StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Julkort

Frureinhold.se / 30 November, 2011 - 18:32 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu är julkorten skrivna och inpackade :) vilket jobb och snart är det tackkortens tur.


Hailey på högskolan

Frureinhold.se / 30 November, 2011 - 15:49 / Vardagen
1 Kommentarer

Japp då har jag skrivit in hailey på högskolan ;)


överby

Frureinhold.se / 30 November, 2011 - 10:28 / Vardagen
1 Kommentarer

Japps idag poackar jag in hailey och mig själv i bilen och åker en tur till överby. Skall bla. köpa en ny kudde till hennes säng och hämta ut blöjhinken som var slut sist gång jag var där. Funderade en kort stund om jag även skulle åkt till skolan och hälsat på när jag änåd var i trakterna. Men får känna hur det känns när vi kommut fram. Hailey har börjat greppa saker lite lätt, tex. i babygymmet så slår hon och grejar på sina leksaker och vid skötbordet är hon snabb på att dra i blomman som står brevid skötbädden. Nästa tisdag är det bvc och spruta, skall bli intressant att se vad hon väger nu min lilla knubbis :D hon har ju 62-68 på kläder nu så visst växer hon så det knakar blått 3 mån gammal. 
Annars händer det inte mkt mer idag, får blogga mer senare eller via mobilen :D ha en fin dag !!

Ojoj

Frureinhold.se / 29 November, 2011 - 14:20 / Vardagen
2 Kommentarer

Lite nostalgi och hysteri ;) det är här man ser vad man har att vänta ;)


tisdag

Frureinhold.se / 29 November, 2011 - 10:09 / Hailey
0 Kommentarer

Japps då var det redan tisdag, tiden går så fort fast ändå långsamt haha :p Igår blev det itne mkt blogging men vi fick inte tillabak strömmen förän 12.00 på dagen. Då hade den varit borta sen 20.00 dagen innan. Snacka om att leva som en amish, det var fruktansvärt. Inget vatten, ingen ström och ingen värme, detta hade väl gått om man hade varit själv, men med ett litet barn i hemmet var det inte skojj. Vi fick värma vatten på glöggsättet med stearinljus under, direkt igår morse efter att hailey fick sin frukost åkte vi till torp så att jag fick äta lite. Köpte även en billaddare och en  ny hemtele. Körde en liten omväg på vägen hem occh såg vilka som hade ström, var riktigt sugen på att knacka på och fråga om jag fick flytta in ;) dock när jag kom över krönet hemma såg jag hur pannan började ryka så fint och elen var tillabak. Väldigt skönt och än så länge har strömmen inte försvunnit. De varnar för nya stormar och blir det ett enda uppbrott till flyttar jag till mamma och pappa tills detta är över.. :P
Idag skall jag göra ett röj här hemma, rensa ur massa skåp och sån som bara fylls av saker man ändå inte skall ha. Tänk när man ngn gång skall flytta och man gör ngr sånna här rens varje kvartal, då blir det inte så mkt när det kommer till kritan. Jag skall även gosa massor med hailey bus, lillfisen växer så fort så snart får jag väl inte pussa på henne så mkt som jag vill :p barn är verkligen underbara varelser !! Btw på tal om inget, var inne på hm igår och hjälp vilket shoppingsug man får nu när man ute i affärerna. Alla spelar underbar julmusik och allt är så fint. Det blir torp förbud för mig nu och ända fram till jul. no more haha !! Nä nu skall jag tvätta håret och se om hailey bus vill vakna. Hon slutade prata för en stund sedan, jag lägger alltid ner henne i sin säng efter frukosten som idag var vid 08.00 och idag låg hon i 30 min och pratade lite med sig själv och sin hund :p haha så sött och höra hur hon babblar !! pratkvarn !!
Haileys underbara faddrar !!

wonderland

Frureinhold.se / 29 November, 2011 - 09:27 / Shopping
1 Kommentarer

Nu har jag shoppat lite på members igen :) jag har nu efter grav. och annat inte handlat så mkt underkläder. Men nu när members säljer ut underkläder ifrån members passade jag på att shoppa för 60 % rabatt !! :) Om ngn av mina läsare vill ha en invite är det bara att skriva en kommentar !!

DOPET

Frureinhold.se / 28 November, 2011 - 16:41 / Hailey
5 Kommentarer

lite kort ifrån igår :)

En tröja med

Frureinhold.se / 28 November, 2011 - 14:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Blogg appen kan inte ladda upp 3 kort åt gången så här kommer en bild på tröjan jag köpte :))

Köpte även en överaskning till Robin men de kan jag inte läggs upp här ;)


Amish

Frureinhold.se / 28 November, 2011 - 14:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har vi fått tillbaka strömmen, vi har levt från kl 20.00 igår tills nu på utan vatten, värme eller el. Imorse efter frukost åkte jag och hailey in till torp så jag kunde få lite frukost. Hon hat de bra som har mig som frukostmaskin.

Passade på att shoppa lite ;) hailey fick bl.a. Ett par badtrosor, för snart e de dax för baby sim : D skriver mer om en stund !!


Strömavbrott

Frureinhold.se / 27 November, 2011 - 20:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Åååh nej, storm, regn och varken vatten, ström eller värme. Jag vill flytta till civilisationen nu gärna !! Hur gör man detta på lättast sätt, tennstål och näver, ut i skogen och hämta ;) haha

Vilken succse !! Någon som vill komma och rädda oss !!??


...

Frureinhold.se / 27 November, 2011 - 17:57 / Vardagen
1 Kommentarer

Lite till :)


Presenter

Frureinhold.se / 27 November, 2011 - 17:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi hemma, eller ah de har vi varit en stund, men det är ju inte en sak att tänka på :p

Vill börja med att tacka alla som var med och firade haileys dop. Det var helt magiskt, trots full storm ;) alla fina presenter var också helt fantastiska och det verkar som om alla var nöjda :)

Skall fota alla presenter så fort jag fått packat upp det. Men det får bli imorgon, skall kolla igenom alla kort som Goa viking tog :))

Kort sagt kan man säga att dagen har varit helt perfekt. Prästen fick till och med ett leende av hailey så hela kyrkan skratta :p


Nu kör vi

Frureinhold.se / 27 November, 2011 - 10:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Time to go


Dålig planering

Frureinhold.se / 27 November, 2011 - 07:55 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja det kunde ju blivit en bättre start på haileys dopdag. Igår när vi kom hem efter att ha fixat allt i lokalen började macy spy. Det var inte en spya utan detta höll på hela natten, man märkte på henne att hon hade typ som magknip för hon sträckte på sig precis som hästarna gör när de har kolik. Hon var pigg förövrigt förutom detta, ingen feber, men stackars hjärtat. Jag har nog världens känsligaste hund, hon får dyrt och bra foder, alltid nytt fint vatten, endast dentasticks som godis men ändå blev hon såhär dålig. Hon fick en pizza skalk igår, funderar på om det var den. Sen kan hennes medicin (osm hon slutar med idag) ge kräkning och diarré. Ja ngn sömn är väl inte att tala om inatt, men vi får göra det bästa av situationen. Inte nog med macy, det skall bli det värsta ovädret sen typ gudrun idag haha vilket kaos :D Men det är nu man märker att man lever !! 
Hailey somnade om så fint efter att hon vaknade vid 07.00 så nu är det bara att fixa iordnign sig, finns det ngn mirakel kur för icapåsar under ögonen ?? :P eller skall jag kalla dom ica kassar haha. ursäkta min ironi, men med alla dessa mottongar so far borde dagen bli kanon :D skall försöka uppdatera under dagen men lovar inget !!

Foto av maten

Frureinhold.se / 26 November, 2011 - 19:29 / Vardagen
4 Kommentarer

Såhär fint fick vi ihop det :)) riktigt nöjd och inte visste jag att Robin var så estetisk av sig :p Han som gjorde kiwi, apelsin och melondekoren :p


Träna lite

Frureinhold.se / 26 November, 2011 - 10:42 / Vardagen
9 Kommentarer

Nu är Robin iväg och handlar och nu håller jag och hailey på att träna :)


godmorgon

Frureinhold.se / 26 November, 2011 - 07:56 / Foto
5 Kommentarer

Ja idag ville hailey inte sova längre än till 06.00 så då fick jag snällt gå upp :p hade inte skadat om hon sov till 07.00 eftersom jag ändå inte kunde gå och lägga mig igen. Men hon sover så bra, så man skall inte klaga. Jag gick upp och så fick rovin ligga kvar med sprattelmaja efter frukostmålet. Jag tappa upp ett bad och gjorde en god inpackning, dock busade hailey med robin så hann fick snällt gå upp ändå ;) jag la ner hailey i sin säng istället för våran och då somnade hon efter en liten stund. Hon blir så gnällig hela dagen om hon inte får sovit ordentligt på morgonen så det var skönt att hon somnade om. Nu sitter vi i soffan och precis ätit frukost, jag skall snart försöka fixa håret lite lätt. Idag är det fixar dag i församnlingshemmet, har packat en låda med det mesta. Sen ligger det bara 5 min bort så skulle vi missa ngt är det bara att åka hem. Robin skall snart in till torp och handla det sista. 
Får hoppas att vädret är på vår sida som det ser ut nu vådar det inte gott :S regn och 24 s'/m uch uch uch, hailey lär ju flyga iväg om man lyfter upp henne med klänningen hhah :p Får ge er små sneak peaks senare då på den fina dekorationen !! känner att det är lite dåligt med bilder i bloggen så det passar bra :) btw så gick våran hemtele sönder igår när blixten slog ner :( såå segt. Vi har heller ingen mottagningen på mobilerna så tack för skype ;)
första parkortet på mig och robin och redan då klarade prinsen inte av att vara seriös på kort ;)

Sneak peak

Frureinhold.se / 25 November, 2011 - 16:00 / Vardagen
13 Kommentarer

For sunday ;)


Cry me a river ...

Frureinhold.se / 25 November, 2011 - 10:11 / Hailey
14 Kommentarer

.. idag är det verkligen en inne dag med bara massa bus !! Hailey ligger och sover så gott i sin säng medan jag sitter vid datorn !! iställer för att gå och lägga mig igen när hon vakna vid 08.00 så valde jag att gå upp. Sätta mig framför datorn och ta itu med allt jag inte hann igår. Som att blogga haha :p betala räkningar, äta (ja det låter klyshigt, men igår var jag ritkgit dålig på att få i mig mat) och bara ta det lugnt. Hailey är långt ifrån jobbig, men det är ändå ett stressmoment när hon ligger och leker och man sitter framför datorn. Mycket roligare för henne om mqan är med och busar lite !! Satt även med julkort igår, så nu är de beställda och snart hemma i brevlådan. Blev kanon nöjd, mina söta tjejer gjorde sig bra framför kameran ;) Hade velat lägga upp korten på bloggen, men då blir det ju ingen överaskning, så det får vänta !! Sitter med sista inköpslistan till dopet nu med, mycket att tänka på, men jag måsy6e släppa på mitt kontrollbehov. Jag har ändå en skön känsla inför söndag :) tror på en fin och härlig dag !! prästen är ju helt undebar !! 
Idag blir det en städdag, sängkläder bytte vi redan igårkväll när hailey spydde x2 i vårsäng när hon fick sitt nattmål :p lika glad var hon för de haha :p sötnosen !! men jag skall ta ett ryck på toaletterna och dra av huset !! det går ändå rätt fort !! Det blir ingen promenad idag, seriöst så är det full storm ute !! uacckk ! Jag hade iof behövt åka till torp och köpa en bh tills söndag. Får se vad vi orkar med !! brr nu börjar jag bli riktigt trött haha får skylla mig själv att jag gick upp :p men jag och hailey får sova lunch sen !! problemet är bara att vi alltid lyckas sova så länge :p mammas gener tro ?! njuter av sömn haha !! 
Haha gud vad störd jag är, nu kom hjag på att det var fredag, herregud !! måste prova klänningen sen också och se så allt sitter där de ska haha :p Haileys kläder passar perfekt !! provade dom häromdagen, nu väntar vi bara in dopklänningen som kommer imorgon. Skulle fått hem den igår, men så var ju kungälvsprinsessorna sjuka, allafall den ena :( så vi får ta det imorgon istället ! Robins kostym blir kanon :p med rosa skjorta under !! super nice !! matchar han mig så bra med ;) Nä nu får jag plocka lite innan sessan vaknar !! hörs senare !!
pussgurkor !!sekunden efter detta kort får hailey en slick på nosen !!
ser ni minerna ? :P haha

tomtetjej

Frureinhold.se / 24 November, 2011 - 22:43 / Hailey
5 Kommentarer

var bara tvungen, så sjukt sött !!

Advent stake

Frureinhold.se / 24 November, 2011 - 22:18 / Vardagen
1 Kommentarer

Det har öppnat en ny affär på torp, bara för de kommer jag inte ihåg vad den heter. Men den har massa ljus och dekorations saker :) jag köpte lite smått och gott och bl.a. Nr till adventsljusstsken :)

Vi köpte även en kostym till Robin på mq och lite annat pill :) får vara bättre på att blogga imorgon :)) känns som om dagen sprungit iväg och jag känner mig sjukt stressad. Ingen skön känsla :/ vet inte riktigt vad det beror på, men kroppen känns helt skakig :(


Tävling i sammarbete med Frans & Friends

Frureinhold.se / 24 November, 2011 - 14:43 / Tävlingar
7 Kommentarer

Jag har fått äran att lotta ut en underbar snuttis ifrån Frans & Friends. Jag valde att lotta ut den super söta Tvättbjörns snuttisen eftersom den passar till både små prinsessor och prinsar !! tävlingen startar idag 24/11 och avslutas den 1/12. För att ha chans att vinna skall du lämna en kommentar i detta inlägg och gå in på frans & friends facebook sida och trycka på gilla ! Lycka till !!
alla bebisar favorit !!

Macrones

Frureinhold.se / 24 November, 2011 - 14:27 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har jag 2 min över att blogga. Jag har haft fullt upp hela morgonen, städat, fotat julkort, gosat med hailey, bakat macrones och nu beställt hår till Jennifer :D

Ikväll kommer det upp en ny tävling i sammarbete med frans & friends som ni inte får missa ;) mer blogging om en stund !!


Onsdag

Frureinhold.se / 23 November, 2011 - 22:47 / Vardagen
3 Kommentarer

Imorgon skulle jag egentligen till syster men nu ikväll blev hennes största tjej sjuk :( super tråkigt, inte bara för att det är våra torsdagar utan att jag missade förra v då jag var hos Bm. Men vi ses ju på söndag om alla e friska.

Idag har jag och hailey bara varit hemma, grejat, busat och bara tagit det lugnt. Vi sov till 11.00 i morse, undra hur länge detta kommer hålla i sig. Men som alla säger, ta vara på tiden. I will !!

Imorse när jag vakna hade jag massa bloggtankar men alla dom tankarna får jag spara tills imorgon :)) imon skall jag och hailey in till torp och shoppa, en kostym till pappsen och ngt till hailey :) vill hitta en bra jacka som inte är för knölig men ändå varm :)

Nu är det sons !!


Bus

Frureinhold.se / 23 November, 2011 - 14:14 / Vardagen
1 Kommentarer

Mycket roligare när man kan slå och fånga sakerna i gymmet :D


Miss Dee vs campadre

Frureinhold.se / 23 November, 2011 - 13:56 / Shopping
0 Kommentarer

Nu får ni passa på att inhandla de första eller kanske de sista julklapparna, på campadre.se kan du nu köpa miss dee smycken till över 50 % rabatt. Hade jag inte haft köpstop här hemma hade jag köpt upp hela lagret haha, överdrivet I know men det är ju så bra priser !!
klicka på bilderna för att komma till respektive sida !!

