StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ridtur

Frureinhold.se / 30 September, 2010 - 20:24 / Vardagen
3 Kommentarerjävligt snyggt :D

Gos i hagen:)

Frureinhold.se / 30 September, 2010 - 14:04 / Vardagen
0 Kommentarer

foto0954 (MMS)

Gos i hagen:)


dagens outfit

Frureinhold.se / 30 September, 2010 - 07:28 / Vardagen
2 Kommentarer


älskar dessa kort asså

Frureinhold.se / 29 September, 2010 - 22:49 / Vardagen
0 Kommentarer
SMS-inlägg

Frureinhold.se / 29 September, 2010 - 16:49 / Vardagen
6 Kommentarer

foto0944 (MMS)


blääää

Frureinhold.se / 29 September, 2010 - 15:10 / Vardagen
5 Kommentarer


cheescake :)

Frureinhold.se / 29 September, 2010 - 14:05 / Vardagen
6 Kommentarer

Nam nam kan man lugnt sagt säga, idag är det cheescake time :) Det första jag gjorde i morse innan frukost var att slänga in en cheescake i frysen. Nu är det bara att vänta tills ikväll efter maten. Me love love love cheescake.


Idag har jag förutom att laga god kaka även pluggat :) har ju tenta imorgon och då måste man anstränga sig lite extra :) får se hur det går. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa liksom :) Jag känner lite små slapphet idag när det gäller bloggen. Får se om jag kommer på något annat att skriva senare. Det blir ju allafall ridtur i eftermiddag, idol till kvällen och mys :) Så sjukt trist att det inte är hockey förän imorgon :/ jag vill ju ha massa hockey nu nör jag ändå är ledig, men nej då, icke :( Svin tråkigt !

dagens oufit

Frureinhold.se / 28 September, 2010 - 17:01 / Vardagen
20 Kommentarer


kost och hälsa

Frureinhold.se / 28 September, 2010 - 12:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har aldrig riktigt trott på det här med dieter. Har testat en del men aldrig känt att det varit bra för mig. Hade en period i livet då jag i korta drag led av ätsörningar. Jag ville inte äta, spydde upp min mat osv. Ja ni vet hur en ätstörning fungerar. Ingen mår bra av att ta bort eller svälta sin kropp. Jag sitter just nu och pluggar inför tentan och fastnade i ett kapitell om kost, rörlighet, träning etc. Det är verkligen intressant hur kroppen fungerrar och varför vi ser ut som vi gör. Hur muskelaturen fungerar, leder, syreupptag osv. I boken hälsa och hälsopromotion skriven av vår lärare Jan winroth och Lars-Göran Rydqvist, tar dom just upp det viktiga i att tillföra kroppen rätt mängd mat vid rätt tillfälle. Jag får liksom svar på mina egna tankar om att äta rätt, röra på sig, att det är okej med en kaka då och då. Dom tar även upp hur viktigt det är med vätska, dom skriver att minst 1 glas vatten med en citronskiva skall ner i magen varje timma. Att man skall äta 3 frukter med dygn, varierande sorter. Träningsbiten behöver inte vara avanserad, all fysifk aktivitet stimulerar inte bara kroppen utan också psyket. Hela kroppen hör ihop, mår du inte bra psykiskt är det lätt att man drar på sig små spänningsknutor i tex. ryggen. Har du ont i kroppen påverkar det psyket, du kan känna dig mer nedstämd osv. Som ni ser hör allt ihop och att exprimentera med kroppen är aldrig bra. Vi är inte gjorda för att svältas, skära ner på ämnen som vi tidigare varit beroende av. Heller inte konsumera ämnen som kroppen inte kan hantera såsom godis etc.
Gud vilket trist ämne kanske vissa tänker nu, men jag är så exalterad över att få arbeta och plugga om detta. Me like a lot !!!

sjukt bra

Frureinhold.se / 27 September, 2010 - 22:54 / Vardagen
0 Kommentarer


nya hårfärgen

Frureinhold.se / 27 September, 2010 - 19:30 / Vardagen
2 Kommentarer


shopping

Frureinhold.se / 27 September, 2010 - 19:12 / Shopping
0 Kommentarer

Skjorta ifrån emilio
Vit tröja ifrån henri lloyd
grå tröja lyle & scott
vit tshirt levis
grå tshirt, polo ralph lauren
stövlar ifrån dinsko
halsduken är också min men robin ville busa lite :p det blev även ett par lackleggins, men dom orkade jag inte ta kort på nu :)

Dagens hair look:-)

Frureinhold.se / 27 September, 2010 - 13:51 / Vardagen
1 Kommentarer

foto0942 (MMS)

Dagens hair look:-)


dagens facelook

Frureinhold.se / 27 September, 2010 - 10:37 / Vardagen
1 Kommentarer

nu skall bara håret fixas av anette (hälleklippan) sen är allt klart :D

dagens outfit

Frureinhold.se / 27 September, 2010 - 09:47 / Vardagen
2 Kommentarer

men först en bra start på dagen är riktigt bra kaffe :D check this out !!
alla borde fan ha en espressomaskin. Man blir så bortskämd asså, självklart har vi en moccamaster också när man nte pallar skumma och greja :) men sjukt gött att man har tillgång till båda :)
nice :) klänningen köpt på toppen i gbg :)

träning

Frureinhold.se / 26 September, 2010 - 21:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är väl nyttigt att visa dom dagar då sören inte går exakt som man vill :) men han lär sig och det är väl huvudsaken :)

hej

Frureinhold.se / 26 September, 2010 - 19:42 / Vardagen
0 Kommentarer

ja nu har jag varit lite off på bloggandet i helgen, men så är det ibland. Jag har varit helt slut, kroppen har liksom strejkat totalt. Varit mkt jobb och plugg paralellt. Men nu är det söndag och jag har precis tryckt i mig en pizza:D gud så tjock jag är asså. Nä då man måste unna sig det ibland. Idag har jag bara tagit det lugnt, vi har varit ute och ridit, handlat och sett på film. Så gött med en fylld kyl med bara massa gott. Vi har gjort så denna veckan att jag lagar mat imon, robin tisdag jag onsdag och han torsdag :) sen tar vi räkor på fredag :) låter inte det som en otroligt rolig idé. Vi hade ju fullt krig på ica förut, försöka hitta på både varmrätt och efterrätt, till och med förrätt kanske :p Jag skriver imon vilken rätt jag skall göra :) tror det blir kanon allafall.

Denna vecka är det tentavecka, vilket innebär massa plugg. Får hoppas att det går bra på torsdag, har skriftlig på torsdag och muntlig fredag. Jag älskar verkligen min utbildning, kan liksom inte sluta prata om den. Så himla engagerad asså.

Imorgon skall jag slinga håret :D det ser jag fram emot. Efter frissan skall jag in till torp och shoppa lite massa fint till robin :) Då skall jag besöka pondus och se hur Miss Dee utbudet ser ut. De skall ha fått in Combiné serien, så det skall bli spännande att se hur de marknadsför den :) Tänkte höra med dom också hur dom ser på den nya serien. Jag har bara hört positivt om alla smycken jag har på mig till olika outfits :)

imorgon kommer en ny sjukt snygg outfit :D får se vad jag hittar på.


off to work !!

Frureinhold.se / 24 September, 2010 - 15:38 / Vardagen
1 Kommentarer


Snark, sitter i skolan och Är helt död. Är...

Frureinhold.se / 24 September, 2010 - 09:14 / Vardagen
0 Kommentarer

foto0941 (MMS)

Snark, sitter i skolan och Är helt död. Är så sjukt morgontrött och ännu värre när jag jobbade igår kväll. Kroppen strejkar och vill inget hellre än att ligga kvar i sängen:) ikväll Är det även jobb igen och imon kväll:)dock tror jag det Är lugnare ikväll vilket Är skönt:)


new day

Frureinhold.se / 23 September, 2010 - 07:58 / Vardagen
4 Kommentarer


Miss Dee nytt !

Frureinhold.se / 23 September, 2010 - 07:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har även JEMP Guld fått in Combiné ringar! Vilken kombination är du?


För mer info gå in på facebook och Miss Dee - fansida !


dagens outfit

Frureinhold.se / 23 September, 2010 - 07:22 / Vardagen
1 Kommentarer


orkade

Frureinhold.se / 22 September, 2010 - 20:59 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag är trött idag, det blev ingen dagens outfit. Fick gå upp kl 07.00 hjälpa Jennifer lite med skolfixagrejer :) så hann knappt göra iordning mig heller och frukost var inte att tänka på :P Men jag gillar att göra henne fin för hon är ju alltid så fin. Min lilla barbiedocka :) Men jag hann vakna till runt 10.00 och efter det bar det av :) Hela skoldagen har varit helt underbar, lär mig så mycket och det är så himla intressant :) Vill bara ha mer, mer och mer... Blir väl en downperiod snart men det lär gå upp snabbt igen. Vi skall snart gå en kurs i hur man håller ett konditionstest, hur man mäter fettprocent och skelettvikt :D hur jävla skoj låter inte det ????? Ja för er som läser i min klass vet hur skoj det är :) er andra, ni får helt enkelt tro på mitt ord.

