StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Monday

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2011 - 10:52 / Vardagen

Japp ny vecka och idag är det dags för BVC igen :) spännande att se vad lillan väger, hon växer ju så det knakar. För varje morgon som hon slänger upp sina små ögon känns hon ljusår större :D Hon börjar få en identitet. Inatt fick hon sova halva natten med mig, det är riktigt mysigt. Vissa dagar är det växtdagar då sover hon som en stock, andra dagar skall hon äta hela dagen och inatt var en natt när hon ville gosa med mamma. klart hon skall få gosa med sin mamma :) Just nu sover hon morgon luren och jag borde passa på att göra mig iordning, men lite vila måste jag med få :) skall ringa till min bm också och beställa tid för efterkontroll, jag klättrar ju på väggarna, vill rida !! visst att jag hade kunnat prova lite smått, men det känns så dumt innan man vet att allt är som det ska !! 
Jag har insett att mina inlägg inte är super skojiga, så under dagen skall jag komma på ngt spännande att skriva om :D frågan är bara vad, men lite fashion kanske eller dopplaner :P ja vi får se !! nu skall jag allafall få ngt gjort !
jag på nyår förra året, hailey vad väl stor som en ärta :p undra om jag kommer i den snygga klänningen till nyår, doooont think so ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: