaka väskan :p den är så sjukt läcker. Michael kors all over the place. Jag är allafall väldigt glad över att få vara endel av deras dag och jag tror den kommer att bli helt fantastisk !! 
 
 

spännande dag

Frureinhold.se / 18 Juli, 2012 - 08:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp ni hörde rätt, idag väntar mig en spännande dag. Solen skiner och jag har en massa energi i kroppen tack vare detta. Om en liten stund skall jag göra mig iordning för att sedan styra bilen till lödöse. Mamma och pappa skall passa hailey så skall jag och två andra åka till thorskogsslott. Har aldrig varit där men vet att det är outstanding :D super roligt !! har med mig kameran, skall knäppa av en massa härliga kort och visa er :P Vad jag gör där är en hemlis, inte så mycket för min räkning, men till viss del :) Ser fram emot det allafall. 
en av de vackra platserna här på västkusten, bla så spelades stjärnorna på slottet in här en säsong ! 
Men nog om det, hailey är en riktig sovare :p igår sov hon sammanlagt 6 h ?!?!?!?! 3 h på morgonen och 3 på eftermiddagen och ändå sov hon till 06.30 imorse. Hon måste ha en massa som rör runt i hennes lilla kropp. Men nu hinner jag inte skriva mer. Bloggar om dagen ikväll alla goingar !! 

Äntligen lite sol

Frureinhold.se / 17 Juli, 2012 - 14:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Det är verkligen vad jag behöver. Sol sol sol. Sitter ute nu och solar gärnet medan hailey sover. Vi har varit på resande fot en stund idag. Först åt vi lunch på Johanssons med Robin och haileys farfar. Sen åkte vi till backa plan för att uträtta lite ärenden och sen hem. Hon har varit lite hängig idag så tror det är ngt på gång i hennes lilla kropp. Ikväll funderar vi på att åka till Liseberg en sväng. Bara ta en glass, mysa lite och åka hem :) får se om vi hinner det.


gå 2 betala för 1

Frureinhold.se / 17 Juli, 2012 - 08:25 / Shopping
1 Kommentarer

Nu alla mina kungälvsläsare skall ni passa på att gå på medeltidsmarknad på fästningen, arangemanget firar 10 år och om ni tyckte det var bra förra året skall ni se iår :D Jag tänker allafall gå dit, mysigt med traditioner. När jag bodde i lödöse var vi på medeltidsmarknad varje år och jag älskade det. Äta brända mandlar, köpa smycken som man aldrig kommer använda bara för att och rida ponnyridning. Nu kommer jag att hoppa ponnyridningen, men hade gärna hoppat upp på tornespels hästarna och dratt mig en runda ;) Klicka på bilden för att komma till dealen !! 
 

godmorgon

Frureinhold.se / 17 Juli, 2012 - 08:16 / Vardagen
2 Kommentarer

Det är så himla trist att vädret är så dåligt, vad har man att se fram emot hela året om sommaren ändå inte är bra?! sjukt deprimerande och jag har bestämt mig för att när jag blir stor (!!!) ;) så skall jag ha ett hus utomlands som man kan fly till när sommrarna blir som nu. Det är inte okej att det är 17 grader och kuling ute även om solen är uppe för det är kallt. ! Jag har fått börja käka vitaminer igen för att få upp energibalansen, då är det illa. Haileys rutin med att sova 1 gång om dagen har krashat lite. Vet inte om det är fler tänder på g eller en förkylning, hon vaknade vid 06.00 idag men man såg på hela henne att hon var super trött men ville inte somna om. Hon fick frukost nu och la henne, men hör att hon inte kan komma till ro fast att ögonen går i kors på henne. Måste fråga hur ni gör med läggning av övertrötta barn, när de bara skriker och skriker. Lägger ni ner dom och låter dom gråta en stund tills de somnar, 5 minuters regeln osv. eller hur gör ni? Jag har läst att barn som gråter sig till sömns får sämre självförtroende. Alltid kul att höra vad ni har läst och hur ni gör. Det finns väl inga direkta rätt och fel kanske, men man vill ju ändå alltid sitt barn väl. Jag brukar inte gå in om jag hör att hon bara gnäller och knorrar, men gråter hon så man hör att tårarna rinner då går jag in och vyssar henne. Samma när hon vaknar, hon gråter aldrig när hon vaknar utan ligger och babblar. Ibland tror jag att hon legat i en kvart där inne och pratat med sina djur och snuttisar :p 
påtal om sommar och sovande barn :P tänk vad tiden har tickat på, så liten skrutt har blivit stor :p okej jag saknar bebistiden, jag håller med !! saknar även magen ibland, men bara ibland ytterst sällan :p 
 

Idag har vi allafall planerat att åka till stan (gbg) för att eventuellt luncha med robin och sen ta en fika med maria (om hon är ledig) jag måste även till panduro för att köpa inbjudningskort satser. Får se om de har det jag är ute efter :) nu när det inte är så många kort att göra kan jag tänka mig att göra dom själv. 