Idag har jag även hunnit rida, det går också super bra, undra när allt kommer gå åt helvete ?! känns som det är så mkt olycka i världen och för min del är allt nästan alltid jätte bra. Kommer jag med få en downperiod som många andra?? jag menar; vissa människor lyckas ju alltid råka illa ut... nä vi får hoppas att jag slipper den biten :)


Söta jenny och jag äter lunch på skolan:) ...

Frureinhold.se / 22 September, 2010 - 12:38 / Vardagen
4 Kommentarer

foto0939 (MMS)

Söta jenny och jag äter lunch på skolan:) idag Är det massa skoj som vanligt :) vill liksom inte sluta ha ha hur illa Är inte det? Nä bättring, kan ju inte vara Pluggis;)


Hello:) nu sitter jag i skolan och dis...

Frureinhold.se / 21 September, 2010 - 09:50 / Vardagen
23 Kommentarer

foto0937 (MMS)

Hello:) nu sitter jag i skolan och diskuterar konditiontest, vi skall gå en kurs i hur man utför ett sånt test samt hur man mäter fett och skelett:) skit skoj


dagens outfit

Frureinhold.se / 21 September, 2010 - 07:30 / Vardagen
2 Kommentarer


träningschick

Frureinhold.se / 20 September, 2010 - 13:36 / Vardagen
2 Kommentarer


pilates efter jobbet senare :) svin skoj, hoppas man orkar mera idag än sista gång haha :p man tycker ju att det borde göra nytta liksom :p Sen rider jag ju ett gäng gånger i veckan så det borde göra sitt med. Börjar till och med få rutmage :p det ni !!! dock är det bara 4 st rutor, inte så fräckt kanske men det är alltid nott :D haha


Miss Dee

Frureinhold.se / 20 September, 2010 - 13:27 / Vardagen
2 Kommentarer

Här kommer delar ur Miss Dee´s kollektion, helt ärligt så finns det ingen smyckesserie som jag diggar mera. De finns allt ifrån ringar, armband, till halsband och örhängen. Du kan pryda hela din kropp med ett och samma märke, hur fräscht är inte det? Jag tycker om när det är stilrent, en och samma serie. Samma som med rengöringsprodukter. Så snyggt när det står en och samma serie på hyllan eller handfatet, me like !!


Miss Dee - Princess

Frureinhold.se / 19 September, 2010 - 20:13 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja ni föräldrar som har små prinsessor hemma måste ju investera i Miss Dee´s princess kollektion :) Alla, stora som små skall prydas med snygga halsband, armband och örhängen. Det är allergifritt och säkert för känslig hy (såsom barn kan ha)
På Miss Dee´s princess hemsida http://missdeeprincess.se kan du läsa mer om alla kollektionerna :) Lovar att uppdatera med snygga dagens outfits nu i veckan med härlig inspiration. På onsdag skall Jennifer junior ha skolfoto och jag har redan fixa hennes outfit från top till tå ;) jag är så sjukt grym!!

svin mycket Kantareller :-)

Frureinhold.se / 19 September, 2010 - 18:06 / Vardagen
0 Kommentarer

foto0935 (MMS)

svin mycket Kantareller :-)


hallongrottor

Frureinhold.se / 19 September, 2010 - 17:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps nu är det söndag och val osv osv. Ingen kan väl ha missat hysterin. Vi har varit och röstat, struntar nog i att dela med mig av mitt val. Känner att det får vara hemligt. Dock skvallrade jag på facebook, men men thats that. Idag har vi ridit, det gick så himla bra, så sjukt skoj att rida numera, det är sånna framsteg hela tiden. Han stoppat bättre, han gör mkt bättre övergångar, han går sidled mkt bättre och därigenom spinner ngr steg. Så det är helt underbart allting haha. Snart kommer väl en brytpunkt igen, men då hoppas vi att anders är tillbaka och kan hjälpa oss. Jag och Jennifer byter häst efter hälften och det är intressant att rida poke. En helt annan grej, mkt svårare, han kan ju liksom allt och vet exakt när han skall göra det. 
Nu skall vi ut och leta kantisar, macy är utråkad och jag tror att robin har en släng av utråkning också :P såå söt är han :) men vi hörs säkert sen, får göra en lite miss dee uppdatering tror jag minsann ;)

nice

Frureinhold.se / 18 September, 2010 - 21:41 / Vardagen
9 Kommentarer

såhär skoj har jag när jag kollar på 300 :) lite sysslolös sådär, men det är skoj att pyssla om sig själv lite. Dock kommer allt att vara förstört innan imorgon kväll. Skall ju rida och greja imon så då är det liksom kört :p


nice huuh :)


nytt

Frureinhold.se / 18 September, 2010 - 09:41 / Vardagen
11 Kommentarer

Japp då har jag varit och shoppat igen :P Kan liksom inte låta bli. Dock blev det bara en ny bh och matchande trosor till :)


Denna med matchande string :) super snygg verkligen!

