StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

still tired !!

Frureinhold.se / 31 Januari, 2011 - 15:50 / Vardagen
0 Kommentarer

fortfarande svin trött, jag är i stor behov av vår nu asså. Är ledig ifrån skolan idag men har ändå ett seminarie att förbereda, gjorde det i morse och efter det gick jag till sängs igen för att sappa mellan kanalerna. Jag fastnade för filmen the box, den handlar om en familj som får besök utav en man med en röd knapp. Han erbjuder dom 1 miljon kronor om de trycker på knappen, det enda som händer är att ngn de inte känner kommer att dö och de får itne berätta detta för ngn. Det låter ju väldigt konstigt och familjen är väl inte direkt i behov utav pengarna men de trycker ändå. För att inte avslöja för mkt tycker jag att ni skall se den. Den är super wierd, men ändå helt klart värd att se. 
Jag kom allafall nyss in ifrån stallet, bestämde mig för att trycka i mig lite frukt, frukt är både gott och nyttigt :) men der verkar inte vara massa energi i det för jag ligger i sängen igen och kollar på oc :p kan ni fatta att oc går på tv igen :D I love oc så jag njuter för varje sekund !!åhh nu äter de thai mat också, fy vad sugen jag blev på det då :p haha i eftermiddag är det dags för pilates igen, det skall bli skoj, men jag är sååå medveten om hur jobbigt det är :p Vad skall man skriva om mer idag då ? hmm vädret suger idag, varmt men rått, allt smälter och det blåser ute :/ jag vill ha varm vår och sommar. Jag använde min inpackning förut och jag ser redan skillnad på hårets nyans, så det lär bli en bra reaktion på denna kur :) håret känns super lent och fräscht !! för er som vill unna håret ngt extra skall prova denna, den är kanon :) finns för många olika nyanser !
åhh jag vill ner och dyka i mexico igen :p haha här står jag på ett korallrev för att jag var så trött på att simma :p stördas i stan !!

ung mamma ?!

Frureinhold.se / 30 Januari, 2011 - 14:05 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja asså det är ett ständigt samtalsämne på nätet, hur illa det är och att det brode förbjudas att vara 14-15-16-17 år och mamma. Sure jag tycker att det är sjukt att vara 14 bast och ha barn, man bor liksom fortfarande i sitt flickrum. Men jag tänker ge kritik till alla som ger kritik haha :p Jag tror inte att det sitter i åldern utan i hur man är som person. Jag läser endel bloggar varje dag och många är mammor, man följer deras vardag med massa skoj :) Men jag kan inte sluta att bli upprörd av många mammor som är i bla. min ålder (23 år) och äldre som har både en, två och tre barn. Och håll i hatten det kan vara med olika männ,(inte för att det kan vara ngt negativt) man är ute och festar, männen tar ansvar men hur ansvarsfull pappa är man om man går ut och festar och kan inte ens ta sig hem för att man är så onykter.(förebild?) Detta fenomen har jag sätt mer än en gång. Sen är det alltid tjat om unga mammor som itne är ansvarsfulla men alla unga pappor ? har inte dom lika mkt ansvar ? Men som sagt, till min huvudpunkt, jag tror inte att en bra mamma sätts i åldern, det sitter i sinnet. Vissa skall helt enkelt inte ha barn thats it !! Nu finns det säkert många som kommer hata mig och tycka att jag är syniskt osv, men som sagt, min åsikt !!
Här har ni söta sofia som skulle kunna ha barn i vilken ålder som helst, en riktig super mom !! :P

Dior

Frureinhold.se / 29 Januari, 2011 - 20:03 / Shopping
1 Kommentarer

Ja som jag skrev förut köpte jag en ny foundation idag :) Min mac är alldeles för mörk nu när brännan försvunnit så jag kände att jag får ha en annan fram till solen steker igen :) Jag tycker fortfarande att det är svårt att bestämma sig för vilket märke och har nog aldrig riktigt fäst mig vid ngn specifik :) antingen kladdar den, eller så täcker den skevt, eller så luktar den konstigt ah ni vet nog vad jag menar :p Men jag gick in på harriets på torp och bad om hjälp. Hon visade först lancome och sen dior :p jag fastnade för diors mineral nude skin :) Jag har redan provat den och jag är super nöjd, den skönk in fint i huden och täckte precis lagom :) naturligt.
kommer med en mer utförlig kommentar när jag använt den en längre tid :) men jag verkligen rekomendera att gå in på harriets på torp, dom är super duktiga :)
Jag köpte ju även en inpackning med färg i :p när jag var ljushårig använde jag en inpackning med silver effekt :p denna är samma fast med röda nyanser :p det skall bli spännande och se om det blir ngn skillnad :) jag skall inte färga håret förän i feb så jag får nöjja mig med inpackning :)

Lite nytt lyx för kroppen, en grym inpackn...

Frureinhold.se / 29 Januari, 2011 - 14:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8734 (MMS)

Lite nytt lyx för kroppen, en grym inpackning med    röda toner i som fräschar upp färgen :) Sen köpte jag en ny foundation ifrån dior, hoppas att den skall funka bra :) den känns otroligt skön när man applicerar den :) strålande sol ute idag och fyra pluss :) me like !!


För er som känner mig vet att nöffe är min...

Frureinhold.se / 28 Januari, 2011 - 23:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6637 (MMS)

För er som känner mig vet att nöffe är min gris ifrån när jag föddes :)) nu när vi skulle lägga oss så hade han åkt ner på marken och Macy hämtade honom och la han mellan tassarna. Det är inte arangerat utan hon har han som bebis Detta är ju sjukt sött !! Gonatt


gokväll

Frureinhold.se / 28 Januari, 2011 - 22:54 / Vardagen
2 Kommentarer

ingen bra bloggdag idag.. inga bilder eller nott :p skäms men jag har inte fotat på länge eller ah jo ngt kort men inga som ni får se ;) mohaha.. får ta kort imorgon, skall och kika på ny bil imorgon med, inte för att våran vi har nu är gammal men det är ändå skoj att kika.. vem vet kanske byter vi :p vi har blivit så sugna på subaru legacy eller vad den heter :) känns som 4wd är det man behöver här på landet :p inte för att mazdan äger men ah vi får se :) Imorgon skall vi också handla lite vårblommor till hemmet, me like :) sen skall vi åka till fiskbilen och köpa lite goa delikatesser som jag sen skall blanda ihop med en orientalisk soppa och vitlöksbröd :p ååhh jag älskar min arla app till iphonen. Den äger, man får så mkt ideér :) det blev ingen bio idag det var ju handboll så vi går imorgon istället, var bara att ända datum :)
nä skall man slänga upp ngn bild då, hmm får kika i arkivet :)
skoj skoj skoj :p gonatt !!

fredag 28/1

Frureinhold.se / 28 Januari, 2011 - 10:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Fenomenet med blogg, man kan ju verkligen fråga sig vad syftet med blogg var. I början när man bloggade eller som det hette då dagbok på t.ex. efterfesten.se skrev man ut vad man gör tycker osv. Lite som om man skrivit i sin egna dagbok fast nu delar man med sig av det ofentligt. Varför börjar man blogga, vad vill man egentligen ha ut av det ? Vill man ha uppmärksamhet för att man vet hur nyfikna folk är på ens liv eller är det som en terapi att skriva av allt man gjort på en dag så man slipper tänka på det mera ?! det är helt klart värt att tänka på :P När jag började blogga om man går tillbaka i tiden skrev man mycket av vad man skulle göra på dagarna eller vad man gjort. det var korta super tråkiga inlägg och man hade ett 20 tal som läste varje dag :p Sen eskalerade det här med blogg och idag är det i mina ögon en djungel av kaos :p Unga som gamla skriver snälla, elaka, roliga, tråkiga, galna, sjuka saker på sina bloggar. Många av de allra största bloggarna ligger där antingen av en stor personlighet och kommit in i rätt tid och vissa för att de provocerat sig hela vägen upp. Jag tycker ju att kissie är helt sinnesrubbad och borde söka ngn slags hjälp, men hon skrev en sak häromdagen som fick mig att tänka efter. Kissis ; Ju elakare kommentarer jag får desto mer läsare har jag och då visar det att jag lyckats, mer pengar på kontot !! Vilket stämmer, jag är helt övertugad om att det finns många av mina läsare som egentligen stör sig eller hatar mig av olika anledningar.. Annars skulle man ju inte få massa störda kommentarer ifrån anonyma :p Det roliga ur det är ju att vissa är så nyfikna att de inte kan släppa taget och bara måste gå in på mizztang.blogg.se ;) Jag ler inombords all day long !! Men åter till varför man skall blogga, jag kan nog inte svara på varför jag bloggar, idag skriver jag om min vardag om resor, miss dee osv. Lite mer varierande kanske, men jag skriver men... Det liknar lite fenomenet facebook, vi diskuterade det häromdagen och det är inget nytt fneomen eftersom facebook funnits sen 2004-2005, man pratar inte med varandra idag, man träffas inte och tar en fika eller nott o den stilen. Hur ofta hör man inte, vi hörs på fejjan, eller WHAT ?!?! ar du inte facebook, vad är problemet. Det är tragiskt, riktigt tragiskt :p Visst att det är ett kanon sätt att kommunicera med människor som bor långt borta men ibland går det bara för långt :p I mina ögon sätt !! 
Gosh nu blir det ett sånt där långt svin tråkigt inlägg, men jag gilalr att skriva ut mina tankar när de ligger där och gnager, nu kan jag släppa detta och tänka på annat :p Good hu ?! Idag skall jag och Robin på bio :) änglagård fick det bli, jag älskar ju ettan och tvåan så det skall bli skoj att se trean :) dock missar jag lite på lets dance vilket suger så vi får skynda oss hem helt enkelt :D Men innan eftermiddag så skall jag snart hopppa in i duschen, mitt hår är som en enda stor boll :p Skall dona i stallet longera sören en sväng, han hadew lyckats sträcka sig i hagen häromdagen så har en öm punkt som jag inte vill skall stelna till sig och bli en dum punkt :/ så longering får det bli :) Sen kommer prinsen hem tidigt idag så då skall vi göra god mat och kolla på nya avsnittet på vampire diaries :) tror ni att jag har längtat efter vamp ?! som tusan, love that serie !! Nä nu skall jag skynda mig lite :p känner hur trollhåret börjar röra på sig ;) haha

Inge vidare skönt väder när solen gick ner...

Frureinhold.se / 27 Januari, 2011 - 16:47 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0235 (MMS)

Inge vidare skönt väder när solen gick ner :/ är på det årliga besöket hos banken och det var tjocka kläder på:) hörs senare


Miss Dee

Frureinhold.se / 27 Januari, 2011 - 11:03 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är det snart vår (förhoppningsvis) och det är dags för skinnjackan, jeansjackan och tygjackan att åka på, vantar och mössa slängs lång in i garderoben och det nalkas smyckestime :D För vem vill inte sitta på en härlig uteservering med en latte i handen och blänka med vackra miss dee smycken :) Det kommer ständigt nya designer som man bara inte får missa. Jag har framförallt blivit helt förälskad i det flätade lädret med ett bett i. Vilken är din favorit ? gå in på http://missdee.se eller google en återförsäljare nära dig för att se vilka nyheter som passa just dig !!
underbara, outstanding jag ni väljer själva vilka ord ni vill förklara denna fantastiska smyckeskollektion !!

torsdag

Frureinhold.se / 27 Januari, 2011 - 10:56 / Vardagen
0 Kommentarer

sol sol strålande sol :) är det inte underbart med sol ?! visst att det är sjukligt kallt men det är ju ändå sol. Jag älskar sol, dock så önskar jag att jag hade mått lite bättre. Skulle varit i skolan idag men mådde så sjukt illa imorse, så fick gå och lägga mig igen. Tror det kan vara en förkylning på g för igår sov jag ifrån 4-7 oavbrutet, hmm då är man nog trött. :p Men nu äter jag allafall lite frukost så börjar känna mig lite piggare vilket är sklnt :) funderar på att baka en sockerkaka idag, hade itne det vari gott med äpple i eller nott :p sen har jag en arla app på telefonen så förut kikade jag på gott lax recept så idag blir det laxpasta med inslag av citron :) super gott verkade det, får åka till rotan sen och inhandla det jag behöver :) 
Ikväll är det massor med bra på tv, kl 19.00 är det hockey och kl 20.00 är det landskampen, sen kl 21.00 är det svensk maffia, gud min kväll är helt klart outstandning :D det skall bli super skoj att se både landskampen och svensk maffia, äntligen bra program på 3 och 5 :p Me like. gud nu blev jag sådär sjukt trött igen :/ suck asså, trötthet är nog bland det värsta som finns. Speciellt om man vill göra massa saker som är fysiskt krävande. Dock tror jag att om man väl kommit ut så piggnar man till men det handlar ju om att komma ut också :/ det är inte alltid det lättaste :) Men vi får väl se, får dammsuga först och sen se om jag orkar ge mig ut på hästryggen :) vet att sören skulle bli så glad om han fick komma ut en sväng :)
naaw sötnosen när han var sjuk i höstas :( min lilla prins !!

Godmorgon alla läsare, idag är det onsdag ...

Frureinhold.se / 26 Januari, 2011 - 10:50 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0403 (MMS)

Godmorgon alla läsare, idag är det onsdag för er som missat det ;) skämt och sido, sitter i skolan på seminarie. Helt okej men det suger att det är stor sol ute :/ hade velat vara hemma och tagit en promenad med Sören och Macy. Men förhoppningsvis blir det en snabbis när jag kommer hem om solen fortfarande e uppe. Jag är jätte trött idag med, får hoppa i en isvak så borde jag piggna till :) eller vad tror ni ?! Får grunna på det. Hörs senare !!


Nu börjar det och Robin laddar med att lik...

Frureinhold.se / 25 Januari, 2011 - 20:20 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7301 (MMS)

Nu börjar det och Robin laddar med att likna Sveriges tränare, han låter likadant med. Nuuuuuu kööööör vi grabbbbbar :)


tisdag

Frureinhold.se / 25 Januari, 2011 - 17:57 / Vardagen
0 Kommentarer

jag är egentligen för trött för att blogga, men jag gör det ändå, man får ju nöjja sina läsare :D Idag har det varit skola vilket är skoj men idag var jag gräsligt trött.. så är det ibland, de senaste dagarna har jag sovit svin dåligt. Somnar fort men vaknar vid 4 tiden och vänder och vrider mig, är trött men ändå rastlös :/ suck .. ngr tips ?? upp och springa ett maraton kanske mitt i natten haha.. Men men kom hem runt tre och gick dirket ner till stallet, skönt att rensa tankarna :)Sen kom robin bus hem tidigt idag så då bestämde vi oss för att rensa i gästrummet, har fyllt tre lådor med skit som skall eldas upp och gjort det super fint :) skönt att ta tag i det, man liksom skjuter det åt sidan hela tiden, ngn osm känner igen sig ? 
Just nu ligger jag och kollar på slalom, en svensk som leder, skoj.. Robin kommer snart hem med godis och pizza hej jag skall bli en tjockis :D nädå så illa är det inte. Jag har ju ganska bra gener vilket är skönt. Sen är det såklart inte hälsosamt att äta sån skräp mat men ibland gör det inget :)  ikväll är det handboll också, super skoj, hoppas att sverige vinner emot danmark. Det spelar inte super stor roll det blir tuff semi vilket fall, men ändå skoj om de piskar upp danskisarna ;) Nä nu skall jag duka, hörs senare eller imon..

Ps: kajsa, jag köpte dom i sälen, lindvallen :)

Någon som är mammig?? Hon kröp sakta men s...

Frureinhold.se / 24 Januari, 2011 - 16:22 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6454 (MMS)

Någon som är mammig?? Hon kröp sakta men säkert upp emot mig ifrån längst ner av sängen :) sött lilla skruttan, ibland måste man få gosa lite i sängen. Har blivit mkt det senaste men så är det ibland :) snart dags för pilates, pju tagga!!!