Arvegods

Frureinhold.se / 16 Juli, 2012 - 15:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag röstar för second hand Big time. Jag har ärvt massor av grejer från tindra och tuva till hailey. Inte bara kläder utan även denna snygga sulky. Vi har hållt igång hela dagen, inte bara med promenader utan även grejat med kort, busat på hennes rum och varit nere på bräckboden och köpt massa kakor :) älskar deras priser haha 8 kr för ett paket med brago. Jag kommer bli tjock. Annars händer det inte mkt idag, skall vila mig lite nu och sen kommer Robin hem vid 16.30 tiden. Hörs


hopp om en bättre värld

Frureinhold.se / 16 Juli, 2012 - 08:48 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag tror inte att alla människor är ämnade till att vara idioter. Många präglas av familj vänner och omgivning. Alla skall få en chans att visa vem man egentligen är, inte hur man präglas att vara eller bli. Alla skall få ett val, ett val att göra väl. Så många som påverkas av vad omgivning tycker, tänker och säger, herregud give them some space. Låt dom själva få upptäcka vad dom står för, hur dom tycker samt tänker. Jag kommer alltid att försöka ha en öppen dialog med mina barn, frihet under ansvar tror jag är en bra början. Jag har alltid i min egen uppväxt varit livrädd för att göra mamma och pappa besvikna och därav har mina handlingar (oftast) varit ordentligt genomtänkta. Sen att jag pierca tungan och tatuerade mig på min 18 års dag, det hör nog till. Lite revolt måste man göra. 

Vad vill jag komma med detta? egentligen ingenstans mer än att lufta mina tankar. Det händer så mycket just nu, så det är otroligt skönt att få skriva av sig ngr rader utan att skriva för mkt. Men att helt enkelt bara få tänka. hailey sitter just nu på golvet och leker med sitt nya balsamspray, hur nöjd som helst, skyddad och trygg. Tänk vilken lycka som förälder att veta att ens barn kan sitta där, på sin filt, leka och aldrig behöva oroa sig för att en granat eller liknande skall flyga in genom fönstret. Ni får ursäkta mitt hysteriska prat om krig och illdåd. Men jag kan inte blunda, det går inte. Det skrivs så otroligt mycket över allt och tänk då hur mkt som egentligen sker då tidningarna inte skriver om en bråkdel av allt. Det är omöjligt för oss/mig att förstå, förstå vad som sker, förstå hur det känns när ens barn skjuts/våldtas/misshandlas mitt framför ögonen på än. Jag ryser bara jag tänker på det, WHY?!?!?! jag kan inte i mitt stilla sinne förstå. För er som inte set ''the book of eli'' se den. Igår fastande jag för en mening, en mening i hela filmen som fick mig att tänka. Filmen handlar bla om hur jorden kola vippen. Tjejen i filmen frågade mannen, why? han svarade att mänskligheten ville bara ha mer, de kunde inte värdera det dom hade utan konsumerade bara mer mer mer och mer. Det är ju precis som nu, det finns ju inget stop, vi vill bara ha ha ha och helst lite till. Jag säger inte att jag är olik någon annan, men jag blir riktigt trött på mig själv när jag inte värderar det jag har mer. Nä nu får jag sluta babbla, upprepar bara samma ord igen och igen. Tack vare det jag skriver får det mig att inse att allt handlar inte om hur mkt pengar man har, eller hur mycket kläder osv osv. Lycka går inte att köpa, dont you ever forget that ! 
 
 
Klicka på bilden !
 
 

ZZZZzzz

Frureinhold.se / 15 Juli, 2012 - 10:38 / Vardagen
0 Kommentarer

fy tusan vad trött jag är :/ det blev sen igår och även för lilla hailey som gick och la sig 19.30 men tror ni hon sov länge? icke, hon vaknade 05.30 ?!?! ögonen släpade i backen när jag gick upp och gav henne välling samt bytte blöja. Robin var gullig och gick upp med henne runt 06.00 då hon inte alls ville sova mer. Själv gick jag upp vid 07.00 helt galet trött. Hon har varit igång hela morgonen och även jag. Var ute och klippte gräsmattan vid parkeringen ( vi har delad omsorg av områdets gräsmattor :) ) Inte så jätte kul, men det är 2 ggr om året så jag får stå ut :p tog väl kanske 20 min så det kunde varit värre. Ligger allafall i soffan nu och knåpar på haileys önskelista, super svårt att veta vad hon behöver, men har kommit på en hel del :) det som hon inte får nu kan hon ju önska sig i julklapp :)
 
har äntligen fått fixat mitt PS nu med så nu kan jag redigera fina bilder där :) måste bara lära mig igen hur allt funkar :p man glömmer lätt. men men idag kommer som sagt mamma och pappa hit och hjälper oss med det sista. Funderar helt ärligt på att köpa hem mat idag, orkar inte ens tänka på att laga ngt. Får se om mamma och pappa är sugna på samma. Nu skall jag blunda en stund, man får passa på när hailey sover att ta igen den sömn man missat. :)
 
favorit i repris !! 

Tindra

Frureinhold.se / 14 Juli, 2012 - 21:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Fixade håret på stortjejen, hon blev så fin !!


Lång dag

Frureinhold.se / 14 Juli, 2012 - 21:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger jag i soffan och kollar på en film :) Robin och Mikael sitter i köket och fixar med min dator men de kommer nog snart in och joinar. Mikael har en liten papilon som är så super go. Milo och macy lekte som tusan förut på gräsplanen nedanför. Men om man skulle sammanfatta dagen så har den varit riktigt lång. Hailey vaknade 06.30 men Robin gick upp med henne så jag kunde somna om en stund. Vilket var bra. Alla de andra kom vid typ 11.00 och efter det har det varit full rulle. Det har gått med en väldig fart men än är vi inte klara. Imorgon kommer pappa och mamma en sväng till men Mikael och jessica åker till Strömstad, så jäkla gött när allt är klart. Skall försöka blogga mer imorgon, idag är jag på högspänd. Måste till Glenn snart asså !!! Ha en fin kväll


