StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sunshine

Frureinhold.se / 31 Januari, 2012 - 09:01 / Vardagen
0 Kommentarer

hello sunshine vad fint väder det är idag med :D super gott !! skall ta mig en promenad senare, just nu ligger hailey i sitt babygym, jag äter frukost och macy är ute :) Fick så fina kort på dom idag vilket är super skoj !! tog bla kort när macy ligger i bakgrunden och äter på en pinne och sen tvärtom så fokus låg på macy och hailey blir suddig :) Igår var det som sagt pilates och shit vad jobbigt det var :D haha mirjam vet hur man skall pressa sönder en. Efter passet är det zumba, det hade jag velat testa ngn gång :) var så sjukt mkt folk bara, herregud haha :p ikväll är det babysim igen, skall bli skoj att se hur hailey tycker att det är idag :) hon älskar ju vatten och de nadra gångerna har hon varit den som skrattat och busat mest haha :p men det kan ju ändra sig tills varje gång. Jag har lite annat att stå i hemma idag, greja som vanligt och fixa med lite kläder :)
gosisar, så himla kul att de tycker så bra om varandra :) roligt sen när hailey är ännu större och går runt och voffar :D Btw så börjar vi få in en liten rutin nu :D yeeyy hon går och lägger sig vid 19.00- sover till 06.00 får ersättning och sover sen till ca. 08.00 får gröt 09.00 sover en liten lur och får ersättning vid 12.00 (byts ut mot mat senare) en början allafall. Sen får hon smakis vid 17.00 tiden och sen gröt och ersättning till kvällen :)

Majs och ärtpure check :D

Frureinhold.se / 30 Januari, 2012 - 14:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3138 (MMS)

Majs och ärtpure check :D


bildbomb

Frureinhold.se / 30 Januari, 2012 - 11:44 / Hailey
3 Kommentarer

ser ni hur det lyser i ögonen på honom när han dränker mig i snö :p
Härliga kort :)

busfrö

Frureinhold.se / 30 Januari, 2012 - 06:46 / Hailey
5 Kommentarer

Sitter och har just skrivit av mig en massa bajs :D munnen ren och sitter och studerar hailey bus som sitt/ligger i sin babysitter efter att ha fått frukost. hon kan numera hålla den själv, med lite stöd av sin nalle :p haha hur sött so helst, kan fota det senare ! Vi har börjat med gröt kl 09.00 och sen ersättning igen vid 12.00 tiden och sen middag vid 17.00 :) kul att börja väva in lite mat. Hittils har det gått bra, inga magincidenter, det enda är att hon blivit lite mer fastare i magen, men det är ju rätt logiskt :) Vi skall snart gå och lägga oss igen, försöker bara hålla henne vaken en liten stund så vi kanakse kan sova ytte pytte lite längre än tidigare i veckan ;) jag är en slöis ! Idag väntas att ta hand om den tvätten som är tvättad och sen pilates i eftermiddag, fy jag kommer gråta när passet är över, svin jobbigt. Jag skall även ta min fina hund på en promenad, hon var så glad och busig igår när vi kom hem :) Hailey har btw lärt sig att rulla från rygg till mage och tvärt om, haha håller på fram och tillbaka och skrattar :p going !! just n ligger hon även och drar i sina fötter, va hände på bara en vecka ? har fått hem en helt ny bebis !! mysigt :)
gladaste tjejen i stan !!

new week

Frureinhold.se / 30 Januari, 2012 - 06:39 / Vardagen
2 Kommentarer

ny vecka och nya saker att hitta på :) Om det är ngt jag känner att jag är lite trött på så är det bloggar som är pigga på att skriva hur de inte vill vara. Jag har tänkt lite på det där, varför ödsla ord på hur man inte vill/skall vara istället för att skriva hur man är utan att klanka ner på ngn annan ? Tex istället för att skriva hur lätt det är att göra egen mat till ens barn, gud varför gör inte alla det istället för att köpa, kan man skriva ngt i form med; att idag har jag gjort ärtpuré, midigt snabbt och enkelt. fast det kanske också låter stötande för de mammor som itne har tid ork eller energi för att sitta och koka, skala och mixa ärtor. Jag vet inte om jag fick ut min tanke, men jag är så sjukt trött på att höra; nä guuuuud så är inte jag, uch så falsk yadda yadda yaa !! är det för att locka fler läsare för att man är lite provokativ eller är det bara för att vara dryg och reta upp andra. Kul liv i så fall :) Som jag skrivit innan, jag har säkert kört på de spåret mer en 1 gång, men jag lär mig :p blir ju äldre för varje dag som går ;) Man måste lära sig av sina misstag för att kunna inse hur dumt det egentligen ser ut. Sen som alltid, alla får vara precis som de vill och alla skall få säga, tycka vara osv precis som de vill, men man kan ju försöka att skippa snacket om hur b det är att vara eller  göra på ett visst sätt. Känner att detta inlägg kanske är ltie så, att jag dissar alla dissare haha men bjuder på det.

Tack Sälen för den här gången, saknar dig ...

Frureinhold.se / 29 Januari, 2012 - 22:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7205 (MMS)

Tack Sälen för den här gången, saknar dig redan. Det har varit en kanon vecka med avkoppling, mys, skoj och bus. Hailey har varit helt underbar som alla andra. Trots det härliga uppvaknandet 05.30 imorse har dagen varit bra och vi var hemma i huset 13.45. All tvätt är nu tvättad, den tredje och sista maskinen är på nu. Kläder som vi inte använt ligger i garderoberna så morgondagen blir till att återhämta sig och ta en god promenad med Macy och hailey :)  Jag längtar redan till nästa år, det kommer blir hur kul som helst. Härlig familj jag har, bara bror med familj som saknades :/ men kanske kan de åka med nästa år :) nu ikväll kikade vi på breaking dawn, kanon film :) vill se part 2 nuuuuuu !! Har lite serier att ta igen imon också !! Nä nu blir det sängen, XO


Härligt uppvaknande, 05.30 går brandlarmet...

Frureinhold.se / 29 Januari, 2012 - 07:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5540 (MMS)

Härligt uppvaknande, 05.30 går brandlarmet, tinitus i örat flyger vi upp, tar upp en yrvaken hailey som varken förstår in eller ut. Ner i lobbyn med byxor bak och fram och med tunga ögon. Hailey skrattade och var glad trots oväsendet :) nu är vi på g hem, kände att det var lika bra :)


last day

Frureinhold.se / 28 Januari, 2012 - 21:37 / Vardagen
0 Kommentarer

det är så deprimerande att det är sista dagen idag och inte nog med det, det är även kväll :( så ingen mer skidåkning, ingen mer sitta i loungen inget mer av nott :( as trist och jag längtar redan tills nästa år. Hailey sover så gott och jag sitter och kollar lite på nätet. Har massor av serier att ta igen när jag komemr hem vilket jag ser fram emot men förutom det är det inte mkt att hurra för. Det är väldigt ensamt att vara mammaledig, speciellt när jag bor som jag gör. Inga mammor nära, allafall inga som jag umgås med. Well well, jag skall inte vara bitter jag har min underbara hailey bus och macy, men ibland hade det varit skönt att ha ngn mamma nära som man kunde tagit ngn fika med lite då och då :) Jag tog lite fina kort idag i backen, men kameran är nerpackad så jag kan inte visa dom nu. Det har snöat som bara den idag med, men det är helt vindstilla så det var faktist riktigt skönt :) Jag och robin skall snart hoppa in i duschen och göra oss klara för sängen. 10 måste vi checka ut imon så det blir upp tidigt.

Ute i backen och far :) riktigt skönt i ba...

Frureinhold.se / 28 Januari, 2012 - 12:12 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3216 (MMS)

Ute i backen och far :) riktigt skönt i backen med ngr dec nysnö :)


Hailey läser morgon tidningen ;) svårt att...

Frureinhold.se / 28 Januari, 2012 - 09:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4037 (MMS)

Hailey läser morgon tidningen ;) svårt att fånga henne på bild när hon rör sig så :)


bowling

Frureinhold.se / 27 Januari, 2012 - 21:47 / Foto
0 Kommentarer

fokusering :P robin vann, för min del gick det barnsligt dåligt haha :p men men så kan det vara ibland !

Smickrande att äta på tån :p goingen !!

Frureinhold.se / 27 Januari, 2012 - 19:02 / Vardagen
2 Kommentarer

img_0829 (MMS)

Smickrande att äta på tån :p goingen !!


Hailey sitter i egen stol på majkens och b...

Frureinhold.se / 27 Januari, 2012 - 17:01 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4029 (MMS)

Hailey sitter i egen stol på majkens och busar :p


Dagens

Frureinhold.se / 27 Januari, 2012 - 13:52 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7520 (MMS)

Dagens


sömn

Frureinhold.se / 27 Januari, 2012 - 13:31 / Hailey
0 Kommentarer

Jahopp hailey bailey bus sov ifrån 19.00-07.00 jätte skönt, men hur drygt är det inte att lyssna på alla mammor om hur deras barn sover ? Jag har haft jätte tur med hailey och hennes sovrutiner, men jag vet att det är många som inte har det som vi. Jag måste ärligt säga att när det handlar om barn är det bara föräldrarna som vet hur och vad som funkar för dom. Vissa barn sover bäst emellan föräldrarna, vissa barn sover bäst om de vaggas till sömns osv osv. Listan kan bli lång och som sagt alla barn är olika :) men det är ju det som är det fina ! Jag tycker det är fel av andra att försöka säga vad som passar bäst till andras barn. Samma med färger och hur man klär sina barn, för guds skull sluta döm varandra !! Låt alla få vara som dom vill utan att det skall bli massa tjöt. Men som sagt, sömn är ett återkomande samtalsämne och det finns inga rätt och fel. Vi gör på ett sätt medans andra gör på ngt annat. Känns att detta blev ett snurrigt inlägg, men sånt får man skriva ibland :)

Lika par leka bäst

Frureinhold.se / 26 Januari, 2012 - 21:09 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9943 (MMS)

Lika par leka bäst


Underbart med mojitoo !

Frureinhold.se / 26 Januari, 2012 - 19:51 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5187 (MMS)

Underbart med mojitoo !


Älskar sköna hoodtröjor :) köpte denna för...

Frureinhold.se / 26 Januari, 2012 - 19:21 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6777 (MMS)

Älskar sköna hoodtröjor :) köpte denna för 280 :- ord pris 600 :- mmm i like it !!


Handlat lite träningskläder inför den komm...

Frureinhold.se / 26 Januari, 2012 - 15:06 / Vardagen
1 Kommentarer

img_9543 (MMS)

Handlat lite träningskläder inför den kommande träningen ;) haha stadium outlet är aldrig fel !!


morgonbus

Frureinhold.se / 26 Januari, 2012 - 11:24 / Hailey
3 Kommentarer

jag och mitt hjärta !!
nu beger vi oss ut :)

shopping

Frureinhold.se / 26 Januari, 2012 - 10:14 / Vardagen
0 Kommentarer

idag blir det lite shopping, skall ner till sälen byn senare och kika om jag hittar ngt fint och även gå in på experium och kika i handelsbutiken efter lite hailey saker :) de har massa fina sia prylar vilket jag älskar !! Vet inte om jag sa det men vi har bokat stuga för nästa år också ;) denna gången ännu bättre läge. Om ni undrar varför vi är så tokiga och bokar nu är för att det blir fullt med en gång. Denna gången blir det i början av vintergatan och vi kommer alla bo tillsammans Jag och robin valde att bo i ski lodge eftersom hailey är så liten och vi visste inte, hon kynde lika gärna varit en skikig bebis, who knows :) nu är hon inte det och det hade gått att vara alla i samma stuga. Nu har vi allafall ätit frukost, hailey sover morgonlur och jag skall sätta mig i soffan och kolla på greys !! jag har verkligen kommit igång med det här twitteriet. Det är faktist skoj haha I know jag är grymt tragisk !! men jag följer massa härliga kändisar och får reda på massa gosit skvaller ;) jag lägger själv upp lite annat än det som är på bloggen så vill ni kika heter jag @frureinhold :)
längst ut, den är vår ;)
gud det är så vackert med snö och sol !! kärlek !

På väg till hotellet, en liten kvällsprome...

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 21:18 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6122 (MMS)

På väg till hotellet, en liten kvällspromenad är aldrig fel. Snön faller ner och livet är helt underbart.


Nu är vi klar spaade och det var minst sag...

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 18:25 / Vardagen
2 Kommentarer

img_2492 (MMS)

Nu är vi klar spaade och det var minst sagt härligt, ansiktsmask och relax. Nu skall vi hem och se om de andra lever. Kortet säger ett och annat ;)


Hailey fångar flingor med tungan

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 15:46 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7734 (MMS)

Hailey fångar flingor med tungan


Pulka pulka pulkaaaaa :D

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 15:21 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2680 (MMS)

Pulka pulka pulkaaaaa :D


Mina underbaringar !!

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 14:52 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3507 (MMS)

Mina underbaringar !!


Det ser stormigt ut på fjället :p hur skal...

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 14:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3104 (MMS)

Det ser stormigt ut på fjället :p hur skall detta gå ;)


Efter att ha dumpat killarna på varsin snö...

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 14:10 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2180 (MMS)

Efter att ha dumpat killarna på varsin snöskoter sitter jag, mamma, tuva, tindra, hailey och Jessica i ski lodge baren och dricker ngt varmt :) gott gott !! Ikväll blir det spa !!


Nu har jag gjort ngt som jag aldrig trodde...

Frureinhold.se / 25 Januari, 2012 - 12:12 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4613 (MMS)

Nu har jag gjort ngt som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har nu twitter, frureinhold heter jag och anledningen till detta är att när jag uppdaterade till os x lades twitter till :) får se hur detta går :)


Dessa köpte jag idag när mamma och syster ...

Frureinhold.se / 24 Januari, 2012 - 21:57 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6888 (MMS)

Dessa köpte jag idag när mamma och syster klippte sig :) blir nog kanon :) godnatt !!


dagen i bilder

Frureinhold.se / 24 Januari, 2012 - 20:33 / Foto
1 Kommentarer

mys med mormor :)
lite härliga kort :)

Dagens bild !! Iphone har ändå en bra kame...

Frureinhold.se / 24 Januari, 2012 - 16:27 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3059 (MMS)

Dagens bild !! Iphone har ändå en bra kamera om man fixar lite :)


Vackert snön faller på vagnen :)

Frureinhold.se / 24 Januari, 2012 - 12:11 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2925 (MMS)

Vackert snön faller på vagnen :)


ekorren satt i granen...

Frureinhold.se / 24 Januari, 2012 - 09:29 / Foto
0 Kommentarer

titta vem som kom och hälsade på hos oss i morse :D så himla sött ! gick ner i konteinern och hämtade ngt att äta :D
cutiepie !!

Dagens hailey !!

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 23:12 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3664 (MMS)

Dagens hailey !!


Dagens kort

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 23:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Fint !


hailey och morfar

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 22:26 / Hailey
0 Kommentarer

så himla söta !!

what to say

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 21:03 / Hailey
1 Kommentarer

jahopp nu var det kvällen och jag, syster och mamam sitter och kollar på guldbagge galan, gubbarna ;) haha sitter och kollar på handbollen. Tro det elelr ej men jag valde bort den skiten för att slippa se förlusten. Jag följer hockeyn på elitserien live istället :) Kvällen har gått bra och vi har varit nere en sväng i sportbaren och tagit lite gott att dricka, sen har vi ätit den berömda pasta carbonaran som jag gjort ;) jag tog även lite kort där nere, dock bara på hailey :p hon fick till och med stå på baren, ett riktigt barhäng ;)
lillfisen, skall försöka att ta lite mer kort imorgon :) puss på er !

Hailey gillar morfar, redan sugen på kaffe ;)

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 12:20 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0708 (MMS)

Hailey gillar morfar, redan sugen på kaffe ;)


Ut i backen och far :) hailey e med morfar:)

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 11:20 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5417 (MMS)

Ut i backen och far :) hailey e med morfar:)


day 1

Frureinhold.se / 23 Januari, 2012 - 09:48 / Vardagen
0 Kommentarer

jahopp då har vi gjort försa natten här :) det gick hur bra som helst, la ner hailey i sin resesäng när vi kom hem ifrpn de andras stuga. Hon tjöta lite och sen när jag kollade in stensov hon :) måse säga att hon är riktigt duktig på den fronten att somna själv för att bara vara 4.5 mån :) hon vaknade första gången vid 05.30 och somnade om till 08.45 :) nu står hon i sin pappas knä och busar :) Vi skall snart gå ut och bort till de andra, hailey och mormor skall gå ut och gå och jag och robin skall åka lite skidor :) får se hur känslan blir när man skall vara ifrån hailey bus en stund :)Ikväll är det hockey på tv och den visas såklart nere i sportbaren :) skall bli super skoj, härligt för oss också som slupper gå ut ur huset :p vi bor ju i ski lodgen och det sitter ihop med hela experium :) Nä nu får jag sminka mig lite granna :D tjing !

ski lodge

Frureinhold.se / 22 Januari, 2012 - 22:08 / Vardagen
0 Kommentarer

japps så ligger man i hotellsängen och känner efter om den är skön eller oskön och det slog mig att den var riktigt skön :) inte oftas man möts av den känslan, oftast är hotellsängarna extremt obekväma och svinhårda. Men nopps inte här, väldigt skönt. Vi fick även en säng till hailey med täcke och kudde som stod klart på rummet. Hittils har allt varit bra, vi var ute och cruisa med vagnen förut med och kollade läget och den gick som en smäck i snön :) hailey har fått googels av morfar och en handgjord pälsmössa av mormor :) kan visa kort på mössan imon, super fin !! det snöar här och är runt 4 minus, imorgon blir det lite skidor då mormor vill gå en promenad med hailey :) under denna resan kommer jag få känna hur det är att inte ha hailey 24/7 har ju aldrig lämnat bort henne. Spännande att se hur det känns. Skall även försöka att ta kort på rummet som är super mysigt, kommer säkert bo här igen :)

Även resan upp gick bra, lillfisen sov större tiden och när hon var vaken satt hon där bak och tjöta :p vi stannade i grums, malung och sälen :) Nä nu skall vi nana, hailey sover sen länge och tror hon kommer göra det ett tag till :)

Laddade ;)

Frureinhold.se / 22 Januari, 2012 - 19:14 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6532 (MMS)

Laddade ;)


Trött

Frureinhold.se / 22 Januari, 2012 - 09:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Trötter :)


On the road

Frureinhold.se / 22 Januari, 2012 - 09:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi i säffle :) det har gått bra hittils och hailey har inte gjort mycket väsen av sig :) varje gång jag åker till Sälen förundras jag av hur folk kan bo såhär :p så sjukt deprimerande haha.