Miss dee REA

Frureinhold.se / 17 September, 2010 - 20:39 / Vardagen
7 Kommentarer

Nytt erbjudande på Miss Dee's fansida :) Passa på att gå in och fynda utgående modeller av Miss Dee smycken till 70% på Campadre!www.campadre.com

Miss Dee on tour !! (bild lånad ifrån Miss Dee Facebook)


vinnare av combiné

Frureinhold.se / 17 September, 2010 - 16:40 / Vardagen
5 Kommentarer


detta kan bli du ? gå in på miss dee´s fansida på facebook och bli medlem :) Det är där det händer ;)


school school school

Frureinhold.se / 17 September, 2010 - 12:31 / Vardagen
4 Kommentarer

Japps skolan är det som gäller nu, är helt hög på redbull och reload :p kan ju inte vara bra för mina stressiga nerver är ju för fan som en duracell kanin :P men det är kul med utmaningar, utan dom känner jag mig rädd, exposed ;) nädå så illa är det inte. Men det är kul med fart och fläkt. Har precis haft lunch och sitter i bibblan och skall låna med mig en bok hem. Gud så duktigt va ?! andra boken denna veckan, det är sensation. Men som sagt jag vägrar att köpa en bok som jag kommer att använda typ 1-2 ggr. nej nej inte jag inte.
Idag är ocskå en mkt bra dag, 1. jag är ledig från jobb 2. det är hockey på tv och den allra bästa är att jag kan mysa med robin heeeeeeeeeeeeela kvällen och hela helgen. det var fan inte igår skall ni veta. Kanon, super, asa bra, ja allt :P Heja frölunda också, så himla gött om dom kunde vinna idag, det hade verkligen gjort hela kvällen ännu bättre.


Sen MÅSTE alla mina läsare gå in på miss dee´s fan sida. Precis nu presenterades ett gäng lyckliga vinnare som snart får ett paket med den nya serien combiné i brevlådan. Hur fantastiskt är inte det ?! Jag hade inte tvekat en sekund, så varför gör ni det ?! Som sagt. Miss dee - A girls best friend !


Godmorgon alla:) sitter i skolan och har f...

Frureinhold.se / 17 September, 2010 - 09:35 / Vardagen
1 Kommentarer

Godmorgon alla:) sitter i skolan och har föreläsning. Sovit 5 timmar och lever just nu på redbull:) trivs så himla bra asså, känns som om jag har valt helt rätt utbildning. Skriver mera senare och svarar på kommentarerna:) puss


Äntligen kan jag Blogga från mobilen, hopp...

Frureinhold.se / 16 September, 2010 - 19:45 / Vardagen
2 Kommentarer

Äntligen kan jag Blogga från mobilen, hoppas att alla gått in på miss dees fan sida och checkat in alla erbjudande:-)


Miss dee nytt !

Frureinhold.se / 16 September, 2010 - 14:49 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu har Klockmaster butikerna fått in vår ringkollektion Combiné! Bor ni i orterna Göteborg, Nödinge, Falkenberg, Gävle och Malmö får ni bara inte missa detta. Vem vill inte vara första med det senaste ?? Miss dee är ett snabbt växande modesmyckeföretag som bärs av många :) Jag har själv ett halsband och ring och mer kommer det att bli.


klicka här för att komma till miss dee´s fansida


dagens outfit

Frureinhold.se / 16 September, 2010 - 14:05 / Vardagen
3 Kommentarer


torsdag

Frureinhold.se / 16 September, 2010 - 12:58 / Vardagen
2 Kommentarer

nu börjar jag vakna till liv, ligger i sängen har pluggat endel. Fått gjort allt som skall vara klart tills imon så det känns bra :) Igår var det som sagt work work, det gick jätte bra. Skönt att komma dit ut efter att ha pluggat och ansträngt hjärnan så länge. Man släpper liksom allt och bara kör på. Dock är jag väldigt trött när kl börjar närma sig 11-12, men det är väl inte så konsigt :)Men nu ör det bara jobb idag sen är jag ledig ända till torsdag nästa vecka, vilket är bra för jag har skola hela hela veckan utan måndag.