Godnatt

Frureinhold.se / 13 Juli, 2012 - 23:26 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu säger vi godnatt, regnet har stoppat oss endel idag men imorgon tar vi nya tag. Hailey har inga vattkoppor än, väntar med spänning om de kommer. Nu när man ändå ställt in sig på det så får de gärna dyka upp. Jag har varit så galet trött det senaste dagarna så hoppas på en energiboost imorgon. Godnatt alla fina läsare !! Ps: tindra har varit en riktig klippa idag !! Underbara numera stora tjej :)


Pinsamma ögonblick

Frureinhold.se / 13 Juli, 2012 - 11:35 / Vardagen
4 Kommentarer

Ja nu sitter jag och tindra och kollar på film. Men ingen film som helst utan hu ett barn blev till. Jag undrar nu hur detta kunde bli mitt jobb att förklara hur små grodyngel simmar omkring och nu visades även en snopp :p snacka om en prövning för min del. Men hittils går det bra. Jag har inget emot att förklara, men hur gör man det på rätt sätt?!?!? Hailey ligger och sover och Robin är ute och grejar med fasaden. Det blir så himla fint :D måste säga att genom att se på filmen blir man helt förundrad på hur ett barn kan bli till av så himla lite. Och att det kan bli ett barn är ju helt sjukt :p Tindra har även hjälp mig att städa samtidigt som hon passade hailey. Hon har varit en klippa :D


Renovering

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 21:09 / Hailey
1 Kommentarer

Endel jobb är det men nu är vi igång :D hailey är så glad över att få krypa runt ute i sina nya galonisar som mormor köpte till henne igår :)


Miss Dee news

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 20:18 / Tävlingar
0 Kommentarer

för mer sneaks klicka på youtube klippet !! riktigt nice asså 
Klicka här !! 

Haileys nya regnjacka

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 16:02 / Hailey
2 Kommentarer

Hur söt är hon inte ?!?!


Snygga håret

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 16:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Min syster är den finaste !!

 


Midsommar

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 13:59 / Vardagen
0 Kommentarer

En gammal bild från midsommar, vilken glad midsommar vi hade !!


update

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 11:25 / Inredning
0 Kommentarer

Nu sitter jag vid en dator så kan skriva lite mer. Frågan är bara vad, men jag kan alltid hitta på ngt :p i helgen blir det som sagt att byta fasad, mamma, pappa, jessica, mikael och barnen kommer upp till oss och hjälper till. Super tacksamt att de erbjöd sig att hjälpa, för vi behöver all hjälp vi kan få. Passa barn, fixa med mat osv. Desto fler vi är desto bättre :) skall vi så skoj att få upp det nya :D har massa planer inför de kommande åren så nu vill man bara greja och greja ! Vi vill bla bygga ett vinterbonat uterum, slå ner väggen mellan varmfrådet och tvättstugan och göra en grovingång (helkaklad) renovera badrummet uppe och sen bygga altan hela vägen runt huset :) ah ni hör, vi har att göra :) 
 
så himla nice, det blir inte bara extra kvadatmeter till huset då man kan vistas här året om men det är även mysigt :) men som sagt, om vi har tur så blir det nästa vår och sommar :) iår är prio att få ordning på husets utsida, rusta upp allt som är så slitet ! :) 

Godmorgon

Frureinhold.se / 12 Juli, 2012 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej hej alla. Sitter hemma hos min syster just nu och passar barnen medan hon är nere och klipper samt färgar. Ho kommer bli så sjukt snygg (are) :D tar kort sen och lägger upp. Hoppas bara att hon vågar, men det tror jag allt. Hon har lovat att inte komma hem med ngt annat ;) vi här hemma kikar just nu på bortspolad, det regnar ute så då få man kolla på film. Hailey sitter på golvet och leker, hon är ingen tv tittare ännu. Hon skall även snart käka lunch och gå och sova middag. Väntar ju och ser om hailey får vattkoppor idag med, det är ju från 14-21 dagar innan det syns efter smittillfället. Så idag kan det mkt väl bryta ut. Ser inget än, men som sagt vi får se. Idag skall vi även bygga ställning hemma för att förbereda byte av fasad. Annars händer inte mkt idag, fika lite senare och ha en riktig mysdag !! Såhär kollar vi på tv ;)


Dagens

Frureinhold.se / 11 Juli, 2012 - 16:45 / Shopping
1 Kommentarer

Nu drar vi på en promenad ner till Kungälv :) ska köpa mat och gardiner :)


Svar på kommentar

Frureinhold.se / 11 Juli, 2012 - 12:02 / Vardagen
1 Kommentarer

Postat av: Linda
Hej!!! Hur gör du med oljan, lägger du i hela håret eller bara i hår botten eller hur funkar det:) har oxå införskaffat mig en flaska!!

svar: Hej, jag gör så att jag masserar hela håret med oljan, masserar lite extra för att stimulera hårsäckarna. Sen när jag är klar med det drar jag ut lite olja i topparna och sen på med en påse :) Jag tycker att håret är luftigare, mjukare och jag var rädd att håret skulle kännas oljigt men nopp icke :) kan varmt rekomendera oljan som en lite boost för håret :) om håret blir längre kan jag inte svara på än :) vi får se, mitt syfte är att få det fylligare !! 

Godmorgon

Frureinhold.se / 11 Juli, 2012 - 09:46 / Hailey
0 Kommentarer

Kall och tråkig morgon. Men vi har mycket på g :) denna tjejen har då gott morgonhumör.