Första stoppet blir i Grums och vi kommer dit först och vi håller tummarna att det inte är knökfullt. :) hailey skall få frukost nr 2 och vi lite kaffe och färdgodis !!


sälen

Frureinhold.se / 21 Januari, 2012 - 19:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Imorgon drar vi :) allt är packat och skall bara in i bilen, robin är och köper pizza och lite annat tjaffs. Jag sitter med blött hår i soffan, hailey bailey bus sover och macy har åkt till viking och jennifer :) tror hon kommer kroka sig fast i viking och aldrig lämna honom :p hon är en liten viking lover :D Vi var ju på torp förut och bilen gick som en klocka, sålänge vi hade i 4wd, satte vi i bakhjulsdriften var det slirigt :D haha hoppas att morgondagen går bra och att det slutar snöa :) behöver ju inte ta längre tid än nödvändigt !! Kl 07.00 siktar vi på att åka imon !!
härligt !!

inåttåad

Frureinhold.se / 21 Januari, 2012 - 12:47 / Vardagen
2 Kommentarer

ngt jag lagt märke till är att väldigt många kändisar är väldigt inåttåade om förstår var jag menar. Är det en slump eller vad kommer det sig ?, börjar man studera det ser det riktigt ksoj ut :D
jag har säkert ngt kort där jag lutar tårna inåt, men why ? haha det ser riktigt roligt ut :D

passande

Frureinhold.se / 21 Januari, 2012 - 10:39 / Vardagen
4 Kommentarer

jahopp då var det dags för snö :p passande när vi drar till sälen imorgon. Men det är faktist gött med lite fryst mark, blir inte lika grisigt på backen och förhoppningsvis kanske alla äckeldjur som fästingar etc dör :p mohaha. Jag har nästan packat klart allt tills imorgon, har lite inhandlning kvar på torp, men sen borde vi vara på g :) Robin är iväg och jobbar en snabbis i byggdegården, borde komma hem snart igen. Hailey älskling sover och macy ligger i sin säng ocg gottar sig. Inte ens hon vill vara ute i sån här snö storm :p 
Jag har nog konstaterat att 2012 är ett riktigt tränings år, många bloggar skriver om träning om ideal och mål :) riktigt skoj. Undra om det håller i sig, kommer alla vara lika motiverade i december ? :) jag vet hur jag är, kör på ett tag och sen däckr jag av totalt haha :p tragiskt men sant. Får se, jag borde kanske också sätta mål, men vad för mål ska jag sätta? blir fastare, fine det är aldrig fel, vara mer hälsosam ? tex äta rätt, äta frukt, mindre godis etc etc. Många glömmer hur viktigt det är att äta när man tränar. Vill man skapa muskler kan man tex inte utesluta kolhydrater, varje gång man pumpar musklerna bryts muskelcellen ner och det säger sig själv. När någit bryts ner måste de har hjälp att brytas upp igen haha :p Sen den här LCHF, jag tänker inte ens kommentera det, vilket skämt. Klägga igen vener och annat med fett ?! hello idiots ! Men men åter till min ''träning'' jag tänker satsa på att vara hälsosam både inuti och utanpå, sova ordenligt så att man har energi kvar på dagarna och ta hand om mig !! det är viktigast för mig. Mår man bra psykiskt kommer fysiken efter hand :)
tjing for now !

hello

Frureinhold.se / 20 Januari, 2012 - 15:05 / Vardagen
0 Kommentarer

jahopp då var det fredag och jag har börjat packa nu äntligen ahah :p varför skall man stressa  ;) nä, jag brukar alltid vara ute i god tid, men just denna gången när jag borde vara ute i god tid är jag super seg. Men som sagt nu har jag börjat och det blir nog bra :) Det gick kanon på babysimmet, hailey var lika nöjd denna gången :) när vi kom hem gjorde vi nya smakisar, denna gången blev det palsternacka och morötter, hon tyckte det var super mums. Gjorde ordning en isbricka som vi kan ha med till sälen :) Hon har reagerat bra på smakisarna vilket är skönt, mumsar så gott i sig och gapar efter mer. Det är lika fint och härligt ute idag och det är så gott, det står att det skall komma snö imorgon, mycket också :p spännande !! Passande när vi ändå skall åka till snön haha ! men det gör inget med lite snö :) helst hade man velat ha så som det är nu hela tiden men det går ju tyvär inte :/

Ikväll blir det taccos och ngn bra film, är så trött på tv, finns ju inget bra, endast massa skitprogram haha bitter.nu. men vi hr som sagt massor att göra ändå här hemma och jag tänkte gå ner till hästarna en stund och gosa med dom. Lordi växer och växer och hon är så himla go !! skruttan asså, tror hon kommer bli en riktigt fin häst när hon blir stor !! :)
flytbojjen ;)

uch

Frureinhold.se / 19 Januari, 2012 - 20:12 / Vardagen
3 Kommentarer

vilken dag asså, jag mår verkigen inte bra och idag önskar jag att jag bodde i typ kungälv nära syster yster. Hade så gärna viljat träffa henne idag, men i morse när jag / hailey väckte mig kändes det som mitt liv var över haha :p vi gick som sagt och la oss igen efter ngn timma, men tror ni att hailey sov länge ? nopps 40 min efter vaknade hon pigg som en mört och så har det varit hela dagen. Sitter just nu i soffan och är helt matt, är väl ngn infektion eller nott i kroppen. Jag fick tagit mig ut på en promenad, med macy och hailey i vagnen och mockade iordning i stallet. Skall gå ut nu och ta in dom små skruttarna också. Imorgon är det babysim, vi får ju gå 2 ggr denna veckan eftersom vi är borta nästa v :) men som sagt åter till att bo närmre stan, jag är så trött på att älsklingen har så lång resväg, han har ju firman i gbg och åker dit nästan varje dag. Det är 10 mil enkel väg, har en klump i magen varje gång han åker. Sen kommer han hem tidigare vilket är underbart + att jag har närmre till min familj och vänner. Har såklart fina vänner här uppe med !! sen har jag även skrivit detta tidigare att sommaren här är underbar, men vintern. Kill me !!!! :) men nu skall jag inte vara bitter, får se vart vi tar vägen !!
dehär huset är urgulligt, ligger i kareby, det hade michaela gillat ;) nä ut till hästarna !! tjing !

Nu går vi ut en sväng :)

Frureinhold.se / 19 Januari, 2012 - 14:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3271 (MMS)

Nu går vi ut en sväng :)


augusti 2011

Frureinhold.se / 19 Januari, 2012 - 12:48 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu började förlossningen närma sig och det var många nätter jag vaknade av rejäla värkar men som avtog så fint efter hand !! Jag var fixerad och bm trodde att bebisen kunde komma när som, det var även lite risk för havandeskapsförgiftning då jag hade sjukt högt blodtryck. Var uppe på förlossningen och gjorde CTG, allt var lugnt så vi fick snällt åka hem igen och vänta på våran lilla skrutt !! Jag spenderade mycket tid ute i solen och bara njöt, magen kändes aldrig stor fast att jag gått upp 20 kg. jag kunde röra mig som jag ville, dock inte g långa promenader för då fick jag sånna sjuka värkar. Men mot slutet av augusti, pinade jag mig själv för att sätta igång förlossnigen haha :p åt annanas till en förbannelse, jag gick ut i skogen och plockade svamp osv :D
fina annie var även här och tog gravidfotoon som jag kommer njuta av att se resten av mitt liv. Så himla vackert !!
tuva försökte ropa ut hailey ifrån magen ;)
tjockisen ;)
Jag och robin gifte oss, vilket är 5 månader idag :D helt otroligt, vilken känsla !! får nästan tårar bara att tänka på det !! vilken grej ! Fru Reinhold !!
exploderar snart ;)

Mamma trött

Frureinhold.se / 19 Januari, 2012 - 11:36 / Vardagen
0 Kommentarer

40 min sov min lilla fis, Snark :D men nu ligger hon på sin filt och busar. Svårt att inte hitta energi när de små är så glada och Goa !!


godmorgon

Frureinhold.se / 19 Januari, 2012 - 07:42 / Vardagen
0 Kommentarer

pjuu vad trött jag är, ögonen ligger på golvet typ. Jag är inte van att gå upp såhär tidigt, hailey vaknade kl 04.00 första gången och fick då mat, somnade om i vår säng men vaknade kl 07.00 hon brukar kunna sova mycket längre. Fine jag skall itne klaga, men känner att jag har ngt i kroppen som spökar för jag känner mig helt mörbultad :/ Tanken är att jag skall till syster yster idag, men jah måste börja överväga lite får ringa henne sen :) underbara syster, riktigt trist om jag bestämmer mig för att vara hemma :/ men så är det ibland !! Hailey ligger nu i sitt babygym och om en stund lär hon vilja ha mat och efetr det blir det sooooova. Måste ju börja packa också haha suck vad jag är ute i god tid !
jag är en sucker för kort under vattnet och jag saknar mexico :)
nä nu får jag rycka upp mig !!

