StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Magbild v 40, sf 34, vikt + 20, Hjärtljud ...

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2011 - 22:28 / Vardagen
1 Kommentarer

img_3179 (MMS)

Magbild v 40, sf 34, vikt + 20, Hjärtljud 128. Nu längtar vi/jag massor, har haft endel förvärkar men inget mer än så. Sov gott


Kan man bli sötare :)

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2011 - 16:23 / Vardagen
1 Kommentarer

img_3127 (MMS)

Kan man bli sötare :)


åååååååhhhh

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2011 - 16:21 / Shopping
2 Kommentarer

Vill ha, men 3300 :- är lite väl saftigt, alltid så när man hittar ngt snyggt tycker jag :p

pannkakor

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2011 - 16:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Det är minsann gott det :D orkade inte ställa mig och laga ngt speciellt så idag blir det ärtsoppa med pannkakor :D Men det duger gott och väl :) Var ute med svärmor och gick förut, jävlar vad int jag fick när vi kommit mindre än halvvägs, massa värk i magen och ner i benen, uack.. men vi kom hem och jag gick in i duschen och sen direkt i säng. Det har släppt lite men det kommer då och då, mycket sammandragningar så det märks att det är slutet nu. Kankse får ta kortare promenader så att jag har nära hem också. Men men bästa svärfar kom även med tapeterna som vi beställt till barnrummet förut, super fina biega med vita prickar :) tror det kan bli fint :) väldigt neutralt, men vem vet vi kanske inte bor här mer än ett år till och då känns det onödigt att tapetsera med massa barntapeter :) lägger såklart upp bilder när vi tapetserat klart :) 
Idag täntke vi kika på en film ( som vi iof. gör varje dag ) men idag vill jag se en film där sandra bullock är med och som jag fattat det är det en väldigt gripande, bra och verklighetsbaserad film :) skall se om jag hittar trailen....
Får se om den är ngt att ha, ngn som sett den skriv gärna en kommentar :) 

Macy är så söt nu för tiden eller ah nu när hon löper och jag är högis, hon är såååå mammig, vill helst bara vara med mig hela tiden. Hon älskar att vara ute, men nu ligger hon i köket och sover vid mina fötter. Det är otroligt vilket band man skapar till sina djur. Speciellt hundar, jag har ju varit med henne från dag ett och nästan dygnet runt mer eller mindre. Vet inte vad jag skulle göra utan henne, fattar inte folk som skaffar djur på djur och sen bara tröttnar. Inser man inte att det tar upp mycket tid? det är ju en familjemedlem, tror många borde tänka en  extra gång innan de går och kollar på supersöta valpar. För vem kan stå emot puppyeyes ?! inte jag allafall !

godmorgon

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2011 - 11:39 / Vardagen
5 Kommentarer

Det blir många godmorgon rubriker, en ärligt vad skall man annars skriva ?! haha jag har precis gått upp och då är det ju som en morgon på nott sätt :p Börjar bli en ful ovana att sova lite halvkasst på natten, vara vaken runt 7-8 och sen sova till 11. Men det är liksom då jag sover som bäst och vad är inte bättre än en utvilad högis kvinna ?! Satt precis och läste igenom Camillas fl berättelse, guuuud vad jag längtar nu. Helt otroligt, att få hålla sin bebis, gosa och pussa inte bara snacka genom magen. Hoppas på att den kommer snart, känns som om jag säger det varje dag :p men man längtar verkligen. 
Planer för idag är att hoppa in i duschen om en stund, mitt hår är ett stor fågelbo haha :p sen skall jag ut och gå en promenad med macy och städa lite. Tar nog iof och städar innan jag duschar, rätt smart :p Förövrigt skall jag inte göra så mycket. Vänta in Robin bus som kommer i eftermiddag och ja det låter som en rätt tråkig dag haha :p Får försöka underhålla er istället, med lite roliga blogginlägg :)

mumsbitar

Frureinhold.se / 30 Augusti, 2011 - 14:05 / Shopping
5 Kommentarer


Miss Dee' s webshop

Frureinhold.se / 30 Augusti, 2011 - 11:26 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu skall ni får höra den fantastiska nyheten i Miss Dee världen ( en av många denna höst ) det finns nu äntligen en webshop direkt kopplad till företaget. Ingen återförsäljare utan rakt ifrån Miss Dee :D Många har kommenterat och mailat angående produkter de vill ha som inte alltid finns. Nu finns dom (så långt lagret räcker) så passa på att gå in och fynda alla de fantastiska höstnyheterna !!
Alla mina läsare får såkallas VIP voucher, handla för 500 :- och få 200 :- i rabatt !! Ange VIPMD när ni beställer, gäller till och med 31 dec 2011 !!

godmorgon

Frureinhold.se / 30 Augusti, 2011 - 10:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Hoppas natten varit bra allihopa :p ni kan ju få en gissnignstävling på min ;) Nädå skall inte klaga får ju sova på morgonen men från kl 01.00 har jag varit vaken samma minut varje timma haha så 02.00 03.00 ah ni förstår nog själva. Jag vaknar inte för att jag har ont direkt men för tat det känns som om jag är kissenödig och rastlös på ngt konstigt sätt :p Sitter allafall vid köksbordet nu, rejält snorig som om inte slutet av grav räckte :p Skall ta och göra mig lite frukost och se vad dagen har att erbjuda mig :) skall ringa och boka en extra tid hos bm som de sa till mig på fl igår, måste hålla kolla så jag inte får protein i urinet blandat med högt blodtryck. 
Men nog om bebis och annat, om en stund kommer inlägg ifrån miss dee, äntligen drar det igång igen, massa härliga nyheter som ni bara inte får missa :D

Vi är hemma, allt är bra förutom blodtryck...

Frureinhold.se / 29 Augusti, 2011 - 21:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Vi är hemma, allt är bra förutom blodtrycket. Uppdaterar imorgon :)


Jag gör det lätt för mig så alla involvera...