Håret

Frureinhold.se / 23 November, 2011 - 13:42 / Vardagen
2 Kommentarer

Håret är fortfarande amazing, så jädra snyggt !!


Kan själv !

Frureinhold.se / 23 November, 2011 - 07:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Det tyckte allafall hailey när hon skulle få frukost :) så himla sött när dom försöker själva :p


Frans & Friends

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 19:54 / Shopping
1 Kommentarer

Har nyss varit inne på Frans & Friends, de har bla. marknadens sötaste och goaste snuttisar, de är god kvalité och med bra material !! Här är några av mina favoriter, gå in på deras hemsida och hitta din och barnets favorit !!
jag älskar deras babyrosa färger och även de super söta babyblåa ! mjukare filtar, kuddar och annat som bebisar älskar hittar du itne ngn annan stans !!

Vänner eller vänner

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 16:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Ständigt tjöt om vilka som är ens riktiga vänner, dom som hjälper dig när det är tungt. Den som kan förlåta men även förstå, den som med gott samvete kunna kalla sig en vänn. Vara tacksam över det lilla och även ge det lilla Ja listan kan bli lång, huvudsaken är att man själv vet skillnaden. Öppnar man bara ögonen så syns det väldigt tydligt !!


Känner ni hon Macy?!

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 15:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Underbar liggstil hon har lillskrutten !!


Dopmöte

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 15:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär söt är hailey idag när prästen kommer på besök :) herregud vad vi har grejat här hemma för hand skull :p bakat och stått i :p


haileys önskelista

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 13:19 / Hailey
0 Kommentarer

nu har hailey hittat fler saker som hon önskar sig :p
super vacker namntavla !!
namnappar eska latex :p och ett nappband rosa :p

Dagens

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 12:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Simple and classy


Sprattelmaja

Frureinhold.se / 22 November, 2011 - 07:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Vaknade nyss av att hailey låg och skrattade i sin säng. När jag hick upp för att kolla till henne, låg hon med huvudet utan för kudden. Hon hade alltså hasat sig ner, hon hade även sparkat upp sin sovpåse så den satt i armhålorna och fötterna ovanpå täcket haha. Och det man möts av är jordens leende :) härlig känsla ! Jag är rätt pigg, men jag tror vi gosar ned oss bland täckena och sover lite till ;)


Julmys

Frureinhold.se / 21 November, 2011 - 21:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu är det lite julkänsla här hemma !!


nyårsklänning

Frureinhold.se / 21 November, 2011 - 20:08 / Shopping
2 Kommentarer

nu vet jag inte vad vi skall göra på nyår, det blir väl inget speciellt eftersom hailey är så liten och jag tänker inte lämna bort henne för att festa. Men jag kikar ändå på lite snygga klänningar, det är ju inne med paljetter och det är ju så sjukt snyggt !!

cuties !!

Frureinhold.se / 21 November, 2011 - 19:57 / Foto
1 Kommentarer

underbara hästar !! det är dagar som dessa som man kommer ihåg, när det är sol, sköna vindar och harmoni ! Nu har vi satt upp lite lampor här hemma, riktigt mysigt !! Hailey sover som en stock och vi ligger och gäser i soffan :p mat i magen och kaffe på g !!

vad hände?!

Frureinhold.se / 21 November, 2011 - 16:49 / Vardagen
1 Kommentarer

då börjar vi om haha, skrev nyss ett inlägg men så fick min dator bluescreen och allt var väck. Det är ju inte långt borta att jag kastar ut den här skrothögen ut genom fönstret. :D men nu kankse jag kan komma på ngt mer intressant att skriva. Som sagt helt otroligt att jag skrivet mitt första blogginlägg nu, kl 16.30 det har nog inte hänt på bra länge. Men dagen har liksom sprungit iväg, hailey och jag sov till 10.40. Helt otroligt att hon somnar om efter frukost målet, men jag antar att jag får vara glad för all god sömn. För snart är det ändring på det ! Hon växer och växer för varje dag som går poch det händer så mkt !! Annars har dagen varit rätt som vanligt, städat i vanlig ordning, varit på en promenad med macy och hailey. Stäödat under tv bänken så att alla J*vla kablar är upphängda och inte ligger och släpar. Sen har jag vattnat alla miljoner orkidéer haha, det tar en hel evighet att få det gjort och såklart gosat en massa med lillfisen ! hon ligger i soffan brevid mig och stensover nu !!
Funderar på om jag och robin skall ta fram lite julsaker ikväll, eller ah inte julsaker men ljusstakar osv :) till helgen finns det inte én chans i världen att jag hinner det med dop och annat. Så det hade passat ganska bra, älskar att ta fram alla ljusstakar, det är så otroligt mysigt !! Sen en jul med lilla hailey kommer vara så otroligt mysigt. Jag har nöstan alla klappar klara, lite småpill kvar bara !! Det är de stressande med julen, alla presenter, helt sjukt vad pengar man lägger på presenter !! blir ju helt knäpp !!
hailey i magen :D

ridning

Frureinhold.se / 20 November, 2011 - 22:40 / Foto
3 Kommentarer

action !!
härlig utsikt va :D

irobot !!

Frureinhold.se / 20 November, 2011 - 20:43 / Shopping
0 Kommentarer

jo tack, varför inte. Jag är ju en sån städfanatiker och när groupon.se dealade ut en självgående dammsugare var tvekan inte lång. Självklart skall vi ha en sån, slippa dammsuga varje dag utan sätta på den och gå ut på en promenad och när man kommer hem är det rent och fint. Istället för att betala 4800 :- kostar den nu 1849 :-. Den skall vissy vara bra, tar upp hår och sopar fint runt kanter och hörn. Kan ta sig upp för trösklar och mattor. Jag tror att den kommer vara kanon !!

Självgående robotdammsugare från Dite.nu. Värde 4 800 kr, betala 1 849 kr.

 

Nu kan du låta någon annan ta över dammsugningen och dammtorkningen hemma. Robotdammsugaren från Dite.nu är lätt att använda. Du kan antingen programmera den till att dammsuga på egen hand eller så kan du styra den via den medföljande fjärrkontrollen. Du kan till och med programmera den så att den städar när du inte är hemma. Placerar du laddstationen exempelvis under en soffa kommer den att rulla ut på det klockslag som du ställt in, dammsuga hemma hos dig och sen snällt rulla tillbaka under soffan när den är klar och sätta sig själv på laddning.

Dammsugaren som både dammsuger och dammtorkar har även roterande borstar som får med sig djurhår. Den klarar även att gå över längre hinder såsom trösklar och om den stöter på ett större hinder som en vägg eller stolsben vänder den bara och fortsätter städa. 

I paketet medföljer dammsugaren, laddstation, fjärrkontroll, extraantenn om man har stort hus samt extrafilter, extra listborste och ytterligare borsttyg.

Det har aldrig varit så här kul att städa.


Haileys önskelista

Frureinhold.se / 19 November, 2011 - 22:55 / Hailey
0 Kommentarer

gud vad svårt det är att komma på vad man skall önska sig i julklapp, elelr ah kanske inte till oss själva men när folk undrar vad hailey vill ha i doppresent eller julklapp står det änna still. Men ja tänkte att jag gör en liten lista, som om ngn skulle läsa min blogg kan de få lite inspo !! Hailey är som sin mamma hon älskar rosa och lila ;)
* 7 AM åkpåse LS 500 pink large
* resesäng
* kläder st. 62-68
* fräcka haklappar (tyg)
* rosa nappar (eska, latex)
* leksaker
* prinsess saker ifrån Himla fint på torp !
Och massa annat som en bebis kan behöva :) hon blir ju såklart glad för allt !!