Stoldebut

Frureinhold.se / 18 Januari, 2012 - 13:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär kul tycker hailey att det är att sitta i egen stol :p så himla mysigt att träffa tjejerna igen :) Johannas mage är så himla go :)


babymys/mammamys

Frureinhold.se / 18 Januari, 2012 - 09:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps idag är det onsdag och dags för en tur till lilla edet för mammamys med camilla och alexandra !! våra stora tjejer kommer nog tycka att det är väldigt intressant att ses. Det har ju hänt endel sen sist :) Lovisa är snart 1 år i april, naemi är snart 7 mån och hailey är 4.5 mån :) riktigt roligt att ha dom så tätt, speciellt när de blir äldre. Just nu ligger min pratkvarn i sin babysitter och kollar hur högt hon kan ropa ahaha :p ibland tror jag hon förvånas själv av hennes vackra stämma ;) 11.30 lämnar vi huset och jag ahde tänkt att hailey skulle försöka vara vaken tills dess, tror dock att det är mindre omöjligt :p men i värsta fall lägger jag henen i sin säng så får hon snacka lite med djuren, somnar hon så somnar hon :) I edet väntar lunch och det vanliga snacket :D om allt och inget, jag måste börja planera det här med hår också för snart ryker mitt lossas hår ;) Tror att det blir vääääldigt simpelt i slutändan. Borde börja tappa hår snart, tror att det redan börjat så lika bra att vara rädd om det ett tag till :) Köpte så fina kläder till hailey igår, dock ligger dom i tvätten nu så det blir inget hon kan ha idag :) men bra med extra pack till sälen !! letade på hm hemsida , men de fanns inte med:) får ta kort ngn dag istället !! nä nu får jag mata henne :) vi hörs senare !! :)
miss my mexico !
underbart och spännande !!

babysim

Frureinhold.se / 17 Januari, 2012 - 21:09 / Hailey
1 Kommentarer

bildbomb !!
Hailey tyckte att det var kul med babysim, dock blev hon sjukt trött så innan vi kom ner i bilen stensov hon :p
wiiiee
sötnosen !!

Face

Frureinhold.se / 17 Januari, 2012 - 13:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Look


Dagens

Frureinhold.se / 17 Januari, 2012 - 13:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Taddaa


Babysim

Frureinhold.se / 17 Januari, 2012 - 11:48 / Hailey
2 Kommentarer

Idag är det dags för babysim och denna gången skall vi bada :D väskorna är packade och jag är exalterad :D det är 17.30 så det blir att ta på pyjamas, mat och goa snuttisen så hon somnar gott när vi åker hem. Det är i lysekil på kulingen, de verkar super gulliga och jag tror att detta kommer bli kanon. Vi planerar att åka hemifrån en stund innan så vi kan åka runt en stund innan vi är där så hon kan sova lite extra. Just nu sover lillan och jag skall snart göra mig iordnng, för när hon vaknar skall vi in till torp en snabbis och handla bla. hundmat :) ska se om intersport har ngn rockringar inne också, glömde av att handla det sist gång jag var inne haha :p IQ är högt just nu. Jag har med mig kameran till babysimmet så hoppas vi kan plåta lie fräcka kort :D
häftigt med undervattenskamera !

17 januari 2011 04.30

Frureinhold.se / 17 Januari, 2012 - 10:37 / Hailey
0 Kommentarer

För ett år sedan vid den här tiden var jag i skolan med ett stort leende på läpparna. Jag hade nyss ringt bm och bokat tid för träff. Jag hade plussat och jag och robin visste att vi hade en häftig tid framför oss !! Självklart var vi nervösa, är allt bra, klarar vi oss förbi v 12, hru blir det på UL. Vad kommer alla att säga osv ! Men nu ligger hon här, lilla Hailey och ropar i sin babysitter haha :p Tänk vilken resa, från ingenting till en bebis !! helt underbbart !
den lilla magen satte fart att växa !!

Bada

Frureinhold.se / 16 Januari, 2012 - 14:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Vi är laddade förmorgondagens babysim :D


juli 2011

Frureinhold.se / 16 Januari, 2012 - 12:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Så kom vi till juli, magen bara växte och växte, trodde helt ärligt att jag skulle explodera. Jag började få sammandragningar och i slutet av juli var vi på ullared, vägen hem var ett skämt. Har nog aldrig mått så dåligt haha, kroppen skakade och hela jag var död. Värmen var helt underbar och dagarna spenderades mycket ute !! Vi var även ute med pappas båt, vilket han inte var föreståndare till, han sa gång på gång. Tänk om vattnet går nu, då kommer jag säkert bryta av nyckeln och bli helt virrig haha :p sötnos pappa !!
supersöta naemi !!
Lunch i lysekil med underbara maria och michaela !!
fyyy mina fötter !!!

new week

Frureinhold.se / 16 Januari, 2012 - 08:32 / Vardagen
4 Kommentarer

godmorgon alla fina, nu är det nya vecka och jag sitter här och ser när solen e på g upp. Hailey har precis fått frukost och hon ligger på sin filt och busar med sina leksaker. Vi har planer på att åka till öppna förskolan vid 10, så det passade bra att hon vaknade 07.15 för då kan jag lägga henne vid 09.00 igen så kan hon sova en timma :D pigg och glad när vi skall åka :D kanon juu !! de andra två gångerna har hon bara orkar 40 min sen sten däckat !! Tack alla fina mammor för svaret om stolen, nu känner jag mig mer trygg i att hon kan ha kvar sin stol ett tag till. Läste på en sida igår att det är bra om barnet kan sitta själv innan man byter till en större stol då de är mer stabilare. Tänkte att när det är dags åka till storken i gbg, gillar jocke som jobbar där. Super trevlig och hjälpsam ! Våran bil är inte ju den lättaste att montera i märkte jag igår. eftersom det är en amerikansk bil går det inte att ha henne fram och montering bak tror jag är lättast med isofix, samma som vi har nu. Men som sagt, vi får testa när vi kommer dit !! 
Känner att min blogg har haft mycket hailey snack nu det sista, får se om jag kan på inspo från lite annat också :D hade på mig mina nya jeans igår och hjäääälp ge mig flera sånna. Så jävla sköna, super duper tunna strech !! really nice ! Synd bara att det kostar 1600 :- ord. pris. Tyvär passar inte det priset en mammaledig !! men nu har jag köpt ett par får vara glad för det :D Uch det ser riktigt kallt ut ute, tung dimma och krispigt. Macy ligger och trycker tassarna mot dörren, tror ni hon försöker trycka upp dörren ?? haha min fina prinsessa !! Hon kom och nosa på hailey förut och hailey var inte sen med att göra ett glädjerop, tror dom kommer bli/är riktiga kompisar !! Hon är väldigt noga med att kolla till henne när vi badar så hon onte drunknar, vill helst att hon kommer upp haha ! så himla sött ! 
På tal om bloggen, skriv gärna en kommentar om vad ni vill se mer av, typ outfits, macy, hailey, robin osv. Kul med tips !! nu skall jag gosa med hailey lite !
snyggve?
dags att sova för henne :)

weekend

Frureinhold.se / 15 Januari, 2012 - 21:20 / Hailey
5 Kommentarer

ledsen alla goingar för denna dåliga uppdatering, men jag har varit riktigt slut i kroppen efter glenns massage :P Igår var det en helt underbar dag, vi tog en lång promenad på förmiddagen och red poke på eftermiddagen. idag har det varken blivit promenad elelr annat, bara vila. Riktigt skönt, imorgon är en ny vecka och schemat är minst sagt fullspäckat !! imorgon är det ÖF, skoj att se hur hailey kikar på de andra barnen, sen på tisdag är det babysim, massssa sömn för vår lilla tjej på dagen så hon är pigg och glad :) Sen på ons, skall jag eventuellt träffa camilla och naemi, torsdag är den heliga systerdagen, fredag babysim på förmiddagen. Det blir två gånger denna veckan för att vi missar veckan efter då vi är i sälen. Btw så monterade vi takboxen idag på bilen :) blev kanon, tvättade den även grundligt på in och utsidan !! nu är den som ny. Lördag är det packning som gäller och söndag säääälen !! Underbart.

Jag har en fråga, hailey börjar kännas stor för sitt babyskydd, hennes ben börjar komma utanför stolen och det känns trångt mellan axlarna. Dock känns hon för liten för en storlek större. Det står på den stolen som vi kikat på från 5 mån-4 år. Sen har vi henne bak så vi får dra fram stolen ganska mycket så att det sitter bra med den stolen vi har (en brio) Funderar på om det är bättre med en isofix som vi har till babyskyddet som man bara klickar i och sätter fast i två metallhyllor som finns i sätet. (vi sätter alltså inte fast henne med bälte runt stolen) Men åter till frågan, är det dags att byta eller skall vi vänta, det känns verkligen trångt som det är nu och nästa v åker hon 7 h i bil.
vad tror ni om denna ?! besafe

Wallstreet

Frureinhold.se / 14 Januari, 2012 - 23:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Vi sitter med täcke i soffan och kikar på money never sleeps. Riktigt bra film, intressant men även bra :) inte för att intressanta filmer inte är bra, men ni förstår poängen :p

Vi borde sovit för längesen men kvällen drog ut på tiden :p hailey sover gott i sin säng, hon har blivit riktigt bra på att läggas, hon får sin kvällsmat och sen lägger vi ner henne med napp och snutt. Hon vänder och vrider sig sen somnar hon av sig själv. Inge gråt eller vel, såhär är det oftast. Självklart har hon sina dagar hon med, som alla :))

Önskar alla en god natt !! Bjuder på en busbild som vi tog tidigare idag :)


åååååhh

Frureinhold.se / 14 Januari, 2012 - 13:56 / Vardagen
3 Kommentarer

vilket underbart väder !! man kan inte få nog av all fin sol :D jag kom in nu efter att ha gått 6.5 km, samma runda som häromdagen dock utan hailey :p och sen gjorde jag och lillan stallet och så red jag lite på poke :) så nu är jag mör och go i kroppen. På med myskläder och mina nya goa sockar !! solen har varit så himla varm och go !! Hailey är för go, hon sitter i robins knä och flirtar med mig :p den lilla apan :D Hon har börjat med smakisar nu och jag tycker ändå att det går bra. Nästa v blir det mosade morötter och potatis :) Nä jag får skriva längre senare, för hailey bus vill komma och gosa med mamma !! :)

leklandet

Frureinhold.se / 13 Januari, 2012 - 17:02 / Foto
2 Kommentarer

här kommer lite kort ifrån leklandet :)
lite smått hysterisk ? :P
snälla oliver !
tindra bus !!
här går det undan !
Lite skoj kort allafall :) nu blir det tull alla vila kroppen lite och ladda inför one tree hill och vampire diaries !!

