StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

hailey äter hundmat

Frureinhold.se / 29 Februari, 2012 - 20:25 / Hailey
1 Kommentarer

haha eller allafall nästan :D ni skulle sätt minen när jag la säcken på vagnen, vilken fest :D

dagens

Frureinhold.se / 29 Februari, 2012 - 16:10 / Shopping
0 Kommentarer

större och bättre kort :)

äter tshirts

Frureinhold.se / 29 Februari, 2012 - 10:42 / Shopping
0 Kommentarer

Min käre mann äter verkligen tshirts, känns som om jag köper nya till honom gång på gång men ändå blir dom slitna snabbt. Kan ju vara för att tiden går så fort och att det egentligen inte alls slits ovanligt fort vad vet jag haha :p  Allafall så har members.com nu utförsäljning utav replay kläder till männ, bla tshirts så jag var bara tvungen att beställa två stycken :) Jätte fina och kanon att fylla upp nu inför sommar/vår. Vill ni också överaska era pojkar med ngt nytt till garderoben får ni säga till så får ni en invite :)



Varsegod älskling ! Hoppas du gillar dom ;) ps: jag köpte inget till mig själv, stooort framsteg haha !

hey ho lets go

Frureinhold.se / 29 Februari, 2012 - 10:17 / Hailey
0 Kommentarer

Yes idag är det ons för er som inte redan visste de, snart helg igen :) tänk vilken hets det är för att det skall vara helg hela tiden :p Varje fredag är det ett gång facebookare som skriver om den härliga fredagen och minst 1 miljon bloggar inklusive mi ! Anyway idag skall jag och hailey in till torp en sväng, macys svindyra naturfoder har anlänt och jag skall köpa lite hailey stuff. Våtservetter gick som smör när hon bajdade 6-7 grr per dygn. Hon mår förövrigt bra nu och är i full gång :) Jag skrev igår att jag skulle mobilblogga mer, menade såklart videoblogga haha får se om jag kan samla mod :p det känns så sjukt tillgjort när man sitter och pratar framför en kamera inte alls som i verkligheten. Men jag tror att det hade kunnat vara roande :D kan ju alltid ha med hailey, kan amn sitta och snacka bebisspråk som låter så sjukt puttinuttigt :D undra hur de små tänker när vi mammor håller på med våran ''ååååhhh ahhhhh goo goo goo gaa gaa gaa '' mammmaaa , papppaaa'' haha :p Det ser ur att vara riktigt skönt väder ute idag med, så en promenad när vi kommer hem passa nog fint !
Hailey med sin kusin tuva i ski lodge sälen ! det var en sån underbar resa och nästa år är det dags igen :D

hailey badar

Frureinhold.se / 29 Februari, 2012 - 06:54 / Hailey
0 Kommentarer

här kommer en liten film ifrån igår, super dålig upplösning, men kan ladda upp en till film sen och se om jag kan få till bättre upplösning :) Hailey dök som sagt igår och det gick kanon bra, helt chockad när hon kom upp men inga tårar eller kallsupar :) nästa v blir det fler dyk, skall ladda min kamera då som bestämde sig för att sten dö när vi skulle dyka :(

Vackert !!

Frureinhold.se / 28 Februari, 2012 - 16:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6708 (MMS)

Vackert !!


PFP

Frureinhold.se / 28 Februari, 2012 - 15:38 / Vardagen
1 Kommentarer

Pretty fucking perfect, yes we are haha nä skämt och sido, men idag har man sånt sjukt rus i hela kroppen bara njuter. men såklart blir det bakslag ;) annat vore ju konstigt och guuud vad jag skall njuta haha nä, det är super trist, men jag tror att det är de vi får räkna med. Jag och mina små barn haha var ute på en skön tur förut och vi kunde inte med att gå in, satt ute och gottade oss i solen. Hailey busade i vagnen och macy lekte med hennes leksaker. Precis när vi kommit in tassade lillan in, hon skall med till babysimmet idag och fota lite :) idag är det dags för dykning :p spännande att se hur hailey reagerar :) Hoppas att hon inte blir rädd eller så. Nä nu får jag plocka lite här hemma innan robin kommer hem ! tjing !

hailey !

Frureinhold.se / 28 Februari, 2012 - 14:36 / Hailey
1 Kommentarer

Min lilla fis börjar bli så stor, vad händer med tiden ?! här kommer lite kort ifrån Iphonen, håller på att ladda upp lite filmer också på youtube men det tar ju evigheter !
älskar detta kortet på sessan !
hopp hopp hopp, jag tror jag skall börja mobilblogga lite mer, super skoj :D
börjar med dessa :)

Myyyysa ute är inte fel :D

Frureinhold.se / 28 Februari, 2012 - 13:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1873 (MMS)

Myyyysa ute är inte fel :D


Underbar vår promenad :)

Frureinhold.se / 28 Februari, 2012 - 12:48 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2211 (MMS)

Underbar vår promenad :)


Underbara sooool, det är tur att det är ng...

Frureinhold.se / 28 Februari, 2012 - 06:50 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8523 (MMS)

Underbara sooool, det är tur att det är ngr dagar då och då med massa sol och värme. Annars hade dagar som dessa varit dödande. Jag och hailey ligger i sängen, hon tyckte att vi skulle vakna vid 06.00 idag men som tur är kan vi ligga i sängen, käka lite välling och sen somna om en stund. Jag är mer eller mindre helt död haha så det passar bra :) hon fick gott betyg på BVC väger 7770 g gjorde ingen längd för vi har riktig kontroll den 19 :) igår var det som sagt pilates och mirre körde verkligen järnet, fy fan vad trött jag var efteråt och på lördag skall vi köra igen :p trodde att jag skulle vara segare efter veckans urladdning men icke då :p det gick helt okej. planer för dagen är att städa och vila, ikväll är det babysim och vi skall dyka. Eller ah hailey skall dyka :p får se hur detta går :D skall be lillan ta kort och så skall jag fota med undervattenskameran :) vi hörs lite senare skall försöka vila nu!!


I told yah

Frureinhold.se / 27 Februari, 2012 - 12:25 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja ni som trodde våren var här borde lyssnat på mitt råd att det kommer minst 1 bakslag ;) haha underbart det snöar ute, jag blir helt matt haha ! Hailey är nu frisk ifrån diareer nu är hon istället hård, uch stackarn grät så tårarna sprutade när hon försökte trycka på. Tillslut kom det och hon fick en lättande suck, men jag fattar inte vad jag skall ta mig till. Skall fråga bvc idag coh fråga om man kan få ngr bra kostråd, hon får liksom allt som skall vara så bra som möjligt för henne men ändå blir hon hård. Det är verkligen ingen lätt match det här med små barn, det skall gudarna veta. Jag försöker fixa med en ny header, det går väl sådär, vill ha ny design på bloggen med men det är så sjukt svårt. Försöker få till det men det går liksom inte haha :p Får sätta mig ner ngn kväll när robin är hemma och kan busa med hailey och lusläsa alla designsidor ! Fy vad det snöar asså :S jag vill ha soooool som i helgen, helt underbart ! Nä nu får vi åka om vi skall hinna in i tid, hörs senare !

Haileys favoriter

Frureinhold.se / 26 Februari, 2012 - 20:48 / Hailey
1 Kommentarer

Dessa underbara plagg önskar sig hailey, så himla läckert nu till vår och sommar !!
underbara plagg :)

gokväll

Frureinhold.se / 26 Februari, 2012 - 19:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps idag var det dags att vara hos glenn igen och denna gången var fokus att få ner min kropp i varv. Det  gick helt okej måste jag säga, med nålar i ansiktet, huvudet, örat och handen var det fullt ös haha :p Men om 2 v är det dags igen och jag tror på sikt att detta kan göra gott ! Om ni är intresserade av att läsa mera av vad glenn gör med mig varje gång jag är där kan ni gå in på hans hemsida FRISKVÅRD. Efter glenn åkte jag och jessica hem till henne igen och där hade mamma och pappa installerat sig, vi gick på en promenad i det fina vädret innan vi lagade god mat och mumsade i oss. Hailey var dock trött så vi fick ta oss hemåt efter maten. Både hon och jag stensomnade haha nu sover hon för natten och jag sitter i soffan och väntar på ponnyakuten ;) Ikväll blur det ngn bra film och bara vila. Imorgon är det extra kontroll på bvc och sen pilates på kvällen, får se hur det går nu med 2 v emellan och en rejäl sjukstuga haha ! Ha en fin kväll alla och imorgon väntar nya utmaningar !