Ridning

Frureinhold.se / 19 November, 2011 - 14:55 / Vardagen
1 Kommentarer

Så jädra gött att komma in efter ngr timmar ute och ge hailey mat och sen lägga sig och mysa i soffan. Jag och lillan tog ut poke på en ridtur, så jädra skoj att rida när hon är med och tjötar på mig. Poke är ju hennes ögonsten och hon känner ju honom utan och innan.

Robin fick sysselsätta sig med att tvätta bilen och byta till vinterdäck. Buhuu vad sommar fälgarna såg ut. Får skicka dom på fälgtvätt, skall även skicka bilen på rekond efter vintern.

Ikväll skall jag och Robin äta älg stek, råstekt potatis och jensensås och till efterrätt blir det marängswiss :)) vi skall även se på filmen grown ups. Ngn som sett den?!


Årets höjdpunkt

Frureinhold.se / 19 November, 2011 - 11:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Säsongsstart av vinter studion, varje helg fram till april är det skidåkning :D underbart !! Hela familjen är bänkade, dock då ska hailey sova middag nu då hon missar det tyvär :p


åkpåsar

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 22:54 / Hailey
4 Kommentarer

underbara camilla håller på att kika på åkpåsar till hennes prinsessa Naemi och bara för de har jag också börjat kika. Det är ett tag kvar innan hailey skall byta till sittdel, men det skadar inte att kika. Kankse till och med önska sig i julklapp :) det är ju supersvårt att veta vad man skall önska till en sån liten skrutt :D Här kommer mina favoriter just nu !!

7 A.M
denna är 90 % dun och 10 % fjädrar, vadå super god och varm :D

Håret efter tvätt

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 19:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Det ser lite frissigt ut nu när det är blött och i inte så tacksamt ljus. Men håret känns bra, gjorde en inpackning som jag lät sitta i 5 minuter :) får se hur de känns när det är tort !!


Träning

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 14:07 / Vardagen
5 Kommentarer

Hon älskar inte att träna ryggen :p men hon gör sitt bästa !!


DHC eyelash tonic

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 11:44 / Shopping
0 Kommentarer

Nu skall jag ge mina fransar lite boost, har märkt att under årens gång har mina ´fransar tagit mer och mer stryk. Jag är nu medlem på groupon.se, där kommer det upp massa deals som man kan ta del av. En deal som kom upp nyss var detta serum som visst skall vara så hiiiiimla bra. Har märkt att det finns många andra märken som också skall vara bra, bla idollash. Men vi får se, kanske skall göra en före och efter bild, har inte fått hem den ännu men lover att uppdatera när jag börjat behandlningen !!

TGIF

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 11:34 / Vardagen
2 Kommentarer

japps då är det fredag igen och på nott sätt är fredag den bästa dagen på veckan. Robin kommer hem, man vet att han är ledig imon och familjen är samlad :) Dock kunde ju vädret varit bättre, så jädra segt när det är såhär grått. Läste en artikel på aftonbladet också att vi kanske inte får ngn snö här i vinter :/ visst det behöver inte komma 2 m på en natt, men jag vill ha det vitt. Men de kan ha fel, metrologer är inte alltid att lita på. För två år sedan kom snön 16 dec och stannade till mitten av april :p så vi får se haha !! Morgonen har varit bra, hailey och jag sov till 09.15, så himla mysigt att vakna tillsammans, hon skrattar så gott. Macy verkar mår mkt bättre, vi gjorde massa paket igår med godis i som hon fick leta upp igår. Gud hon var så söt, när hon hittade paketet kom hon till mig och kastade paketet i luften och fångade och tuggade sönder pappret i 1000 bitar. Hon har sån livsglädje, vilket är underbart !! 
Idag är det allafall städdag, vi hade tänkt ta fram lite ljusstakar i helgen och byta till vintergardiner och då är det skönt att få städat i vartenda vrå ! får se hur hailey sammarbetar, hon sover just nu. Så farsinerad över hur lätt hon är att lägga (än sålänge ;) ) Som nu, lägger ner henne, drar igång hunden och ger henne napp och snutt och så ligger hon och sparkar lite, lägger sig till rätta och somnar. Guld värt, får nästan dåligt samvete att hon skall få ligga där själv och somna haha :p Måste passa på att gå ut med macy nu med, den som söger att det är enkelt att ha hund och bebis, har feeeel ! allafall om hunden inte får rasta sig själv :p macy har ju varit så enkel, bara släppa ut så kommer hon in när hon vill. Men nu måste hon gå i koppel, jesus säger jag bara. Men det är bara att gilla läget och göra så gott man kan !! Skall tvätta mitt löshår för första gången idag med :p har tvättat överhåret i veckan men idag är det dags att ge sig på hela håret haha :p kommer se ut som en dränkt hund !! kanske skall lägga upp ett läckert kort på det sen, före och efter bild haha :p låter det intressant ?! den nakna sanningen bakom alla hårprodukter !

Hailey sponsrar sin pappas företag idag :D...

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 10:54 / Vardagen
2 Kommentarer

img_8091 (MMS)

Hailey sponsrar sin pappas företag idag :D så himla sött !!


helg ?!

Frureinhold.se / 17 November, 2011 - 19:10 / Vardagen
4 Kommentarer

nästan så man kan tro det eftersom jag inte uppdaterat på heeeela dagen, men jag har varit helt stressad. Började med att vi sov till 09.00 sen kom mirjam hit och åt frukost. Super mysigt, men efter det var det speckat schema, var tvungen att göra mig iordning, städa lite, fixa med hailey, gå ut med macy (hon får endast gå i koppel, så inga mera ensamma turer förän allt är bra). Sen var jag tvunegn att pumpa boobsen (intressant?!) och sen åka vid 12.00 första stoppet blev torp, där jag köpte ett kort till Karin (bm) sen vidare till bm, efterkontroll stod på schemat och isättning av spiral. Jag tål inte hormorner så en kopparspiral fick det bli. Rätt ointressant kanske att veta, men jag vill ändå meddela alla oroliga kvinnor där ute att det inte alls gör ont at sätta i en spriral efter att man fött barn. Jag har haft en spiral innan och då gojrde det så sjukt jävla ont !! men nu gick det kanon bra. Så nu vet ni det !! 
Macy mår bättre idag, hon har ju så sjukt mkt energi och bara vara inne och gå promenader i koppel är inte skoj enligt henne. Har gjort massa sök övningar, men man kan inte göra hur mkt som helst. Men robin borde komma hem snart så då skall hon och jag gå en sväng. Idag är en sån dag då man inte har mkt att komma med bloggmässigt, jag känner mig rätt trött i hjärnan och hade gärna tryckt i mig 200 kg med godis haha :p får nöja mig med pepparkakor och ngr hemmagjorda kakor. Imorgon ör det fredag igen och jag har inga direkta planer, jag får vara hemma mkt nu när macy är som hon är. Vill inte utsätta henne för massa i onödan. Nä nu får jag komma på ngt mer spännande haha :p
valpfia !!

Macy älskling

Frureinhold.se / 16 November, 2011 - 20:37 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har jag några minuter över men jag får blogga från mobilen för vi ser på SOA. Macy är bättre men inte helt bra, de kan inte bestämt säga vad som är fel, de har rönkat hela henne och ultraljudat buken. De som de eventuellt kommer göra om hon inte blir bättre är skiktröntgen en ct Scan. Vi har tid om 3 v för återbesök, om hon inte blir sämre då åker vi in igen.

De skriver såhär på brevet jag fick med mig; de vi Har kunnat se är att hon visar smärts och symtom från ett område som kallas L7-S1, de sitter långt bak i ryggen där länden möter sakrum.

Hon skall vila och rastas i koppel, får mycket smärtlindring. Hjärtat ligger och sover nu och har precis fått medicin. Ha en fin kväll alla och tack för alla sms och kommentarer.


Bästisarna

Frureinhold.se / 16 November, 2011 - 17:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu mår jag och dom bra. Skriver senare om hur det är med Macy. Huvudsaken nu är att vi är hemma tillsammans


Hailey saknade Macy sp mkt så hon följde m...

Frureinhold.se / 16 November, 2011 - 14:41 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7283 (MMS)

Hailey saknade Macy sp mkt så hon följde med in i rummet. Snart kommer Macy :D


fundering

Frureinhold.se / 16 November, 2011 - 11:11 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu när macy är dålig har jag märkt att mina läsare blir allt fler och fler, pilen går stadigt uppåt. Jag funderar lite på varför, är det för att folk är oroliga för hur macy mår ?! borde det inte finnas fler kommentarer då, typ som en värmande tanke. Eller är det för att folk mår bra av andras ledsamhet. Jag tycker det är lite farsinerande hur det funkar och skulle gärna vilja att alla kommenterade och skrev hur de tänkte kring den frågan :p Självklart tror jag att större procenten va folk som löser min blogg inte sitter ocg gnuggar händer och småler åt att jag är ledsen och nedstämd. Men det finns säkert ngr som känner en viss tillfredsställning. 
Men men nog om det, hailey var en riktig skrikbebis igår och kom inte till ro förän 22.00 då fick hon ett stort mål mat och sen sov hon til 07.30 imorse, tillökningsperiod tro ? efter det somnade hon om hos mig i den stora ensama sängen fram till 10.30. KÄnde att det var väldigt behövligt för oss båda. Nu sitter jag vid frukostbordet och väntar på samtal och hailey ligger och sprattlar i babygymmet. Nu håller vi alla tummar vi har att macy blir bra och får komma hem, vi har bestämt att hon skall sova i våran säng så länge hon vill. Våran lilla prinsessa skall bara få det allra bästa mer än det hon redan fått. Var på djuaffären igår och köpte hem halva affären. haha överdrivet jag vet, men hon är verkligen mitt allt. Vår familj är inte hel utan henne !!

Ännu en natt..

Frureinhold.se / 15 November, 2011 - 16:48 / Vardagen
0 Kommentarer

.. Utan att familjen är hel :( det verkar inte vara ngt med livmodern. Men med hela kroppen full av smärtlindring vill hon fortfarande inte sitta, uch hon har så ont. Dom kan inte säga vad det är men imorgon ska chef kirurgen kolla på henne och de pratar om ngn kota som kan sitta ikläm med ngt annat. Hade svårt att ta in allt hon sa :/ det är tufft nu, ligger i soffan med hailey och har fuktiga kinder.


Dagens

Frureinhold.se / 15 November, 2011 - 13:28 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5120 (MMS)

Dagens


update

Frureinhold.se / 15 November, 2011 - 11:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Ni som är intresserade över hur macy mår så är hon fortfarande på sjukhuset och där skall hon stanna under dagen, hon skall göra nytt rönken och även UL. De är misstanke på livmoderinflammation, men de vågar inte säga något säkert förän de har bevis. Dom ringde och frågade om de fick höja pristaket och det var ingen snack om saken, hon är ju försäkrad, dom sa även att hon hade väldigt ont. Uch min lilla bebis, gör så ont att hon skall ligga där helt själv utan sin mamma eller gosedjur. Skall packa in hailey i bilen sen och åka till djuraffären och köpa allt gott som finns ! Dom kunde heller inte svara på om hon skall komma hem i eftermiddag eller om hon får komma hem i morgon. 
Annars vet jag inte vad jag skall skrva, hailey sov som vanligt inatt med, gud känns helt underbart att säga som vanligt ;) men det gör gott för oss allihopa att hon sover hela nätter. Hon kan vakna ngn gång och vilja ha nappen, men inget mer. Gud det är helt strålande väder ute också, borde ta mig en promenad, men hur kul är det när inte macy är med ? :( självklart underbart med hailey, min minsta bebis, men jag saknar min största bebis :/ Så nu får hon gärna komma hem. Jag uppdaterar mera senare !! får gå och kolla till hailey som ligger och sover och sen duscha håret. försöak sminka upp påsarna under ögonen och städa lite, bytte sängkläder hos macy för en vecka sedan men funderar på att byta igen så det är nytt och fräscht när hon kommer hem.
min prinsessa !!

Macy

Frureinhold.se / 15 November, 2011 - 00:15 / Vardagen
3 Kommentarer

Om jag visste när de åkte att Macy skulle få ligga kvar hade jag skickat med hennes elefant :/ eller nöffe som hon gosar med här <3


macy bus

Frureinhold.se / 14 November, 2011 - 20:37 / Vardagen
0 Kommentarer

uch uch min stora prinsessa är på väg till blå stjärna :( hon började bete sig konstigt nu på kvällen och när jag gav henne en närme titt märker jag att hon inte vill sitta elelr ligga, går ut med henne och hon vaggar fram, skakar i kroppen och hård puls. Inte varm nos eller ngn feber var jag kunde se, men hon har helt klart ont. Ringde blå stjärna och dom tyckte vi skulle komma in. Robin och viking är på väg ner nu, uch jobbigt när ens barn blir sjuka :/ Hailey sover som en stock vilket är skönt. jag skall ta lite tårta som annika kom upp med nyss och hon hade även handlar lite till oss. hon är en riktig pärla, guld granne !!

tårtorna beställda

Frureinhold.se / 14 November, 2011 - 10:27 / Vardagen
1 Kommentarer

så då var tårtorna till dopet beställda, det blir princesstårtor med en lite specialare ;) svarta katten i kungälv är så sjukt grymma. Stort tack för bra service, nu ser jag fram emot resultatet, skall maila dom lite info senare :) men men hur har morgonen sett ut hos oss ? jo hailey sparkade upp mig ur sängen vid 08.00 snåret, macy kom inte ut ur sovrummet förän vid 09.00. Hon gick in och la sig efter en stund igen och nu ligger hailey i sin säng och sover så de håller varandra sällskap :p underbart att ha två så underbara bebisar, för macy är ändå min första bebis ! Det är riktigt mysigt att ha henne vid fötterna, hon har aldrig fått sova i vår säng. Grundregel, men nu är det undantag, ingen skall behöva vara olycklig, och alla vet hur det är att mista en vänn. Då behöver man all kärlek man kan få, vi ömkar itne med henne. Men på lagom nivå, hon skall känna att vi  finns för henne !! lika mkt som vi finns för varandra !! 
Nä men annars är det itne mkt planer idag, skall gå en promenad ikväll, får gå ut en sväng med hailey emd så hon får frisk luft och det ser ut att spricka upp genom dimman :) skriver lite mer intressant senare !!

Tjejmys

Frureinhold.se / 14 November, 2011 - 06:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon på er, var bara tvungen att lägga upp kort på detta :) Macy, jag och hailey ligger och gottar oss i vår säng. Hailey har precis fått frukost och jag skall krypa ner igen. Men det söta är Macy, hon har varit väldigt olycklig i lite dryg en vecka, försvinner ngn ur flocken, framför allt mig eller hailey blir hon helt gnyig och ledsen. Tror de beror på att hennes bästis nero plötsligt gick bort för lite drygt en v sen. Därför får hon sova med oss. Myspys !! Notera macys tass ;)


Middag

Frureinhold.se / 13 November, 2011 - 11:37 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu är vi på väg till mamma och pappa för farsdagmiddag :) super trevligt, träffade ju dom igår med men alltid lika trevligt att ses två dagar i rad. Hailey sover så gott där bak och åter igen sov hon en hel natt, doftar det rutin tro :) aj aj vad ont jag har i mitt hår eller ah i hårbotten, fästena är inte super Goa första natten ;) men vill man vara fin får man lyda pin !!


Pappas dag !!