Miss Dee

Frureinhold.se / 24 Januari, 2011 - 13:53 / Tävlingar
0 Kommentarer

ni har väl inte missat alla Miss Dee's nya smycken, nu i helgen var de uppe i sthlm på mässa :) På deras fansida på facebook lottar dom ut miss dee lookar varje månad :D gå in och kika och ta chansen att vinna massa snygga smycken :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=191816794168121
beautiful !!

räkningar

Frureinhold.se / 24 Januari, 2011 - 13:48 / Vardagen
0 Kommentarer

uch januari är en riktigt tråkig månad när det handlar om räkningar. Inte för att det går ngn nöd eller så men det är tråkigt att betala försäkringar, skatter etc. Tänk om man kunde lagt alla dom pengarna på kläder istället :D men men livet är hårt mot dom hårda. 
Idag är det måndag och jag är ledig, dock har jag pluggat lite, globalisering och sånt tjaffs är verkligen inte roligt. Det suger rent ut sagt, känns som om jag inte gör annat än att läser om politk. men men man måste ju läsa sånt också enligt dom som skriver dessa läroplaner. Men åter till vad jag gjort idag, efter frukost gick jag och macy ut till stallet för att mocka och även rida. Det gick kanon bra, han bytte klockrent i båda varven och var hur glad och trevlig som helst :) sånt gillar jag. Det skall bli så spännande att se hur han är till våren när all vinterpäls är borta poch vårkänslorna är på ingång :) spännande !! I eftermiddag är det pilates igen och det skall bli spännande att se hur extremt otränad man är ahah.. kommer inte att kunna gå imorgon, fy fy fy !! Men det är väldigt bra träning, och jag mår mkt bättre av att träna upp mag och ryggmuskler, jag blir mkt mer smärtfri och det är kanon :)
Nu skall jag kika på film och sen äta lite lunch :D nam nam !!

Vad tycker ni om mina nya hästar som jag k...

Frureinhold.se / 23 Januari, 2011 - 15:22 / Vardagen
2 Kommentarer

img_2071 (MMS)

Vad tycker ni om mina nya hästar som jag köpte i Sälen i en mysig butik?? Jag älskar dom, Sören och poke :)


toddelloo

Frureinhold.se / 23 Januari, 2011 - 12:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej alla bloggreaders :p sorry för den extremt dåliga uppdateringen :p men jag har varit så sjukt trött den senaste tiden, tror det är övergången från vinter till mildare vinter och kanske lite vår ? hoppas hoppas. Just nu har vi nästan ingen snö kvar och jag hör fåglarna kvittra, vilken lycka. Det är minusgrader lite då och då men det känns mkt mildare :) Nu vill jag ha sommar och värme, det är helt underbart. Igår var vi hemma hos mamma o pappa och kollade på sport hela lånfa dagen, helt underbart det med. Frölunda vann med 5-1 mot lhc, sverige vann emot serbien i handboll och skidlandslaget gick kanon :) Hur sammanfattar man en sån lördag, perfekt. Det är så skönt att man har så god kontakt med sina föräldrar, svärföräldrar, syskon etc. det är ett privilegium.

Men nu till ngt som får mig att spy :p hha återigen känslige jennifer som stör sig på extremt oväsentliga saker. Men det finns en grupp människor som jag bara vill skaka om och göra en total makeover, ge dom en årsprenumenering på elle, cosmo etc. Den grupp jag talar om är framflrallt tjejer som lider av sån där äcklig fettma, ni vet sån som e sådär flötig, man kan nästan känna hur fettet dryper ur porerna. Håret är stripigt, fett, slickat längs ansiktet och nacken. Ansiktet är likadant, inflamerade porer, röda och blodsprängda. De har gjort ett tappert försök med att färga håret hemma och misslyckats radiaklt. Bara när man tara om det får jag spykänsla... uuuaaakkk. Jag har inte ngt emot människor som är feta pga gener etc. Men i dagens samhälle finns det för många som är feta av fel saker, onyttig mat, ingen träning och ah ucchh.. Det går itne att skylla på att man bor i småbyar, för det är där det är värst. Media idag är så utspritt så man kan göra ngt åt det.. Nu kanske många tycker att jag är utseendefixerad och dum i huvvet. Men det skiter jag i, alla skall ju få ha sina åsikter :) det är ju det fina med sverige och dess grundlagar ;)
källa

Mysigt vi hade det i morse :)) Macy älskar...

Frureinhold.se / 22 Januari, 2011 - 16:36 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6308 (MMS)

Mysigt vi hade det i morse :)) Macy älskar att gosa med oss på morgonen, det händer inte ofta. Just nu ligger vi hemma hos mamma o pappa och kollar på diverse sport. Mysigt att bara njuta av att inte göra nott. :))


Godkväll alla, nu sitter ja o Robin hemma ...

Frureinhold.se / 21 Januari, 2011 - 21:28 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9746 (MMS)

Godkväll alla, nu sitter ja o Robin hemma hos hans föräldrar och kollar på lets dance. Jag måste säga att jag älskar Frank, han äger helt klart. Men det finns många iår som är super duktiga :) imorgon skall vi till mina föräldrar, det ser jag fram emot :) jag kommer nog att somna tidigt idag jag är svintrött trots att vi sov en lång stund mitt på dagen. Håller kanske på att gå ur idet nu och laddar inför våren Who know ?? :) nä nu skall jag kika klart puss


hola

Frureinhold.se / 21 Januari, 2011 - 09:04 / Vardagen
1 Kommentarer

gud jag älskar verkligen loca med shakira den är helt underbar, man vill ju bara dannssaaa... Men det kan jag inte nu, jag bloggar ju :p sitter dock och diggar det får räcka för nu. Precid nu gick solen upp genom två berg här hemma, super fint att följa och man blir genast mkt varmare. Hela köket fylls av en brandgulfärg och allt damm börjar lysa som eldflugor haha :p nä så illa är det inte, men ni vet ju hur extrem jag är haha. Om en stund skall jag packa in macy i bilen och åka en sväng in till uddevalla, har lite ärenden siom jag måste uträtta och det är alltid skönt att ja gjort det på morgonen så kan man åka hem sen och bara gotta sig för att det är fredag :) Vad skall mina läsare göra idag ? Själv skall ´jag och robin upp till hans föräldrar och spela xbox, veronica fick ett xbox i julklapp med massa skojjiga spel.. spännande. Sen vill ju jag kolla på lets dance så jag hoppas att jag får göra det :p 
Glömde att publicera inlägget ovan innan jag åkte, snacka om glömsk haha. Men men nu skall jag ner till stallet, hörs senare !!

godmorgon..

Frureinhold.se / 20 Januari, 2011 - 07:14 / Vardagen
0 Kommentarer

.. i vinterkylan, för nu är det kallt, det känns i hela själen att det är kaltl ute. Sitter i köket med en stor stickad tröja på mig och dricker lite rött the och yougurt :)Ni vet sånna safari som man köper till barn ?! sånna ville robin ha häromdagen så vi köpte en paket, den tog såklart slut fort så jag fick köpa en till, mummms :D Det är sånna här dagar jag gärna ligger kvar i sängen, det är inte humant att gå upp såhär tidigt, 06.30 ringer klockan och varje gång tror jag att det är ett skämt. Ucchhaa, robin har det ännuvärre som oftast går upp 5.30, uuaakk !! men men skall inte klaga, vi har det oförskämt bra ändå. Idag är det skola igen, sista dagen för den här veckan sen är det inläsning fram till tisdag :) det är riktigt skönt faktist. Läser dock en kurs nu som jag hellre hade sett försvann. Den handlar om politik och välfärd, pleace shoot me ! undefär så, men man skall ju beta av alla delar och tyvär ingår ju politik i alla utbildningar... 
Ikväll är det mys som gäller med min prins, vet ej om det är ngn sport men jag skulle misstänka både hockey och handboll, vi får se vad som händer. Jag skall iallafall bara ta det lugnt och ha lite tid med mitt hjärta.
6 / 12 - 10 jisses vad många glädjetårar som föll den dagen. Att jag inte dog haha, när han gick ner på knä och öppnade asken med de absolut finaste ringarna du kan tänka dig. Riktigt lyckligt lottad !!
kolla bara ! kärlek !! forever and ever !!