Har precis kollat klart på en film som handlade om 2 pac och notoriuos big. Shit vad bra den filmen är asså, den handlar om west cost east cost, bråken, rapen, life after death !! ja den är helt klart värd att se om man gillar historien.
Undra hur allt hade sett ut om ingen av dom blev mördad, hade dom blivit lika kända som nu ?? tåls att tänka på, dock tror jag det. Dom är sjukt duktiga.

godmorgon

Frureinhold.se / 16 September, 2010 - 06:38 / Vardagen
8 Kommentarer

ciaaooo blir ett snabbt inlägg, skall in till stan en snabbis, bla. köra jennifer till skolan. Vädret suger så jävla kallt, äckligt, blött och trist. Man vill ju bara krypa ner i sängen igen, gosa ihop sig och soooovvaaa. Det får de bli när jag kommer hem igen, ligga och mysa hela långa dagen tillsammans med min studeringsbok. Imorgon är det som ett litet seminarie igen och då gäller det att vara förbered, eller vad säger ni ?? Måste ta ut hästarna innan jag åker med så det är dags för mig att dra mig. Såg nyss en sjukt flummig älg traska förbi utanför, undra om helge är kvar ?! lite skrämmande är dom faktist, speciellt när dom ätit alla vildäpplen runt oss :S önska mig lycka till asså !!
fan vad gött asså, man blir ju helt såld !!

off to work

Frureinhold.se / 15 September, 2010 - 15:27 / Vardagen
10 Kommentarer

bye bye everyone, nu skall jag jobba, hörs imorgon lunch typ !!
hej h

dagens outfit

Frureinhold.se / 15 September, 2010 - 12:31 / Vardagen
4 Kommentarer


one tree hill

Frureinhold.se / 15 September, 2010 - 11:24 / Vardagen
0 Kommentarer

finns det någon bättre serie än OTH?? säsong 8 har startat i USA nu och jag är så glad för detta. Dock saknar jag Peyton och Lucas, hoppas att dom kommer tillbaka denna säsong, fick små vibbar utav det, men vi får se. Idag när jag hade möjlighet att sova vaknade jag runt 9. Gick upp, tog på mig stallkläder och gick ner för att ta ut hästarna. Dom fick stå inne inatt pga det äckliga vädret. Mockade Sörens box och pallrade sen upp till huset igen. Gjorde ordning lite kaffe, fixade till OTH och nu efter 41 minuters tillfredställelse sitter jag här och bloggar :) Det är fortfarande skitväder ute, blåser som faaaan och regnar. Äckligt är vad det är. Nu haglar det också, suck !! Nä för min del blir det bad, plugg och spa.. Inpackning och mys :) det behöver man en dag som denna. Skall även jobb ikväll så får samla lite krafter tror jag :)
Ni missar väl inte att gå in på  för att hitta återförsäljare nära dig ?! I uddevalla har vi bla. Pondus på torp där dom i dagarna får in den nya ringkollektionen Combiné !! det får ni bara inte missa !!

Bli en bloggambasadör du med !!

Frureinhold.se / 14 September, 2010 - 20:50 / Vardagen
5 Kommentarer

Gå in på miss dee's fansida på facebook och ansök nu ;)

miss dee - combiné

Frureinhold.se / 14 September, 2010 - 19:28 / Vardagen
2 Kommentarer

check it out, med ny header och en trippelring beställd är allt i rullians :) Jag är helt såld på deras kollektion med trippelringar. Eller rättare sagt, hela sortimentet med halsband, armband och örhängen är också sjukt snygga. Gå in på facebook och gå med i miss dee fanclub. Där får du info angående tävlingar, nya releaser etc. Är n för lata för att gå in kommer mycket info finnas här. Det är här det händer ;) dont miss !!


blogg ambasadör

Frureinhold.se / 14 September, 2010 - 12:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är det klart, jag är nu mera blogg ambasadör för Miss Dee. Från och med i kväll är det dags för ny header, nya inlägg och massa ny rolig info. Jag kommer att uppdatera er om tävlingar, nya releaser, olika kollektioner, återförsäljare etc. Det är här det händer, det finns även en Facebook sida där man kan följa ännu mer info. Jag är helt såld på miss dee's smycken, dom är stilrena, fräscha och extremt chicka. Dom söker även fler blogg ambasadörer så gå in på facebook sidan för mer info. Jag tvekade inte en sekund för att ställa upp.


Miss Dee - a girls best friend !!


idag idag idag

Frureinhold.se / 14 September, 2010 - 08:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps idag smäller det, idag skall jag fika med elein :) ikväll får ni veta mera, eller kanske redan senare. Vi får se ;) Egentligen är det inget speciellt, men lite små skoj sådär. Tror bloggen kan bli lite intressantare efter idag. Inte bara om mitt liv och allt som händer där utan lite annat smått och gott. Fy bubblan vilket väder det är ute asså, vaknade i morse av att fönstret bara blåste upp och hela sovrummet kändes som om det skulle blåsa ut. Robin fick stängt fönstret och både han och jag var helt klarvakna haha. Dock kröp jag ner i sängen igen, hur skönt som helst, älskar verkligen våran säng asså. Sitter och kollar på hästarna, dom ser inte allt för nöjda ut asså. Tur dom har så bra täcken asså. Macy var ute nyss med, hon fick också ha regntäcke på sig, det går ju inte att gå ut i det här pissvädret utan ordentliga kläder. Stackaren lär ju vara blöt i evigheter i så fall. 
Idag är det seminarie i skolan, vi skall ha tagit ut två frågor ut 2 böcker. Jag gillar seminarier, tycker om när man kan diskutera i grupp och höra hur andras tankegångar går. Jag måste också säga hur sjukt tur vi har som har veronica (robins mamma). Macy är med henne varje dag jag är i skolan, det hade inte gått utan henne :) super glad för det. Nä nu skall jag snart åka, hörs senare !!