Mycket roligare att bita och leka med låsa...

Frureinhold.se / 26 Februari, 2012 - 10:35 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0469 (MMS)

Mycket roligare att bita och leka med låsanordningen än sina leksaker ;)


nagellack

Frureinhold.se / 25 Februari, 2012 - 17:55 / Shopping
0 Kommentarer

fastande för dessa super snygga lack :D tänk dessa med härliga vår och sommarkläder !
källa

kavlanda

Frureinhold.se / 25 Februari, 2012 - 17:00 / Foto
0 Kommentarer

Underbara kavlanda, ja där har vi spenderat för och eftermiddagen. Av en slump hamlade vi längst ner på kavlanda vägen hos ett jätte trevligt par med bla 2 hundar 5.5 mån gamla. Macy har haft en rolig stund och vi med, god fika och underbar utsikt. De bor precis vid havet och en dag som denna kunde man inte se sig mätt på den fina utsikten. Havet var näst intill spegelblankt och solen stod högt. Slänger in lite kort för att visa hur härligt vi haft det, macy den tokan hoppade i sjön, att hon inte frös ihjäl vad väl ett under !
Lite härliga kort :) nu ligger hailey och vilar lte och jag ligger i soffan helt död haha :p blev många timmar ute !

vårkänslor

Frureinhold.se / 25 Februari, 2012 - 12:35 / Hailey
0 Kommentarer

Ja idag är det verkligen härligt :) vi funderar på att ta en tur ner till kavlanda brygga om en stund efter att vi fått i oss lite att äta :) robin är uppe och lackar båten, får ju passa på när det är över 8 pluss. Jag och hailey myser framför bring it on, en som jag inte set. Så jädra grym älskar cheerleading, var så nära att börja när jag var 15, men det var för långa resvägar :/
Härligt med tullpaner :)
Min fina älskling !
Min lilla tjej kör onepiece idag :D



godmorgon

Frureinhold.se / 25 Februari, 2012 - 10:06 / Foto
0 Kommentarer

underbara sooool :D idag blir det att vara ute en massa, gå på en liten pickenick och greja med båten :) skall även försöka att ta lite fina kort på småfåglarna som äter som djur ute i syrenen. Det blåser lite ute, men vad gör det om man hittar ett läigt ställe. Kankse att man skall ta fram ute möblerna ? nä inte än, det kommer minst 1 bakslag innan våren är här :) Hailey sover för tillfället och jag och robin sitter och äter frukost. Ikväll är det hockey som gäller, hoppas på vinst, men det kommer att bli tuft riktigt tuft. Men dom får göra så gott dom kan, det verkar allafall som om slutspelet är klart vilket är skönt :) Förra året var ju en riktig flopp, uch uch uch, men iår känns det mkt bättre med spelar material och annat :)
härliga fredrik pettersson ! undra hur många spelare vi får ha kvar till nästa år !

Vad tror ni om denna våren ? lika härlig som förra året, I wish, förra året på påsk var vi hos mamma och pappa och grejade och då gick jag runt i bikini med min lilla mage :) Hailey låg och gottade sig i mammas mage, det var innan den exploderade och blev en stor bad boll haha tacka gud att jag har så bra kropp som återhämtat sig helt :) med en magsjuka i kroppen är jag nere i marsvikt haha hoppas dock att jag går upp dom 2 kg igen för man ser ju helt matt ut ! Sen klart att man fortfarande får lite balong mage när man sätter sig ner, men annars är dom som ''vanligt''. En sak som jag tänkt på är att när man vill röra på sig och kommit igång lite så blir man sjuk och kan inte göra ngt. Och när man är frisk så är man inte jätte pepp haha. jaja här kommer lite kort ifrån vårstarten förra året och fina magen från annies fotografering :)

Några sköna

Frureinhold.se / 24 Februari, 2012 - 13:00 / Shopping
0 Kommentarer

Vår och sommarfavoriter ! Jag kommer leva i shorts i sommar, så jädra härligt och lätt att röra sig i ! Måste bara fixa lite nya toppar i sköna pasteller !
Allt är ifrån nelly.com :)

Friday I'm in love !

Frureinhold.se / 24 Februari, 2012 - 11:39 / Vardagen
0 Kommentarer

jag mår braaaa ! äntligen är energin tillbaka och jag har precis storstädat hela huset, vänt upp och ner på typ allt haha :p hailey mår bra, dock har hon inte jätte bra matlust vilket är jobbigt. Men vi får försöka hitta på ngt som hon tycket är gott ! lillfisen, det är ett ständigt orosmoment det där med små barn ! Är våren på g nu tro ? det känns verkligen så, dock svinkallt idag eftersom det blåser men det är barmark och ändå rätt tort ute ! Jag sitter med en ansiktsmask och skall snart göra kaffe. Igår var en sån besökningsflopp, så får försöka snappa upp mig lite så ni läsare slipper bli besvikna :) Dock är jag inne i en sån våg nu när man inte vet vad man skall skriva haha :p svin trist, men det är för att det ligger så mycket på vänt. Hade allt bara varit som vi tänkt oss just nu kanske det hade varit roligare och ett friare sinne i mina inlägg. Men just nu är det slutet och kommer att vara så ett tag framåt ! ni får stå ut med det :) Hailey är rolig, hon har miljoner leksaker i sin babysitter ändå sparkar hon ut alla och äter på spännesanordningen :p är det inte komiskt haha ! kan lägga upp ett kort efter detta inlägg !! Skall försöka lägga in lite nya kort också ! det är ju riktigt trist som det är nu ! tjing e ling ;)
favorit i repris :p

kungälv

Frureinhold.se / 23 Februari, 2012 - 21:28 / Vardagen
0 Kommentarer

ja idag har vi varit i kungälv hela dagen och därför dålig update. Var nere redan vid 10.00 för idag var det dags att fixa lite mer saker än bara mys. Jag har bla fixat med lite fonder på handelsbanken, lämnat ett paket som skulle skickat, fönster shoppat gärnet och suttit på uteservering och druckit kaffe :) Hur underbart var det inte, solen stekte och man kände lite lite vår i kroppen ! Vi var även iväg på en liten tur idag, men som sagt inget jag kan skriva om här tyvär. Det var blandande känslor mest bra såklart men vi får se helt enkelt ! :) Just nu sitter vi i soffan och kolla på revenge, en till serie som jag glömde skriva om igår :D kanon bra går på 3:an. Imorgon är det fredag oh jag skall ta den att bara njuta av lugnet :) idag kände jag tydligt att min kropp var trött, helt sjukt vad denna magsjukan tog styggt på mig, aldrig varit så dålig !
ååååhh så skönt :D

Underbart med uteservering i feb :) en gan...

Frureinhold.se / 23 Februari, 2012 - 14:55 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7148 (MMS)

Underbart med uteservering i feb :) en ganska givande morgon, men det behöver inte betyda att det blir som man tänk sig :)  Vi mår mkt bättre idag vilket är skönt !


serier

Frureinhold.se / 22 Februari, 2012 - 14:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Som ni vet är jag en killer för serier, tänkte rada upp de serier som jag följer just nu ;)
1. One tree hill, sista säsongen igång nu, trist men jag tycker inte att den har varit lika bra sen payton och lucas slutade !
Väcker mycket minnen från förr !
2. Gossip girl, love that serie ! den håller fortfarande, men man märker hur mkt som ändras under åren ! nästan så man har lust att kolla om från start !
3. Once upon a time, en serie som jag börjat följa nu, rätt ny serie men helt okej ! mysig på ngt sätt !
4. Vampire diaries, to die for älskar serien, den är också sån som jag borde se från start ! helt underbar !
5. Greys anathomy, också en serie som man kan sluta kolla på ett tag och sen böja kolla på igen. Nästa ons är det dags för en ny säsong !! ser jag fram emot !
Dessa är de fem just nu, sen har vi true blood, SATC, prision break, elsas värld, top model, projekt runway, 30 grader i februari, OC, LOST and on on on on on !!! ja ni fattar jag är störd, men jag älskar serier ! Den jag längtar mest över som börjar till sommaren är True blood, så jädra bra asså !!