gomiddag

Frureinhold.se / 19 Januari, 2011 - 14:42 / Vardagen
0 Kommentarer

hej alla bloggläsare, allt bra?? vilken underbar dag det är idag, strålande sol och fåglarna kvittrar. Massören var här nyss och då passade jag och veronica på att gå en promenad i skogen :) super mysigt, solen liksom bränner emot ansiktet.. ååhh ge mig vår nu nu nu. Hästarna får massage var 8 v vilket är kanon, då vet man att de fått en genomkörare och även om de har ngr krämper. super duper :) just nu ligger jag i badet och gottar mig, det förtjänade jag efter en stund ute, för det är faktist lite kyligt trots solen :) och jag älskar att bada, love it !! nä får skriva me på detta inlägg när jag badat klart, börjar bli plaskigt nu haha :p
hej igen, nu är jag nedbäddad i sängen, eller ah inte nedbäddad men jag ligger och gottar mig framför top model, trots att jag har sett den här säsongen 3 ggr innan är den lika bra :D aahha jag måste lida av ngt. Men så är det när man gillar en serie. Jag har listat ut vad för mat vi skall äta idag med, jag börjar med att koka älgbitar ett bra tag med svartpeppar och i slutet med köttbuljong :) sen för jag över köttet med lite sky i en ny panna med grönsaker, kryddor och cream friege och till detta blir det pasta :p låter inte de lite mums ? :p man hade nog kunnat ha potatis eller ris till men jag älskar pasta så det blir pasta :D för er som inte tycker om mat, skippa hela denna del av inlägget haha :p 
ikväll blir det till att kika på ngn bra film eller ngn serie. Det är varken hockey eller handboll, herregud vad skall man ta sig till ? :D haha nä då jag klarar mig, har ju lilltrollet (robin) så får hitta på ngt skoj, kanske baka ngt ? det hade varit skoj. Han ville ju göra muffins häromdagen, kanske skall göra det eller kladdkake muffins. Det är gott :p jag bara växer och växer haha :p eller ah så illa är det itne, men man skall vara försiktig med godissakerna :)

beautiful

Frureinhold.se / 18 Januari, 2011 - 16:04 / Vardagen
2 Kommentarer

Snow white said when I was young,
"One day my prince will come."
So I wait for that date.
They say its hard to meet your match,
Find my better half.
So we make perfect shapes.
If stars don't align,

If it doesn't stop time,
If you cant see the sign,
Wait for it.
One hundred percent,
With every penny spent.
He'll be the one that,
Finishes your sentences.

Vacker text, min prins har jag redan träffat, men ändå när man lyssnar blir man helt varm. Jag har allt man kan önska det är nog det som gör mig så varm :) Kärlek är nog det finaste och skönaste känslan man kan ha i kroppen. Alla borde få uppleva riktig kärlek, sån som man bara tror finns i filmerna, tro mig det finns sån kärlek och den finns för alla.

Vem tror ni älskar att gosa med mamma?? :))

Frureinhold.se / 18 Januari, 2011 - 07:03 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3597 (MMS)

Vem tror ni älskar att gosa med mamma?? :))


auuuwww

Frureinhold.se / 17 Januari, 2011 - 16:28 / Vardagen
0 Kommentarer

ja ni som följer min blogg är nog arga vid det här laget haha. Det blev ju ingen blogging igår och jag ber om ursäkt för det. Men vi åkte ju hem ifrån sälen och då tänker ni säkert att det finns gott om tid för blogging, men icke. Vi vaknade igår och mådde skit illa, robin spydde och jag mådde bara illa. Vi satte oss i bilen och styrde bilen hemåt, suck vi sov typ hela vägen. Varje gång jag vaknade fick jag sånna där illamående dyningar så tvinga mig själv till att somna igen. När vi väl kom hade vi fullt upp med att packa upp och fixa iordning hemma. Jag var tvungen att städa, tvätta och äta :D matvrak. Nä då men man måste äta. 
I vilket fall som helst så är idag en ny dag och jag mår mkt bättre. Har varit i skolan och startat upp en ny kurs, fick även tillbaka lite arbete som alla har varit godkäna. vår lärare ville lyfta fram ngr elever i klassen som han ansåg hade gjort ett lite bättre arbete än de andra och gissa vilket namn som kom upp tillsammans med ca 6 andra ?? jo mitt :D tror ni jag växte ?! typ 20 cm så numera är jag 190 cm lång :D haha nä men det är otroligt roligt när man får god respons på ngt man har gjort. 
Imorgon är det skola igen och ledig onsdag :D gött. Men vad skall jag då göra idag ?? just nu blir det till att mysa i sängen och om en stund göra lite mat för att avsluta kvällen framför handbollen, sverige är ju rätt duktiga asså :D skriver mera senare om jag orkar :D

Vad skall man säga?? Himla skoj med ett ri...

Frureinhold.se / 15 Januari, 2011 - 18:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8737 (MMS)

Vad skall man säga?? Himla skoj med ett ritbord, stora som små ;) frågan är hur dom små pallarna höll?! 90 kg är rätt mkt ;)


Nya mössan me like:))

Frureinhold.se / 15 Januari, 2011 - 18:06 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2965 (MMS)

Nya mössan me like:))


vargjakt

Frureinhold.se / 15 Januari, 2011 - 11:41 / Vardagen
0 Kommentarer

det går väl inte att missa att det är vargjakt från och med idag, iår får 6 vargar skjutas varav 4 redan är skjutna. Förra året var tjuvjakten ett faktum och fler vargar var fällda än vad kvoten sa. Detta är såklart jätte illa och helt fel. Men en sak jag verkligen inte tål är alla dessa aktivister i typ storstäderna som lägger upp bilder på skjutna jägare, skapar hotbilder och beter sig katastrofalt illa. Sitter på facebook och skriver en massa skit. Jag tänker skriva ett par väl valda ord till er, ni som inte förstår vad som FAKTISKT pågår och vad det är som driver många människor i fjälltrakterna och även småstäderna till att skjuta fler vargar än vad de egentligen får. 
Tänk er in i en dag, solen går upp och du släpper ut din hund eller för att leka i snön. Efter en liten stund hör du ett gny och minuten senare är det helt tyst. Du går ut och den vita snön är nu fylld av röd färg, ingen hund och katten är bara en hårtuss kvar på. Detta händer och det händer ofta, kanske inte barnen men hund, rådjur, älg etc får sätta livet till för att vargarna skall föda upp sin stam. Då kankse många tänker att de gör det för att de känner sig hotade utav hundarna, men i många fall är det helt oprovocerat. Tänk er in i tanken att mista sin absolut bästa vänn, hoppar man av glädje då? skulle inte tro det, ilskan i allafall min kropp ökar och jag vill inte ens tänka hur jag hade aggerat. Så vad skall man göra ? jag säger inte att det är rätt att skjuta överdrivet många vargar, alla djur som bor i skogen skall ha rätt att bo där. Människan skall inte tro att de styr och kan göra vad som dom vill. Men en varg fäller väldigt många älgar på ett år och då äter de inte upp dem utan endast dödar. Har älgarna inte rätt att leva i skogen utan att bli mördade, eller har man rätt till att mörda bara för att man är varg ?? värt att tänka på. Vargen mördar men den skall inte bli mördad, den matematiken är inte logisk alls. 
Så alla er aktivister vad säger ni om detta ? det är inte okej att döda vargar för att rädda andra djur i skogen och även sina egna, skall vi skapa en värld efter vargen istället. Jag skulle vilja se era blickar när någon som står er nära blir mördad av ett hänsynslöst djur. Jag tycker att vi skall bevara alla djur och att de skall få sin plats som alla andra, men skippa era hot och idioti ord för ni har absolut ingen aning vad som försigår och hur situationen ser ut !!
Jag har säkert upprepat mig tusen ggr men jag hoppas att ni fattar vad det är jag vill förmedla.

bildregn

Frureinhold.se / 15 Januari, 2011 - 11:12 / Resor
0 Kommentarer

det är inte lätt att ladda upp kort med en dongel men jag gör ett försök :D
lite kort allafall, det har varit gräsligt dåligt fotograferat denna resan, men så är det ibland. Jag och Robin är inne idag, det är svin kallt ute och snöar, jag känner mig ltie seg och hängig så det blir ltie skidåkning och mys :) Det är bara mamma o pappa som är ute och åker ngr åk, sen när dom kommer tillbaka blir det nog en tur ner till byn för att kika lite :) Det ör mysigt det med. Imorgon bär det av hemmåt igen och på måndag är det dags för skola. Gud det är typ tre veckor sedan jag var i skolan pga lov osv :) kommer ju vara sjukt skoltrött första veckan haha ny kurs och allt. Jag fick tillbaka min hemtentamen igår med och den var godkänd, how awsome is that ?? svingött. Sånt är skönt att släppa förbi, jag har ju ett seminarie som jag skall göra den 26 jan som alla hade nu när jag var bortrest. Men det är helt okej, seminarie är lite min grej, prata och prata och prata :D ni som känner mig vet ju hur bra jag är på just det ;) 
Nu skall jag dricka lite kaffe och mysa med robin, ha en bra dag !! kör väl lite mobiluppladdning senare !!

Haha the muppets, såhär fina var vi igår n...