at school

Frureinhold.se / 13 September, 2010 - 12:47 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu sitter jag i skolan, bibblan mer exakt och pluggar. Känner mig sjukt smart asså haha. Men vi skall ha seminarie imorgon och jag behöver verkligen plugga. För det första så tycker jag att det är sjukt intressant och för det andra så vill jag verkligen gå in helhjärtat i det här. Det känns så rätt allting, så det vore bara onödigt att slappa för att få komma hem tidigt. Nä inte jag inte, nu blir det plugg till 1 innan jag åker till u-valla och hämtar upp lill-Jen. Vi skall först en sväng till torp för att köpa hårspray på bellbox och sen hem för att rida en sväng innan kl är 17.00 och dags för pilates. Hade sån sjuk träningsverk efter förra veckan, men nu är det påt igen och jag är sjukt taggad. På tal om ridningen så var vi ute en sväng igår på eftermiddagen och sträckte ut på deras stackars små kroppar. Det märktes tydligt att de var sega, lunkade runt lite och joggade ngr varv i padocken. vi fick också städat i sadelkammaren vilket var kanon. Rensat bland benlindorna osv. Till helgen blir det storstäd, slänga alla lindor i tvätten och lägga undan sånna som vi bara skall ha när vi ska bort och vara fina ;) Gud så divigt det låter, men man vill ju vara perfekt liksom :)

Nu tänker jag göra ett inlägg som endast är till min prins !! känns som evigehter sen, inte för att jag inte älskar honom lika mycket, men det blir liksom en vardag. Skäms på mig asså !! Jag älskar allafall dig Robin-bobbin-lobbin-baby bus !! du är den mest underbaraste människa, du ställer alltid upp. Får mig glad när jag är sur, står ut med mitt humår (som inte alltid är det bästa (A) ) hjälper mig när det är svårt, är glad när jag är glad. Ja allt som en tjej kan önska sig helt enkelt !! Snart har vi varit tillsammans i två år och jag är fortfarande lyckligast i världen !!


puss <3


ridkort :)

Frureinhold.se / 12 September, 2010 - 13:13 / Vardagen
0 Kommentarer

detta är humor, det var så himla skoj asså... kommer nog säga detta om och om igen !!

träning för anders Josefsson

Frureinhold.se / 12 September, 2010 - 11:01 / Vardagen
1 Kommentarer

hur jävla skoj som helst, helt underbart. Går nog inte att beskriva i ord hur jävla sjukt bra och roligt det var igår. Måste göras om snart, hoppas att anders kommer till framsidan snart igen. 
Igår var det jobb på kvällen, det gick kanon bra det med. Dock var jag så trött på kvällen att jag mådde illa, kroppen skakade och så fort jag kom hem så somnade jag som en stock. Idag är det söndag, jag och robin skall mysa hela dagen. Det blir en avikelse mitt på dagen då vi skall köra camilla till bussen och in till hööks och köpa nya boots till sören. Men annars blir det lugnt och skönt, kika igenom lite skolgrejer och så :)

ooo jesus vad längesen

Frureinhold.se / 10 September, 2010 - 13:54 / Vardagen
2 Kommentarer

haha vadå nostalgi ??
haha vadå 14-15 år och fjortis till max ?? :) synd jag inte har ngr spännande kort att visa er. Får leta upp det asså :D

clinic imorgon

Frureinhold.se / 10 September, 2010 - 12:27 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu har jag fått schemat för imorgon, jag rider halv 12 och halv 4 :)spännande som tusan, jag var just ute och longerade vildingen och det kändes riktigt bra. Hoppas att det är en bra dag imorgon med. Tror vi får åka runt halv 8 så gissa vem som kommer att sova i bilen ??? jo ja, för ikväll skall jag jobba, får se om det är lugnt och skönt :)
Jag har en liten ny grej på gång :D vill prata om det direkt men ni får reda på mera på tisdag :p Skall på möte/fika med elein och efter det är det att tuta och köra :p är så pep, känns som om min blogg kan bli mkt intressantare vem vet vem vet :p