sad

Frureinhold.se / 22 Februari, 2012 - 11:12 / Vardagen
1 Kommentarer

ja asså det är inte meningen att vara en sån sjukt dålig bloggare, men det här viruset är nog det värsta jag någonsin varit med om :p är fortfarande inte helt kry, kroppen börjar sakta men säkert att återhämta sig vilket är skönt. Idag är det dock inte så härligt väder vilket är trist, man blir liksom friskare om det är sol och varmt än när det är regn och rusk. Men men nu känns det som om det har vänt allafall, hailey är pigg och glad trots att magen är lite körig, men verkligen inte som det varit. Men bvc säger att det tar lite längre tid för de små magarna att återhämta sig så strikt diet på majsvälling, morot/blåbärs puré, vatten och banangröt :) Man märker på henne att hon inte är helt fysiskt pigg än då hon sover mycket och inte orkar leka lika mkt som innan ! På måndag blir det extrakontroll på bvc för att se så hon inte tappat massa vikt ! Tror dock inte hon tappat men tror heller inte hon ökat ngt direkt, men vi får se !
———————————————— ♡
Men annars idag skall jag bara vila, ta en dusch och ta lite deo haha nä men skämt och sido. Skall ge hela dagen till att samla tillbaka all energi man tappat under snart en vecka och bara vila upp mig. Äta ordentligt gör också att jag får lite mer energi. Skall försöka knåpa ihop ett roligare inlägg senare med lite härliga fashion tips ! BTW de gula skorna jag beställde ifrån members var missfärgade :/ så jävla trist, men de svarta var kanon så dom behåller jag !

Min prinsessa !!

Frureinhold.se / 21 Februari, 2012 - 21:10 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4580 (MMS)

Min prinsessa !!


godmorgon

Frureinhold.se / 21 Februari, 2012 - 06:30 / Hailey
0 Kommentarer

Hello all fina läsare, ja nu har det varit lite tumult i ngr dagar och det är fortfarande inte helt bra. hailey har börjat äta majsvälling istället för ersättningen. De sägs att när ett barn har magsjuka eller har haft magsjuka nyss blir de extra känsliga emot laktos och kan därför göra att de tar längre tid innan de blir av med tex diaree. Hon är pigg och glad och äter bra, men hon är fortfarande inte hlet bra :( Robin blev ju som sagt sjuk igår, dock inga spyor, men feber och helt utslagen. Jag fick sån sjuk yrsel runt 19.00 tiden och gick och la mig vid 20.00, sjukt äckligt. hailey har vaknat 00.00-04.00-06.00 nu bestämde jag mig för att gå upp med henne och hålla henne vaken en stund, käka lite gröt och sen gå och lägga oss igen. Robin sover som en stock, inatt när jag vaknade var han rätt varm men har svalnat av nu :) hailey har aldrig haft ngn feber, peppar peppar hoppas hon slipper ! Fick även höra igår att grannen annika blivit sjuk :( uch tror att det är vi som smittat henne, fy vilken bacill vi råkat ut för, helt sjukt !!
———————————————————
Jag längtar lite tills på torsdag också, inte bara för att det är systers dag utan för att det är lite annat planerat just då :) inget speciellt alls, så egentligen hade jag väl kunnat skriva det här. Men det känns som om alla hundratals läsare som sitter och lusar igenom bloggen dagligen behöver inte veta just detta :) And yes I know varför ens börja meningen då, men det är skönt att få skriva av lite ifrån huvudet :) Btw så satt hailey helt själv igår utan stöd, dock i bara 15 sek, men det är en början. Hon örjar dra sig mer upp nu och försöker hitta balansen :) jätte sött !! Hon försöker också komma framåt när hon ligger på mage, men just nu blir det bara sprattel och inget resultat men hon är söt som försöker :D

Sitta är ju hur kul som helst :D

Frureinhold.se / 20 Februari, 2012 - 11:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8365 (MMS)

Sitta är ju hur kul som helst :D


busfia

Frureinhold.se / 20 Februari, 2012 - 11:27 / Hailey
1 Kommentarer

hörde att hailey började babbla inne i sovrummet och vem hittade jag inte inne i sin säng gosandes med hennes hund som hon åp ngt sätt fått tag i :) stadigt tag runt båda öronen :p haha så himla sött !! min goa lilla tjej ! nu ligger hon naken och luftar sig så gott på golvet och suger på ngr mjuka leksaker ! Tänder på g snart tro ?
hur sött är det inte :D
glad liten skruttis !!

två sjuklingar

Frureinhold.se / 20 Februari, 2012 - 10:15 / Hailey
1 Kommentarer

Ja bättre har vi nog mått både jag och hailey. Lillan kan knappt behålla ngn mat, vi har fått ändra om ordenligt i kosten, bort med all ersättning som kan orsaka värre diarieer än innan. Fick veta igår att om ett barn har magsjuka blir de extra känsliga mot laktos. Hon spyr inget, men så fort hon får i sig flytande föda rinner det ut andra vägen. Dock har vi fått stop på det nu peppar peppar. Det har hållt i sig sen i fredags på henne, men igår tyckte jag att det blev värre så robin fick åka till apoteket och köpa vätskeersättning till oss båda och lite annat tjafs. För er som vet hur vätskeersättnign smakar kan tänka er haileys min :/ uaakk men vi doppade majskrokar i sörjan och så fick hon suga i sig det. Smart sätt då hon fick i sig lite mat också. Sen somnade hon med oss till ca. 02.00 då hon fick lite hönekaka med smör (fett är bra när de har diaree) och 50 ml ersättning och lite vätskeersättning. Sen sov vi till 06.00 då fick hon gröt och peppar peppar efter det har hon inte bajsat. Vi somnade om och blev väkta av bvc kl 08.30 och fick höra att vi gjort allt rätt hittils, med rapsolja i gröten osv. Eftersom hailey endast är 5.5 mån visste jag inte om vi kunde ge henne majsvälling som är skonsamt och nyttigt, men vi fick klartecken att det var okej. Även blåbär och morotpure funkade bra. Jag själv hade 38.5 graders feber i morse och trodde nog att livet var över, men det verkar ha gett med sig lite på mig med, 2 alvedon och 1 treo gör susen. Nu sover hailey och jag har städat bort all sjuklukt som bildats i huset :)
sjuklingarna ! snygg man är efter 2 dygn utan mat :/ suck vad svag man är asså haha

dirty dancing

Frureinhold.se / 19 Februari, 2012 - 21:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Det finns ingen film som dirty dancing asså ! gud är helt frälst, det är rena rama sjukstugan här hemma, jag har 38 graders feber och har spytt till 02.40 inatt. Fortfarande körig i magen och likaså hailey, dock spyr hon inte, men maten går liksom rakt igenom :( uch och fy säger jag bara !! Får se hur vi mår imorgon skall ringa bvc imon, hon får vätseersättning och små portioner mat. Hon är glad och sprallig för övrigt så det är skönt. Robin kommer hem tidigt imon och hjälper mig då jag misstänker att jag kommer vara helt matt. Har itne ätit ngt på ett dygn, bra diet ;) haha nä fy det känns i hela kroppen, helt slö och värker som bara den ! har 2 imodium + i magen och två panodil ! Hoppas att hailey får sova lite inatt. Hon sover nu och hoppas hon får ngr timmar :) mitt älskade hjärta !
Vi hörs imorgon fina läsare !

Mamma har spytt en massa och jag hailey är...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2012 - 16:19 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0907 (MMS)

Mamma har spytt en massa och jag hailey är lite hängig så idag får ni klara er utan våra blogginlägg. Nytt och fräscht imon !!


smycken

Frureinhold.se / 18 Februari, 2012 - 17:19 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har ngr nya favoriter i smyckesväg, håller ni med mig ? ;)
källa
källa
källa
Ja som ni ser endel rosa här med, jag kommer verkligen gilla vårens mode !! Men måste tänka smart när jag shoppar för det kommer inte att finnas mkt kronor över efter allt sparande :p Måste ju tänka på pensionen ;) nä skämt och sido !!
sånna här snygga måste jag har också ! fina camilla har ett brunt som jag bara älskar !!
Källa

kjol och linne

Frureinhold.se / 18 Februari, 2012 - 17:07 / Shopping
0 Kommentarer

Ja i vår blir det mycket volang kjol och linne samt pastellbyxor med ngn snygg topp upp till :)
Källa
Källa

Riktigt läckert om ni frågar mig ! så härligt med klara ljusa livfulla färger, skall försöka införskaffa rosa och gula byxor som start och sen lite nya fina toppar :) tycker att Hm har mkt snyggt i topp väg. Byxorna kommer jag nog att köpa på gina om de har fin passform för mina ben och rumpa :D

godmorgon

Frureinhold.se / 18 Februari, 2012 - 09:22 / Hailey
0 Kommentarer

hej allihopa, idag hoppas jag kunna ge er mer uppdatering. Eftersom jag varit borta så många dagar blir det inte att man tar upp datorn, trist jag vet. Det har inte hänt jätte mycket, hailey har fått lite nya kläder, jag och jessiva satt och kollar på spa behandlingar, vi letade efter ****** lite smått hysteriskt. Hade en supermysig fika med min fina vänn michaela, längtar tills längre fram då det kan bli mer av den sorten :) Vi var och hälsade på gammelmorfar och gammelmormor vilket var super mysigt de me. Hailey skrattar och busar, inte många sura miner ifrån hennes sida ännu ! Drömde inatt att hon fått en tand haha i överkäken. härlugt sjuka drömmar man har när man fått barn. Har lite serier att ta igen nu efter veckan så det blir att varva in det mellan alla skidor som är på tv idag. Jag har sån sjuk magkatarr så det blir en riktig innedag idag ! Men det gör ju verkligen ingenting med vädret som presenteras ute :p Skall försöka att blogga lite roligare senare !
min pussgurka !