Frureinhold.se / 14 Januari, 2011 - 22:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4281 (MMS)

Haha the muppets, såhär fina var vi igår när vi gick och åt middag på majkens :) det var ca 12 - så våra ansiktsutryck ljuger inte haha vi frös som bara den. Men det var igår, idag hade jag varit glad om det var -12. Fy tusan vad jag frös idag, det var nog bland den värsta kylan jag varit med om. Vissa är känsligare än andra och jag var galet känslig idag. Men men nu är jag ju inne och är varm och go så får sluta klaga :) imorgon är sista skiddagen och vädret ser inte u att vara speciellt bra. Så vi får väl se :) godnatt


Nu blir det grönsaker och dipp till lets d...

Frureinhold.se / 14 Januari, 2011 - 20:03 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0775 (MMS)

Nu blir det grönsaker och dipp till lets dance :)) finns det ngt godare? Jag ser allafall fram emot lets dance och bu får i se vem vi skall rösta på? Vilken är din favvo? Jag har en förkärlek för bagge, men sen finns det många bra :) vi får se hur det går :))


Jag fryyyyyser, fy fan vad kallt. Jag har ...

Frureinhold.se / 14 Januari, 2011 - 12:26 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8711 (MMS)

Jag fryyyyyser, fy fan vad kallt. Jag har ont i varenda del av kroppen och nu väntar massa varm mat och dryck. Det är inte roligt när det är såhär, men då har man en anledning till att stanna inne och dricka ;) nu skall jag äta hörs senare


go kväll

Frureinhold.se / 13 Januari, 2011 - 20:12 / Resor
0 Kommentarer

dålig uppdatering nu när man är i sälen, men vad skall man räkna med ? tyvär har man inte tid eller lust att sätta sig vid datorn när det finns så mkt annat skoj att göra. Som jag skrev tidigare var det super fint väder idag och vi var nog ute från 9 till 2. Sen var vi helt slut, men vi tog massa fina kort som jag får visa när vi kommer hem. Har ju bara dongeln med sig och det är så sjukt dålig uppladdning på det. Annars har jag nog inte så mkt att berätta, vi har varit på majkens sylta och ätit idag, super god pizza. 
Imorgon är det fredag och kvällsåkning, backarna är super fina nu med så det glider kanon. Både tuva och tindra åker, dock mest tirro eftersom hon går på skidskola. Men tuva har 47 cm långa skidor och glider kanon bra. Så sött när man ser hur hon verkligen försöker och så fort hon ramlar blir hon super arg :p precis som moster.. Tindra var även med oss uppe i de stora backarna idag, svängde svin bra men hon var riktigt trött i slutet.
nä nu skall jag kolla på handbolls vm det är ju trots allt i sverige :D tjiiinnngg !!

En för mkt?? Haha

Frureinhold.se / 13 Januari, 2011 - 13:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7841 (MMS)

En för mkt?? Haha


Godmorgon alla :) idag är det strålande vä...

Frureinhold.se / 13 Januari, 2011 - 12:02 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4907 (MMS)

Godmorgon alla :) idag är det strålande väder, solen Skiner och alla är glada:) vi sitter på mc donalds och skall ta en fika :) tuva vill ju ha mc donalds yougurt vilket innebär milkshake :) nam nam. Gud vad jag saknar Macy, sitter och kollar på en hund utanför som är helt förtvivlad över att bli lämnad utanför själv, sitter och skakar. Det är inte okej !! Nä nu blir det fika see yaah


Vad tycker ni om min nya mössa ?? Eller ah...

Frureinhold.se / 12 Januari, 2011 - 12:50 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7583 (MMS)

Vad tycker ni om min nya mössa ?? Eller ah snart allafall, just nu är det mammas men jag skall köpa mig en sen :) jag blev mäckta imponerad att de va så snygga som de va :) tycker inte ni?? :)


Tror ni jag är favvomostern eller ??? :)

Frureinhold.se / 11 Januari, 2011 - 15:39 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5855 (MMS)

Tror ni jag är favvomostern eller ??? :)


Afterski is the Shit !!!!!!! Snart är det ...

Frureinhold.se / 11 Januari, 2011 - 15:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5895 (MMS)

Afterski is the Shit !!!!!!! Snart är det underhållning, trevlig dag dethär asså, bortsätt ifrån min vurpa :) tuva 2,5 stod på egna skidor idag och åkte lift med mig och Mikael, är riktigt impad asså :) hon var super duktig :)


Jag tror att jag precis dog. Det är rätt s...

Frureinhold.se / 11 Januari, 2011 - 14:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9001 (MMS)

Jag tror att jag precis dog. Det är rätt snöigt här idag och sikten plus backen är helt kaos. Jag har precis gjort världens vurpa, slog mig så in i helvete haha. Men jag tog mig ner och nu sitter jag med en kaffe baileys. Nam nam, hörs senare !!


Godmorgon. Nu sitter jag, Jessica och robi...

Frureinhold.se / 11 Januari, 2011 - 11:29 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2057 (MMS)

Godmorgon. Nu sitter jag, Jessica och robin på ski logen och skall dricka lite gott. Inatt sov jag som en kratta och somna nog inte föränn tre fyra tiden :( lär ju sova middag idag, svin trött. Får försöka ta lite kort snart också så ni får se hur roligt v har det :) hör av mig senare


gokväll

Frureinhold.se / 10 Januari, 2011 - 22:53 / Vardagen
0 Kommentarer

tror ni att jag är trött i kroppen ?! idag hade vi endel åk i backen och som jag tror att jag skrev tidigare var det 29 m/s uppe på toppen. Tror ni att vi åkte dit ?? en gång och det var det värsta jag varit med om haha. Men då blir man väl extra värd en god öl, eller ? vi har allafall varit på wärdshuset vid gustavsbacken, tradition och underbart :) Jag, Jessica och mamma var nere i byn förut också, men tro det eller ej, jag shoppade inget. Bara lite mat och en tullamore, det är liksom ett måste. Jag är för tillfället inte i behov av ngr vinterkläder, har nästan för mkt. Nu vill jag bara ha vår vår vår vår kläder :) Vill inte ni ??? som jag la upp igår, hur nice är det inte. 
Jag har mkt kontakt med anna-maria som är macys uppfödare, http://melvinochhampus.blogg.se är hennes blogg. Men åter till ämnet hon har likadan kamera som jag har och har nu köpt ett nytt objektiv, gooosshh vad snygga kort det tar. Jag gnydde extra mkt till robin så gissa om jag också skall få ett nu :D :D :D jag är överlycklig, det är ett nikkor 55-200, super nice !! jag kommer att vara som ett barn på julafton (igen) känns som om det sker alltför ofta just nu. Min lilla skrutt skämmer bort mig för mkt, får ta och skärpa sig ;) eller inte. Men det är viktigt att unna sig sånna fina saker, det är ju ngt som man kan ha i många år !! Sitter på pappas mac just nu så kan inte lägga upp en bild, alldeles för krångligt :P får lära mig mac bättre innan jag ger mig in på ngt sånt. Är ju helt torsk på pc, skall ju snart byta till mac så det är likabra att vänja sig :) love mac btw !!
Nu har vi bokat, eller ah killarna har bokat in bad, bowling och middag på majkens sylta nu i veckan :) det är också tradition. me like a lot ! Imorgon är det en nya dag och åter till första meningen, jag är helt död. Det har varit kanon skoj, med kanon skidor men f******n vad jobbigt det är... kommer vara hulken innan veckan är slut, eller inte.. men nu skall jag nana :)

Goddag igen :) nu sitter vi nere vid Gusta...

Frureinhold.se / 10 Januari, 2011 - 13:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8803 (MMS)

Goddag igen :) nu sitter vi nere vid Gustav och dricker en öl ;) svn gött om ni frågar mig ;) underbart med semester !!


Nu har vi kommit in efter en runda i storm...