Brr det är kallt ute asså, igår hade jag vinterjacka på mig och tro mig det var super skönt :D måste införskaffa lite snygga varma tröjor asså. Jag tror helt ärligt att jag har ett shopping beroende, vill handla hela hela tiden. Jag hittar alltid snygga kläder vart jag än kollar :D helt sjuk !!

nya klänningen

Frureinhold.se / 09 September, 2010 - 08:07 / Vardagen
4 Kommentarer

jag håller vad jag lovar :) här kommer klänningen upp som jag köpte igår :) Lite dåliga snabba bilder men det bjuder jag på :P
oj sista bilden är lite på sniskan :p men ni ser nog ändå :) nu skall jag sminka mig och åka in till uddevalla stadsbibliotek för att fixa ett arbete :) hoppas att vi blir klara idag, det hade varit så sjukt skönt :)

Ikväll är det jobb igen, hade egentligen behövt longera sören en sväng men han får underhålla sig i hagen. Vill ju liksom att allt skall vara perfa på lördag och då gäller det att han får röra på sig lite varje dag. För hoppningsvis hinner vi det imon :) Lär få svar om tider osv snart också :) vet ej om det blir ett eller två pass :p hade varit skoj med två men vi får se vad lillkillen orkar.
så sött :) nä nu måste jag sminka mig :)

jag vill bloggggaaa

Frureinhold.se / 08 September, 2010 - 21:35 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag har inte tid, men jag vill så gärna blogga, har massa skoj att berätta.
1. Skolan går kanon, jätte kul, massa intressanta ämnen, härliga klasskamrater och det känns så skönt att vara tillbaka i skolbänken. Dock märks det på mitt psyke, jag är sååå trött i huvudet. Man blir helt grötig, sover som en stock så fort huvudet närmar sig kudden. Men som sagt, det är skoj och jag är så driven :)
2. Hästarna, på lördag skall jag på clinic, min första clinic för Anders josefsson, det skall bli så jävla skoj. Helt sjukt, jag är så laddad, hoppas att det blir bra. Jag tror det, var ute och red förut, själv tycker jag att han kändes som en orm men jennifer tyckte det gick skit bra och jag får väl lyssna på henne :) Jag är allafall sjukt pepp och robin skall få filma exakt allt, måste dokumentera och se vad som kan göras bättre. Kul att få höra också vad han har att säga, tror också att han kommer rida en sväng vilket skall bli så skoj. Ingen ''vuxen'' man har ju suttit på honom, ja menar jag och jennifer med 55 kg var har inte så mkt att säga till om tyvär. Hade behövt sandsäckar för att tynga ner oss. 
3. Shopping, ja jag har shoppat lite smått och gott :D bla nya bad till sören, pälsglans och en ny klänning :D
sjukt snygg show pad :) klänningen får jag lägga upp imon.

4. Kräftskivan; snacka om att jag är seg asså, här kommer ett bildregn ifrån kräftskivan :)
så lite härligt :) skall försöka få ett inlägg imorgonbitti :D så ni får se den sjukt snygga klänningen :) idag har jag och robin varit i gbg hela dagen. Hur mysigt som helst, vaccinerade oss, var på cappucino och fikade, åkte till hooks, var och hälsade på Johnny, åt på subway, tog en tur till tre hästar och sen hem :D oohh just de jag, shoppade en parfym till robin och klänningen till mig :)

bla bla bla och blaahaa

Frureinhold.se / 06 September, 2010 - 13:50 / Vardagen
3 Kommentarer

ja uch fy och blä vad jag är dålig på att uppdatera just nu, jag har fan inte tid. Jag jobbar, går i skolan, rider, tränar, umågs med familjen och in imellan det skall man äta och sova?! hur fan hinner jag med ens att äta? det är frågan. Tänk vad bra det hade varit om man kunde ta ett piller varje måltid som ändå gjordfe att man fick i sig allt man skulle och fyllde upp magen. Det är ju sjukt vad tid man hade sparat på det sättet ?? ngn som vill uppfinna det med mig. Tänk på morgonen: man går upp, duschar, gör sig iordning och tror att man har gått om tid och skall till att åka. Oops just de ja, man måste ju äta ngt också och så är man stressad ut i fingerspettsarna. Nä ändring, nott måste ju gå att fixa, detta håller inte. Det kanske är de som alla politiker skall diskutera istället för alla andra världsproblem ;) haha sjuk i huvudet jag är, men det är ju sant. Precis så tänker jag. Som i morse, sov till 06.39 skynde mig in i duschen, frös som en gris så fick stå lite längre, går ur, smörjer in mig tar deo osv. Tar på mig kläder och fixar, när jag väl var klar med allt var kl hmm 7.30 då fick jag väcka macy gå ut med henne och precis när jag var klar började magen kurra, jaahopp dags att äta, kl 07.44 var jag hos jennifer, stressad och trött på mig själv. Hur mångar har inte haft samma känsla ??