Frureinhold.se / 29 Augusti, 2011 - 15:20 / Vardagen
4 Kommentarer

img_2757 (MMS)

Jag gör det lätt för mig så alla involverade får veta att vi är på väg till förlossningen, inte för att föda utan för extra kontroll. Mitt blodtryck låg på 140/100 och som jag skrev i morse mår jag Inge vidare. Det väntas blodprov, Ctg och ul. Bebisen sf var 34 samma som 2v sen och Hjärtljud på 128. Vi hörs !!


uack

Frureinhold.se / 29 Augusti, 2011 - 11:43 / Hailey
1 Kommentarer

Det känns som dessa inlägg kommer väldigt frekvent just nu, egentligen tråkiga för er läsare att läsa men det är ändå skönt att skriva av sig. :P Inatt har varit en riktig skit natt, sov som en kratta, känner mig nästan febrig fast utan feber, wierd som tusan. Vaknade när robin steg upp och mådde sjukt illa, kändes som jag skulle spy vilken sekund om helst, fick lite nyponsoppa och jag tror att det hjälpte lite. Är allafall helt konstig i näsan, den är typ tät fast ändå inte tät och rosslig i halsen. Ja liknande en riktig tung förkylning fast ändå inte :p är även helt skakig i kroppen så det blir till att kura ner sig i soffan en stund. Vi skall ju till Bm idag så då får jag väl min dom, tror tyvär inte att blodtrycket gått ner ngt, kan ju alltid hoppas :) Inläggen nu mot slutet av grav har verkligen varit dö tråkiga, men det finns inte så mkt annat susandes just nu, bebis bebis bebis :p

Busbebis

Frureinhold.se / 28 Augusti, 2011 - 13:15 / Hailey
0 Kommentarer

Ja då har man fått känna på lite värkarbete, i morse runt 11 började det dra i magen, det släppte efter ngr sekunder men blev allt mer intensiva. I ungefär 10 min höll det på, värk i 30 sekunder sen vila och om igen. Dock slutade det efter som sagt 10 min och nu är det lugnare. Natten har varit svin jobbig med mkt sammandragningar och mer ''ont'' i magen än värkont. Anyway la mig och kollade hjärtljudet nu och i ons när jag var hos bm låg det på 132, dock var det morgon och bebisen är alltid mkt lugnare på morgonen. Men nu låg det på 152, vad ger ni mig för det ? omöjligt att säga om det är en kille eller tjej :p Men men skall ut och gå så fort rovin kommer hem. Han och bert är och lämnar av en panna hos berts syster. Vill verkligen ha ut bebis nu, men som robin förnuftigt sa, det går inte att jaga ut den haha :p Han har nog rätt :D

För er nervösa blogreaders så har det inte...

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2011 - 17:44 / Vardagen
2 Kommentarer

img_7485 (MMS)

För er nervösa blogreaders så har det inte kommit någon bebis än :))


V 39

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2011 - 14:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4292 (MMS)

V 39


Vecka 39 riktigt stor mage nu om ni frågar...

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2011 - 14:25 / Vardagen
2 Kommentarer

img_7796 (MMS)

Vecka 39 riktigt stor mage nu om ni frågar mig :) var ute på en skogstur nyss och det känns :p


Sovit en stund

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2011 - 11:28 / Hailey
3 Kommentarer

Ja en lite nstund fick jag sovit, blev väl av ren frustration tillslut. Somnade vid 8 skulle jag tro och vaknade halv 11 och nu är det väl lite bättre. Är ju inte lika trött, men har fortfarande ont i livmodern och seg i kroppen. Mirre är på väg hit allafall och det skall bli mysigt, lite kaffe och bulle. Tur jag bakade 90 bullar för ngr dagar sedan för det kommer väl till pass nu :D
Ni skall få höra en rolig konversation mella min och robin, eller ah inte höra men läsa :p
Robin: Hur mår du, hur känner du dig?
Jag: jo, jag mår väl okej, ont i huvudet, mår lite illa och så ont i livmodern etc.
Robin: Men skall vi inte ringa till fl då så vi får åka dit och kolla så allt är bra. Du har liksom väldigt många symtom nu.
Jag: nej då, så illa är det inte, vägrar åka dit och lägga mig´
Robin: Men vad har hänt? så fort du har minsta ont skall du till akuten och nu när du verkligen mår dåligt vill du vara hemma. ?!
Jag: ja jo men, ah jag vet inte !!
Borde kanske lyssna mer på min förnuftige mann, men jag skall till bm efter helgen är det inte bra då lär jag ändå få läggas in.
Vi tre !!

inte skoj länge

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2011 - 07:46 / Hailey
5 Kommentarer

Jag vet inte om det beror på det höga blodtrycket elelr att det är slutet av grav. Men igår kväll var droppen, ligger i sängen helt ängslig, trött i kroppen, svårt att andas, svag puls, ja allt jobbigt. Natten har varit jobbig, knappt sovit och när robin gick upp vid halv 6 har jag inte kunnat somna om. Ligger och känner mig allmänt down, nästan gråtfärdig om jag skall vara ärlig. Orkade inte ligga kvar mer utan tog macy på en rask promenad, men tro inte att ngt händer för det. Känner mig fortfarande lika down och ensamast i hela världen. Okej detta kanske låter extremt överdrivet, men som sagt, nu är det itne roligt längre. Bebisen i sig gör inget ont utan det är kroppen som går emot än gång på gång. Får se hur dagen artar sig, skall försöak att uppdatera bätte idag än igår !! ttjing !

godmorgon

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2011 - 12:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja då var det torsdag och snart helg igen :) skönt det, tyvär ingen bebis än. Den trivs nog väldigt bra inne i min mage :p hur nu det kan vara skönt det vet jag inte :p Idag har ändå varit en ganska effektiv morgon, låg i sängen till halv 11 ngt, men då skall ni veta att jag varit uppe ett gäng gånger under tiden :p tex var jag ute med macy 04.40, inte för att hon behövde det, men jag var klarvaken och för att robin skulle slippa gå ut med henne innan han åkte så tänkte jag att varför inte :p Ganska fridfullt ute så tidigt, hästarna stod och snozade, dimman låg tät och det var sådär tyst. Anyway, jag har fått i mig frukost, städat, plockat iordning, duschat och gjort mig iordning. Nu väntar jag bara in min kära syster och hennes barn, vi skall ha en mysig förmiddag på Torp :) 
I eftermiddag har jag dock inga planer, borde ju vila med tanke på mitt blodtryck, så dumt att det är så högt, vill liksom inte ha ngn havandeskapsförgiftning men det ärj u helelr inget jag kan påverka. Allt hade varit så himla bra om bebis bara kände att den ville komma ut och göra det :p Ja menar den är ju liksom klar i magen så den mår minst lika bra utanför varma magen :) Jaja, ni får en roligare update senare, allt detta tjat om bebis borde ju tråka ut er :)

namnamnam

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2011 - 18:49 / Shopping
2 Kommentarer

dessa är nu på väg hem till mig :D me like a lot !!