Frureinhold.se / 10 Januari, 2011 - 12:27 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3807 (MMS)

Nu har vi kommit in efter en runda i stormen haha :) 29 s/m blåser det på toppen, det biter gott i kinderna :) men skidorna funkar kanon, glider gött och svänger kanon :) nu blir det korv och cider :) nam nam


fjällen

Frureinhold.se / 09 Januari, 2011 - 22:21 / Shopping
1 Kommentarer

Det är verkligen helt underbart att vara i sälen. Vi har bara varit här i ngr timmar och jag känner redan hur fylld av lugn jag har. Vi har ju som sagt ätit gott, druckit gott och myst oss. Barnen har varit helt sjövilda, speciellt tuva som har energi och vilja som en jagad människa som vill överleva haha om ni fattar vad jag menar :p Men nu är kl 22.00 och alla är helt döda. Det har varit en lång resa fast som vi tyckte gick super fort, sen upppackning och promenad, gör att man stendäckar tidigt. Sen tror jag att alla vill att det skall bli morgon så vi kan ge oss ut i backen, det skall bli så super skoj.  
Vad mer skall man skriva, vad händer för övrigt utanför den här resan. Jag har fått hem H&M katalogen som halva amatörbloggvärlden och alla är lika exalterade, vissa har till och med gjort en beställning. Jag har fortfarande is i magen, jag har gjort massa väck ;) ni vet ååhh det uill jag och åhhh det passar ju sååå bra till våren. Helt besatt, Robins kommentar blir, oj då, detta blir dyrt.. och då är det H&M (vilket är en billig affär) Men något som jag skall köpa iår, så är det nya bikinisar och härliga tunikor :) det är underbart.
Hur extremt söt är inte denhär ? must have eller vad ?! :D
För er som är ett fan av chanel skulle även vilja fylla garderoben med dessa kläder, det är 2010 men det gör mig inget :D

fjällen

Frureinhold.se / 09 Januari, 2011 - 22:04 / Shopping
0 Kommentarer

Det är verkligen helt underbart att vara i sälen. Vi har bara varit här i ngr timmar och jag känner redan hur fylld av lugn jag har. Vi har ju som sagt ätit gott, druckit gott och myst oss. Barnen har varit helt sjövilda, speciellt tuva som har energi och vilja som en jagad människa som vill överleva haha om ni fattar vad jag menar :p Men nu är kl 22.00 och alla är helt döda. Det har varit en lång resa fast som vi tyckte gick super fort, sen upppackning och promenad, gör att man stendäckar tidigt. Sen tror jag att alla vill att det skall bli morgon så vi kan ge oss ut i backen, det skall bli så super skoj.  
Vad mer skall man skriva, vad händer för övrigt utanför den hä r resan. Jag har fått hem H&M katalogen som halva amatörbloggvärlden och alla är lika exalterade, vissa har till och med gjort en beställning. Jag har fortfarande is i magen, jag har gjort massa väck ;) ni vet ååhh det uill jag och åhhh det passar ju sååå bra till våren. Helt besatt, Robins kommentar blir, oj då, detta blir dyrt.. och då är det H&M (vilket är en billig affär) Men något som jag skall köpa iår, så är det nya bikinisar och härliga tunikor :) det är underbart.
Hur extremt söt är inte denhär ? must have eller vad ?! :D
För er som är ett fan av chanel skulle även vilja fylla garderoben med dessa kläder, det är 2010 men det gör mig inget :D

Vad skall jag säga, en öl för mycket?? Nu ...

Frureinhold.se / 09 Januari, 2011 - 18:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7102 (MMS)

Vad skall jag säga, en öl för mycket?? Nu är det dags för taccos, jävlar vad gott Asså. Jag är starkt sugen på att ge mig ut i backen så imorgn gäller det !!


Nu är vi framme och alla mår bra :) Robin ...

Frureinhold.se / 09 Januari, 2011 - 16:58 / Vardagen
1 Kommentarer

img_3610 (MMS)

Nu är vi framme och alla mår bra :) Robin var så gullig och packade upp alla kläder, barnsligt bortskämd ;) men det känns sjukt skönt att vara här. Skidorna är fixade, iår blev det expert varriant s. Sen måste jag dra åt bindningarna imorgon en extra gång för att jag väger för lite. Svårt att förklara men jag är för stark för sin vikt, så tar jag i för mkt när jag åker så löser skidorna ur. Krångligt värre, men vi får se hur det går imon, det skall bli barnsligt roligt allafall. Hörs sen


Nu är vi i malung och resan hit har gått k...

Frureinhold.se / 09 Januari, 2011 - 13:23 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0113 (MMS)

Nu är vi i malung och resan hit har gått kanon:) jag har dock svin ont i benen och behöver snart stanna för både mat och bensträck :) tror att mamma och Jessica skall in på en skinnaffär också. Förra året klarade vi oss så iår kommer vi väl inte undan :/ men men bara att bita ihop :) hör av mig när vi kommer fram tjiing !!


Ja nu är vi hemma hos mamma o pappa, vi ha...

Frureinhold.se / 08 Januari, 2011 - 18:42 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5271 (MMS)

Ja nu är vi hemma hos mamma o pappa, vi har ätit gott och druckit gott :) robin och pappa är ute och fixar med takboxen, börjar tro att de smygsuper i garaget ;) har varit ute nu bra länge, ajabaja igen haha. Mamma ligger och vilar ögonen och jag vilar just nu hela kroppen :) ikväll blir det avatar på Canal plus :) jag och Robin har sett filmen men inte mamma o pappa så det blir skoj för dom. Även för oss såklart eftersom filmen är skit bra, men jag slänger in ett inlägg  senare !!


oj då

Frureinhold.se / 08 Januari, 2011 - 11:07 / Vardagen
0 Kommentarer

igår hade jag bland de högsta antalet besökare på ett tag :) skoj undra vad jag hade gjort för skoj just igår :p fredagar brukar annars vara ganska dåliga. Men men super skoj allafall så nu är det bara att köra på :) ni verkar gilla när jag drar in lite personliga delar såsom huset etc. :) får väl fortsätta på den fronten då. Idag ös regnar det ute och jag var nere vid stallet redan vid nio för atta ta ut dom små fröna. Asså det finns iget som går upp emot de två hästarnas kärlek, dom är så fantastiska så man rent ut av dör :p Det kändes skönt att få gosa lite extra mkt nu när vi åker i eftermiddag och sen fått mocka och fixa allt som hör de till är alltid skönt att få gjort på morgonen :)
under våran sköna tur igår, lite skillnad på vädret igår och vädret idag. jag är mkt piggare och mer motiverad när det är sol ute. Finns inget så underbart som när solen steker mot huden :) love it !
Som sagt idag skall vi åka till mamma och pappa för att sova där. För imorgon tidigt åker vi mot lindvallen, kan ni fatta :D att vi skall till sälen iår igen, me just looove it ! jag har med mig mitt trådlösa internet så jag kommer att blogga och hålla er uppdaterade. Sen har jag fri surf på mobilen så jag uppdaterar ifrån den med :D gud vad teknologiskt allt blir :D Bara en sån sak som google latitude och places på facebook, man vart alla är hela tiden haha, snacka om att aldrig kunna ha ngr hemlisar för varandra. Bra sen när man har barn och dom är ute och svänger, ringer mamma och ber dem uppdatera och oops du var inte alls hos din kompis !! ajjabajja haha
Nä nu skall jag dricka upp mitt kaffe och pilla med den sista packningen :)

katy perry

Frureinhold.se / 07 Januari, 2011 - 19:06 / Music
0 Kommentarer

säger bara att katy perrys album teenage dream är outstanding, min ipod pumpar bla. det albumet stenhårt just nu :D
dessa två är mina favvosar sen kommer teenage dream som också är en kanon låt även circle the drain och last friday night är kanon, helt klart värda att lyssna på !!

the house !

Frureinhold.se / 07 Januari, 2011 - 14:11 / Vardagen
2 Kommentarer

Lovad ju bilder på våran lya så här kommer lite kort :p hoppas att nu blir nöjda :)

Miss Dee

Frureinhold.se / 07 Januari, 2011 - 11:25 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är julen ute som jag skrev för ngr dagar sedan och jag hoppas att alla är nöjda med sina klappar och ledighet. Jag vet allafall 4 st som är mkt glada över sina klappar och de är dem kvinnorna i familjen som fick varsitt Miss Dee armband. Det tog nog max 3 minuter innan alla hade ett på armen och där satt det hela kvällen och även dagen efter. Det är ett klart bevis på att Miss Dee är något som alla kvinnor vill ha. Jag har alltid något från Miss Dee på mig och jag får väldigt ofta kommentarer på hur snyggt och stilrent det ser ut :) Sen får jag även kommentarer av människor som läser min blogg och som träffar mig i verlkigenheten angående smyckena. För dom är verkligen super fina, roligt roligt. Så för er som vill vara lika elegant som jag och halva min släckt borde söka upp nrmaste återförsäljare eller webshop och unna sig ett smycke såhär efter jul och nyår :) bra start på 2011 :)
halsbandet är ju to die for !!

tävling

Frureinhold.se / 07 Januari, 2011 - 11:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Om det finns något man inte kan få nog av så är det jeans (…och skor!). Därför kan du nu vinna dina favoritjeans - oavsett vilken jeansmodell du har.