robin julklapp

Frureinhold.se / 13 Januari, 2012 - 16:48 / Shopping
2 Kommentarer

nu sitter jag här i min ensamhet, första gången på hela dagen som jag får tid att sitta ner :) Har fan hållt igång hela dagen. Först kom veronica hit och hämtade mig vid 11.10, sen åkte vi och hämtade haileys gammelmomor och efter det styrde vi mot torp. Bilen var på service, robin körde in den på morgonen och åkte sen till stan. På torp kollade vi ut ett par glajjor till lillan. Det blev ett par yyyyyyber snygga prada brillor !! funderar på att dränka henne och sno dom ;) nädå, men hon var skit snygg i glasögon !! Jag shoppade loss på pondus, det blev ett par replay jeans, en tunika från twist and tango, ett par goa strumpor och en fin halsduk :) allt som allt gick det på 3400 :- 50 % på allt så blev det 1700 :- awsome !! Efter torp stupade hailey som en slagen hjälpte och då kördes vi till hedin bil där vi hämtade min bil och jag åkte till skogslyckan för att hämta ut självgående dammsugan och ett paket i från HM :)
inte så bra bilder på jeansen kanske :) men dom var super fina !!
my new lover ;)

okej

Frureinhold.se / 13 Januari, 2012 - 09:17 / Vardagen
6 Kommentarer

jag kan nog hålla med om att det blir en sporre när man vet att andra kikat hur man ser ut före och efter min ''såkallad'' träning :)
som ni ser håller jag i en självavtryckare i höger hand :)
sås :p alla nötter som tycker detta är sååå drygt av mig, screw you ;) ni kan hoppa kommentarerna !

full rulle

Frureinhold.se / 13 Januari, 2012 - 09:09 / Shopping
0 Kommentarer

Det sista glenn sa igår var att hålla sig varm och vila :) jag kan inte hålla det löftet fullt ut då bilen är på service och skall hämta den sen. Men ocksåå att pondus har 50 % i hela butiken jag har 1900:- i presentkort :D + att jag har två paket som väntar på mig, ett ifrån hm och ett ifrån dite.nu (robotdammsugare) lyckan är stor trots att det är friday 13th ;) skall bli såååå spännande att se hur den funkar och vilken befrielse !! hoppas att pondus har ite som jag vill ha med :) är ju ute efter ett par replayjeans !! och ngn go tröja :)
'
snyggt !!

Det gör gott

Frureinhold.se / 13 Januari, 2012 - 05:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Efter mitt inlägg igår har jag fått ngr chock kommentarer och jag förstår er. Tänkte skriva ett längre inlägg senare vad denna skrapmassage innebär men kort sagt kan man säga att man driver ut slagg ur kroppen och där man har massa slagg blir det rött.

Han kunde inte gå på hela ryggen för ni ser ju själva hur jag reagerade. Jag satt även med 5-6 nålar i örat. Han bad mig att börja varva ner då jag har väldigt aktiva spända muskler. Men men längre och mer utförligt inlägg sen !!


Kinesisk skrapmassage

Frureinhold.se / 12 Januari, 2012 - 20:36 / Vardagen
4 Kommentarer

Såhär fin är jag nu efter att fått känna på glenns masterwork. Skriver längre inlägg när jag kommer hem !!


Buskul

Frureinhold.se / 12 Januari, 2012 - 14:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Alla fyra barnen är med, dock sover hailey så gott trots ljudnivån :D hon borde dock vakna snart ;)

Guachamassage eller nott heter det som Glenn gör :) han har en hemsida www.friskvard.org !! Kika in och läs mer om ni är intresserade !! :)


godmorgon

Frureinhold.se / 12 Januari, 2012 - 09:41 / Vardagen
1 Kommentarer

ZZZzzz vad gott jag sovit inat, inte nog med att hailey sov så länge, hon somnade även om till kl 09.00 då jag fick väcka henne :p idag är det ju systerdag :) liksom förra v skall vi till leklandet i kungälv :p så himla skoj och mysigt ! idag lär det heller inte vara så mkt folk eftersom de flesta jobbar. min syster är ledig varje torsdag så vi passar på att ses, vilket uppskattas riktigt mycket ! i kväll skall jag till en massör som masserar med en rissked, lite osäker på namnet men kan göra en längre update om det i kväll, ngt japanskt e de allafall eller om det var kinesiskt haha ah nu ser själva vilken koll jag har. Men både syster och mor har varit hos han :) spännande. Funderar på att konka med kameran idag och ta liye kort på barnen :) nu får jag lämna er en stund :) tjiing

Utvilad

Frureinhold.se / 12 Januari, 2012 - 06:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Haileybus har sovit mellan 19.30-06.00 utan att vakna en enda gång, jag är i mindre chock, men otroligt utvilad :) promenaden igår kanske gav henne klorofyll hicka;) to much nature !! Men hon verkar väldigt nöjd och ligger i vår säng och äter frukost :))


utmattad

Frureinhold.se / 11 Januari, 2012 - 17:22 / Vardagen
2 Kommentarer

nu är jag helt slut, lillan ringde och frågade im jag ville gå ut och gå med henne och viking. Jag övervägde en stund och tänkte att vi kunde testa och sätta hailey i sin sele och ge mig med ut. Vi hade tänkt att gå runt masterna vilket är 6.5 km, 4 km uppför och sedan 2.5 nedför i skog och grusväg. Jag kan säga att jag är riktigt trött nu, hailey somnade så gott under promenaden :) Det blir ju ingen pilates idag kan jag lova, får vara nog med träning :)

Ut och gå :)

Frureinhold.se / 11 Januari, 2012 - 15:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3939 (MMS)

Ut och gå :)


Soool

Frureinhold.se / 11 Januari, 2012 - 14:47 / Vardagen
1 Kommentarer

Fint det var när vi gick en promenad förut :)


smakisar

Frureinhold.se / 11 Januari, 2012 - 14:44 / Hailey
0 Kommentarer

Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner :p Har hunnit dammtorka hela huset, tvätta toaletten uppifrån och ner, vattnat alla orkideer, dammsugit, tvättat, bytt sängkläder hos macy och varit ute på en promenad och såklart fixat stallet :p haha inte konstigt att jag är helt slut :) Men nu sover hailey sen ngn timma tillbaka och jag fick just se att det även är skidskytte på tv:n :) Men åter till överskriften, jag har nu gjort egna smakisar till hailey och hon fick smaka på 1/2 tsk potatis smak och 1/2 tsk palsternacka :) Hon var lite fundersam när hon fick in palsternackan i munnen men svalde och med potatisen var det som hon inte gjort anant :) slank ner och sen fick hon ersättning :) hon fick även 3 st tsk med vatten som hon svalde glatt. Det är en helt ny värld som öppnar sig nu när hon skall få börja äta mat :) gjorde även lite extra smakisar som jag fryser in i små is kuber :)
himla smart :) nu får vi se hru hon reagerar på detta, lilla tjejen :) nu går det i en himla vart asså !

träning

Frureinhold.se / 11 Januari, 2012 - 10:27 / Vardagen
2 Kommentarer

jag har ju skrivit lite om träning och att jag får gör mitt bästa genom att träna hemma :) jag gjorde mig en otjänst och fotade mig i förrgår, ungefär som en före träningsbild :p Om inte det är inspo så vet jag inte vad som är. Fråga är om jag skall lägga upp det här, för att visa hur det ser ut nu och visa igen om 10-20 v ? det är bara om ni är liiiiite intresserade :p känns onödigt att blogga om ngt som ni ändå tycker är as trist :D haha så kommentera om ni vill se hur min kropp ser ut nu 4 mån efter en fl och 20 + kg. Har fortfarande 5-7 kg kvar att gå ner till min start vikt !! mycket ligger på ben och rumpa !! 
Nog om träning, idag är all snö borta :( men det är strålande sol, nästan som lite vår ;) igen !! Men nu har vi allafall fått känna på snö och det var väldigt nyttigt :) Idag skall jag städa toaletten (intressant) och gå en promenad, köra ett pilatespass och göra utfall. Jag glödme ju köpa en rockring igår, så får köpa det imon :) Sen skall jag tvätta lite och dona med det vanliga. Hailey sitter och njuter av en majskrok :) det blir jätte grisigt, men ibland får man lov att grisa lite, den bodyn skall ändå i tvätten när hon är klar :)

juni 2011

Frureinhold.se / 10 Januari, 2012 - 20:59 / Vardagen
0 Kommentarer

jahoopp inne på sommarmånaden och även pappa robins födelsedag ;) vi var i malaga även i början på juni och det var riktigt gott :) Det var även nu vissa började sin semester och jag passade på att träffa lite folk hit och dit. Jag och syster började ses på torsdagar, hon kom upp till mig med barnen och vi åkte ut till lysekil och åt god lunch. Jag spenderade mycket tid ute på uteplatsen och njöt av de varma vindarna ! Jag tog några dopp i havet och njöt av magen. Min underbara vänn camilla fick sin dotter den 23 juni och tror ni jag längtade efter våran skatt ? Vi spenderade midsommarafton på skarasommarland som jag gärna gör igen :) hur kul som helst !! måste fixa BE-körkort så vi kan köra husvagn vi med :) det var också crusing i lysekil dagen efter midsommar och det var också ett minne till den sommaren :)