Gammelmorfar är så rolig :D

Frureinhold.se / 17 Februari, 2012 - 12:39 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3613 (MMS)

Gammelmorfar är så rolig :D


Söt, sötare, hailey ;)

Frureinhold.se / 16 Februari, 2012 - 23:00 / Vardagen
2 Kommentarer

img_4951 (MMS)

Söt, sötare, hailey ;)


Kort från tidigare idag när Frölunda gjord...

Frureinhold.se / 16 Februari, 2012 - 23:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4683 (MMS)

Kort från tidigare idag när Frölunda gjorde mål ;)


power break

Frureinhold.se / 16 Februari, 2012 - 20:26 / Vardagen
0 Kommentarer

yes det är vad det är i hockeyn som jag ligger och kikar på hos mamma och pappa :) det står nu 3-3 mellan frölunda och saik ! bara för att jag skriver om matchen kommer frölunda förlora, men men hoppas att jag har fel. Det har varit sjukt dålig blogging nu sista dagarna, me det beror på att jag inte varit hemma utan först spenderat dagen igrå och idag hos jessica i kungälv och nu i lödöse med mamam och pappa :) riktigt mysigt ! Träffade även michaela igår ifrån min gamla klass och gud vad hon är underbar asså !! och vad fint dom bor asså !! oj oj oj nu blev det 4-3 till frölunda !! nice ! imorgon skall jag ta en promenad och hälsa på mormor och morfar, får passa på när jag ändå är här :D hailey sover sen en stund tillbaka och jag är inpad att jag kan ge henne mat och sen lägga henne vaken i resesängen och sen somnar hon efter en liten stund babblandes med snuttisarna :) stolt mamma ! Imorgon kommer robin hem och gud vad jag saknat honom ! skall bli skönt att vila oss en hel helg. skall försöka att blogga mer imorgon mina fina läsare, hoppas att ni mår bra alla och ha en fin kväll !
2 gamla sommarkort :)

Mysigt, sitter på starbucks i Göteborg och...

Frureinhold.se / 16 Februari, 2012 - 15:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3190 (MMS)

Mysigt, sitter på starbucks i Göteborg och bara njuter !! Skall köpa med mig sushi hem också ;) livet är bra !


Jag och tuva sitter och väntar på att bile...

Frureinhold.se / 16 Februari, 2012 - 11:14 / Vardagen
2 Kommentarer

img_6324 (MMS)

Jag och tuva sitter och väntar på att bilen skall bli klar tvättad på in och utsidan :) gick en promenad till ullstorp och tillbaka, stelfrusna och ner snöade fick vi kaffe :)


Hailey och jag

Frureinhold.se / 15 Februari, 2012 - 13:41 / Hailey
2 Kommentarer

japps nu är det bara vi i 3 dagar, dock åker vi till kungälv idag och lödöse imon :) more update to come !

Underbara männ vi har jag och min syster !!

Frureinhold.se / 14 Februari, 2012 - 18:25 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8041 (MMS)

Underbara männ vi har jag och min syster !!


haileys alla hjärtansdag

Frureinhold.se / 14 Februari, 2012 - 15:43 / Hailey
0 Kommentarer

Detta fina kort kom på posten idag från haileys mormor och morfar :D så himla gulligt och vi som skall åka till dom på torsdag och sova där väntar det en present :D spännande ! hailey har börjat låta som en motorcykel haha till pappas stora förtjusning :P
image description
♥♥♥♥♥♥
gillar när hailey får kort, så kul att spara till henne när hon sen blir äldre :) Alla julkorten som hon fick i julas ligger i ett kuvert likaså dopkort och annat :)

Valentines day ♡

Frureinhold.se / 14 Februari, 2012 - 11:37 / Hailey
0 Kommentarer

Jsg vill önska alla en underbar alla hjärtans dag ! Det är ingen bloggdag idag så får se om det blir ngt roligare än så såhär. Jag skall gosa med min hailey och macy hela långa dagen och bara försöka att slappna av !
min ✫ är helt fantastisk !!

Slappar framför tv:n hailey sover så gott ...

Frureinhold.se / 13 Februari, 2012 - 14:57 / Vardagen
3 Kommentarer

img_5988 (MMS)

Slappar framför tv:n hailey sover så gott och snön vräker ner :p where is the spriiiiing?!


Haileys outfit

Frureinhold.se / 13 Februari, 2012 - 13:37 / Hailey
1 Kommentarer

Så himla söta kläder som hon ärvt ifrån sina kusiner :) st 74 så det kommer hon att kunna ha länge :D



Haileys vårjacka !

Frureinhold.se / 13 Februari, 2012 - 13:16 / Hailey
0 Kommentarer

japps nu har vi fått tag i en super duper fin vårjacka !! Hailey har invigt den idag till öppna förskolan som var super mysig, vi fick till och med till fikan, vi åkte lite senare. Annars brukar hon vara svin trött när det är dags för fika så vi fått åka hem. Men inte idag :) trevligt !! hon lekte med barnen och de större barnen var snälla och gav henne massa leksaker :D
mmm den är god att äta på med ;) härligt med detaljer !




Hailey busar med en sån go kompis på öppna :D

Frureinhold.se / 13 Februari, 2012 - 11:29 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0198 (MMS)

Hailey busar med en sån go kompis på öppna :D


trött

Frureinhold.se / 13 Februari, 2012 - 07:44 / Hailey
0 Kommentarer

Inatt har nog hailey drömt endel för hon har pratat i sömnen :p inte gråtit elelr så men ett jädra babblande som resulterat i att hon vaknat  lite då och då. Vid 03.45 gick vi upp och åt lite, sen ner i sängen igen somnade om och efter 1 h började hon babbla igen haha :p Så vid 06.00 lyfte jag över henne till vår säng så kollade vi på ponnyakuten och lite andra youtube klipp för barn :) Nu sitter hon i sin babysitter och har nyss ätit frukost och jag har med slängt i mig en macka och oboy :) tänkte vänta ut henne tills hon gnuggar de små blå ögonen och sen gå och lägga oss en stund till :) Hoppas att hon sover allafall 2 h :D Jag hade egentligen tänkt gå på öppna idag, men frågan är om jag orkar. Får se vad tiden säger när vi vaknat :) Tänker allafall ta en promenad senare !
Mina 

Det går nog inte att missa vems haileys ma...

Frureinhold.se / 12 Februari, 2012 - 21:45 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8498 (MMS)

Det går nog inte att missa vems haileys mamma är ;)


hailey !!

Frureinhold.se / 12 Februari, 2012 - 17:02 / Hailey
0 Kommentarer

© alla bilder ägs utav mig, kopiering förbjuden !

härliga dag

Frureinhold.se / 12 Februari, 2012 - 15:32 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu sitter vi igen i soffan och kollar på skidor :) Hailey sover middag efter att ga varit ute och gått i 1 h :) vi invigde den fina sittdelen idag och jag kommer nog inte att byta tillbaka. Hailey njöt över att få kika på omgivningen :) Hon kan ju sitta och ligga ner vilket är kanon :) Jag och robin väntar på att vår mat skall bli klar, det blir fläskytterfilé och rostade grönsaker med vitlökssås :D namnamnam. Jag väntar även på svar på mail jag skickat, kan det inte bara svara och säga det ja vill :D haha Men det är väl inte meningen att det skall vara enkelt, livet funkar inte så :) Men som sagt, idag har det varit riktigt pangväder, helt underbart verkligen :D mer sånt !! funderar på att festa till med lite chockladbollar ikväll också :D fett och bra ;) I veckan har jag lite planer, bla att åka till systeryster och sova hos henne ons-tor och sen kanske tor-fre sova i lödöse för robin skall till tibro och jobba ! Jag vägrar sitta här uppe i skogen själv, uch uch uch ! sen kan jag inte spendera för lite tid med min syrra, i torsdag skrattade vi nog oss igenom hela dagen haha !!
världens bästa syster !!