intresseklubben noterar

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2011 - 11:07 / Hailey
1 Kommentarer

Känns lite så men eftersom många läser min blogg och är intresserade över hur det går med grav. och annat så är det väl lika bra och berätta hur besöket hos bm gick. Jag var där lite tidigare för att sitta lugnt och stilla i ca 15 min, det var ju fokus på mitt blodtryck idag och därför denna avslappningsstund. Jag kom in och jag känner mig mkt bättre än förra veckan, men inte enligt mitt blodtryck. Tror att det låg på 120/95 båda gångerna till och med upp mot 100 i undertryck vilket inte är bra. Bm rngde upp till förlossningen för att fråga hur vi skulle gå tillväga. Anneli som bm på näl hette tyckte att vi skulle ta ett urinprov och självklart se hur jag mår bortsätt ifrån blodtrycket. Jag har ju kännt mig spänd och med huvudvärk till och från även kraftig illamående, men just idag är det helt okej. Urinprovet visade inget och allt annat var ju bra så vi skall dit på måndag igen på en större kontroll (om inte bebis hinner komma innan dess, som bm sa) Hon jobbar på fl i helgen så det hade passat mig väldigt bra om hon kunde vara den som förlöste mig. Hon mätte även hjärtljuden och de låg på 132 slag/minut :p bebisen låg fortfarande med huvudet nedåt vilket också var bra. Nu är det vila som gäller, passar iof. ganska bra eftersom det är skitväder. Uppdaterar roligare saker om en stund !! tjing !

Dagens

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2011 - 09:06 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4649 (MMS)

Dagens


Snark

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2011 - 08:39 / Hailey
1 Kommentarer

Fy bubbland för att gå upp såhär tidigt när man inte sovit på natten. Men jag antar att det hör till, det finns inget som är så jobbigt som att vakna femti11 gånger på en natt. När nu längtar man återigen efter att magen skall försvinna och man har en bebis att gosa med istället :) Anledninhen till varför jag är uppe såhär tidigt är för tat jag skall in till bm för en extra blodtryckskontroll. Hade ju så högt sist gång jag var där vilket var förra veckan så det får bli en extra kontroll ídag för att se så allt är bra :) Uppdaterar mer senare, just nu försöker jag bara överleva haha :p

godmorgon

Frureinhold.se / 23 Augusti, 2011 - 10:40 / Vardagen
2 Kommentarer

Det är ju helt sjukt vad statistiken ökar nu nrä jag närmar mig BF :p skojjigt, men då får man ju försöka göra läsningen extra intressant så folk även stannar kvar efter FL. Det är ju verkligen lättare sagt än gjort haha :p Anyway, inatt drömde jag allafall att jag födde barn och det blev en pojk, super söt liten skruttis. Så för alla er som tror kille, you may have right. Det finns ju ett ordspråk som säger att om man drömmer om ett kön som är det oftast det :p jag kan villigt erkänna att jag har drömt om tjej också, det känns ändå som en omöjlig fråga att svara på :p
Idag skall Camilla och Naemi komma hit en sväng, vi bestämde att vi skulle åka ut till lysekil en sväng för lite god lunch och kanske shopping :) det visade sig att camilla alderig hade varit i lysekil, shame shame :D så det skall bli extra roligt då :) Det är ju så fint väder också, sval luft, men inte ett moln på himlen och sol :) Dock ser jag små stackmoln som är på väg in, men låt dom komma då :) Sommaren är ändå över, tragiskt men sant.

var bara tvungen :)

Frureinhold.se / 22 Augusti, 2011 - 18:57 / Shopping
0 Kommentarer

Igår när vi var på torp var vi inne på bla. carlings, de har en super gos stickad tröja med lite tras längst ner. Sen träffade jag lilla förut som förövrigt har ett grymt namn ;) Jennifer Reinhold och tro på sjutton att hon köpt en sån :D Jag var bara tvungen att ha en sån jag med :p Den är ju såå sjukt snygg och behöver en god tröja att ha på bb :)
fast i brunt :) like it !

höstens måste i boots !!

Frureinhold.se / 22 Augusti, 2011 - 16:03 / Shopping
1 Kommentarer

Sååå nice !

Hösttrend

Frureinhold.se / 22 Augusti, 2011 - 12:41 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har jag sagt upp mig ifrån sommaren och kollar enbart på höstkläder, tror att jag har hittat min nisch :p var inne på torp igår med Robin och vi hittade massor med fint. Spionerar ju på pondus nu dagligen för att se om de får in ngr snygga jackor :) Men här kommer lite sköna pica på kläder jag verkligen vill ha nu i höstmörkret.
Blusar med rosetter och jeans, sååå snyggt och stilrent !!
odd mollys kofta, älskar verkligen detta utförande på kofta och så en liten rosett också ;)
snygg tunika, med bruna stövlar och en skön mössa :) odd molly
också kanon mysig outfit även denna ifrån odd molly !!
Verkar som om jag får ta mnig en tripp till freeport och se om de har ngt bra utbud på outleten där nere. Ni som känner till odd molly vet ju att de är duktiga på tt ta betalt tyvär :/

Godmorgon. Ingen bebis än, men har legat m...

Frureinhold.se / 22 Augusti, 2011 - 11:39 / Vardagen
2 Kommentarer

img_6401 (MMS)

Godmorgon. Ingen bebis än, men har legat med förvärkar från halv tolv igår och fortfarande till och från nu. Suck vad jag inte gillar förvärkar, det gör bara ont och man får inte direkt ngt för det. Well well en dag närmre bebis är väl det som kan  hålla humöret uppe. Vi är strömlösa nu med så därför jag bloggar ifrån mobilen, tror det skulle funka igen vid 13.00.


wedding day

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2011 - 18:47 / Vardagen
2 Kommentarer


Härligt första dagarna man kan slänga på s...