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 23:21 / Vardagen
1 Kommentarer

Cute as hell !!


macy och hailey

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 20:22 / Hailey
0 Kommentarer

Ja idag har det varit full rulle, först håret som tog 4 h, super snyggt blev det och jag är super nöjd !! sen åkte vi på kalas och det gick också bra, dock var det så sjukt varmt !! så vi stannade inte så länge, hailey var snäll som vanligt :) när vi kom hem var macy itne hemma, bert hade tagit ut henne, men vi hittade en av haileys leksaker i hennes säng. Hon hade inte bitit på den utan bara hämtat den och lagt den hos henne. Sen har hon fått en super söt kanon av gammelmoster marina och den hade macy tagit ner och slickat på. Hon har en egen elefant som hon alltid ligger och håller om och slickar på, samma sak hade hon nu gjort på haileys kanin. Hailey ligger i sin säng och sover och vem tror ni ligger i våran säng och vaktar ?! jo macy, dom två kommer vara sånna sjuka kompisar när hailey blivit lite större. Gud så underbart, vilken underbar familj jag har. Robin fick sin farsdag present idag. Vi skall till min fmailj imon och därför fira vi robin idag :) Hailey hade köpt batterfield 3 ;) snäll dotter han har, han fick ett kort med, där det stod pappa, du är cool !! såå sött !!

Hair hair hair and hair !!

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 19:52 / Vardagen
0 Kommentarer

så jädra nice asså !! här kommer en länk till underbara camillas blogg !!


vinnaren är ...

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 17:10 / Tävlingar
0 Kommentarer

Veronica Sjöberg
Stort grattis till dig ! maila mig din adress på [email protected]. Bättre lycka nästa gång för er andra. Glöm inte att gå in på miss dee's hemsida, fram till 31/12-2011 har alla mina läsare rabatt vid köp på över 500 :- skriv VIPMD i rabattrutan :)
image description

Dagens

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 16:55 / Vardagen
2 Kommentarer

Snyggt !!


Detaljer

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 16:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Miss dee är inte bara super snyggt utan passar även till allt och till alla :)


Klaaaar

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 13:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är de klart och fy tusan vad grym Camilla är  nu är vi på g till Orust, stress stress men vad gör de när man får sova hela nätter :D kl 07.00 vakna hailey idag !! Gullunge. Hörs sen, kommer upp bättre kort då och även vinnare av miss dee !!


Förebild

Frureinhold.se / 12 November, 2011 - 09:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu börjar vi :) lägger upp kort under tiden :)


Utlottningen

Frureinhold.se / 11 November, 2011 - 11:45 / Vardagen
4 Kommentarer

Fram till 24.00 har ni chans att vinna detta vackra halsband :) passa på att unna er detta som en tidig julklapp :)


11-11-11

Frureinhold.se / 11 November, 2011 - 11:16 / Hailey
0 Kommentarer

idag påstås det bli en bra dag, men första gången på 9 veckor har jag en riktigt dålig dag :p känner mig som en  tickande bomb. Får la se hur allt artar sig under dagen, hailey sover, jag skall börja greja här hemma, bla. lägga en ansiktsmask. Det piggar upp lite, sen måste jag in och handla och ikväll måste jag tona håret för imorgon kommer camilla hit och sätter i extensions :D kommer bli såååå nice. En sak vet jag iudag, minsta lilla motgång eller person som stör mig kommer få höra ett och annat. En som däremot får mig att bli glad är hailey, hennes leende får en att smälta. Gullunge, imorgon blir hon 9 v :) 
Jag fick hem paket ifrån goboken igår, får paket varje månad. Förra paketet fick jag förutom barnböcker en bok om barns utveckling och denna gången fick vi sånböcker och en bok om barns sovrutiner och läggdags tips. Gillar verkligen tips och råd böcker, man får svar på många frågor och sen alla härliga barnböcker och leksaker som man får varje gång är toppen :) börja fylla haileys första bokhylla och leksaksföråd. 199 :- i mån kostar paket ifrån goboken, men de är värt vartenda krona :)¨
¨

Promenad

Frureinhold.se / 10 November, 2011 - 20:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är jag inkommen från en 5 km lång runda i skogen :) sjukt mör med både backar upp och ner :) men så himla skönt att ha det gjort, kroppen mår så bra av frisk luft och motion. Tänk er en promenad som denna varje dag ett tag framöver :) super duper bra !! När jag kom hem låg hailey och sov, robin hängde tvätt och nu lagar vi mat :) Lite falukorv med stuvade makaroner :D så himla gott, skall ta mig en avokado också !! är super sugen på keso och knäckebröd, får köpa det imorgon :) Håller på med dopplaneringen också, just nu är det 40 personer som osa. väntar fortfarande på svar ifrån ett gäng. men det kommer nog snart :) det är ju fram tills söndag innan sista osa dagen är  :) Jag har allafall bestämt vad det blir för tårta, mat, kläder, dukning etc :) så himla nice kommer det att bli. Rosa dop 2011 är bara förnamnet ;) Hopaps prellen ringer snart spå vi kan planera lite detaljer. Har ju en underbar kusin som skall sjunga och lillan skall hålla tal, såå underbart !! 
Annars idag har jag varit i kungälv hos systeryster, vi åkte ner itll gbg en sväng och medan hon gick ett ärende gick jag och tjejerna till cyber ;) vilken nostalgi haha träffade lena och johan två av mina gamla lärare :) hittade massor av gamla kort på bla. mig och klassen :p det kändes precis som om det var ngn annan jag beskådade haha kan inte fatta att det var jag :p men mycket riktigt var det så :) Pinky och barbie som jag och miia kallade oss, vilken grej !! cyber kommer ändå ha en viss plats i mitt hjärta, det var där jag fann mitt hjärta och det var även där det brast ! lite som en epok av lycka och sorg. Det är inte lätt att växa upp och jag är glad över allt som hänt, fast att det jgort super duper ont stundtals.

Herregud, idag är hailey 2 månader, vart t...

Frureinhold.se / 10 November, 2011 - 09:52 / Vardagen
2 Kommentarer

img_8360 (MMS)

Herregud, idag är hailey 2 månader, vart tog tiden vägen haha. Hon blir 9 v på lördag. Idag är de i vanlig ordning en trip till Kungälv för syster och kusinmys :)) slänger upp ett inlägg senare !


Gottegrisar

Frureinhold.se / 09 November, 2011 - 17:33 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0817 (MMS)

Gottegrisar


sunshine

Frureinhold.se / 09 November, 2011 - 12:20 / Vardagen
3 Kommentarer

åååh vad jag älskar sool och kyla :D okej kanske inte så mkt kyla, men nu på hösten/vintern är det helt okej med lite frisk luft. Så länge det är soooool !! helt underbart. Hailey ligger och stensover och har gjort det i snart 2 h, låer som om hon börjar vakna där inne :p Har både tvättat, dammsugit och gjort mig iordning och hon vaknar inte :p haha min lilla sömntuta. När hon väl har vaknat skall vi åka en sväng, först till okq8 och hämta ut ett paket och sen till torp för lite shopping. Det är ju farsdag på söndag och hailey har skvallrat vad hon ivll köpa till sin papps. Sen skall vi till tre butiken och kolla på ny telefon till robin, sen till kjell company och köpa nytt skall till min fån och en mobilladdare till robin :p Efter det styr vi bilen hem igen :) hade tänkt gå en promenad, men jag är helt slut i kroppe efter igår haha. Först pilates, sen promenad med hailey sen nattsväng i skogen med annika. Ja vi är sjuka i huvudet som går ut och går i skogen kl 20.00, kolsvart och svin läskigt haha :p Men det blir samma runda ikväll, powerwalk bland alla monster i skogen :D Macy gillar det allafall :D min lilla bushund !
Hailey säger grattis till sin bästa morbror som fyller 29 år idag :) hurra hurra !!

Påminnelse utlottning

Frureinhold.se / 09 November, 2011 - 09:52 / Tävlingar
0 Kommentarer

Ni missar väl inte utlottningen av det fantastiska miss dee smycket, utlottningen avslutas på fredag, så än finns chans kvar ! Klicka på miss dee / tävlngar för att komma till inlägget, eller scrolla ner på bloggen.