Nu inviger vi sittdelen :) funkar kanon !!

Frureinhold.se / 12 Februari, 2012 - 14:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0692 (MMS)

Nu inviger vi sittdelen :) funkar kanon !!


saknar dig

Frureinhold.se / 11 Februari, 2012 - 17:34 / Music
1 Kommentarer

en av de bättre svenska filmerna jag sätt !!

snuttare

Frureinhold.se / 11 Februari, 2012 - 17:12 / Hailey
1 Kommentarer

den här snuttaren hittade jag inne sin söng nyss :p hur sött e de inte :D

håller med bella

Frureinhold.se / 11 Februari, 2012 - 16:14 / Vardagen
1 Kommentarer

Ingen har väl missat diskussionen om att jobba till 75 år, alla arbetsskygga är snabbt framme och lägger sig i en offerroll och spyr sin galla. Spy så mycket ni vill, men jag håller med bella i sin text:
Läste igenom era kommentarer nu från inlägget om att jobba till 75 år. Ni verkar inte ens ha läst vad det hela handlar om. Det är inte en lag som startar imorgon utan det är ett konstaterande att i framtiden om ca 20-30 år kommer det inte att vara möjligt för alla att gå i pension när man är 65 år eftersom Sverige inte har råd att försörja människor som blir över 90 år gamla. Det är logiskt. Vi blir äldre, vi får jobba längre. Det är som sagt inget krav utan möjligheten för de som vill ska finnas. Idag finns det få anställningsmöjligheter efter att man är 65 år, vi måste ha ett samhälle som främjar att man jobbar längre. Det är ingen människa på jorden som vill tvinga en person i vården med smärtor, jobba tills man är 75 år. Det är ingen som vill tvinga en byggarbetare med förslitningsskador att jobba till 75 år heller.Det är inte de konstaterandet handlar om utan vi har insett att ekonomin inte går ihop, speciellt inte när unga kommer ut senare och senare i arbetslivet. Helt enkelt möjligheten till att arbeta tills man är 75 år ska finnas. Det ska inte vara ett straff för människor att jobba länge, jag menar att folk jobbar är ju anledningen till att vi lever i ett så bra land. Men vi kan inte räkna med samma välfärd om folk inte heller vill jobba, är det så konstigt? Och slutligen så tycker jag.. Hellre jobba som gammal i Sverige, ett land med bra välfärd än vara pensionär i Grekland.
Jag och robin har diskuterat pension fram och tillbaka och jag tror att när vi är 65 år finns inte det pensions systemet som vi har idag. Vi lever i en filosofi att man skapar sin egen pension, i sparande och annat. Vi är redan på väg i ett samhälle där man skall jobba för att ha det bra, allafall med den politiken vi har. Det skall alltså löna sig att arbeta. Sen vill jag inte få massa kommentarer om alla undantag, jag tycker självklart att sjukskrivna, med sjukdomar som gör att de inte klarar av att arbeta skall gå hjälp ekonomisk. Men jag tror ingen har missat alla bedrägerier som varit den senaste tiden med ''fake'' sjukdomar osv. Jag har ett klockrent exempel på en person som älskar sitt arbete så mycket att hon än idag är och besöker en av sina träffpersoner. Min farmor, hennes mann dog för tidigt och hon träffade aldrig ngn ny så hon la sin kärlek till sitt arbete och ahar alltid varit i full gång. Tänk om ngn hade sagt till henne att nej nej du skall inte jobba du skall sitta hemma och sticka elelr ngt i samma stil. Fy det är ju verkligen ett plågeri. Jaja fatta mig inte fel nu, alla skall ha ett val, vill man inte jobba tills man är 65 eller 75 får man väl börja spara nu och sluta jobba när man känner att man har råd. Det handlar ju lite om vilken standard man vill ha :)

hairstyle

Frureinhold.se / 11 Februari, 2012 - 15:47 / Foto
2 Kommentarer

ähh jag tog mig tid att göra mig lite iordning :) körde en sjukt snygg sommarmake !! rosa och gult, som jag sa igår ;)
lite random pics :)

klar

Frureinhold.se / 11 Februari, 2012 - 14:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är jag inne ifrån stallet och det är riktigt kallt ute. Håret blev kanon fint men får ge er en efterbild imorgon, för nu har jag mössfrilla :D haha Camilla är så himla duktig och nu längtar jag tills vi skall färga håret, hon tror att det skall gå och att det kommer bli sjukt fint :D Både naemi och hailey stensomnade innan dom hann åka. Våra små tjejer är för goa asså !! Naemi tyckte att macy var riktigt rolig, macy är väldigt snäll också så det är skönt :) Hoppas att ni har varit inne på Members.com och kikat in skorna, haha både jag och camilla hade beställt samma skor fast i olika färg. Vad är oddsen ! men super skoj !
kan inte ge er för mycket av dessa underbara kort ifrån mexico !! när skall vi åka tillbaka är frågan !

Klipp

Frureinhold.se / 11 Februari, 2012 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är camilla, jesper och naemi påväg hit och äntligen skall jag klippa håret :D hon är så snäll camilla som kommer och ställer upp även på helgen. Hon är en riktig klippa och det skall bli super skoj att se resultatet :) Jag har bestämt mig nästan allafall vd för färg mitt hår kommer att ha nu i vår :) Skall visa henne idag och se om hon tror att det är möjligt :D lägger inte upp ngn bild här, blir mer spännande när jag visar när det är gjort :p
gammal bild på mig och macy, lilla bebisen !!

5 mån och full av bus :)

Frureinhold.se / 10 Februari, 2012 - 14:08 / Vardagen
3 Kommentarer

img_3799 (MMS)

5 mån och full av bus :)


members.com

Frureinhold.se / 10 Februari, 2012 - 12:06 / Shopping
1 Kommentarer

Jahopp då var det dags igen :) hittade två par superfina skor ifrån members.com, eftersom jag invitat så många slapp jag betala ngt :) hur awsome är inte de ? Vill ni också ha möjlighet till gratis skor eller andra plagg som faller er i smaken kommentera inlägget :)
gillar dom gula, tänk er ett par rosa byxor och dom gula nu till vår/sommar :D me like !!

Hailey 5 månader ♥

Frureinhold.se / 10 Februari, 2012 - 09:36 / Hailey
0 Kommentarer

Ja det går inte att säga för många gånger men hjälp vad tiden går fort :p Nu är våran lilla tjej 5 månader och hon utvecklas i en faslig fart :) Det känns som om det händer saker varje dag, vilket det mer eller mindre gör. Jag satt innan inlägget och funderade på om jag skall stapla upp allt hon lärt sig och jag var lite skeptisk. Men jag gör nog det ändå :p  kanske glömmer ngt men vad gör de :)
✽ Hon vänder sig från mage till rygg och rygg till mage.
✽ Hon babblar dagarna in och ut
✽ hon har börjat smacka med läpparna (pussas)
✽ hon sover hela nätter, somnar vi ca 19.00-06.00
✽ hon sitter stadigt i sin matstol (kortare stunder)
✽ hon har inte ratat ngn mat ännu, har provat katrinplommon, päron/aprikos, mango, potatis, palsternacka, morot, majs, ärtor och kyckling.
✽ hon älskar banangröten som hon får till frukost.
✽ hon drar till sig sina fötter och suger på dom ;)
✽ hon hoppar som aldrig förr i sin hoppgunga
✽ hon är än så länge sitta hos vem som helst
jag kommr inte på mycket mer just nu, men ni med små barn vet att de händer saker hela tiden ! Hon är en glad tjej som skrattar och busar. Hon gråter när hon är trött eller hungerig annars är det sparsamt med tårar :) Hon kan även läggas utan att vaggas eller igga med. Dock brukar jag på dagarna ligga och gosa med henne bara för att det är så mysigt :) Hon älskar sin napp och sina 4 snuttisar :) Får lägga upp ett kort på henne sen, 5 månader gammal !!