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2011 - 17:27 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5301 (MMS)

Härligt första dagarna man kan slänga på sig bootsen :) nu skall vi in till torp och köpa räkor och lördagsmys :)


Vilken underbar start på livet som mrs rei...

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2011 - 10:01 / Vardagen
4 Kommentarer

img_9330 (MMS)

Vilken underbar start på livet som mrs reinhold <3


Möttes av detta fina blonsterbud, jag blir...

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2011 - 18:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3186 (MMS)

Möttes av detta fina blonsterbud, jag blir helt rörd <3


Helt underbart med vackra rosblad, bubbelb...

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2011 - 18:01 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7552 (MMS)

Helt underbart med vackra rosblad, bubbelbadkar med badsalt, frukost på rummet och en underbar mann, lyckan går inte att beskriva :)


Me like

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2011 - 18:01 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6111 (MMS)

Me like


Stor kram till kullgrens som gjort det så ...

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2011 - 15:41 / Vardagen
1 Kommentarer

img_9296 (MMS)

Stor kram till kullgrens som gjort det så fint för oss. Vilken underbar personal, stort tack !!


Mr and mrs Reinhold !!

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2011 - 14:15 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8130 (MMS)

Mr and mrs Reinhold !!


Denna morgongåva kom min prins in med prec...

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2011 - 09:36 / Vardagen
4 Kommentarer

img_9966 (MMS)

Denna morgongåva kom min prins in med precis. Jag får nypa mig i armen för jag lever ju i rena sagan !!


Bebis V 38

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2011 - 21:15 / Hailey
3 Kommentarer


Någon gillar magen :)

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2011 - 18:09 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7742 (MMS)

Någon gillar magen :)


Biotherm

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2011 - 14:04 / Shopping
0 Kommentarer

Jag köpte en super go hudlotion igår på harriets parfymeri på torp, det är mycket torp nu, men svårt att undvika när det är de närmsta köpcentrumet. Anyway, mamma var det som köpte denna först och jag lånade den nu i helgen och blev helt såld. Den har en svag doft av citrus och gör huden helt len i över ett dygn. De andra typ som icas hudlotionerna för 30 kr håller verkligen inte måttet om man jämför, allafall inte på min hud :) Så nu luktar jag som en liten citron och kroppen känns silkeslen :)
butikspris runt 200 :-
taxfree 150 :- landvetter !

Busbebis

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2011 - 13:26 / Hailey
0 Kommentarer

Japps det kan man säga, jag ligger ju och håller tummarna att bebis skall hålla sig inne tills efter imorgon som ni nu vet :p Inatt sov jag som en kratta, kissade säkert 1 miljon gånger. När robin gick upp i morse gick jag med och tog lite yougurt, märkte då att bebisen har ändrat ställning. Den har alltid och då menar jag ända sen den la sig med huvudet nedåt legat med ryggen på vänster sida, men gissa vilken sida den låg på nu ?! Jo höger och sparkade åt vänster, ååh nej tänkte jag skall den börja skruva sig nedåt nu. Jag såg stressen hos robin, men jag hade liksom inte ont så jag gick och la mig igen. Efter ngr timmar märkte jag att den åkt tillbaka till vänstersida igen men när jag gick upp vid 11 var den på höger återigen. Jag valde då att ringa BM, men hon sa att det inte alls var ovanligt att den bökar lite fram och tillbaka nu i slutet för att hitta en skön ställning. Hon sa också att det verkar som jag har mycket fostervatten vilket är bra :) Vet inte om det hör till men jag dricker mängder utav vatten nu för tiden eller ah de senaste dagarna :) Brukar inte vara en vattenmänniska om det inte är typ sånt där källvatten. Men hellre att jag häller i mig vatten än typ saft och dricka !!
Dessa nallar är såå mysiga !!
Även bukowski är to die for, inne på torp har sköna hem tror jag det heter ett super stort utbud av bukowski, så fort bebis är ute skall pappan i hemmet shoppa loss alla söta saker där :D Har har fått fria händer på nallar, snuttisar, tosser och spelnallar :) Vet att han kommer hitta massor med fint !! Igår köpte han en vit body som han skall trycka företagets logga på, ur gulligt :D

Något nytt, något gammalt, något blått....

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2011 - 12:14 / bröllop
2 Kommentarer

Fast att detta skall göras igen så tänker jag ändå följa temerna :) Något nytt är ett lila armband med belocker på, något gammalt är min mormors pappas första förlovningsring, något blått är två blåa blommor till håret och något lånat är ett par skor ifrån Lillan. Vi har valt att inte köpa några nya ringar nu utan vänta tills 2013, känns lite mycke att ha tre ringar på fingret :)

Miss dee i butik nu, alla Uddevalla bor so...

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2011 - 06:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2344 (MMS)

Miss dee i butik nu, alla Uddevalla bor som vill ha fantastiska smycken till kräftskivan, hösten eller skolstarten skall besöka pondus på torp :) ett brett utbud och toppen personal !!


6 dec 2010

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2011 - 12:08 / Vardagen
3 Kommentarer

Det var den 6 december 2010, på en bar i Mexico, det låg rosor på bordet, värmen i luften var underbar och värmen mellan oss var helt fantastisk och är en idag. Det var idag den 6 december för 2 års sedan som Robin stod på trotoarkanten utanför bryggeriet i Göteborg och frågade chans, lyckan då, att äntligen efter alla dessa år få vara hans och bara hans går inte att beskriva. Från den 25 aug 2004 tills idag har Robin funnits i mitt liv och i mitt hjärta, ingen kommer att ta den platsen ifrån honom. Vi är som en saga som kan säga både ''mot alla odds'' '' tills döden skiljer oss åt'' och '' a true love story'' Trots saker som hänt under alla dessa år vet vi att det alltid kommer vara vi, du och jag, vi mot dom, vem kunde tro den där första skoldagen att vi skulle spendera resten av våra liv tillsammans. Jag satt i ditt knä, vi pratade på telefon, vi var nog för dumma för att förstå hur perfekta vi var för varandra. Jag minns att jag sa att det var dig jag skulle gifta mig med, du fanns alltid där för mig när jag var ledsen. dagen jag bara ville dö var det dig jag ringde, du tröstade mig i flera timmar satt du på Karls iskalla balkong och pratade med mig. Det var du och ingen annan !! 
Men åter till mexico, vinden var fortfarande varm, vi hade ett leende på läpparna, leende av lycka och av massvis av kärlek. Jag gick upp till bartendern och frågade lite snällt på spanska och engelska om de kunde spela våran låt (en låt som robin spelade samma dag som vi träffades ifeb efter skolan) Weezer - my best friend. Efter lite kommunikations svårigheter kopplade dom och 2 minuter senare sattes låten på i högtalarna. Jag kolla robin djupt in i ögonen och pussade på honom, Jag älskar dig ! Gud när jag sitter och skriver detta känner jag hur pulsen ökar och jag blir helt matt i kroppen. När låten var slut tog jag en klunk av min tredje mojito vänder mig mot robin som nu ställt sig upp, jag vet inte exakt vad som snurrade runt i huvudet, men när han gick ner på sitt knä med en stor ask i handen började mina tankar snurra. Han förklarade hur mycket han älskade mig och öppnade asken och frågade om jag ville bli hans för alltid ?!?!?! Förstår ni hur glad jag blev ? Jag började stor gråta, det var till och med så trobin frågade igen,
- Vill du gifta dig med mig?
- Jaaaaaa jaa jaaaa *snörvel*