Svar på kommentar

Frureinhold.se / 10 Juli, 2012 - 21:35 / Vardagen
1 Kommentarer

Louise (anonym) hahahahha du e skrattretande! du säger ju emot dej själv, för inte alls så längesen skrev du ett elakt o personligt inlägg riktat mot en tjej som enligt dig inte älskade sitt barn.. ÖHHHH?! hur mycket funderar DU innan du skriver saker som faktiskt kan såra!? Du är i mina o många andras ögon helt patetisk när sånna här inlägg kommer när du bara för nån månad sen skrev Elaka saker!


 

Svar: Men om nu allt är så patetiskt och jag retar upp dig/er? Så varför lägga ner energi till att läsa? Det gör ju bara dig/er mer patetiska som lägger tid till lilla mig och mina blogginlägg, som ni nu tycker är så dåliga. Läs sånt som får er att må bra istället :) som sagt, livet är för kort för att gå och vara bitter :)


Sen vill jag klargöra att inlägget (som jag även tog bort) inte var riktad till eb person utan generellt bland olika poster på nätet. Tråkigt att det uppfattades fel, därav tog jag bort det. Hade gärna skött detta svar till sig Louise personligen, men utan mail eller annat går tyvär inte det.


Ps: du behöver inte ge något svar på detta, trött på kommentarer från anonyma personer och har sagt det förut att jag raderar anonyma kommentarer :) sen orkar jag inte lägga min energi på negativa saker så är du ute efter tjafs får du leta det på annat håll :)


ett klipp

Frureinhold.se / 10 Juli, 2012 - 13:06 / Shopping
0 Kommentarer

fiffigt sagt, I know men nu kan du klippa och slinga håret från 449 :- på salong kicki på redbergsplatsen i göteborg ! Klicka på bilden och du kommer direkt till dealen :) 
 
Klippning med slingor eller färg på Redbergsplatsen -77% 

livet

Frureinhold.se / 10 Juli, 2012 - 12:01 / Vardagen
3 Kommentarer

 Nu kommer ett väldigt djupt inlägg som kommer uppfattas väldigt snurrigt, luddigt och kanske lite deprimerande. Men för att klargöra en sak så är det de sista jag är. Bara väldigt tankspridd. Vad är då livet? från det att vi föds in i en värld, här eller där. Vad innebär livet? vad innebär det att leva, att ha ett liv, att påverka ett liv eller att tillverka ett liv. frågorna är många och svaren ännu fler. Livet kan vara väldigt långt men även kort, hur förbereder man sig för att leva? lever man tillräckligt eller hade man kunna leva mer? och hur i så fall? Varje år är ett nytt år, nya möjligheter, nya utmaningar, nya sorger, nya lyckor. (?! heter det så?) Men hur lever man ett fullvärdigt liv? vem avgör och vad är fullvärdigt, när man står på kanten, när livet är förbi än och man tänker tillbaka. Vad vill man se? vad kunde man göra annorlunda? jag skulle vilja spola tillbaka tiden, göra saker på ett annat sätt, men hade jag då varit den jag är idag? jag tror att våra handlingar som vi gör idag, igår och imorgon präglar den personen vi blir i övermorgon. Jag tror att allt händer av en anledning, låter helt sinnesjukt i många fall och det är långt ifrån rättvist att jag sitter här, säkert, med mat kläder och en fantastisk familj. Medan andra lever på luft, dör av svält och skjuts i krig. Livet ÄR orättvist, men hade alla kunnat leva i fred och välfärd? jag har hört på olika föreläsningar att det är omöjligt att alla människor i världen skall ha det som jag/vi. Jorden hade inte klarat av alla miljöutsläpp som hade resulterat om alla människor hade haft det som många av oss i sverige. Jag är inte naiv och säger att alla i sveirge har det bra, för det är helt fel. Men vi har det väldigt bra om man jämför oss med många andra. Men varför jämföra? gör det oss mer tacksamma för det vi har? helt ärligt så tror jag inte det. Vi tänker på det för stunden, men sen går vi ut och så glömmer vi allt. Under mina 24 år i livet har jag konstaterat att människan är duktig på att glömma. Glömma och blunda, det vi inte ser gör oss ingen skada. Vi stänger hellre ögonen och örononen istllet för att öppna upp och göra skillnad. 
Men åter till livet, hur vi lever påverkar inte bara oss själva utan även andra. Se till bloggvärlden, '' jag är ingen förebild, jag har inte bett om det '' den meningen finns hos många storbloggare. Men som offentlig person har man mer eller mindre ett ansvar. Eller kanske inte ett ansvar, men som offentlig person vet du iallafall om att 100.000 personer läser din blogg varje dag. Du är medveten om att du påverkar, vill man då att unga tjejer skall sluta äta och köpa barnmat? fast att man inte själv gör det utan skriver att man gör det för att få mer läsare ?! hör ni hur sjukt det låter. Att man skriver provocerande inlägg för att tjäna mer pengar ?! insane. Vi har yttrandefrihet samt tryckfrihet i sverige så alla har rätt att utrycka sig i tal och skrift. Men finns det inte en gräns? har inte varje människa en limit att '' vänta nu, varför skriver jag detta, det sårar ju faktist'' jag gillar uttrycket att behandla som du vill bli behandlad. 
trots att livet är långt vill jag ändå säga att det är för kort, iallafall kommer man på det när döden är nära, dödsångest, you name it. Jag kan sitta ibland och gripas av panik i tanken av att förlora någon som betyder så himla mycket för mig. Till alla mina nära, JAG ÄLSKAR ER säg det heller en gång för mycket än en gång för lite. jag blev nu textlös, varför skriver jag detta, kommer jag påverka någon, kommer någon att ta illa vid sig. Vad är egentligen ett liv? livet livet livet..... tänk på det, hur du lever idag påverkar imorgon, hur du levde igår, påverkar idag. framtid, dåtid, nutid ! alla dessa ord, men glöm aldrig att LEV !! och lev det livet DU vill och ingen annans ! 
 