sisters day

Frureinhold.se / 09 Februari, 2012 - 11:15 / Hailey
0 Kommentarer

japps idag är det torsdag och kungälv som gäller :) Skall bara vänta in hailey som fortfarande sover, det är märkligt det där att de alltid sover länge när man skall iväg. Men vi har ingen bråska så hon kan ligga där och gotta sig. Agendan för idag är att åka till storken en sväng och köpa en stolsdyna till haileys matsstol och åka och kolla på en annan sak :) fika lite och ikväll skall jag till glenn, ni minns väl hur jag såg ut för ngt veckor sedan med ryggen helt röd :p idag är det dags igen och det skall bli så himla skönt :) allfall efteråt :P Nu längtar jag öven till lördag då camilla, jesper och naemi kommer hit en sväng. Jisses vad hon jobbade på igår den lilla arbetsmyran, tyckte rikgit synd om henne på slutet. Vi kom inte ifrån henne förän närmare 23.00, men jennifer blev så fiiiin :D kul med lite nytt !! Hailey skötte sig som en gud, somnade i vanlig ordning i sin vagn och lyfte över henne i sin stol och sen sov hon hela vägen hem. Fick en liten skvätt mat när vi kom hem och sen sov hon till 06.00 :D duktigt !!
mina tjejer !!

Miss Dee ♥

Frureinhold.se / 09 Februari, 2012 - 06:28 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är det snart alla hjärtansdag vilket innebär kärlek för hela slanten, men vem säger att det måste vara kärlek till ens partner. Tänk alla fina vänner man har, dom förtjänar minst lika mycket uppskattning och kärlek :P Tänker varje år när de visar valentines day etc, så sjukt deppigt när man är ensam. Men vad är inte mysigare än att bjuda ut en väninna på en mysig restaurang och dricka samt äta gott :p Hade jag inte haft robin hade det varit ett självklart alternativ :) 
Något som jag tycker ni skall gå in och kika på är Miss Dee's härliga kenzington kollektion på Blingit, köper du ett halsband får du även ett par matchande örhängen på köpet :) Vad passar inte bättre en ett härligt hjärta på hjärtedagen ? :)
♥♥♥♥♥♥
miss dee a girls best friend !!

efterbild lillan

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 20:49 / Vardagen
0 Kommentarer

såhär snygg blev hon :p idag tar vi bara ut mitt hår och sen klipper vi och färgar på lördag :p tiden bara springer iväg !!
snyggt som tusan :D skall ta mer sminkade bilder en annan dag !! ha en fin kväll

Lillan out first

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 17:38 / Vardagen
0 Kommentarer

japps såhär har ni för och efter bilder :D enjoy !
Nu skall ni få se ngt fräckt ;)

svar på kommentar

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 17:33 / Vardagen
1 Kommentarer

Anonym om Snart dags..:
Vart hittar man detta halsbandet någonstans ? Finns det någon hemsida ? Glada hälsningar !
Svar: Halsbandet kommer ifrån miss dee men är osäker om det finns att köpa. Men gå in på www.missdee.se och kika :) kram


Nu är vi igång :)

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 15:55 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4868 (MMS)

Nu är vi igång :)


om, om, om

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 13:19 / Vardagen
1 Kommentarer

är dte inte ofta man använder sig av ordet ''om'' eller ''men'' osv. Tänk om man valde bort de orden och istället skrev ''jag hinner'' istället för ''om jag hinner'' eller ''om jag vaknar'' till ''jag vaknar'' det känns som om man kan bli lite mer beslutsam. Alla dess om och men, jag säger som pappa, kör på, man lever bara en gång och när man blir gammal ångrar man allt man inte gjorde. Vi har en liten grej på g, kanske, säger bara kanske. Jag är en sån person som ofta glömmer bort om medan robin är mer down to earth och tänker innan han handlar haha :p tur vi har varandra annars hade vi legat risigt till :p Nu väntar jag allafall på lite mail och anant skoj !! får se vad detta leder :) tjing bing nu kommer snart lillan och då skall vi åka ! hailey la sig en stund och vilar, borde inte bli så långvarigt !!
lite dålig jämförelsebild men såhär ser mina fransar ut nu :)
fräcka örhängen va :D

Kämpar sig framåt :p

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 11:16 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2227 (MMS)

Kämpar sig framåt :p


godmorgon

Frureinhold.se / 08 Februari, 2012 - 10:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Helloo, jahopp nu är det onsdag och halva veckan har gått, eller ? halva veckan till helg i allafall :P Idag skall jag och lillan som ni vet till Camilla och naemi och ta ut löshåret och klippa oss !! Skall bli riktigt skönt att få ur kalufsen asså !! dock har håret hållt sig kanon fint och jag har fått många fina kommentarer för de !! så bra jobbat camilla ! :) Det skall bli spännande att se vad vi klipper för frisyr också, beror helt på hur mitt hår mår och hur det ser ut när jag fått ut extensionsen. Lovar att blogga under tiden, det skall bli så mysigt att träffa lilla naemi också, hailey saknar henne som tusan ! har med mig kameran och tänkte ta lite fina kort på dom små sessorna !! Just nu sover hailey igen, igår var en riktig sovdag så var rädd att hon skulle vakna inatt, men nopps, hon vaknade kl 07.00 och sen sov vi till lite innan nio. Skönt, men jag kunde inte tro att hon redan ville sova igen, men jo då. La ner henne i sängen och nu 5 min senare är det tyst där inne. Jag tänkte åka in till torp innan vi åker till camilla och handla min favorit toning ifrån wella och köpa med mig lunch ifrån subway och lite fika såklart :p dom har ju sånna goa cookies där, kanske kan köra på sånna ? Idag eller ngn dag i denna veclan får jag äntligen mitt photoshop också och office paket, som jag saknat det. Kankse inte så mkt office, men photoshop ! enda redigeringsprogramet jag har nu är det som är inlagt i Iphoto, inte mkt att hänga i granen. Här kommer ne favorit i repris på hailey bus !

klippa håret

Frureinhold.se / 07 Februari, 2012 - 15:57 / Vardagen
4 Kommentarer

imon kommer mitt hår ryka :D äntligen :P skall till camilla så fort lillan slutat skolan och greja lite. Sitter nu och letar inspo och vad sägs om detta ?? så sjukt jävla snyggt, vad tycker ni ? :)
Ni får klicka på länken för det gick inte att kopiera bilden :)
Klicka här !
sist gång jag hade lite mer av en frisyr i skallen :) får se vad vi hittar på imorgon :)

babysim

Frureinhold.se / 07 Februari, 2012 - 15:12 / Vardagen
1 Kommentarer

jag gillar verkligen det här med gästblogging, kanske skulle göra det till en vana att låta henne blogga en gång i v :) Det är faktist skönt att skriva av sig ibland :) just nu ligger vi i soffan och softar gärnet till whats you number som jennifer nämnde innan !! robin är på g hem och idag blir det till att fira lite innan vi skall på babysim :) Jag har verkligen bloggtorka idag, ovanligt men så är det ibland. Jag vill så gärna få ordning på lite saker och det tar upp hela min hjärnkapacitet haha :p inga kommentarer på hur liten hjärna jag har nu ;) Sen är det lite andra saker som är på g runt om i familjen som också är super spännande så ah det är mkt nu !!
mysälskling !!