De sista dagarna i mexico gick åt att kolla på den fantastiska ringen som jag hade fått på mitt finger, att skåda min vacka man to be och bara njuta !! När vi kom hem var det en mycket hektisk tid, mycket jobb, det var jul, nyår och sälen resa. Under sälen resan började jag må allt sämre, mådde illa, var trött och kände mig allmänt glåmig. Robin sa att jag var med barn men jag bara skratta bort det. Hur skall det vara möjligt (jaja okej dumt svar eftersom jag inte har ngt prev. medel) Men det kändes ändå så långt borta, när skulle vi ha hunnit detta ? men det skall jag berätta för er. Dagen efter vi kom hem ifrån sälen den 17 jan 2011 04.30 tog jag ett test som visade att jag minst sagt var gravid. Jag gick in till robin som låg och snozade och sa att det var två streck ?!
- vad betyder det ?
- jag vet inte :S eller ah jag tror att jag är med bebis
- ett stort leende dök upp på mina och robins läppar, jag kröp ner i sängen tog upp macy i sängen, så att alla skall känna sig delaktiga i den enorma lyckan. På morgonen kikade jag lite på gravidsidor och insåg att grav startade den 6 dec, minns ni vad det var för dag ?! Mexico hade inte bara givit oss ett minne för livet, de hade även givit oss ett barn.
Våren gick och jag mådde riktigt bra, sommaren närmade sig och allt har liksom flutit på, jag gjorde klart första året på skolan med allt godkänt. Jag kikade lite på bröllopsplanerna som skulle äga rum den 6 juni 2012, började inse att bebisen inte kommer vara ett år när det blir dags. Skulle vi kunna ha ro att lämna bort bebisen när vi skall åka på honeymoon, den kommer inte ens att gå. Tankarna vandrade, vi ville ju verkligen gifta oss, vara en familj, vara mr and mrs Reinhold. Det gick några dagar och vi pratade om vi kanske skulle skjuta på bröllopet 1 år, alltsåp ta den 6 juni 2013. Vi bestämde att det var nog det bästa, då kan ju bebisen vara tärna eller ringbärare :) men vi ville ju som sagt vara gifta, vi ville vara oss. Så vi bestämde oss för att gifta oss borgligt först och sen ha ett kyrkligt bröllop de datumet i juni 2013. Så nu på fredag om inte bebisen kommer innan dess kl 13.30 kommer jag att blir mrs Reinhold, jag valde att ha ett efternamn och självklart väljer jag robins. Kommer att sakna Täng, men att ha två är inget alternativ för mig. Jag längtar och ser fram emot fredag, vi kommer att spendera natten på ett mysigt hotell skön rum med bröllopspaket :)

Dessa förvärkar

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2011 - 11:32 / Hailey
0 Kommentarer

Uch ja, i morse vid 5 vaknade jag av riktig smärta nere i buken, på kvällen innan hade jag haft huvudvärk och känt mig allmänt seg. Natten var okej, kunde bara ligga på vänster sida för annars gjorde det ont och just vid 5 var de som man fick jordens mensvärk. Men jag åt lite, vaggade i huset och tog två alvedon, pussade lite på min blivande man och efter en stund gav det med sig. Gick upp nu efter att ha legat och gottat mig i sängen lääänge och nu är det bara lite molnande. Nä bebis du måste stanna inne tills efter den 19 aug 13.30, yeye nu vet jag att alla borde vara lite nyfikna så i nästa inlägg kommer svaret vad som händer den 19 om inte bebis kommit innan :)
happyface !!

Vilken jacka ?!

Frureinhold.se / 16 Augusti, 2011 - 13:28 / Shopping
8 Kommentarer

Det är ju bra tidigt att kolla på vinterjacka, men den förra som blev förstörd köpte jag i slutet av aug (A) men ni skall veta att den tog slut på mindre än en månad, slå det haha jag visste vad jag gjorde. Jag har dock lite beslutsångest på vilken jacka jag skall ta nu istället. Kikar ju på Svea jackor, dom är kanon snygga, men påminner lite om gymnasiet. Sen finns ju Canada Goose, men de kostar liksom en förmögenhet, sen så finns det ett annat märke som kostar runt 8000 :- är det verkligen värt ?! Man får ju inte glömma Peak heller, de har också mpnga snygga jackor. Ja som sagt det är svårt :D
e den värd 8000 :- ?!

Sköna Rum

Frureinhold.se / 16 Augusti, 2011 - 09:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är riktas ett inlägg till alla i Uddevalla :D På fredag skall jag och Robin ha en mysdag på sköna rum med en natts vistelse i deras Sweet 21 med romantikpaket :D Mousserande med jordgubbar, chockladpraliner, lyxiga badprodukter ifrån crabtree och evelyn + dekoration av ljus och rosblad :D Hur underbart låter inte det såhär i slutet av tvåfamiljen :) Robin var det som kom med idén och jag säger verkligen inte nej :D Så frågan till er är om ngn varit där och säg gärna vad ni tyckte :)
morgonmys med Mirre !