Tack för mig !

Heppo.se

Frureinhold.se / 10 Juli, 2012 - 10:14 / Shopping
0 Kommentarer

Jag verkligen älskar denna sidan när det kommer till skor. de har inprincip allt och till bra priser stundtals samt att frakten tar 1 sek :p okej kanske inte 1 sek men de levererar riktigt snabbt och bra. Jag köpte ju ett par sandaler till hailey där för ett tag sedan. Fick 50 % tror jag så istället för att hennes morfar köpte dom för 699 :- så fick han som sagt 50 % :D awsome. Håll utkik efter super reor och fynda nu när sommaren är här :p för visst är den på g? jag måste allafall hoppas det för jag orkar inte mer regn !! 
 
mini dilba noel är det hailey har !! super söta och riktigt bra för hennes mini fossingar :) finns i st 18 med vilket är bra :) letade ihjäl mig efter sandaler i st 18, nästan omöjligt, allafall i det utförandet jag ville ! men till slut så efter mycket letande hittade jag dessa och som dessutom då var 50 % på :D just my luck or what :)

Hipp hurra 10 månader idag

Frureinhold.se / 10 Juli, 2012 - 08:33 / Hailey
1 Kommentarer

Jisses vad stor våran tjej har blivit. Detta kort taget alldeles nyss :) äntligen har håret satt igång att växa också :) riktigt tråkväder idag så här skall det bakas !


Ebbe at members

Frureinhold.se / 09 Juli, 2012 - 14:52 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har members.com erbjudande på ebbe collection :) urgulliga kläder för både flickor och pojkar :) vill ni ta del av detta erbjudande och även få 50 :- att handla för skriver ni en kommentar med mailadress så sänder jag en invite !! 

även Livly har 50 % rabatt på members.com så passa på att fynda urläckra kläder till era små ! 

shopping

Frureinhold.se / 09 Juli, 2012 - 12:39 / Shopping
0 Kommentarer

Jag är som ni vet helt besatt av att shoppa, nu när vi köpt hus har jag satt ihop en massa listor och sidor på hur jag vill ha det här hemma. Den vanliga shoppingen såsom kläder osv har fått ligga åt sidan då vi inte har råd med båda :D men man kan ändå läskas och jag tänkte dela lite erbjudanden som ligger ute på nätet just nu. Säga vad man vill med rea är alltid bäst !!  
"Flera olika mascaror från mascarashop.se – Magnum Volume Express Waterproof, L’Extreme Mascara m.m. Andra betalar från 159 kr, din deal: från 79 kr"
  • Ethos Dark Circle and Puffy Eye Treatment: Spara 80% 


    Baratoo.se: Spara 71% i Shopping - 

    Me like !! nu skall vi ut och greja, tjing :)

     

     


10 månader

Frureinhold.se / 09 Juli, 2012 - 11:51 / Hailey
2 Kommentarer

Imorgon är min/vår sessa hela 10 månader och jag kan själv inte förstå hur snabbt tiden gått, men även långsamt. Jag har njutit, gråtit, skrattat, suckat, varit orolig, förtvivlad ah nästan alla känslor som finns. Men resan är fantastisk, att få vara med och se sina barn lära sig nya saker, att se sitt barn göra bus om och om igen. Jag är redan sugen på en till, men det kommer att få vänta. Men man märker hur den biologiska klockan spelar en ett spratt :p jag är nog inte ensam om att sitta och tänka på nästa barns namn, jag kommer på massa kluriga namn och robin suckar haha :p så spännande att se om det blir en tjej eller kille haha redan 4 år för tidigt börjar jag tänka på det. För mycket fritid?? tror det. Här kommer allafall lite milstolpar som våran tjej kan :)
 
  • hon kan krypa i en väldig fart
  • stå själv, men inte gå
  • sätta sig upp från liggande
  • säga mamma, pappa, peka, cy (macy), vovo, titta, tat tat (tack tack) dadada och lite andra läten :P
  • peka på lampan
  • vinka
  • klappa händerna
  • ställa sig upp från sittande
  • sover hela nätter
  • älskar att borsta tanden (själv)
  • äter det hon får, clementin är favorit just nu
tror att det var det hela, alltid små saker man glömmer, men nu dröjer det nog inte länge innan hon kryper :) redan full rulle här hemma och hon en jäkla vilja !! lik mamma?? dem säger de allafall :P
 

sov/-matrutiner

Frureinhold.se / 09 Juli, 2012 - 09:08 / Hailey
2 Kommentarer

Nu när hailey snart är 1 år (!!!!!!) och skall börja på dagis/dagmamma har vi fått börja tänka på hur hennes rutiner ser, se över hur vi gjort de senaste 10 månaderna och kommer det till att funka när det väl är dags för diverse barnpassning. Hon skall skolas in i dec om vi nu får plats ?! Har ansökt om 2 dagmammor och 1 dagis, håller tummarna stenhårt. 
 