Tider

Frureinhold.se / 08 November, 2011 - 12:43 / Vardagen
4 Kommentarer

2007 i Thailand, på tal om träning. Här var man inte tjock ;)


SMS-inlägg

Frureinhold.se / 08 November, 2011 - 12:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5276 (MMS)


träning

Frureinhold.se / 08 November, 2011 - 11:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är sötebrödsdagarna över och dags att börja träna. Inte på gym eller så, det hinner jag inte och det finns ju inget här i närheten ändå. Men jag skall börja träna hemma, någon gång i veckan skall jag rida, sen övriga dagar blir det minst 1 promenad om dagen, sen pilatesträning hemma. Jag skall börja gå hos mirjam, men som det ser ut nu hinner jag itne eftersom robin kommer hem tidigast 17.00 varje dag och hennes pass börjar typ då. Men tack vare att jag gått på pilates innan kan jag göra mig ett eget pass. Sen på kvällarna när annika kommit hem går vi en kvällspromenad i skogen, super läskigt :p men jag får bita ihop, har ju annika och macy med mig haha :p Väger nu 66 kg och har som mål att gå ner till 60 kg eller 58 kg som var min startvikt :) Får se hur detta går, blir ju inte direkt yngre och kroppen är verkligen inte som den en gång var.
på tal om träning och grav. Kollar på efter 10, nu handlar det om vikt och gravidkilon. Vad är oddsen haha.. Nu säger dom att det tar 2 år att få tillbaka sin kropp som den var innan grav. Hmm undra va de menar med precis som vanligt. Jag tycker många ser precis ut som vanligt efter bara ngr veckor. Men undra om det bara är ögat som luras, kroppen kanske inte alls innerst inne är tillbaka. Tror när man tänker efter att man skall vara rädd om sin kropp, lyssna på alla signaler och ta återhämtningen i sin takt. Jag tänker allafall stärka upp min kropp, sen får kilona försvinna allt eftersom !! Nu vaknar hailey så vi hörs senare !!

Hailey och Naemi !!

Frureinhold.se / 07 November, 2011 - 19:29 / Hailey
4 Kommentarer

Vilka sötnosar vi har jag och camilla ;) och Robin o jesper såklart haha.
sånna mysungar :) så himla goa tjejer !!

Bff

Frureinhold.se / 07 November, 2011 - 16:44 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4186 (MMS)

Bff


Tjejligan

Frureinhold.se / 07 November, 2011 - 13:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är jag och hailey hemma hos Camilla och naemi :) anna och Johanna var här nyss också, så himla mysigt !! Hailey stensover i naemis vagga, så himla mysig :) naemi och hailey har typ samma kläder på sig idag, rosa tunika, blommig dregglis och byxor :) sötaste prinsessorna i stan !!


Godnatt, kom på att jag glömt lägga upp bi...

Frureinhold.se / 06 November, 2011 - 22:35 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8785 (MMS)

Godnatt, kom på att jag glömt lägga upp bild på de fina rosorna Robin kom hem med häromdagen, dessa tre pluss 12 bitar sushi :D


ben&jerrys

Frureinhold.se / 06 November, 2011 - 19:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu hller robin på att lägga hailey, spännande att se hur hon sovet inatt. Tror dock inte att det blir lika lyxligt som natten till idag :) men det gör inget, hon är så lätt att lägga efter maten på natten. Jag och robin skall snart sätta på en film. Vet inte om ni sett crazy stupid love, men den sägs vara rätt bra. Får ge den en recention senare, imorgon packar jag in hailey och macy i bilen och åker till lilla edet och träffar mina favorittjejer. Naemi, camilla, anna och johanna :) det blir en god lunch och säkert en god promenad. Idag var jag och annika ute på en långpromenad, var helt slut i kroppen redan innan vi börja gå och nu värker den lite lätt haha. Fy vad otränad jag är, hon går ju på gym flera gånger i veckan och är super duktig :P men nu har jag allafall gått ner ytterligare ngr kilon och har 6 kg kvar till min okej vikt, 8 kg om jag skall vara hård emot mig :) Men jag märker att jag gått ner mkt för byxorna börjar passa bättre och bättre :D Syns även på kort, inte lika pluffsig längre. 
Nä nu blir dey ben&jerrys, kaffe och film, see yah !

Lyx

Frureinhold.se / 06 November, 2011 - 06:51 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey sov från 20.00-05.00. Nu vaknade hon och då gick Robin upp med henne få jag får sova lite :D


julklappar

Frureinhold.se / 05 November, 2011 - 21:46 / Vardagen
1 Kommentarer

Har precis suttit och skrivit en lista på vad alla skall få i julklapp :) både skoj och lite panikartat, kommer bli ruinerad den här julen också haha. Sen inte nog med alla julklappar, folk fyller ju år också :p ibland funderar jag på om jag skall byta religion ;) eller inte !! Älskar allt som har med jul och födelsedagar. Håller på att skriva ner personer som kommer på dopet med, många som inte osat än, lite tråkit :D vill ju veta vilka som kommer !! Det är helt sjukt hur mkt planering det är i dop, jag blir snart galen haha. Får nog hem mitt paket ifrån panduro snart med, har gjort en liten låda med alla grejer som skall med bort  till församlingshemmet. Längtar på ett sett till den 26 nov, när vi skall bort och göra iordning allt :p Måste till coop med och beställa tårta, får hoppas de kan göra ngt fint :) Underbara mamma och syster skall baka cupcakes och macrones, jag funderar på att göra rosa marängtoppar :) får se vad som hinns med. Det känns nära men också som om det vore långt kvar :) skönt att man börjar planera i tid så slipper man jätte mkt stress allafall :)

Lördag

Frureinhold.se / 05 November, 2011 - 14:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag behöver en mixer !!!! ngn som kan komma och ge mig en typ nu ?! jag hade planerat att göra makarons, men går det tror ni ? nej för jag har ingen mixer. Har varit på väg att köpa en i över 1 år men inte fått tummen ur än. Funderar starkt på om jag skall önska mig en i present eller julklapp så det blir gjort ngn gång :p Får baka ngt annat, kanske goa kakor :p Hailey och jag har varit ute en stund nu på förmiddargen och tvättat bilen och mockat i stallet. Låter kanske as tråkigt, men det är riktigt rofyllt att mocka. Hade det inte varit för att hästarna tappat skor hade jag ridit också :) så jädra bra träning och så tycker jag om att rida. men hovis skulle komma på måndag om inte jag minns fel :) toppen. Idag är det inte mkt annat på schemat, skall göra lunch efter jag bloggat klart. Ngn pastarätt får det nog bli :) är ju sånt pastafreak !! 
kanske skall ge er sneak på dopklänningen, den är galet snygg :D tror det kommer bli snyggt till skorna, hörde att systeryster hade köpt ett par snygga skor nu med !! skall få mms på dom snart :D super skoj !! vi kommer vara så långa och ståtliga allihopa !

Miss Dee utlottning

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 21:12 / Tävlingar
19 Kommentarer

Nu är det dags igen, som en liten tidig julklapp lottar jag nu ut ett halsband av den fantastiska Lita for Miss Dee serien !! För att vara med i utlottnignen skall man gå in på miss dee facebook sida och trycka på gilla och sen självklart lämna en kommentar i detta inlägg :) lycka till, tävlingen avslutas nästa fredag den 11 november !! Lycka till !
Miss Dee - a girls best friend !

good song !

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 20:38 / Music
0 Kommentarer


Macy fri

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 20:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Uch de känns tomt, men Viking o lillan ville ha Macy inatt. Klart dom får, Viking och Macy är sånna bff, hon får åka med på fyrhjulingen i traktorn och vart han än går :)

Här hittade jag Macy efter att jag lagt hailey häromdagen !! Mystjejen !!


New shoes !!

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 19:48 / Vardagen
2 Kommentarer

Galet snygga !!