Gästbloggar

Frureinhold.se / 07 Februari, 2012 - 12:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej hej the real Jennifer Reinhold här ;) Sitter i Jennifers kök medans hon roar Hailey med en massa olika skumma barn sånger som jag aldrig någonsin har hört innan:P Vi ska snart till stallet och fixa i ordning där innan vi skall ta en liten promenad. Efter de så ville Jennifer introducera mig för filmen Whats your number får se om det är något att ha:)

Jag känner att de är ofta folk som klagar i sina bloggar och i och med att jag inte har någon blogg så tänkte jag ta mig friheten att få klaga lite här! ;) haha nej så farligt är det inte men om jag säger som så här de är sjukt kallt just nu och jag längtar efter en utlandsemester, kanske en tripp till sköna gröna Florida? de hade jag iaf inte tackat nej till.. särskillt inte nu iaf! Min vackra Pokas åker kanske på lördag till ett nytt hem och då hade de faktiskt suttit fint med lite sol ch glada människor.
Skulle även vilja dela med mig av en väldigt bra och san låt jag fick höra i morse hoppas ni tycker den är lika bra som jag tyckte att den var :)
veronica är riktigt bra !!
puss // Jennifer Reinhold !!

myskväll

Frureinhold.se / 06 Februari, 2012 - 21:31 / Hailey
1 Kommentarer

hailey sover sen länge och vi kollar på tv och gottar oss :) tog lite fina kort tidigare ikväll :) sött som tusan när hailey och macy håller tassen ;)
mina underbaringar <3

smootie och pilates

Frureinhold.se / 06 Februari, 2012 - 17:13 / Vardagen
1 Kommentarer

japps nu blir det en smootie och sen pilates, mirjam var här nyss och taggar som tusan !! Dock kommer jag vara helt död och antagligen lägga mig i ngn skrubb och sova. Men det är skönt efteråt, längtar tills nästa v då jag varit hos glenn också, spännande att se om kroppen reagerar annorlunda. Hailey fick som sagt sin spruta idag och det gick över förväntan, hon pep till när dom stacka henne men sen var det bra :) Hon är numera 66 cm lång och väger 7560 g :) min stora tjej ! Hon hade lite förhöjd temp i morse 37.3 grader, men tror det är pågrund av tänder. hon är inte sjuk eller nott så det måste vara tänder :) Får se om det kommer ngr bissar snart :) ikväll är det massor av serier att kika på :p 30 grader i feb, får vi åka med osv :) nä nu får jag göra ngt innan jag skall åka !! ha de så bra hörs sen
hur jädra gott ser det inte ut :D Hemmkommen ifrån pilatesen och nu är man riktigt mör, robin och jag lagar lite mat. Blir stuvade makaroner med falukrov och mozzarella. Svin gott ! Vi gör även efterrätt, kiwi/mango/vanilj smootie, aaahhh I love it !! Varför är jag så lat och inte gör detta oftare när man ändå har en mixer liksom :p Men men latheten tar oftast över ! Nu ikväll blir det 30 grader i februari på 1:an och sen får vi följa med på 5:an. jag är en riktig serienörd :D glömemr till och med av vissa serier !! illa, nä nu skall jag laga klart maten, ha en fin kväll !

vaccin

Frureinhold.se / 06 Februari, 2012 - 08:47 / Vardagen
2 Kommentarer

japps idag är det dags för 5 mån spruta för hailey, uch, jag har inte direkt ont av sprutor men jag tycker ju inte om dom. Och sist gång var hon så trött och ledsen redan innan sprutan så hon blev ju ännu mer förstörd efter att hon fått dom. Får se hur det går idag, tänkte åka in lite tidigare så hon kan sova i bilen :) Inatt är första natten sen hailey var riktigt liten som hon sovit dåligt. Vaknade vi typ 03.00 och vägrade somna om, vid 04.00 gick vi upp och gav henne lite mat. Sen försökte jag hålla henne lite vaken så hon kankse sov längre, men icke då, vid typ 07.00 vaknade hon igen och snaaaark var trött jag är haha. Men men får vila med henne sen när vi kommer hem igen, ikväll är det ju pilates och det behöver man all kraft man kan åvara. Min kropp är också helt paj, full med slagg och mjölksyra så på torsdag och varje vecka framöver skall jag till glenn. Har sån sjuk kramp i höfter och ner i benen så jag vet inte vad jag skall ta vägen. uch uch ! Nä nu skall jag försöka få i mig lite frukost och sen göra mig iordning ! tjing !
mmm mexico värme !!

vårfavoriter

Frureinhold.se / 05 Februari, 2012 - 11:47 / Shopping
1 Kommentarer

här kommer ngr fler av mina favoriter nu till våren :)
me like !

ZZzzz

Frureinhold.se / 05 Februari, 2012 - 11:15 / Vardagen
0 Kommentarer

jag är seg och känner mig som en unfresch duck !! haha har fortfarande på mig nattlinne och sitter i soffan och kikar på lite roligheter !! hade gärna delat med mig om allt som går runt i mitt huvud nu, men jag känner att saker är så osäkert ännu så ni får vätna lite :) men om allt går som jag vill kan detta bli riktigt nice !! robin åkte just upp till sin morbror och fixa lite med jobb som han inte hann med i veckan. Imorgon åker han till lidköping en sväng så då hinner han inte heller. Fullspäckat schema för min lilla prins, roligt roligt !! Hailey bör vakna typ när som så då skall vi mysa oss, läsa en bok och gosa !! Eventuellt skall mamma och pappa komma hit en sväng senare och hämta min kamera som jag glömde ta med igår :/ glömsk som jag är. Jag skulle egentligen fotat hennes jobb imon, men hailey skall få spruta så jag hinner inte ner. Men om jag bara ställer in ltie inställningar så fixa hon de :)
detta fina kort tog jag på mamma för lite drygt ett år sedan :) snygging !!

godmorgon

Frureinhold.se / 05 Februari, 2012 - 05:21 / Vardagen
0 Kommentarer

uch uch uch vad jag sovit dåligt inatt, jag har vaknat somnat vaknat som om vartannat, har sjukt ont i ryggen att jag inte vet varken in eller ut. Mina höfter är som sement som stelnat och marken under börjar röra på sig, helt låst och knackigt. Men men nu ligger hailey och får frukost och jag sitter och dricker ramlösa svarta vinbär :p Undra hur kallt det är ute, ser ut att vara rejält krispigt :p är väl vaken men hailey en stund nu sen går vi och lägger oss igen :) förhoppningsvis sover hon en liten stund till, annars får robin gå upp med henne :) som ni vet var vi i kungälv och lödöse igår. Fick uträttat endel intressanta saker, man fick liksom lite mer perspektiv på viktiga bitar :) 
Hailey är så grymt söt när hon ligger och biter på sin bitring, hon greppar bättre och bättre och har mer motorisk kontroll över sakr hon håller i händerna :) Det är fantastiskt att se hur barn utvecklas och upptäcker världen med sina egna små ögon. Hon är extremt söt när maten i flaskan tar slut, då kommer ledsen läppen fram och gnyr lite lätt. hon inser ju att hon är mätt, men hon tycker dte är så gott att ligga där och snutta. Idag blir det, ja vad blir det egentligen idag ? hade behövt åkt in och hämtat en spånbal, men frågan är om granngården är öppen. Sen blir det till att plocka lite här hemma och försöka få ordning på sin rygg. Nä nu skall jag lägga mig på golvet och gosa med hailey !! hörs senare inpå dagen !
min tuffing !! ps: glömde trycka på publicera därför kommer inlägget nu :P

Nu drar vi till Kungälv och kokar lite :) ...

Frureinhold.se / 04 Februari, 2012 - 11:21 / Vardagen
1 Kommentarer

img_1544 (MMS)

Nu drar vi till Kungälv och kokar lite :) sen efter det till lödöse och hälsa på de gamla och sen hem igen :) krispigt och gott är det idag, facebook svämmar över av klagomur på kylan ;) var glada att vi slipper snöstormen på östkusten :) får vara glad för det lilla :p ni missar väl inte min twitter frureinhold snart uppe i 100 tweets :)


members.com

Frureinhold.se / 04 Februari, 2012 - 06:08 / Vardagen
1 Kommentarer

ni har väl nte missat alla fantastiska erbjudanden ifrån members.com, just nu kan ni köpa massor av fina nellykläder för över 50% för att kunna handla behövs en invite :) vill ni ha det så skicka ett mail till [email protected] :)
När man blir medlem får man 50 :- att handla för så denna som kostar 120 :- kostar istället 70 :- väldigt billig festdress inför sommaren !!

gokväll

Frureinhold.se / 03 Februari, 2012 - 20:38 / Vardagen
1 Kommentarer

nu har jag suttit och grejat med bloggen lite för länge, lite små ändringar har det blivit och jag skall sätta mig ner och greja mer en annan dag. Måste fixa photoshop till macen också, har ju de på den gamla datorn men det blir så mkt lättare när man har ett redigeringsprogram på denna datorn så man slipper hoppa fram och tillbaka. Jag har konstaterat att mac är otroligt smarta i val av snabb kommandon. Har lärt mig hur man kopierar och klistrar in utan att använda musen vilket jag har saknat ifrån min pc tid. Men saken är att mac är tro det eller ej lättare att fatta än pc. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men så är de ! Kommer aldrig byta tillbaka, samma gällane iphone, oslagbart ! Nu skall jag och robin äta fläskfilé med tillbehör :D och sen  film och mys !! hoppas ni får en fin kväll !