Men åter till vad jag ville skriva om, som ni vet är alla olika och har olika barn så mina rutiner kanske inte alls passar erat barn. Det viktiga tror jag är att man hittar ett flyt som passar för både barn och föräldrar (samt andra syskon).
  • Hailey vaknar allt mellan 05.00-07.00 då får hon välling och somnar oftast om.
  • Vid 08.00-09.00 äter vi frukost, gröt eller smörgås
  • just nu får hon lunch vid 11.00-11.30 då hon knappt kan vara vaken mer då hennes förmiddagslur är borttagen. Efter det får hon sova middag vilket oftast vara i 2.5 h
  • vid 15.00 får hon mellis, smörgås, frukt, puré osv.
  • 17.00 är det middag
  • 18.30-19.00 går hon och lägger sig, oftast en liten nakenstund innan det eller bad så hon får lufta sig :) 
efter det sover hon till morgonen igen, jag är otroligt glad över hennes sovrutiner och klagar inte en sekund. Skriv gärna hur ni gör och hur ni ser på starten hos dagmamma eller dagis, hur var det för er?
 

Ricinolja

Frureinhold.se / 07 Juli, 2012 - 23:07 / Shopping
2 Kommentarer

Jag har hört så himla mycket om den här oljan, Bla att man kunde dricka den innan fl för att snabba på. Massa myter om hur detta skall få hår att växa fortare osv. Jag som går på allt vad myter heter ( åt ju liksom ananas tills jag fick sår i munnen för att få igång fl) har ju köpt en liten flaska. Dock inte så mkt i syfte att få längre hår ( kanske ) utan mer fylligt. Jag var rädd innan att jag skulle ha problem med att oljan inte gick att få ur. Men med tips från en blogg om att lägga i oljan och sätta på en påse. Låt verka i 30 min och sen massera in schampot innan man hoppar in i duschen och sen schamponera en gång till när man väl duschar för att slippa klet. Har provat nu 2 ggr och mitt hår är underbart. Inte fylligare eller längre, men otroligt volymigt och såklart lent som siden. Det är så olika dethär med produkter, både till hud och hår så denna känsla jag har kanske inte ngn annan har. Men jag tycker om det jag känner. Får se om jag får fylligare hår eller ej. Håller även på med ett experiment, men det håller jag lite hemligt än ;) skriv gärna era erfarenheter av ricinoil :D


Cupcake

Frureinhold.se / 07 Juli, 2012 - 19:03 / Vardagen
1 Kommentarer

Mumsgoa cupcakes !! Har världens godaste recept just love it !! Magisk kladdis nam nam ;)


godmorgon

Frureinhold.se / 07 Juli, 2012 - 09:56 / Vardagen
0 Kommentarer

hej alla fina, äntligen funkar appen :D nu skall här bloggas, hoppas jag haha :p till hösten skall jag ta tag i detta igen innan skolan börjar. Då kan jag inte lova hur det blir med bloggningen. Väntar spänt på dagis/dagmamme plats, vet att det kommer att bli svin tufft med de platser jag valt, så vi får se :( hoppas på en stor dos med tur helt enkelt. Satt även nyss och kollade när oasen är öppen så vi kan gå en gång i veckan och bada med lilla hailey och hennes kusiner :) Kusinerna vill även börja ridskola och självklart vill jag att de skall prova de :D finns så många olika aktiviteter att göra här i kungälv. Allt ifrån bandy på skarpe nord till isdans på oasen, till simning, ridning, hockey, fotboll osv. Gillar att det finns möjligheter och att de är nära. Vet när jag var liten och min bror spelade hockey i kungälv. Långa sena resor varje vecka, pjuu asså ! 
 
idag skall vi om allt går som det ska byta våran balkongdörr till en ny. Kommer en snickare hit och hjälper oss, roligt när det händer saker och nästa helg skall vi byta fasad, om nu vädret tillåter. Hope so. Sen blir det inte jätte mkt mer jobb ute när hela fasaden är bytt och fixad. Då blir det till att greja lite inne, tapeter osv. Nästa år skall vi bygga en ny altan runt hela huset och om pengar finns skall det även bli en uterum (vinterbonat) tror att det kan vli hur bra som helst. Måste bara söka bygglov och hoppas på att de håller med oss :) Förövrigt idag skall jag nu hoppa in i duschen och sen eventuellt ta mig en tur ner till kungälv med syster :) 
 

Äntligen

Frureinhold.se / 06 Juli, 2012 - 22:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu funkar appen, inte en minut försent ;) ikväll har vi kollat på film och käkat marängswiss :D nam nam nam


bildregn

Frureinhold.se / 06 Juli, 2012 - 11:23 / Hailey
1 Kommentarer

eftersom att appen inte funkar så går ni läsare miste om massa bilder, ni som följer mig på instagram missar såklart inget, men ni andra får en snabb update nu :D (instagram @mrsreinhold)
 
Här är lilla hailey när hon slappar framför tv:n en regnig dag :) försöker att skriva under varje bild men det går inte :/ men som ni ser kan hailey stå själv korta stunder, hon kryper även runt för fullt här hemma. Solen har lyst så fint i ngr dagar så vi har varit iväg och badat, myst med syster och varit mkt ute. Hoppas att appen börjar funka snart så ni kan hänga med på våra äventyr :D
trött tjej ute på promenaden i morse, vi har börjat från och med idag att sova 1 gång om dagen och inte två. Vilket resulterar i en mkt trött tjej :)
 
 

vita tänder med groupon

Frureinhold.se / 06 Juli, 2012 - 09:01 / Shopping
0 Kommentarer

Nu säljer groupon den ombloggade tandborsten som gör dina tänder vita utan en massa snack ! har inte provat den själv, men lär göra det nu :) vem vill inte ha fina vita tänder? tycker det är riktigt läckert :) 
Klicka HÄR
 

geggamoja på campadre

Frureinhold.se / 06 Juli, 2012 - 08:53 / Shopping
1 Kommentarer

Hur mycket fint som helst och till riktigt bra priser, klicka HÄR för att komma till sidan :)