Frureinhold.se / 16 Augusti, 2011 - 09:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Om en liten stund kommer mirjam hit, känns som evigheter sen vi sågs nu ! Har alltid kommit saker emellan när vi planerats och ses så nu äntligen är det dags :) Robin ringde och väckte mig nyss, han visste att jag inte ställt klockan (A) tur jag har en sån snäll skrutt som hjälper mig :) Men han erkände även att han ville veta vilken tid han skulle vara på återkontroll för benet så jag tycker att det borde kompencera upp lite ;)
Igår fick jag även reda på en så hiiiiiimla skojjig sak, tyvär får ni inte veta ngt :D haha så elak jag är med cliffhangers, men så är det ibland, då får ni ju måsten att komma in och kika lite då och då för att se om jag avslöjar ngt :D Men jag kan allafall säga att det är otroligt skojigt, ser fram emot massor nu. Men nog om det, Vad skall jag hitta på efter att mirre åkt till jobbet sen då. Känner att jag ändå har lite energi kvar, kanske skall baka bullar ? då vet jag en som kommer vara överlycklig när han kommer hem. Det är bara det att så fort man kommer på tanken att göra ngt så blir man liksom trött haha. Någon som känner igen fenomenet ?! Får se vad som händer senare !

Bm

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2011 - 17:01 / Hailey
1 Kommentarer

jag brukar ju ta magbild, förra veckan blev det ingen  eftersom fotografering, tyckte det räckte :D men ikväll får jag la lägga till en eller om det räcker med de korten ni såg igår ?! vad tror ni. Tänkte alalfall säga att min dag har minst sagt varit hektisk. Började med att jag åkte och valde ut vilka tapeter vi skall ha i barnrummet, beställde så de lär komma i veckan. Sen åkte jag till hedin bil för att boka tid till reperation av krockskadan som blev i juli. Sen fick jag slänga i mig ett äpple och en minute maid äpplejucie, svin god :D Efter det var det bara att styra bilen till BM. Alla värden var bra och bebisen hjärtljud låg på 144 slag/minut, SF låg på 34 cm, dock hade jag högt blodtryck, 130/95 (not good) hon tog det igen och fortfarande lika högt. Vi bestämde oss för att skriva FL berättelse och hur grav. har varit och sen ta det igen. Det hade då gått ner till 120/80 vilket var bättre. Men skall ändå dit om en vecka och ta trycket igen och känner jag minsta lilla skall jag höra av mig. Bebisen var fortfarande fixerad, nu till och med vääääääldigt fixerad haha :p hur nu en bebis är väldigt fixerad :p 
Just nu ligger jag allafall i sängen och skall vila tills robin kommer hem :) käka en kexchocklad och bara njuta :)

SMS-inlägg

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2011 - 12:57 / Vardagen
2 Kommentarer

img_7233 (MMS)


RIP underbara jacka !

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2011 - 11:41 / Shopping
4 Kommentarer

Jag gick in i en smärre depression igår efter att ha skådat min vackra vita vinterjacka förstörd i tvättmaskinen :( Jag köpte en jacka förra året för 3700 :- polo jeans design, älskade den big time :p Den skulle inte kemtvättas utan vanlig superfin tvätt i maskin och sen torktumling. Gjorde efter alla konstens regler och med bollar etc etc. Vad tror ni har hänt när allt var klart ? Jo att allt läder som var på jackan hade blödigt av sig och det var gula missfärgade fläckar på HELA jackan ! :`(. Anyway åkte tillbaka till pondus och lämnade in den, reklamationen blev godkänd och jag får välja ut en ny jacka. Dock finns ju inte denna fina kvar :/ så det får blir ngn annan. Har kikat lite på Svea, polo jeans och canada gouse (eller hur man stavar). Får se vad det blir, om ni har ngr tips eller ideer så kom med dom !! skall åka in sen och kolladeo ch fixa med tillgodokvittot :) Nu blite det ju ingen jacka eftersom jag är högis, men om en månad kanske :)
RIP vackra du !!

Oj då !

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2011 - 11:29 / Hailey
0 Kommentarer

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, fy skäms på en höggravid kvinna att inte uppdatera på en hel dag :p det kan ju faktist vara en bebis på g :p Insåg det redan igår när camilla ringde och kollade hur det var med oss :) Men än så länge ingen bebis. Dock är det som vanligt, sammandragningar, värk i magen, illamående och lite smått huvudvärk. Skall till bm idag vid 14.45 :)
Tjockisen :D

SMS-inlägg

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2011 - 15:50 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0144 (MMS)


Härligt !!

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2011 - 15:50 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9812 (MMS)

Härligt !!


Söta tuva gosar med kusinen i magen :)

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2011 - 14:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3483 (MMS)

Söta tuva gosar med kusinen i magen :)


Mysigt värre :)

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2011 - 12:56 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2771 (MMS)

Mysigt värre :)


Lördag och kräftskiva

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2011 - 11:11 / Vardagen
1 Kommentarer

Godmorgon, nu sitter jag med svullna händer och fötter ucha ucha. Idag går vi in i v 38, (37+0) 21 dagar kvar. Känns ganska skönt. Vi har sovit hos mamma o pappa inatt och nu om en stund skall vi åka till LERK för att kika på hästhoppning, super skoj att se lite gamla tävlingskompisar :) Vi väntar bara in Tindra och Tuva som skall få åka med :) I eftermiddag skall vi även ha kräftskiva hos mamma o pappa, den årliga kräftskivan, om inte bebisen hinner komma innan ikväll får jag äntligen äta lite kräftor. För har bebisen väl kommit blir det svårt med ammning och annat. Mormor sa en fin sak igår haha eller fin och fin, hon sa att bebisen kommer inom en vecka och morfar säger att det är en kille :p vi får se vi får se !! 
Jag har inte mkt att skriva om just nu men kan höra av mig senare !!

Dagens outfit, var änna ett tag sedan :)

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2011 - 18:57 / Vardagen
4 Kommentarer

img_9173 (MMS)

Dagens outfit, var änna ett tag sedan :)


Inte varje dag man handlar kräftor för 130...

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2011 - 18:48 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4668 (MMS)

Inte varje dag man handlar kräftor för 1300 :- men vad gör man inte för den svenska traditionen !!