Vinsten är ett presentkort till dina favoritjeans, värde 2000 kr. Det enda du behöver göra för att vinna är att skriva in dina uppgifter här och besvara frågan,så är du med i tävlingen. Vinnare koras utifrån originaliteten av svaret. Vi utser 1 vinnare varje månad fram till 2011-03-31. Vinnaren underrättas direkt via e-post.

hitta till tävlingen här !

Lycka till och glöm inte, vad är mer underbart än en vårdag, de skönaste jeansen på, en härlig skinnjacka och en latte i solen ?? love it !

träning

Frureinhold.se / 06 Januari, 2011 - 21:27 / Vardagen
1 Kommentarer

för er som såg mitt nyårslöfte vet att jag har en tuff uppgift framför mig, 2012 skall jag springa gbg varvet och det är lika bra att börja träna redan nu. På min Iphone finns det en app som heter running keeper, där loggar den från en gps hur långt jag sprungit, hur fort och i vilket tempo. Man får även en karta på vart jag sprungit :p nice as hell !! från den tredje jan har jag sprungit 18.59 km de ni ;) haha tragiskt inte ens nära 21.0 km som gbg varvet är på, suck hur skall det här gå ?! ngn som tror att jag har en chans ? :D
kanske skulle joina dessa istället ? :D

För er som såg kortet innan såg att det in...

Frureinhold.se / 06 Januari, 2011 - 18:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7919 (MMS)

För er som såg kortet innan såg att det inte låg ngn högblank sjukt snygg skiva på då :) nu gör det och det blev riktigt nice. Stilrent med svart vitt högblankt :) får ta och fota mitt hem imorgon och lägga upp var ett tag sedan nu :) jag sitter just nu och bara njuter över hur fint det är överallt. Nästa renovering blir badrummet Sen är allt fullbordat bara lite pill i gästrummet :) love it !!


Fan vad gött, varmt kaffe snö ute och två ...

Frureinhold.se / 06 Januari, 2011 - 11:33 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1359 (MMS)

Fan vad gött, varmt kaffe snö ute och två Goa smörgåsar i magen. Nu väntar skidåkning, me like a lot :)


julen ut

Frureinhold.se / 06 Januari, 2011 - 11:11 / Vardagen
0 Kommentarer

igår åkte hela julen ut, ganska skönt att göra ett ryck och så är allt borta :D idag väntar stor städning, skall verkligen skura varenda vrå :p underbart när det är klart. Robin är på väg hem ifrån falköping nu också. Uch det var inte skoj att skicka iväg honom i morse i det här skitvädret. För det är precis vad det är, skitväder. Snön bara öser ner och det är liksom inget stopp.. men men jag är ju inne i värmen så skall itne klaga. Vart nere i stallet i morse och fixade allting då så det enda jag skall göra sen om det itne blir värre är att skritta en sväng. Han var så super glad igår min lilla sorel, han hade öronen framåt hela tiden och gjorde inget bus :p det är sånt som gör att det finns hopp haha när han är en liten jävel vill man bara skicka han till skogs :p men igår var han super go :) red ut med macy och sören fick ha sitt fina vintertäcke på sig över sadeln och rumpan, tror att han tyckte det var gottit :) Jag fick det mjukt i rumpan allafall :P
Men som sagt städdag idag så fort robin kommit hem. Det är ju masssa skidåkning idag med så tv:n kommer att gå varm hela dagen. Både jag och robin är stora fan av skidåkning, och sverige är faktist ganska duktiga på just längdskidor och skidskytte samt sprint så då blir det ännu roligare :) Ojj nu kom den stora skottbilen nere på vägen, tror dom lärde sig ifrån förra året att man måste köra skytte trafik med skottmaskinen :) Nu väntar bara att ngn skottar nere på gården för där är det kuperad terräng just nu hahah. igår fick jag skotta mig in till ytterdörren eftersom halva tacket hade ramlat ner just på våran terass. Tror ni jag var trött i armarna ? jag var helt slut :/ Nä nu skall jag göra frukost, hörs senare !!!

promenad

Frureinhold.se / 05 Januari, 2011 - 14:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är jag precis hemkommer ifrån Mirjam bus :) vi gick 3.5 km vilket inte är alls långt men båda var helt döda när vi kom tillbaka. Svin trötta helt enkelt, slängde i oss massa vatten och gick och åt lunch. Det var behövligt tror jag och lite kaffe på de :) Men så kom jag hem, en helvetesfärd om ni frågar mig. Snön bara öser ner och vägarna ökar i snömängd, var minst 1.5 dec på vägen och så spårar det som fan. Jag är glad att jag tog mig hem utan att köra i diket. Det var en volvo suv variant som kört i diket och de är en 4wd, ppiiiiiniiiiiiiiiiiit ;) nädå det kan hända den bästa men det är ändå helt crazy!! Nu skall jag ut och ta mig en tur med sören charmören tänkte jag, han måste röra på magen nu, endast skritt men ändå lite rörelse i kroppen. Får bli med regntäcke över oss båda :p

godmorgon

Frureinhold.se / 05 Januari, 2011 - 10:23 / Vardagen
0 Kommentarer

snark... snö vad völ inte direkt vad jag hade täntk mig kanske.. men men. Idag hade jag och jennifer planer på att gå ut och fota lite härliga vinterporträtt. Tror ni att det blir ngr ? inte som det ser ut nu, ren snöstorm och det är inga dåliga flingor heller. Mer stora bollar som kommer i raketfart. Nä det får antagligen bli imorgon. Jag sitter vid frukostbordet och dricker varmt gott kaffe, macy envisas med att vara ute och kika på alla snöflingor, hästarna äter morgon hö och duchess knaprar sitt räkfoder :p Vad skall jag göra idag nu då? först skall jag njuta av mitt kaffe som är super gott. Sen får jag väl ta på mig lite kläder tvätta ansiktet från alla sömn och försöka skotta fram ytterdörren. Igår när det var plussgrader smälte snö på taket och öste ner på våran altantrapp eller vad man kallar det :p vi kommer ju ut men fryser den på är det redigt jobbigt att komma in utan att bestiga mounteverest innan.

Imorgon är det dags för julen att flytta ut, shit det känns som om det gått super fort. Robin är nog hemma imorgon med så då tänkte jag städa exakt heöa huset en gång till. Gjorde världens städning innan jul, varenda vrå blev puttsat. Men det känns som om det är dags en gång till och sen en gång till våren. Då vet man att huset alltid är rent och det blir ingen shock nästa gång man tänker göra samma sak :) Dock tror jag att robin är lite trött på mig efter min städmani, det kan kanske gå en smula till överdrift. Men jag hatar att känna smuts, finns liksom inget värre. Samma som katt och hundhår, det existerar inte hemma hos oss. Ser jag minsta lilla kommer minidammsugan fram och suger upp det. 
För er som missade det så åker vi till sälen på söndag, yeeiii super mysigt :) samma som förra året bor vi precis i backen och kan indirekt sätta på oss skidorna utanfördörren och åka ner för backen.. det kallar jag lyx på hög nivå :D sön-sön blir det och planerna för veckan förutom skidåkning blir en trip till experium, äta god middag på majkens, dricka ton med god varmchocklad med punch och busa som tusan med barnen. Tirro skall gå skidskola iår igen och det kommer att gå barnsligt bra för förra året ägde hon. åkte till och med själv med mig i barnbackarna :D det kallar jag grymt !! och tuva skall åka pulka och busa, lite för liten än att åka egna skidor :)

Vet ej om ni ser det men Macy blundar och ...

Frureinhold.se / 04 Januari, 2011 - 23:15 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9085 (MMS)

Vet ej om ni ser det men Macy blundar och räcker ut tungan åt mig Taskigt asså !!!


spöken här hemma?

Frureinhold.se / 04 Januari, 2011 - 21:09 / Foto
0 Kommentarer

svårt att avgöra men något är det ;)
duchess ville vara med på kort också ;)

nice

Frureinhold.se / 04 Januari, 2011 - 14:15 / Music
1 Kommentarer

Michaela visade en video för mig för ngr veckor sedan :p kolla in den här killen, gör allt ljud själv :p hur ballt är dey inte ?????!?!?!

Nu är jag Macy och nero ute på en lång pro...