SOMMARDAG

Frureinhold.se / 05 Juli, 2012 - 19:17 / Hailey
1 Kommentarer

idag är en sån dag när man bara kan tänka på sommar, precis som det ska vara. Varmt, glada barn, bad, glass och bus :) Vi har spenderat hela dagen på utomhusbadet nere i kungälv, ligger vid skarpe nord och perfekt för dagar som dessa. det tyckte såklart fler än oss, men det är stort så det gick bra. Hailey badade för fulla muggar då det fanns en stor barnpool och en ännu större vuxenpool. Dit kommer vi att åka fler gånger, havet lockade riktigt mkt också. Men när man har små barn kändes detta som en bra alternativ denna gången. Vi pratade om att åka ut till marstrand snart också. I helgen är det match race, får se om jag och robin orkar oss ut en sväng om det är fint väder. Vi har även införskaffat 2 lisebergskort så nu kan vi åka dit när som och bara strosa runt :) (tack mammi) Men som sagt dagen har varit toppen, det är molnigt nu, men super varmt. Robin är ute och röjer med motorsågen och jag håller på att laga laxknyten, med färskpotatis samt persiljesmör och smögensås. Till förrätt blir det avocado med skagenröra :p mkt fisk nu ;) Ikväll skall vi se på the girl with the dragon tattoo :p skoj att se hur den är i annan version än den svenska :) 
 
Imorgon har jag inga planer, får se vad dagen har att erbjuda, det sägs komma åska imorgon kväll, men det har vi inte sett ännu. Hailey har vaknat 05.00 nu 2 dagar i rad och så har jag lagt mig så sent så jag är helt död nu när klockan är 19.00. Uch på mig, så idag blir det tidigt i säng så jag är pigg imorgon :) 
 

slottskogen

Frureinhold.se / 04 Juli, 2012 - 20:48 / Foto
0 Kommentarer

Ännu en underbar dag, vaknade tidigt som vanligt och redan kl 08.00 var det varmt :D underbart. Var hemma hos jessica och barnen vid 10.30 och sedan styrde vi bilen ner till gbg :) fick parkering precis vid lekplatsen vid naturhistoriska :) perfekt, de stora barnen fick leka lite och hailey satt så glatt i vagnen och observerade :) efter parken gick vi upp till djuren längst upp och åt lunch :) hailey fick pannkakor och vi andra åt äggsmörgås :) kaffe på termos och ah en riktigt picknik lunch :) Sen efter det gick vi en runda runt hela djurområdet och gång på gång blir man helt till sig för hur vackert det är :D Värmen var otrolig och solen sken :) De stora tjejerna red på ponnysar och hailey gick inne på barnen zoo och beundrade getterna :D Vi fick även se när sälarna fick sin mat och låg även och slappade nere vid parken på våra filtar :) Knäppte massa fina kort och tänkte dela med mig av några här :) 
 
Imorgon om det är fint väder skall vi ner till kungälv och gå till utomhusbadet :) håller tummarna :D 
 

underbart väder

Frureinhold.se / 03 Juli, 2012 - 15:14 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu sitter jag i soffan efter att ha spenderat ngr timmar ute i solen. Först morgonpromenad med macy sen gick vi alla tre ner till kungälv för att äta lunch med min barndomskompis rasmus :) han jobbar i kungälv så vi passade på att ta en lunch ihop :) Roligt att prata gamla minnen. Efter lunch och glass gick vi hem igen och lilltjejen däckade totalt i sängen och jag tror att hon kommer sova en stund till om inget stör henne. Älskar när det är såhär, sol och sol och sol. Man får sån energi och lust för att göra hur mkt som helst haha. Man märker vad solen påverkar än. Imorgon skall vi även till slottskogen jag och syster, uuuuuunderbart är bara förnamnet. 
 
slänger upp lite mongokort på mig i morse, camen är verkligen inte rättvis men de korten jag har på telefonen kan jag inte blogga om för appen är ju störd (vet att det uppdaterar) och jag är för lat för att ta fram sladden :p 
jag älskar lockar, så himla fint !! håret gjorde precis som jag ville idag med vilket inte är ofta :p Robin hoppas jag komma hem snart och då blir det middag, köra till tippen och sen ikväll när hailey sover skall vi måla alla brädor till fasaden, tror vi räkna det till 110 :S haha robin har redan själv grundat alla vilket är helt sjukt !! Nä nu skall jag se på gossip girl som går i repris på 5:an tjing :)
 

BVC

Frureinhold.se / 02 Juli, 2012 - 19:48 / Hailey
0 Kommentarer

japp lilltjejen är stor nu :D snart 10 månader gammal och är 73 cm lång och väger 9690 g :D hon fick fina beröm av pia och gjorde lite tester. Bla pinsettgreppet som gick kalas, klappa händerna, vinka, titta på lampan osv. hon sa även tack tack när hon fick bollen, nästa gång vi ses är det 1 års kontroll samt spruta. Detta året har gått vääääldigt fort :p
 