4 månader

Frureinhold.se / 10 Januari, 2012 - 20:34 / Hailey
1 Kommentarer

idag blir min prinsessa 4 månader, kan ni tänka er vad tiden går fort ? :p för 4 mån låg hon vid mitt bröst och sov så gott !! lilla fisen !!
---2011-09-10---
---2012-01-10---
jag älskar barn !! vilken underbar känsla, alla ni mammor och pappar förstår vad jag menar ;)

pjuu

Frureinhold.se / 10 Januari, 2012 - 18:23 / Hailey
0 Kommentarer

nu är jag änltigen hemma igen efter att ha varit ute och flängt hela dagen. Vi började dagen med bvc, gick kanon och hon växer som hon ska :) efter det åkte vi till torp och mötte upp Haylie, hennes bb kompis :) så himla ksoj att ses och prata m allt som hänt de senaste 4 mån :) Vi bestämde att det inte får ta 4 mån till nästa gång ;) Vi gick även och shoppade lite mat till våra små, köpte gröt, majskrokar, katrinplommonpuré, potatis och palsternacka så jag kan göra egna små smakisar :) Hon fick provsmaka en majskrok när vi kom hem och de var en riktig hit :D Jag skall självklar inte börja med gröt, välling, mat etc på samma gång, men det var så mysigt att gå och handla. Insåg också att det är mkt mer lönsamt att göra egen mat än att köpa :p en palsternacka kostar 3 :- och den går att göra flera måltider på. Sen kan man även frysa in mat :) smidigt !! 
well well, när vi kom hem ifrån torp fick hailey mat och sen iväg till lysekil för premiär för babysim, det verkar hur mysigt som helst :) längtar tills nästa v, hailey fick även doppa fötterna i poolen och det tror jag hon tyckte hon var mysigt :D Nästa v är det första gången i poolen och den veckan blir det även fredag eftersom vi  är i sälen veckan efter !! Bra att det gick att lösa bra på det sättet ! nu sitter vi i soffan alla tre och bara viiiiilar haha :p jag är helt slut !! Imorgon är vi lediga hela dagen och då skall vi bara ta det lugnt :D haha just nu står macy över hailey och hailey släpper henne inte med blicken :D sötnosar !!
grymt fokuserad :D

babysim

Frureinhold.se / 10 Januari, 2012 - 15:43 / Hailey
0 Kommentarer

Nu drar vi på babysim :) första gången är intro så det blir inget bad idag :) men jag uppdaterad ett långt inlägg när jag kommer hem, har lite brottom nu :) tjingeling, btw hailey har smakat sin första majskrok ;) en riktig hit !!

Bvc

Frureinhold.se / 10 Januari, 2012 - 12:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag, hailey, haylie och Emelie på familjeloungen på torp och ammar :) vi har fått i oss både fika och hunnit tjöta av oss för flera år framöver ;) så himla kul att det skiljer 3 h på våra bebisar vid samma namn ;)

Hailey har även varit på BVC idag och nu väger hon 7000 g och är 65 cm lång :) idag skall vi börja med smakisar, potatis och palsternacka :D skall även köpa hem lite annat smått och gott :) skriver mer när jag kommer hem :D


rockring

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 21:03 / Shopping
3 Kommentarer

fantastiska camilla emring har nu skrivit ett inlägg på facebook att hon börjar skymta små magrutor :) helt fantastiskt jobb hon har gjort. Hon har legat i och sprungit, gymmat och även rockat en hel del rockring ;) Så imorgon köper jag hem en rockring :) det är riktigt jobbigt och grymt bra träning :) kommer nog att ta ett tag innan jag får till det, men tids nog :P kanske skall ta ett midjemått innan och ett efter 6 mån och se om det blir ngn skillnad :)
250 :- intersport !

vinnaren är !!!

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 20:19 / Tävlingar
1 Kommentarer

Blue Velvet !!
Här kommer en bild på hennes vackra dotter vega, hon föddes 4 dagar innan hailey och fick även se att hon kommer ifrån uddevalla :) vilket sammanträffande !! Maila mig vilken färg du vill ha på din necessär så mailar jag jollyroom.se efter de :)

maj 2011

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 16:50 / Vardagen
1 Kommentarer

jahopp vad hände i maj 2011 ? jo mer värme, underbart. Pappa fyllde 50 och jag hade letat länge efter en klänning att ha på kalaset !! magen syntes verkligen nu och den var minst sagt inte lugn :p Vi åkte även iväg till malaga, torremolinios !! en härlig månad helt enkelt ! Jag smögred ngr gånger bara för att jag älskar att rida och för att det var skönt för höfterna. Hade aldrig ont av att rida inte ens ngr dagar innan fl :P
v 29 tror jag :)
vi köpte även denna skönheten !! I love my car !! haha

bloggsug

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 16:15 / Vardagen
0 Kommentarer

jag har världens bloggsug, men vet inte vad jag skall blogga om :P hur stört är inte det ?! anyways, hailey sover som en stock och macy är ute i snön. Hade gärna gått ut och busat med henne, men jag tror att hailey kommer att vakna när som. men jag kan ta med mig babyalarmet ut en stund efetr jag skrivit klart här :) Det är liiiiite ljusare idag vilket är underbart :) snart är det sommar igen ;) Men som sagt, idag har det även kommit lite snö, säga vad man vill men det är himla gott med lite snö :) typ 1 dec hade varit kanon :) nä nu skäller macy också så nu får jag gå ut :D tjiiing !!

Dagens

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 16:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Taddaaa varmt och skönt :)


pilates

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 13:10 / Vardagen
0 Kommentarer

jag gnäller ju över att jag inte har ngt gym nära och har möjlighet till att träna, men så slog det mig att varje mån är det pilates i byggdegården och när kag tänkte efter har jag ju en pilates skiva med anette lefterow :) tänkte köra den varje dag även mån när jag har den andra pilatesen och sen kör jag utfall och rejält med streching så kanske jag kan ha en chans att se lite fit ut till beach 2012 :P inte för att det spelar ngn roll, vi tjejer måste sluta vara så utseendefixerade, men på nott sätt vill man alltid ha ngt att sträva efter och det känns skönt att röra på dököttet :D sen skall jag försöka att rida 1 gång i v :) Men som sagt vi får se :)

öppnafk

Frureinhold.se / 09 Januari, 2012 - 09:50 / Vardagen
0 Kommentarer

japps idag blir det öppna förskolan för vår del :) får se om hon tycker det är roligare denna gången. Det har ju varit juluppehåll nu sen ca 1 mån tillbaka :) sist gång vi var där sov hon som en stock efteråt ;) lär nog bli samma denna gången :p idag förväntas det även komma snö :D har faktist längtat lite efter snö ;) men bara lite inte typ 2 m :p nu är det allafall klart och frostigt ute vilket faller mig i smaken kanon :) om det kan komma lite snö skall jag ut och fota hästarna :) hästar som springer i snö och sol på de är sååå fint :D Nä nu får jag lägga på ett kol !
härligt :p

hailey

Frureinhold.se / 08 Januari, 2012 - 15:46 / Hailey
1 Kommentarer

nu har jag / vi fotat lilla haileybus :) gick kanon och ni skall få se resultatet när gallerix är klara med de :) Här kommer ett av korten som blev så sött :D
Nu håller hon på att nattas av pappsen och själv skall jag dricka lite kaffe :)

Godmorgon

Frureinhold.se / 08 Januari, 2012 - 08:15 / Vardagen
2 Kommentarer

Jahopp så gick man och la sig alldeles för sent igår :( hailey vaknade vid 07.00 och nu är hon så stor att hon inte vill somna om efter frukost :p haha så nu sitter jag i soffan med en kaffe i handen och halvsover :p Hailey e så nöjd över att få ligga i sitt babygym och tjöta med alla leksakerna :) Hon kommer nog vilja sova om en stund iof. och då går jag och lägger mig ja me :p Jag lät robin sova vidare, han gick upp med henne igår så tycker det är helt fare att dela :) Det börjar ljusna ute nu vilket är helt underbart :D igår var det fortfarande ganska ljust vid 16.30 :D det går emot rätt håll äntligen :) Idag hade jag tänkt fota hailey på en fäll naken med hennes guldhjärta som vi sen kan förstora och sätta upp på väggen :) så himla fint :) min syster har båda barnen över sängen när de var typ 3-4 mån och det är för sött asså !! inne på gallerix gör dom förstoringar i ram :D Måste bara hitta en bra vit bakgrund och bra ljus :) men det borde inte vara ngr problem ! Nä nu kom macy och nosa på mig, ngn som vill gå ut och jaga alla djuren som gått här under natten ;)

Jollyroom.se

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 21:15 / Vardagen
0 Kommentarer

ni missar väl itne utlottningen alla fina läsare, alla barn vill såklart ha en egen necessär :D och jollyroom.se har så himla fina !! passa på att vinna en nu när jag lottar ut !! :)
KLICKA HÄR !
Dessa har ni att välja mellan !
Lycka till alla fina !!

vårshopping

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 19:15 / Shopping
0 Kommentarer

efter mitt goa bad med hailey fick jag lust att beställa lite vårsaker :p Ut med det blåa ''sjö'' stuket och in med lite rosa romantiskt :D Är verkligen tillbaka i mitt rosamood igen vilket är underbart :D har varit lite off till det ett tag innan hailey kom, men nu är jag back on track ;) Det blev såklart lite till hailey med, så himla skoj att beställa kläder till henne :D allt är så sött !! Jag hade själv gärna beställt lite vårkläder, men jag väntar på versage for HM som kommer ut nu i vår :D skall vissta vara amazing clothes !
Lottarnuutenpraktisksakisammarbetemedjollyroom.sepassartilldesmåsötnosarna!!
http://mizztang.blogg.se/2012/january/utlottning.html#comment
kram:)
nice nice nice !!