Miss Dee höst 2011

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2011 - 14:27 / Tävlingar
1 Kommentarer

Ja som jag skrev igår är höstkollektionerna på väg in och med massa nyheter därbakom :) Bland annat kommer det en serie som heter Lita for Miss Dee, en känd bloggerska har varit med och designat en kollektion. Det kommer att dyka upp en kollektion för män !! (awsome) och självklart har miss dee själva massa härliga nyheter så stay put !!
Lita for miss dee !!

Alla har vi varit små...

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2011 - 14:20 / Foto
3 Kommentarer

Ja det är nog rätta ordet på det kortet jag hittade igår från när jag var i thailand 2007. Jag och robin satt och kollade på filmen the beach igår och jag mallig som jag är var ju tvungen att rota fram korten när jag var på just den ön som filmen spelades in. Dock hade jag inga varken på facebook eller bloggen så efter en lång betänketid kom jag på att resedagboken borde ha sparat ngr kort :) Ta det ena kortet med en nypa salt haha som sagt alla har vi varit små :p
the beach ön
;)

MissDee

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2011 - 15:34 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är sommaren snart över och hösten är på ingång. Förutom allt annat som händer i livet just nu så får man inte glömma alla härliga accesoarer som skall pryda armar, hals, öron och fingrar nu i höst. Samma som vår och sommar är det läder och silver som gäller. Det kommer även mer och mer fjäderimitationer, toffsar etc. Håll utkik i era butiker och på nätet. Här är en länk till en kanon sida om man vill köpa Miss Dee´s fantastiska smycken och med ett brett utbud !!
Länk !!

presentkort på style by Tyra !!

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2011 - 19:25 / Vardagen
0 Kommentarer

glöm inte att skriva mitt namn i loggen :)

Gissa datum, kön, vikt och längd !!

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2011 - 15:45 / Hailey
17 Kommentarer

Detta hade varit otroligt roligt om ni ville ställa upp på, tror att det finns många som står mig nära och mindre nära som läser min blogg. Jag skulle bli så otroligt glad om ni skulle vilja ställa upp på en gissningstävling. Alltså gissa vilket datum bebis kommer, vilket kön den kommer att ha, längd och vikt :)
Jag tycker att det är supersvårt att veta kön, tror nog på en kille på 49 cm, 3200 g, datum håller jag osagt :P om det nu är ngn som gissar rätt eller väldigt väldigt nära skall få ett pris, säger inte vad, men lite möda skall man ändå få när man ställer upp på sånna här svåra frågor :)

utmattad

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2011 - 11:39 / Vardagen
4 Kommentarer

Ja idag är det minsan inte sommarvärme ute, men det gör mig inget. Jag är fortfarande helt slut, igår mådde jag nog illa nästan  hela dagen och var helt super trött. Natten gick helt okej, endel sammandragningar men jag har ju allafall sovit. Förutom vid 01.30 då jag vaknade av att det blinkade i hela sovrummet. Kikade ut genom fönstret och ser det största molnet ever med miljoner blixtar i. Typ som på film när det änna är uppe i atmosfären. Jag väckte robin och han var lika farsinerad, jag stod och övervägde om hästarna skulle få komma in. Ovädret var ju inte över oss, men med de blixtarna hade inte jag velat gå ut när de väl var här så vi slängde på oss lite kläder och tog in dom. Tror dom tyckte det var gott, båda hade legat ner i morse när jag tog ut dom igen, spån överallt. Dom två små prinsarna är så himla goa asså !! Men åter till min hälsa eller ah hur jag mår :p Jag har värk i magen, mår lite illa, är trött, ont i bröstkorgen och allmänt seg. Känns väldigt skönt att det endast är 24 dagar kvar nu, måste ha ngn slags nedräkning asså :p 
Idag skall jag bara ta det lugnt allafall, eventuellt skall camilla komma till torp och hämta lite pysselsaker på panduro. I så fall åker jag in och tar en fika med henne, Robins kläder skall ha kommit idag med så det hade varit skoj att få hämtat ut dom också :) hoppas att de passar :) Jag vill ha hem min kappa nu och de andra sakerna jag beställde. Det är ju till efter grav. men det är ändå skoj :D Tycker den är så sjukt snygg med de där rosetterna, helt min stil.

Foto by Annie kempe

Frureinhold.se / 09 Augusti, 2011 - 13:28 / Hailey
9 Kommentarer

lite smått och gott !!

Fotografering

Frureinhold.se / 09 Augusti, 2011 - 10:24 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu är jag klar sminkad, gud asså tack gud för att det finns smink och hårstyling :D Tänk vilken makeover det är när man sätter den kreativa sidan till. Idag behövde jag verkligen make, fy vilken natt. Vaknade vid halv 2 och hade ont i magen, mådde illa, ont i organen under revbenen och de tryckte sig typ utåt + att brösten värkte. Ja jag kände mig allmänt risig asså. Men efter en timma somnade jag om, dock är jag helt utmattad idag och har fortfarande mkt sammandragningar. Får se vart detta leder :) men annie är allafall på väg hit och jag är grymt taggad på snygga kort idag på mig och magen. Skall se om lillan vill ta kort ikväll på mig och robin också :)

lite nytt

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2011 - 21:39 / Shopping
4 Kommentarer

legginsen !!
till Robin
+ en volcom hood svart :)

höggravid och gå i skogen...

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2011 - 16:20 / Vardagen
0 Kommentarer

... ingen bra kombo haha. Grannen och hennes kompis Hanna kom förbi och frågade om jag ville med ut i skogen och plocka svamp. Självklart ville jag det och det gick allt ganska bra, men, jag säger bara men !! det är inte bra för höggravida kvinnor att gå i branta skogspartier och mossiga stigar. Hade man inte förvärkar innan så hade man det ni :p Fick lite panik att vattnet skulle gå ett tag då jag fick en ordentig sammandragning och det gjorde skitont i magen, men det lättade efter en liten stund. Haha annika och hanna stod som unsättning, '' vi har sett hur de gör på tv'' vi löser detta :D Men tänk er tanken att vattnet går mitt i skogen, uch uch. Robin får hålla mig inne, eller som svärmor sa, kan du inte gå där det är plant och man kan hitta dig hhah :p tur det finns google latitude, då kan allafall robin alltid hitta mig :D Men jag hittade allafall en stor påse med goda kantisar så ikväll blir det god macka !! Robin kommer som sagt hem med massa fina babysaker idag :) yeeii !!