Kräftskivan i helgen har varit kanon, hur rolig som helst. Vi började med att gå en poäng promenad, gissa vem som vann ?!?!?!?!?!? Jo jag :D så sjukt inteligent jag är asså. HaHA vad heter det bästa preventivmedlet i IRAN?! mus-lim ;) galet vad mkt onödigt vetande jag kan. Dagen efter tog vi upp båten, jag och pappa körde en sväng och tog lite snygga kort. Får lägga upp dom sen, sitter på bibblan inne i U-valla och letar efter böcker. Dock gick det inte så bra, verkar som det är rätt kört på den fronten :/ får kika på skolan imon istället. Vi pratar mkt om stress just nu och hantering av stress. Sjukt intressant...


längesen gumman ?!


hahaha cute asså :D

mongobarn?

ja lite kort skadar ju aldrig :D

tjing

kräftskiva

Frureinhold.se / 05 September, 2010 - 10:52 / Vardagen
1 Kommentarer

ja nu har det varit kräftskiva här i kungälv, alla mår väl som dom förtjänar antar jag :P Idag skall jag, robin och pappa köra upp båten till lödöse. Lite trög resa på lite drygt 2 timmar :p skoj skoj, det är ju fint väder och jag har mössa och vantar med mig. Jag älskar ju att åka båt så jag lät njuta av varje sekund :)
frågan är om jag behöver fortsätta !!

helloo

Frureinhold.se / 03 September, 2010 - 12:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu sitter jag i skolan och har lunchrast. Det har varit massa intressant att ta in och jag känner faktist ingen direkt stress än sålänge. Kan ju liksom inte gå mer än toppen bra ;) eller vad tror ni ?? Jag jobbade till 12 inatt och kom la i säng runt 1, sov till 7 och så upp igen. Idag slutar jag 15 och börjar jobbet 16, ngn som har lust att hämta ut mig på rehab senare ?? haha nej då så illa är det inte. Jag mår ju bra och proppar i mig massa vitaminer. Har även träffat massa gamla klasskamrater som jag verkligen har saknat sjukt mkt. Skall bli skoj att ha dom hos sig nu tre år framöver. Får se till att lära känna lite nya också, verkar som en trevlig klass, 90 % tjejer, tycker lite synd om dom 10 % killar som finns. Eller dom kanske tycker om det, vad vet jag :P Har haft filosfi hela morgonen så man är helt inkörd på existensialism och vad är rätt/fel, vad tycker den proffesorn och varför har han den livsbilden. Shit haha hur skall detta sluta, jag som redan tänker högt och lågt. Kan komma på mig själv sitta och prata med mig själv, är det ett gott tecken ?! hhaha borde göra en dokumentation om mina dagar och allt flummigt jag säger, kan nog underhålla mer en 1 person allafall.. -haha-


Just de ja, jag skulle ju leta böcker, har bestämt mig för att inte köpa ngt böcker första kursen, alla dessa 7.5 p kurser tar ju slut innan jag ens reflekterat på att dom har börjat. Nä bibblan är min största vänn just nu haha. Men gud så mkt haha jag skriver, kan man verkligen ha såhär kul ?! tydligen.....

ungefär som här, suck !!

gårdagens outfit

Frureinhold.se / 02 September, 2010 - 13:27 / Vardagen
2 Kommentarer

pluss lite till :D var ju även på promenad med mirjam igår :) hur mysigt som helst, gick i linne och leggins utan att frysa, såå skönt, fortfarande lite sommar kvar?!
vackra mirjam och macy bus :)
hur söt får man lov att bli ??
Mysigt va :p idag är det jobb igen. Jag fick också besked idag att jag skall börja plugga från och med imorgon :) snacka om kort varsel, men så är det ibland. Dock jobbar jag idag och skall jobba imon kväll så det blir lite mkt nu, men så är det också ibland. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Har precis varit ute och ridit för att rensa huvudet, det är ett rent kaos där uppe just nu hhaha men jag tror att jag har allt på det klara. Skall gå till biblioteket imon och leta efter litteratur, känns onödigt att köpa böcker som man bara använder dom en gång. Om jag fattar det rätt är första kursen en 7.5 p så den håller bara på lite drygt en månad. Har böcker ifrån andra kurser som bara ligger på hög, onödigt onödigt.

Niu skall jag göra mig mat och sen hoppa in i duschen, funderar på att bada faktist om det finns tid till det, ligger på spikmattan nu, haft så sjukt ont i ryggen de 2 senaste dagarna.