Fairydust

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 12:44 / Vardagen
2 Kommentarer

Såhär fint blev det i haileys rum med de nya gardinerna :)


Oddmolly

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 12:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Fina tröjan :D


april 2011

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 11:43 / Vardagen
0 Kommentarer

jahopp då glömde jag av att uppdatera för er igår om mitt april förra året :p Det var en hel del skola förra året och jag fick min första riktiga sammandragning. Jag vaknade på morgonen och kunde inte röra mig, det gjorde så jääävla ont. Magen var stenhård och jag kunde knappt andas. Jag visste att jag ahde kursstart för en kurs som jag betalat för och missade man en gång fick man inte gå kursen !! 2000 :- i sjön ? nej så jag fick hasat mig ut i bilen, ringde till näl för att fråga om det var farligt det jag kände. Men jag kunde vara lugn, vila och ta två panodil ! saken var ju bara att ja inte kunde vila :/ haha men jag kom till skolan, med gråten i halsgopen, hasade jag mig igenom skolan. Ohc det som slog mig var att ingen då menar jag INGEN stannade och frågade hur jag mådde. Jag såg ut som en sjuk spetälsk typ. Anyway, mina underbara kungälvstjejer tog hand om mig och i slutet av dagen började det släppa. 
Det blev också en vamr och go aprilmånad, minns inte när jag gick så lättklädd senast :p men skönt var de :)
skinnjackan åkte på tidigt !
var på baby och barnmässan och träffade bla. underbara camilla och jesper !! köpte även detta fina halsband :)
hos mirjam var vi ofta :D de hade köpt hus på henån precis vid havet :)
kärlek !!
macy badade som bara den i början på april :) Hon är då inte rädd på att bli blöt :D
såhär såg det ut på kursen som jag betalade för, lärde oss mäta fettprocent och skelettvikt etc :D

Men papppppaaa

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 11:28 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey är lite fundersam vad pappa för med hennes byxor och sockar ;)


godmorgon

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 11:08 / Vardagen
1 Kommentarer

nu är det söndag.... eller nej det är ju lördag haha blir så förvirrad av dehär lediga dagarna :p tyvär kundei nte vädret bli lika bra som igår :/ kommer nog ändå gå ut på en promenad efter lunch ngn gång :) skall ju ner till stallet oh då kan jag lika gärna gå en sväng :) Jag är så avnings på alla som bor i en liten större stad just nu haha :p jag vill med komma igång med träningen, men när jag bor som jag gör är det näst intill omöjligt. Det jag kan träna är ridning, pilates och så promenader. Men som jag skrev till camilla igår :p jag får gå ut och välta träd eller nott ;) Nä jag är inte bitter, det är underbart att bo här, på sommaren, när man har 2 min till havet, det blir ingen process när man skall iväg och bada. Men vintern, den är ingen hit, grått, mörkt tråkigt tråkigt och ännu mer tråkigt. Men frågan är hur det är att bo ngn annanstans. Jag minns när vi bodde i stan, man var bitter då med haha :p Nä får se hur det blir i framtiden :) 
Men som sagt, idag blir det till att greja lite hemma, satte upp nya gardiner inne i haileys rum igår som hennes mormor hade sytt till henne, det blev riktigt fint :) kan ta kort och visa sen ! sen skall vi kolla på skidoåkning som är i full gång :D skoj, speciellt när det är skitväder ute :p Jag fick även hem min odd molly tröja igår som mamma och pappa köpt och den är såååå fin !! får ta kort på den med haha :p dock är jag allergisk emot ull haha och odd molly älskar tydligen ull ;) men jag får bita ihop, ha en långärmad tshirt under :) vi hörs senare !!
åååh vad härligt med sol och värme !!

Myys

Frureinhold.se / 06 Januari, 2012 - 18:19 / Vardagen
5 Kommentarer

Att ligga hos mamma är nog det bästa, hon har varit igång hela dagen med en lång promenad med mormor och morfar och såklart mamma och pappa ;) det har ju varit så extremt härligt väder, luktade tom våår. Men nu är det -3 och friskt. Hästarna fick vara ute lite längre idag då de inte var sugna att komma in när det var dags ;) bushästsr.

Jag och Robin skall ha fredagsmys med taccos, så jädra gott, är inne i ett riktigt tacco flow !! Jag gillar ju varken pizza eller kebab längre så då får det bli taccos, räkor eller sushi :) vi skall kolla på ngn bra film och inte göra många knop :) får väl väcka hailey snart tyvär så hon somnar ikväll :) brukar lägga henne 18.30-19.00 men idag får det bli vid 20.00 eftersom hon sovit så länge nu. Skruttan, det blir lättare sen när hon får mat på dagarna :) då blir det frukost 09.00 ( välling tidig morgon) sen lunch 12.00, mellanmål 15.00 typ skavd banan :) sen middag vid 17.00 och kvällsmatsvälling vid 18.30-19.00 :) tror det kan bli bra :) vad tror ni andra mammor med lite större barn?? :) btw gör ni mkt egen mat eller köper ni? :))


Kan själv ;)

Frureinhold.se / 06 Januari, 2012 - 12:17 / Vardagen
3 Kommentarer

Hon börjar vilja hålla flaskan mer och mer själv :p


Pappa vaaaaaakna

Frureinhold.se / 06 Januari, 2012 - 08:58 / Vardagen
1 Kommentarer

Haha hailey är så snäll mot sin pappa som hon vill skall vakna ;)


utlottning

Frureinhold.se / 05 Januari, 2012 - 20:46 / Tävlingar
0 Kommentarer

ni missar väl inte utlottningen i sammarbete med jollyroom.se ;)
------><----
Klicka ! :)
Alla barn förtjänar en egen och fin necessär !!

mormor syr gardiner :p

Frureinhold.se / 05 Januari, 2012 - 19:44 / Hailey
0 Kommentarer

hailey väntar med spänning på sina nya fina gardiner !! vilken mormor hon har :)

Playday

Frureinhold.se / 05 Januari, 2012 - 12:36 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag är det playdag hos Jessica och barnen :) vi skall till Kungälvs lekhus :) hailey får sitta hos mig i fikan :) men om ett år kanske hon kan hon vara med :))


Mars 2011

Frureinhold.se / 04 Januari, 2012 - 18:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp denna månad var det UL :) vi fick äntligen se våran lilla bebis :) vi fick bekräftat att det var en bebis och att den var frisk. Jag minns att jag var jätte orolig att ngt skulle vara fel, det höll i sig länge. Bad BM gå igenom UL flera gånger för att försäkra mig om att allt var bra. Magen fortsatte såklart att växa och värmen nådde sverige ;)
Nu började det synas :)
tänk att detta är lilla Hailey, så liten och underbar !
mycket facelooks och dagens outfits blev det !
det blev påsk och värmen var helt otrolig, det började blomma, grönt och helt underbart !! hoppas att det blir samma iår ! Okej camilla, jag saknar magen lite ;)
vi åkte till danmark och the reef !! :)
Det var endel vad som hände !! vill ni läsa mera så klicka HÄR !!

Dagens

Frureinhold.se / 04 Januari, 2012 - 14:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Taddaaa


Tube

Frureinhold.se / 04 Januari, 2012 - 13:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Dont paint tuuube ;) här är en halvkass bild ifrån blinc maacaran som jag har som vardags make !! Skonsammare finns inte :)


Mys i soffan

Frureinhold.se / 04 Januari, 2012 - 12:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag och hailey kollar på skidor :D lik sib mamma tro, helt inne i tv:n ;)


tattoo

Frureinhold.se / 04 Januari, 2012 - 11:43 / Vardagen
0 Kommentarer

jag vill tatuera mig, helst igår ;) haha robin skall ju till inc station nästa fredag då han fick ett startkapital av mig i julkapp på 5000 :- visst kommer inte så långt på det. Men det är en början :) Johnny är det som skall börja på honom :) anitngen en ryggtavla eller på benet. Han har ju redan en stor gadd på benet så det blir ngt ihop med den i så fall. Jag vill skriva in hailey och hennes födelsedatum bredvid våran tattoo som jag har på benet :) Men vi får se, jag måste spara nu :) pengarna bara flyger iväg och snart är det sälen !! Mina favoriter finns på eviltwins !! denna tattoon älskar jag sååååå !
älskar stilen och deras sätt att gadda, riktigt nice !! :) Nä nu får jag ta hailey, hörs senare mina fina läsare !!

bildbomb

Frureinhold.se / 04 Januari, 2012 - 11:26 / Foto
0 Kommentarer

Hästen är riktigt rolig :D
mysigt ;)
stora tjejen !!
jahopp lite kort såhär på förmiddagen :)

Hairstyle

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 23:27 / Vardagen
2 Kommentarer

om ca en månad ryker mitt fina hår och en tid av lite kortare hår väntar mig :) kommer nog sätta i löshår snart igen, men det är kul med förändring :) Jag hade tänkt mig lång page, typ som tyra hade :) like like like !! dock hade jag önskat att jag passade i mittbena, så sjuuukt nice !! men nä, sån tur har jag inte !! tänkte också färga håret i en choklad ton med inflätade slingor, så det blir lite nyanser :)
nice :) Får se vad mitt hår känner för :p om det ens finns ngt kvar när jag tar bort det ;)

februari 2011

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 20:50 / Vardagen
3 Kommentarer

Nu är det dags för en sammanfattning av februari 2011, laddade över kort ifrån iphonen och då kan jag lättare dela med mig av februari månad i bilder :) Februari rullade på, mycket skola och en bebismage som växte, vi hade första besöket på bvc och inbokning av RUL :) Vi pratade mycket om vad som komma skall och jag kände mycke harmoni i kroppen !!
Det var massor med snö och jag längtade som en tok efter sommar och värme. Vi bokade resor till bla. danmark och spanien och så shoppade jag såklart massor ;) det är verkligen ngt jag lever för !!
köpte mina första mammakläder ;)
ändrade frisyr och färg
och så snö, kallt och friskt ! bättre än nu med den där emil !!
det blev endel facelooks har jag märkt ;)
Vill ni läsa allt som hände feb 2011 klicka HÄR

Miss Dee på pondus

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 16:06 / Tävlingar
2 Kommentarer

nu är rean i fullgång och inte nog med att campadre.se rear ut en massa smycken så har även pondus på torp 30 % på alla miss dee smycken !! passa på alla goa uddevallare att åka in och fynda lite snygga smycken såhär på det nya året !! Lillan fick ett super snyggt armband ifrån Lita serien !! Så vill ni unna er ngt extra tycker jag ni skall åka in och kika innan det tar slut :)
helt klart min favort !! Hittar ni inte det ni söker tycker jag ni skall besöka Miss Dee's hemsida och webshop :)

utlottning

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 14:27 / Tävlingar
14 Kommentarer

I samarbete med jollyroom.se har jag fått äran att lotta ut en super fin necessär :) vi köpte ju en till hailey nu igår och jag kände att jag gärna vill dela med mig av möjligheten att ge sin lilla knodd en likadan. Självklart har ni möjlighet att välja med blå bakgrund om ni hellre vill ha det :) från och med idag den 3/1-12 - 10/1-12 har ni möjlighet att vara med i utlottningen. Super snygga och de kommer väl till pass när man väljer att åka på små tripper, förvaring av både tandborste, salvor, alvedon etc :) allt på samma ställe !!
För att vara med i tävlingen skall ni
1. Kommentera detta inlägg
2. gå in på jollyrooms facebook och klicka på gilla !

Dessa två har ni att välja mellan !
- Lycka till -

så godmorgon igen

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 11:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey vari nte på sitt bästa humör för en liten stund sedan så det var svårt att få till ngn blogging. Men nu ligger hon i sin babysitter med prasselleksaker och verkar ändå helt okej nöjd :p Som jag skrev innan skall jag i sammarbete med jollyroom.se lotta ut en necessär till den minsta i familjen :) för er som inte vet har jollyroom även en monster rea på massa utvalda produkter :) Klicka HÄR för att komma till hemsidan ! Idag tyckte hailey att mamma kunde få en liten sovmorgon så hon vaknade första 06.30, jag lyfte över henne i vår säng och gav henne lte mat. Vi började se på fobba nr 21 dokumentär, men efter hälften ville hailey sova och hon kunde inte komma till ro av ljudet ifrån datorn så vi släckte och sov till 09.30 :) Planen idag är att kolla på massssaaa skidor :D så himla kul att ha ngt att underhålla mig med när vädret suger ;) Har såklart annat för mig med, rensa bland haileys kläder, finns endel som är försmått och göra fint i lådorna :)
För övrigt är det lugnt, tänkte lägga en ansiktsmask om en stund, känner att det är nödvändigt :) pigga upp lite :D Vad händer i sverige för övrigt idag ?? :)
BTW hailey fick invigt sina första color of benetton idag :D Hennes mormor har köpt lite tshirts och byxor på den årliga rean :) gillar verkligen deras kläder, himla fina :) Har fått köpt lite linnen med som hon kan ha under tshirtsarna, för de åker lätt upp och kan bli lite dragit :P
gillar konceptet !

godmorgon

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 10:50 / Vardagen
0 Kommentarer

slänger in ett snabbt inlägg som kommer att utvecklas senare under dagen. Jag har fått äran i samarbete med jollyroom.se att lotta ut en likadan necessär som hailey har fått :) det får ni bara inte missa, perfekt till resor etc :) även den minsta i familjen skall få en egen necessär :)

uppdatering

Frureinhold.se / 02 Januari, 2012 - 22:09 / Foto
2 Kommentarer

av mitt januari inlägg, jag blir så trött på alla ???????? men självklart drack jag inte alkohol om jag misstänkte att jag var gravid, vad tar ni mig för ?! :P Jag började misstänka tis-ons att ngt inte stämde när min mens inte kom och efter det ingen mer alkohol :) så nu har vi rätt ut det !
snyggingar ;) iår har vi en till snygging med oss ;)

jollyroom

Frureinhold.se / 02 Januari, 2012 - 21:55 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har jag köpt necessärer till hela familjen :) kände att det var på tiden nu när man har en liten knodd, perfekt för hennes alvedon, näsdroppar etc etc. Jag gick in på jollyroom.se och de hade ngr fräcka !! :) jag och robin fick också barn necessär ;) tyckte vi kunde vara lite barnsliga ;)
Fina va ? :D

odd molly

Frureinhold.se / 02 Januari, 2012 - 16:36 / Shopping
0 Kommentarer

odd molly tomten sms precis och frågade vilken kofta jag ville ha :D tänk vad snäll jag måste varit iår ;)

Januari 2011

Frureinhold.se / 02 Januari, 2012 - 16:32 / Vardagen
2 Kommentarer

Skall vi göra en resume av året som gått, vi börjar med januari ! Det var fullt upp i skolan, sälen resa v 2 och en otroligt trött och utpumpad Jennifer. Veckan i sälen var välbehövlig, vilade verkligen ut och både jag och robin anade att det kanske möjligtvis kunde finnas en liten krabat i magen, robin var mer säker än mig. Jag vågade liksom inte hoppas :P
sälen v 2
Sen blev jag som sagt bekräftad gravid den 17 januari och det var bland den lyckligaste stunden i mitt liv !!
lilla mage började växa :)

Dagens

Frureinhold.se / 02 Januari, 2012 - 11:55 / Vardagen
2 Kommentarer

Taddaaa


måndag

Frureinhold.se / 02 Januari, 2012 - 11:17 / Vardagen
0 Kommentarer

och ett nytt år ! vad har detta året att ge ? jag har en känsla att det kommer bli ett otroligt bra år, men vem vet, kan lika gärna gå tufft. Men det blir ofta vad man gör det till :) om allt bara faller på plats så tror jag att det kommer bli hur bra som helst :) Idag är det lite planerat, stallet i vanlig ordning, men tänkte åka in till torp och handla lite. Bla pyjamasar, min bebis äter gödning haha växer så det knakar :) Sen skall jag köpa nya semper droppar och lite mat :) Har börjat planera sälen resan nu och jag har fixat så att skipassen är laddade och klara :) skidhyran gör vi på vägen upp :) vi hade behövt en takbox med, men det verkar som vi kan låna pappas :) hade varit kanon !! Men annars idag skall jag jag greja med två ramar, har gamla kort som skall bytas ut :) en ram skall vara inne i haileys rum och ett i vårat :) Hon har utvecklats så mkt nu sista tiden, greppar saker och kastar runt dom, lite okontrolerat men hon tycker själv att det är super skoj :p Hon kan också stirra ut en haha, sitter vi henne i babygymmet nu och hon bara kollar och kollar så kollar man på henne och då skrattar hon :p riktigt sött !! 
Jag blir så olycklig med mammor som egentligen nte skulle vara mammor, det sägs ofta att vissa inte passar som mammor och jag har varit lite motståndare till det. Men jag har fått det bekräftat, sorgligt som fan !! en bekant skrev på facebook hur illa det är med föräldrar som dricker så fort de får chansen eller när de lämnar bort sitt barn flera ggr i v för att de inte orkar med dem. Ärligt ?! sterilisering kanske, så ni slipper jobbet, som dom så fint kallar det. Visst är det inte alltid en dans på rosor, mammaledighet borde inte ha ledighet i sig utan mamma jobb eller nott :p för det är synd att säga att det är enkelt. Men det blir vad man gör det till, och en sak som kan underlätta är att få ordenligt med sömn, det är a och o !! nä nu skall jag inte skriva hur folk skall leva !! det är upp till var och en ! Hörs senare lovers ;)

En slagen hjälte. Nu är vi på g hem efter ...

Frureinhold.se / 01 Januari, 2012 - 16:57 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0350 (MMS)

En slagen hjälte. Nu är vi på g hem efter ett nyårsfirande i Kungälv. Det har minst sagt varit en bland de roligaste nyåren som jag upplevt :) hailey var ett guldbarn och sov större tiden. Dock var hon vaken på tolvslaget så hon och jag stod inne och kolla på raketerna :) riktigt mysigt faktiskt. Idag har det bara varit slapp dag, hailey har levt i din mysdress, så himla go !! Själva har vi kollat på skidor och firat Mikael lite lätt. Vi planerar en liten trip till NY längre fram också. Vore riktigt nice asså !! Men först väntar Sälen v 4 och en härlig vår och sommar :) hörs ikväll eller imorgon !!


Hailey

Frureinhold.se / 01 Januari, 2012 - 08:52 / Vardagen
1 Kommentarer

Önskar alla en god fortsättning !!


Gott nytt år ;)

Frureinhold.se / 01 Januari, 2012 - 01:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Grattis Mikael !!