Gravidkort

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2011 - 14:12 / Vardagen
2 Kommentarer

åååh imorgon kommer underbara annie hit, hon är utbildad fotograf och skall fota mig och magen :D Tänk att man kan ha sån tur ändå :) blir endel naturkort men även inne med svart bakgrund :) skoj att ha som minne och ännu roligare sen när bebis kommit ut :) skall fota i mängder !!

Jaha måndag igen

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2011 - 13:14 / Shopping
0 Kommentarer

Japp så var det måndag igen :) Tråkigt att vara ensam hemma, men jag har massa skojiga saker att greja med. Nu på morgonen har jag dammsugit lite lätt, fixat i babyrummet, hängt tvätt och städat i frådet och gått ner med baby saker som vi inte skall ha förän om ngr månader. Idag kommer även robin ev. hem med lite babysaker :D Hoppas att allt finns på storken, hade varit så skoj att greja med mera myssaker. Det är inte lika varmt längre :/ solen tittar förbi men vinden är kall. Får se om det blir ngn het värme igen :) Just nu längtar jag bara efter en sak och det är den 19 och tills bebisen kommer :) Har en del förvärkar, men ingen direkt smärta, mer än att man känner sig stor som ett hus och allmänt ofräsch :D Misstänker att det hör till, tänk om man hade älskat att vara grav. då lär man inte ha samma pepp att trycka ut den sen :p Skämt och sido men jag är väldigt pepp till att föda barn nu, få ut vårat älskade barn och slippa känns sig så otymlig. En sak som är lite skum är att jag har inte ont i höfter eller nott nu. Hade ju ont fram tills vecka hmm 32 kanske, sen efter det har det avtagit mer och mer :p man tycker ju att det är nu som det skall göra ont, men icke. Jag kan gå promenader utan att få ont, sen blir man ju anfådd och trött, men att slippa smärtan är guld värd :D
vill börja köpa höstkläder har en sån snygg stil i huvudet, blandat med gossip girl och streetware :) inte baggy, men typ usa tshirt med slitna jeans och stövlar :) riktigt nice :) Lovar att lägga upp alla plagg jag köper inför hösten kommer upp här. Hade önskat att vi hade alla affärer som finns utomlands, typ pull and bear och macys mfl. Sen vill jag att Zaras skall öppna på torp, diggar verkligen den affärer, påminner mycket om pull and bear !

Kan ni se rättvisan i det här?! Jag=högis ...

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2011 - 18:03 / Vardagen
3 Kommentarer

img_5408 (MMS)

Kan ni se rättvisan i det här?! Jag=högis Robin = slappis. Snyggare har man ju sett ut också, men jag bjuder på denna :))


Beach 2013 ?!

Frureinhold.se / 06 Augusti, 2011 - 20:12 / Foto
5 Kommentarer

Frågar ni mig nu kan jag inte se en möjlighet i världen till att få tillbaka denhär kroppen :p men vad gör det :D man har ju allafall minnena kvar av den :P

Lördag

Frureinhold.se / 06 Augusti, 2011 - 11:59 / Hailey
2 Kommentarer

Godmorgon allihopa, vet att bloggandet har sugit de senaste dagarna, mest mobilblogging, men det är bättre än inget alls :p Veckan har varit kanon, massa sol och hav. Idag är det inte lika mysigt, men det blir en greja inne dag helt enkelt :) Håller på att spika panel i barnrummet och skall in till bauhaus och köpa lister om en stund :) blir nog också en sväng till plantagen, vill köpa en vit orkidé till sovrummet. Annars är det inte mkt planerat som sagt. Man längtar väldigt mkt efter bebis nu asså, sista tiden är nog den värsta och den tiden om man får gå över. Hoppas jag slipper gå över, kan ju alltid hoppas allafall. ( yeye 75 % av alla förstföderskor går över). 
Nu har jag suttit med det här inlägget i ca 30 min, snacka om att inte veta vad man skall skriva, sen kom svärmor och svärfar en sväng och då blir det att man pratar med dom :) Eventuellt kommer mamma o pappa hit sen också, dom har med sig skötbord och madrass till sängen :) Så nu är allt klart till bebis, ganska skönt faktist. Sen vill Robin köpa en till snuttis, gossedjur och vagnmobil som han får välja helt själv när vui vet vad det är för kön :p Finns ett märke som är sådär super mjukt och super gulligt på babyproffsen :)
söta va?? :)

Kolla supersöta naemi, nästan så hon fick ...

Frureinhold.se / 05 Augusti, 2011 - 17:06 / Vardagen
3 Kommentarer

img_4509 (MMS)

Kolla supersöta naemi, nästan så hon fick följa med hem Nu längtar man ännu mera !!


Tänk när bebis var såhär liten :p nu är de...

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2011 - 17:28 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4790 (MMS)

Tänk när bebis var såhär liten :p nu är det 30 dagar kvar till bf, helt otroligt vad tiden gått fort men ändå långsamt :) nu längtar man men jag eller vi skulle vara så glada om den kunde vänts tills efter den 19 aug :)


Härligt härligt !!

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2011 - 12:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3724 (MMS)

Härligt härligt !!


Vad skall man säga, helt underbart idag me...

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2011 - 11:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9077 (MMS)

Vad skall man säga, helt underbart idag med. Bloggandet är ju inte det bästa just nu, men dagarna flyter liksom ihop. Sol, bad mys och så om igen. Imorgon bär det dock av till Camilla och det skall bli himla mys !!


Underbart väder idag med, nästan så man bo...

Frureinhold.se / 03 Augusti, 2011 - 13:23 / Vardagen
3 Kommentarer

img_5414 (MMS)

Underbart väder idag med, nästan så man borde gå ner till havet och svalka av sig !!


Bebis V 36

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2011 - 17:51 / Hailey
2 Kommentarer


Nu är det tur till Bm och föräldrargrupp :...

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2011 - 12:19 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6961 (MMS)

Nu är det tur till Bm och föräldrargrupp :) magbild kommer ikväll, nu är det 32 dagar kvar till bf :D


Nu bär det av på 7 års kalas :)

Frureinhold.se / 01 Augusti, 2011 - 12:30 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0567 (MMS)

Nu bär det av på 7 års kalas :)