Frureinhold

Frureinhold.se / 03 Februari, 2012 - 10:12 / Vardagen
6 Kommentarer

japps förhoppningsvis idag men kankse imon kommer en liiiiiten förändning är på blggen :) spännande och roligt. 
Idag är det sol och härligt, dock svin kallt, men hellre de än 5 pluss och regn. PLanen för idag är att greja och städa ordentligt här hemma, dammsuga, tvätta golven etc. annars vet jag inte, jag vill kolla på en så sjukt bra film ikväll, ngr tips ?? :) öppen för förslag, gillar det mesta utan det uppenbara :) Ni missar väl inte elsas värld på 3:an så sjukt jävla bra haha :D ellen är en riktigt bra skådis, grym rolig. Jag brukar inte kolla på webserier, men denna har jag fastat big time ! skall även kolla på oth och vamps om det kommer ut senare ! ag skall även gosa och pussa sönder min hailey :D haha nädå, men jag förstår verkligen inte dom som säger att de inte vill ha barn, de vet inte vad de går miste om. Dock finns det för många som inte borde skaffat barn, men det är en annan fråga. Jag dömmer ingen, absolut inte. Men blir så olycklig när man kollar i ett barns ögon och bara ser en tomhet :( Hailey har så mkt liv och kärlek i ögonen, underbart !! precis som det ska vara !
nä nu skall jag försöak få lite gjort, ha en fin dag alla, hörs senare och håll er uppdaterade ;)

gokväll

Frureinhold.se / 02 Februari, 2012 - 22:42 / Vardagen
0 Kommentarer

japps nu är det kvällen och snart skall jag hoppa i säng. Dagen har jag spenderas i kingriver, guess where !! vi hade det mysigt, gick en promenad ner till kungälv och kikade igenom massa barnkläder :) nu har hailey en helt ny garderob för typ resten av året haha :p helt sjukt vad kläder du har syster ! Vi skall ner till kungälv i helgen och kolla på lite saker :) vi skall även till lödöse och hälsa på mormor och morfar och eventuellt äta middag hos mamma och pappa. hade gärna velat åkt upp till johanna och tobias med i deras nya hus :) hon skall även ha barn nu inom 4 v :D så himla spännande !! kan riktigt komma ihåg känslan innan fl, spänningen om vad som komma skall !! Vet att det strular ibland med att kommentera vissa inlägg, men klicka ner i de inlägg som inte gjorts med mobilen. Den där blogg.se appen suger riktigt hårt ! Vad skall jag hitta på imorgon? har en massa att ta itu med, skall rensa haileys garderob från försmå kläder och lägga undan de, rensa min garderob så att jag har ngn stans att lägga haileys kläder haha om ni fattar :P har massor att göra, men ändå blir det så lite gjort. skall försöka att ge er lite roligare uppdate imorgon :)
jag och min älskling !!

Större bild

Frureinhold.se / 02 Februari, 2012 - 11:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Kaos


Hailey hoppar hoppgungan för första gången...

Frureinhold.se / 02 Februari, 2012 - 11:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9852 (MMS)

Hailey hoppar hoppgungan för första gången :) himla kul !!


Vacker morgon på uddevallabron :)

Frureinhold.se / 02 Februari, 2012 - 11:07 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8932 (MMS)

Vacker morgon på uddevallabron :)


passion for fashion

Frureinhold.se / 01 Februari, 2012 - 19:23 / Shopping
2 Kommentarer

jahoopp då är våren påväg (allafall om jag får bestämma) sitter och letar min vår garderob och jag gillar det jag ser :) Här kommer några av mina favoriter ! I vår kör vi på pasteller i alla dess slag !
snygga jeans, kommer nog äga endel i härliga färger !
romantiskt och lite sexigt :P
varmt och snyggt !
transparant blus, jag måste hitta ett par snygga skinnshorts !
wihioo iår kan jag ha klänning :D
Detta var lite av mina favoriter ! kommer mer en annan dag, på tal om alla snygga skor jag vill ha :p oj oj oj det här kommer ite sluta väl och jag som skall spara. Får tänka en extra gång innan jag trycka på verkställ köp :)

Hailey min älskling

Frureinhold.se / 01 Februari, 2012 - 13:48 / Hailey
2 Kommentarer

Bilder på hailey som man bara smälter för !! min vackra docka !
suga på tummen är gott !!
Lite smått och gott såhär på förmiddagen !!

elsas värld

Frureinhold.se / 01 Februari, 2012 - 11:45 / Vardagen
0 Kommentarer

mina nya favoritserie !! så sjukt grym haha ! passion for fashion !!

katrinplommonpuré

Frureinhold.se / 01 Februari, 2012 - 10:16 / Hailey
1 Kommentarer

nu när min lilla tjej börjat äta smakisar ändras även magen, igår märkte jag att hon var lite hård i magen :( stackarn, men som ni andra mammor vet kan katrinplommonpuré lösa upp små magar och jag kunde inte i min vilda fantasi tro att hailey skulle vilja svälja det äckliga :p haha men med en konstig min igår slurpa hon i sig en sked och gjorde inte mkt väsen av sig. Idag fick hon en liten sked till och när jag slöt igen burken blev hon helt gnyig och sparkade med fötterna haha gillar min lilla fis katrinplommon ? det smakar kräk (men det visade jag såkalrt inte) jaja väldigt bra om det funkar. Har även hört att kiwi puré kan hjälpa små bebismagar som blviti hårda :) lite bättre smak där kanske :D

newbie

Frureinhold.se / 01 Februari, 2012 - 09:50 / Hailey
0 Kommentarer

jag är en lover för kappahls newbie serie men de har bara kläder upp till st 68 och hailey börjar mer och mer gå till st 74 i vissa plagg. Super trist, för jag älskar materialet och idén bakom de ! Någon som vet vart man kan köpa liknande kläder i större storlekar ?



sjukstuga

Frureinhold.se / 01 Februari, 2012 - 06:04 / Hailey
0 Kommentarer

men bara för stackars robin, han hostar, nyser, snorar och har lite feber. Därav vår tidiga morgon, hailey är ganska lättväckt vid 05.00 snåret och robin som typ inte har en näsa kvar snarkade som tusan. Hailey vaken och bara att gå upp, byta blöja och ge henne mat :) skall försöka hålla oss vakna en stund nu så hon blir trött så vu kan sova lite längre på förmiddagen :) jag har nämnligen inte heller fått så mkt till sömn. Men på väderprognosen står det att det skall bli sol idag med så då får jag ta en god promenad senare och få upp min energi ! igår var det som sagt babysim och vi fick eller rättaresagt lillan var med och tog massa fina kort :) Lägger upp en liten bildbom här :)
lite mysiga bilder blev det :D tusen tack Jennifer :) nästa gång får du hoppa i plurret moahha ;) Hailey gillar verkligen babysimmet vilket är skoj. Tror det kan vara nyttigt att lära barn tidigt att vatten är roligt. Det finns fortsättnignskurser som vi skall försöka att gå på :) jag gick ju aldrig på simskola, men det berodde på att vi hade pool hos farmor och där hängde vi typ dygnet runt hela sommaren. Så när jag var 5 kunde jag simma och dyka när jag var 7. Kollar statistien idag på barn som kan simma är det riktigt kasst. Undra varför, men därför tror jag det kan vara nyttigt att låt barn vara i vatten så mkt som möjligt :) inte bara för att det är skoj utan för att det kanske kan hjälpa dom lite på traven för att bli simkunniga :) Jag är tex otroligt ''rädd'' för att bada i havet i sverige, ingen aning om varför, men jag är nästan säker på att det är för att jag nästan bara badade i farmors pool som barn. Där fanns inga äckliga djur som kunde simma på än. det värsta jag visste var typ tång, uuaacckk och maneter men dom kan faktist brännas :p utomlands är det ingenfara men där ser man ju botten också. Jag är fortfarande harig om jag är på ytan och inte kan se ner, men har jag bara cyklop är det lugnt :p jag har ju liksom dykt på 14 meter så dörädd är jag ju inte. Gud vilket tamt inlägg om simning haha :p måste även tillägga att jag var bland de bästa i nians simtävling på 50 m ;) kråla kan jag minsann haha :p självklart fick jag spö av endel killar men blans tjejerna låg jag långt upp :)