Frureinhold.se / 04 Januari, 2011 - 13:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2579 (MMS)

Nu är jag Macy och nero ute på en lång promenad i skogen. Super mysigt att få komma ut en timm och röra på sig :) bra för fläsket också haha Macy har dock svårt för att stå still så kortet blev sådär men men hörs senare


dress

Frureinhold.se / 04 Januari, 2011 - 12:38 / bröllop
0 Kommentarer

Jag har inte skrivit på ett tag om min bröllopsklänning. Självklart har jag inte valt ut ngn ännu men jag har min idéer :) sugna på att se ?? misstänkte det ;)
Några smakprov, men hjälp vad svårt det är. Jag har en idé och det är ju alltid nott :D sen är det bara att trakasera weddingdress försäljare :p kanske skall ta en tripp till USA och kika :p

helt slut ?!

Frureinhold.se / 04 Januari, 2011 - 12:08 / Vardagen
1 Kommentarer

Ígår var ju en lite dramatisk dag för mig och lilla sorel. Åter igen fick han kolik och det är endast tre månades sedan sist :/ suck kan inte förstå vad detta komma sig. Han får bra mat, bra skötsel, motion och allt.. Börjar att bli lite förtvivlad och uppgiven. Men men skall googla endel nu och se om det finns ngt annat man kan göra. Är det ngn som är hästexpert och läser min blogg skriv en rad. Så åter till varför jag är svintrött. Jag var ju upp ganska länge igår och då skall ni veta att dagen igår började redan kl 5 på morgonen.. suck jag tror att kroppen var helt slut när jag somnadde kl 12. Sen imorse var jag uppe kl 8 för att kika till min lilla bebis igen och han mådde mkt bättre. Robin hade även kikat till honom vid halv 6. Tänk att jag har sån tur och har världens bästa man. Jag kan knappt tro att det är sant :D Lucky me !! Så idag efter att jag kom in igen gick jag ch la mig, sten somnade och ville inte ens gå upp när jag var illa tvungen. Macy hade svin tråkigt och drog upp sin mamma ur sängen :p jäkla hund asså, men hon är ju min lilla prinsessa !!
Idag eller ah precis just nu lämnade jag in min 4 hemtentamer så nu är jag ledig ända till måndag v3 :D how awsome is that ??? hoppas bara att jag blir godkänd. Det är alltid så jädra gött att slippa kompletera, jag har klarar mig barnsligt bra hittils så det kommer la nu då :p Men jag får helt enkelt hålla mina tummar super hårt :) sen är det inte hela världen om man får kompletera, då lär man ju sig vad man gjorde för fel och kan förbättra dem :) Men åter till idag :p det är ju hockey idag, skoj med frölunda - luleå, uuaaacckk egentligen för luleå är ett bra lag som frölunda ofta haft svårt för :p Så nu får vi hålla tummarna för de med ! Annars skall jag inte göra många knop, dagliga städningen och så. Jag är ju en riktig städnarkoman. Tvättar golven minst 2 ggr i veckan, dammsuger minst 1 gång per dag oftast 2 och dammtorkar alltid ngt varje dag :p undra vad jag lider utav :P

jobbdag

Frureinhold.se / 03 Januari, 2011 - 17:20 / Vardagen
2 Kommentarer

som sagt idag har jag varit med robin i stan och arbetat som elektriker :p spännande att följa hans dag, första gångenb på två år :p rätt illa av mig att inte ha gjort detta tidigare. men men nu är det gjort och det lär säkert bli fler gånger. 
Jag är allafall barnsligt trött och lär somna tidigt idag. Det enda sega är att juniorhockey semifinalen är kl 21.30 snark asså. Men vi har ju tv i sovrummet så vi får väl kolla där och sen somna när vi somnar. Det kanske märks i blogginlägget, super kort och svin tråkigt :p

Gud har nog glömt att säga det men jag kikade på ung och bortskämd förra v på svtplay. Asså helt ärligt, jag dör. Bortskämda barn som får mig att skratta av ångest. Tänk att vara efter 18 år, helt talanglös, kan inte ens städa själv, tvätta, lägga ihop 1 + 1 tror ni fattar poängen. Inse hur vuxenvärlden ser ut och att allt inte kommer serverat. jag tycker rentav synd om sånna barn. Visst att jag har haft en grymt bra uppväxt men ändå fått arbeta tidigt, känna på hur det är att tjäna egna pengar och förstå verkligheten. Jag är otroligt glad över att ha arbetat så mkt i mitt liv och testat på olika utbildningar, det har ökat mina livserfarenheter och också genom det givit mig nya jobb. Idag har jag massa erfarenheter, inget fast arbete men studerar 100 %. Arbetar extra ngn gång då och då på en arbetsplats som jag verkligen tycker om. Det är ett privilegium och slipper därigenom lånen. Tänk att gå ur 2-3 på gymnasiter och aldrig arbetat ?! det är för mig helt galet haha :p snacka om att komma ut i arbetslivet som inget. Visst om man skall plugga vidare osv. men vem säger att man kommer in ? det är inte alls säkert och då står man där. Ny examinerad med en tuff verklighet. Men såklart dessa barn har ju överbeskyddande föräldrar som låter dom bo hemma och åren tickar på. Det var som en kille i ungobortskämd han var 24 år och exakt en sån person som jag beskrev innan. Tragiskt :P
Nu skall jag ner till hästarna, för det är också ett heltidsjobb, everyday :)

Älskling gör lite av vad jag har lärt hono...

Frureinhold.se / 03 Januari, 2011 - 10:42 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9101 (MMS)

Älskling gör lite av vad jag har lärt honom. Patcha nätverk osv ;) tur att han har mig. Intressant dag detta, dock hade fem minuter på lilla visan suttit gott nu :)


Ja då var man på väg till Gbg och jobb. Sp...

Frureinhold.se / 03 Januari, 2011 - 05:45 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3839 (MMS)

Ja då var man på väg till Gbg och jobb. Spännande asså, dock är det svin mörkt ute. Blir ju trött bara av att tänka på det. Men jag ser fram emot dagen och får väl hålla er uppdaterade :)


maeva torremolinos

Frureinhold.se / 02 Januari, 2011 - 20:25 / Resor
0 Kommentarer


loca loca dannnssaaa

Frureinhold.se / 02 Januari, 2011 - 20:22 / Music
0 Kommentarer


Malaga - torremolinos

Frureinhold.se / 02 Januari, 2011 - 18:10 / Resor
0 Kommentarer

Japps då var det bokat den 30 maj - 6 juni åker hela familjen Täng/Reinhold/Karlsson/Andersson/Jonasson till Malaga och Maeva torremolinos hotell :) Mysigt att fira pappsen och även robin nere i Spanien. lägger in bilder imorgon :)

Test om det funkar med den nya telefonen o...

Frureinhold.se / 02 Januari, 2011 - 17:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Test om det funkar med den nya telefonen och operatörbyte :)


bildregn

Frureinhold.se / 02 Januari, 2011 - 11:33 / Foto
0 Kommentarer

såå pigg var jag dagen efter, blä blä blä !!

god fortsättning..

Frureinhold.se / 02 Januari, 2011 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer

på det nya året. Igår blev det ingen bloggning pga hur extremt dåligt jag mådde haha. Det kanske inte var så illa, men min kropp återhämtar sig inte riktigt lika bra som när man var 15. Dock är det nog inte lämpligt att blanda, vin, wiskey, drinkar, champange och åter mjölkdrink :) dont you think ?? men men det är bara nyår en gång om året så då får man bita ihop lite. Vi hade i allafall super skoj och det tror jag mikael som vi firade hade också. Det är nog bland de bästa nyåren jag haft under mina 22 långa nyåar :p så stort tack till alla som var där. 
Men vad har 2011 att bjuda på nu då ? Förutom det vanliga som plugg och hemmet så väntar nu tidigast v 2 en resa till lindvallen med hela familjen :) super skoj, lite som en tradition. Under våren blir det till att spara massa pengar för bröllop, husbygge och resa med hela familjen till marbeia eller hur de nu stavas :p pappa fyller 50 i maj så då måsye vi åka ivag och fira honom :) sen hela sommaren skall jag försöka att arbeta mindre och hjälpa robin på företaget om det finns ngt för mig att göra :) åka ner till blekinge på swedenrock och hälsa på macys mamma :) sommaren lär ju ta slut lika fort som alla andra år så vi får se vad som händer :) Men å andra sidan kommer det att bli otroligt mkt planeringsarbete till bröllopet och massa pengar att spara återigen :) Nu måste jag äta frukost får ägga upp kort efter jag / vi ätit :)