Dopet

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 19:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Tjuvtitt !! Massa roooooosa !!


TGIF

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 16:29 / Vardagen
4 Kommentarer

ja så sjukt gött med fredag och ännu goare att robin varit hemma hela dagen. Vi hade ju bvc tid idag och idag var det doktor dag. Hailey skötte sig precis som hon skulle :) var lite nervös att hon skulle bli super arg när han skulle trycka, klämma och hålla på, men icke :D Hon kissade dock ner hela britsen haha. Hon väger numera 5050 g och är 58 cm lång :) skönt att hon växer och går upp som hon ska. Hon skrattar helt hysteriskt numera vilket är super mysigt. Hon har även börjat få längre sovtider. Igår fick hon nattamålet vid 22.00 hon går och lägger sig vid 18.00 men vaknar oftast vid 22.00 vilket är kanon för det är då vi lägger oss. Men sen sov hon till 04.30, helt sjukt och eter det sov hon med oss till 08.00. Hon är så himla duktig, sen efter frukost låg hon och gosade med macy innan hon ville sova en stund till, passade kanon, då hann jag göra mig iordning. Så ser det ut nästan varje morgon, jag skall nog inte klaga ;) Vi har bokat tid för spruta nu med :/ ucha asså, det kommer jag inte se fram emot. Men det går fort och är jag lugn så är hailey lugn. Jag är ju inte rädd för sprutor vilket också är skönt. 
Jag hämtade ut mina skor idag med :D sååååå nice !! och paketet från partytajm hade även kommit så nu börjar dopet reda ur sig :) kan fota sen och lägga upp via appen. Jag och robin har även städat hela huset, bytt sängkläder hos hailey och macy och nu är robin ute och tvättar bilen, insidan och utsidan :D så jädra gött, vi brukar tvätta den en gång i veckan så den alltid är fräsch, me like !! synd att slita ner en ny bil liksom. Annars blir det inte mkt idag, taccos, idol (moa kommer äga) sen film och mys. Ja köpte massa fint på böcker och blad idag, skall scrapbooka lite till hailey, framkalla kort och klippa och klistra lite i en rosa bok jag köpt.  Skall även göra fotoböcker, fujidirekt och andra fotosidor gör så himla fina böcker ! kan jag varmt rekomendera ! Fick även köpt en gästbok till dopet vilket är suuuper och glitterpennor !! svart och rosa ;)

Jag har märkt att många stannar kvar trots att jag fött barn och mkt har gått tillbaka till vardag, jätte skoj. Roligt att folk tycker det man skriver är intressant. Dock är det nog mer än hälften som läser personer som avskyr mig haha :p men det får jag leva med ! man kan inte tycka om alla.

Dagens

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 10:22 / Vardagen
1 Kommentarer

Såå stress stress men dagens !!


BVC

Frureinhold.se / 04 November, 2011 - 10:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu skall jag, Hailey och robin åka till bvc. dags för doktorn att känna på henne, får se hur detta går, hon har ju sånt sjukt temperament :P Men doktorn får skylla sig själv om han skall dra i hennes ben och kolla henne i halsen :p Efter doktorn skall vi till skogslyckan och hämta ut lite paket som jag fått avi på och sen skall vi till torp och shoppa lite. Får skriva mer senare, dags att åka !!

medela

Frureinhold.se / 03 November, 2011 - 19:48 / Shopping
1 Kommentarer

denna skönheten är nu min bästa vänn ;) hur grym som helst, så jädra gött att slippa handpumpa !!

Shopping

Frureinhold.se / 03 November, 2011 - 19:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag blev det lite speedshopping :) fick köpt 2 klänningar till hailey bl.a. En julklänning, sen ett par vantar på indiska, en makaronerbok ;) och ljus till dopet på lagerhouse :) riktigt nöjd allafall. Underbara Robin åkte till storken och köpte en elektrisk ammningspump, heeeeelt underbart !! Sen köpte han en ny kudde till vagnen vilket var toppen !!


Älskade Göteborg !!

Frureinhold.se / 03 November, 2011 - 14:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4673 (MMS)

Älskade Göteborg !!


Gbg

Frureinhold.se / 03 November, 2011 - 12:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är jag, mamma, syster och barnen på kinesiskamuren och äter lunch :) jag och syster skall göra stan :)) vi hörs senare !!


black and white

Frureinhold.se / 02 November, 2011 - 16:17 / Foto
0 Kommentarer


collage

Frureinhold.se / 02 November, 2011 - 15:57 / Foto
1 Kommentarer


Haileys nya dregglisar :D

Frureinhold.se / 02 November, 2011 - 12:57 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5569 (MMS)

Haileys nya dregglisar :D


dop

Frureinhold.se / 02 November, 2011 - 09:02 / Shopping
0 Kommentarer

Ja nu har jag gjort två beställninar, en ifrån panduro och en ifrån partytajm. Riktigt bra sidor, panduro är ju panduro, mycket pill saker köpte all dekor där. Sen på partytajm köpte jag servetter, ballonger etc :) Om man skall ha barnkalas ngn gång skall man gå in där, www.partytajm.se riktigt bra !! Jag tänker inte prata pengar, känns så orelevant, men jag fick fråga robin igår om det kändes lite överdrivet med all dekor, men då fick jag till svar om det kunde bli för mkt för Jennifer Reinhold haha. Han har nog rätt, det blir väldigt fint. Måste till coop med och fixa med doptårta:) Sen skall underbara kusinen och hennes kille fixa med maten, de har ett café i skepplanda som även fixar med catering. Jag känner att det är skönt om mycket är klart i tid, för jag stressar lätt upp mig. Imorgon skall jag ner till götebor med syrran och luncha med mamma :) super mysigt, gjorde det endel när jag bodde i gbg, men efter att vi flytta till uddevalla har det inte blivit av :/ Men imorgon händer det igen :) tänkte gå in på lagerhouse och köpa lite ljus :) dom har ju mkt piluttsaker.

Glömde helt av att skriva att klänningen ifrån nelly kom och den passade som ett smäck. Måste hitta en bra axelbandslös bh bara att ha under :) Det får bli en liten överaskning på hur den ser ut tror jag ;) kan ju inte lägga upp allt direkt, då blir det inte spännande. Haileys klänning är köpt i NY så hon är riktigt chic den där sötnosen :) Jessica hittade en så fin klänning och en kofta :) Ibland undrar jag om jag är född på fel kontinent, jag älskar USA och all underbar shopping som finns där. Kolla macys liksom, 11 våningar med hur mkt saker som helst. Sen är ju NY helt underbart, en stad som aldrig sover, I love it !!
Nu får jag underhålla min skrattande bebis :) och macy såklart ;) passande namn min hund har va ;)

Tisdag

Frureinhold.se / 01 November, 2011 - 12:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp då var det tisdag :) sitter i soffan och funderar på om jag skall göra lite kaffe, borde äta ngn lunch med, frågan är bara vad ?! Det är riktigt ruskigt väder ute idag, hailey ligger inne i sängen och sover middag, hon är på lika gott humör idag med vilket är skönt :) Natten gick bra den med ! Robins moster skall komma om en stund och hälsa på och efter det skall jag ta en promenad. Har inte hunnit ut ännu och jag känner att en promenad skulle sitta fint. Har ju ätit typ 200 chockladbollar, så jag får försöka gå bort ngr av dom haha :p Jag blev lite besviken idag när jag skulle hämta posten, för jag trodde haileys dregglisar hade kommit, men icke :( får se om de kommer imorgon :) vänta ju på skorna ifrån nelly med, de kommer säkert också imorgon :)
Annars har jag inte mycket spännande att berätta, får försöka hitta lite inspo att bjuda på till senare ;)
bjuder på en filmfavorit !!

Bus

Frureinhold.se / 01 November, 2011 - 11:08 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey är på gitt humör idag med :) ligger och sprattlar i sitt babygym :)