 

bvc

Frureinhold.se / 02 Juli, 2012 - 09:02 / Vardagen
3 Kommentarer

Idag är det dags för bvc, första gången i kungälv. 2 månader sedan förra besöket :p vad tror ni ? får se om hon knäcker 10 kg gränsen nu :D Vuxit som tusan har hon gjort allafall så det skall bli spännande. Även kul att träffa Pia som även har hand om tindra och tuva :) underbart när man kan få bra bvc sköterskor via kontaker. Btw så träffade vi tuva igår, stackarn har ju vattenkoppor, men det var inte så många som tur var och de var redan på g bort tyckte jag det såg ut som. Får se om hailey får det, det gör ju liksom inget :) 
 

bvc

Frureinhold.se / 02 Juli, 2012 - 09:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det dags för bvc, första gången i kungälv. 2 månader sedan förra besöket :p vad tror ni ? får se om hon knäcker 10 kg gränsen nu :D Vuxit som tusan har hon gjort allafall så det skall bli spännande. Även kul att träffa Pia som även har hand om tindra och tuva :) underbart när man kan få bra bvc sköterskor via kontaker. Btw så träffade vi tuva igår, stackarn har ju vattenkoppor, men det var inte så många som tur var och de var redan på g bort tyckte jag det såg ut som. Får se om hailey får det, det gör ju liksom inget :) 
 

bvc

Frureinhold.se / 02 Juli, 2012 - 09:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det dags för bvc, första gången i kungälv. 2 månader sedan förra besöket :p vad tror ni ? får se om hon knäcker 10 kg gränsen nu :D Vuxit som tusan har hon gjort allafall så det skall bli spännande. Även kul att träffa Pia som även har hand om tindra och tuva :) underbart när man kan få bra bvc sköterskor via kontaker. Btw så träffade vi tuva igår, stackarn har ju vattenkoppor, men det var inte så många som tur var och de var redan på g bort tyckte jag det såg ut som. Får se om hailey får det, det gör ju liksom inget :) 
 

bvc

Frureinhold.se / 02 Juli, 2012 - 09:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det dags för bvc, första gången i kungälv. 2 månader sedan förra besöket :p vad tror ni ? får se om hon knäcker 10 kg gränsen nu :D Vuxit som tusan har hon gjort allafall så det skall bli spännande. Även kul att träffa Pia som även har hand om tindra och tuva :) underbart när man kan få bra bvc sköterskor via kontaker. Btw så träffade vi tuva igår, stackarn har ju vattenkoppor, men det var inte så många som tur var och de var redan på g bort tyckte jag det såg ut som. Får se om hailey får det, det gör ju liksom inget :) 
 

det här med barn

Frureinhold.se / 01 Juli, 2012 - 11:57 / Hailey
1 Kommentarer

herregud vad svårt det är att ha barn ändå, inte själva barnbiten men allt med uppfostran, mat, sovtider, leksaker etc. Vad är rätt, vad är fel? finns det fel eller finns det några rätt. Hur ger vi våra barn det allra bästa ?! räcker det med kärlek eller måste man ha precis allt !? Var inne på storken häromdagen och jag känner mig lite som en erfaren mamma nu haha nä men jag vet vad som behövs i mina ögon första tiden och jag vet att man klarar sig på det mesta som redan finns i hemmet. Jag mötte en farmor när jag var ute förra veckan och hon ville hälsa på hailey och sa stolt att hon hade blivit farmor. vi pratade lite och hon berättade att hon var inne i en babybutik och blev tillsagd att hon minsan behövde det ena efter det andra och hon frågade då mig om det verkligen är så? Jag svarade att det inte var så, herregud förr fick barn sitta på en filt på golvet med lite leksaker på golvet. Jag hade ingen gåstol, eller andra hjälpmedel. som sagt, vad är rätt vad är fel? behöver man den där specialmadrassen eller specialkudden eller special flaskan. Det finns ju tusen företag som påstår sig vara perfect, special osv osv. Vad gör den ena kudden bättre/sämre än den andra och återigen vad är rätt? Skall man ha gåstol skall man inte. Det känns ibland som om samhället vill skynda på processen till att bli stor eller är det företagen som gör det? Vi valde att inte köpa ngn läragåstol, kanske om någon hade erbjudit sig att låna ut men nu blev det inte så och jag vet inte om det bara är jag. Men jag får känslan att man försöker skynda barnet till att lära sig gå innan kroppen är riktigt redo för just det momentet. 
 
Jag vet att jag var orolig för att hailey var så sen med att krypa, många runt om oss har barn som började krypa mkt tidigare än henne. Men som alla säger, vips en dag så kryper hon och visst gjorde hon det. Redan efter 1 v började hon ställa sig på fötterna och händerna på golvet som typ yoga. Det var precis som om utvecklingen sa till henne att nu är det dags att träna gå när du lärt dig krypa. Skumt men ah ni förstår. Jag hoppas ingen tycker jag trampar på tårna angående alla hjälpmedel som finns idag. Många är såklart kanon, nya inlärningsleksaer osv. men trots alla leksaker som man köper är det ändå det orginella klossarna och köksredskapen som är roligast (allafall i vårat hem) är det inte märkligt? Jag skall inte sitta och skriv att vi inte shoppar leksaker och nya saker till hailey för visst gör vi det och vi ärver mkt också. Men min poäng eller tanke med inlägget var allt det där som man tydligen MÅSTE ha när man skaffar barn och hur bra är det egentligen med alla hjälpmedel som finns idag för att skynda på inlärning. Jag gillar skynda lagom, alla barn är så olika och med olika behov, lär sig olika och tycker om olika. Det är de som gör oss människor så unika ! skriv gärna vad ni tycker, inlägget är säkert super virrigt, men ta absolut inget på fel sätt eller som ett påhopp för det är inte min poäng :)