StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Förfest:) nu Är det Halloween och jag har ...

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2010 - 22:04 / Vardagen
8 Kommentarer

foto0968 (MMS)

Förfest:) nu Är det Halloween och jag har väl inte gått in för det extremt men lite skoj Är det ändå:) hoppas alla mina läsare har det bra i sverige:)


trick or treat

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2010 - 19:14 / Vardagen
2 Kommentarer


lång dag

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2010 - 20:02 / Vardagen
4 Kommentarer

pjuu äntligen har jag tid att blogga. Min dag har varit super lång. Började med prov i morse, fick godkänt, tredje provet denna veckan. Snacka om avslappnande efter tre godkänt. Nu kan man slappna av på riktigt, njuta av helgen och bara mysa :) Men efter att skolan var klar åkte jag och lunchade med mamma på torp, det fick bli en super god fisksoppa med vitlöksbröd. Briggen har verkligen god fisksoppa. Mamma shoppade massa fina kläder, jag fick nöja mig med en ny consealer och eyeliner :) Men fy skam är väl inte det. Köpte även 2 lite finare viner :) en ripasso och en alsace :) nam nam. Och pricken över detta så köpte jag äveb med mig räkor hem :D Ja kan det bli mer perfekt ?! Problemet är bara att slaktaren är här och styckar upp älgen som sköts förra helgen så robin är inte inne än :/får bli sena räkor ikväll, men vem har brottom, kvällen är ung :) Snart börjar ju idol :) jag kan inte sluta tycka att det är skoj att kolla på :)
Imorgon är det många som firar halloween, vi skulle egentligen till anna och joakim men tyvär så är ju robins familj bortresta så vi måste ju ta hand om hästarna. Så vi får vara hemma och hitta på något annat. Pratade med helena förut och vi får se om vi skall hitta på ngt med henne och peter :) hade ju varit fasligt skoj asså :)

halloween förra året :)

slappaste hunden ever

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2010 - 12:29 / Vardagen
26 Kommentarer



tror ni hon sover gott ?? såhär sover hon jämt, på rygg med benen i vädret. Hon kör en imitation av tjejerna i rosenlund kanske ? Nä vad elak jag är, hon är allafall super söt min lilla docka. Nu skall hon och jag ut till stallet och greja.


Ni alla tjejer som läser min blogg och även killar, missa inte årets julklapp
Miss Dee - combiné. Alla tjejers dröm, belive me !!


resfeber?!

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2010 - 10:18 / Vardagen
2 Kommentarer

nä inte än, men det lär komma. Det är så himla mycket man skall ha fixat innan man åker och inte nog med det. Jag har ju skolan också som måste fixas. Det är ju inte en sak jag missar direkt. Men men, känner jag mig själv rätt så fixar jag det. Dock har jag börjat spekulera i nya bikinisar :D det är ju trots allt mkt rea på sånt nu :p får gå in och kika lite. Så himla fräscht med nya bikinisar, köpte ju bara en ny detta året :p Jag skulle vilja ha en gul :p eller brun kanske, med pärlor på :p får leta lite :)

denna skönheten köpte jag i våras :p men som sagt jag skulle gärna ha en ny med mig till mexico :D så om ni har ngn bra sida som man kan köpa bikinisar på, så säg till :p Har kollat hm och nelly, men ingen direkt lycka än.
Idag är det plugg som gäller för hela slanten, lika trist väder idag som igår. Dock mindre regn idag, kankse skulle ta och rida ?! får se hur det ser ut senare, jag har även planerat att städa idag så det får man inte glömma. Älskar när det luktar sådär fräscht i hemmet :) bästa ever !! Tar inte så lång tid heller när man väl kommit igång. På onsdag kommer vårat kök också :D gud vad jag längtar, det kommer bli outstanding. Så galet snyggt, synd bara att jag inte har ett trollspö som fixar allt. Måste tyvär göra allt själva, och det är så segt. haha ja har inget tålamod för 5 öre. Men med en sån bra Robin-bobbin så går det som en dans.

Nu skall jag kika igenom boken och sen får jag väl börja städa !!

made by me

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2010 - 15:09 / Vardagen
10 Kommentarer

Varje gång jag tittar på dig, smälter jag
varje gång jag hör din röst, fylls min kropp av fjärilar
varje gång du säger att du älskar mig, sätter du mitt hjärta i brand
varje gång vi har sex, tar du mig till platser jag trodde var omöjliga
varje gång du är glad, fylls jag av glädje
listan kan fortsätta i evighet och det är så jag vill att vi skall vara
i all evighet
Jag älskar dig
Jennifer Täng 20101027


allt du gör, varje steg du tar, varje andetag som passerar igenom din kropp, påverkar dig.
Stanna upp, andas in, känn hur kroppen fylls av glädje, av sorg.
Dina val idag påverkar dig imorgon, dina val imorgon påverkar resten av ditt liv. Glöm aldrig det !
Du är ägare av ett liv, en kropp, en möjlighet.
 Möjlighet till att göra gott, för dig och för andra.
Always and forever
Jennifer Täng 20101019



Jag borde ju bli poet och filosof :p haha nä, men ibland så kommer bara orden till mig då får man vara snabb att printa ner dom :)


sweet

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2010 - 13:38 / Vardagen
1 Kommentarer

vad skall man säga två tentor på två dagar och två G på båda :D how awsome is that ? väldigt skönt att kunna släppa det allafa.. God vad trött jag är, sjukt ont i kroppen och skall snart gå ner till stallet och greja. Känner att det kan vara på tiden. Har legat i sängen hela morgonen, pluggat lite och slappat. Inte konstigt att man blir trött liksom.
Nu är det inte långt kvar till mexico, mindre än en månad, längtar !!!



aaaawww jag dör :D låt mig få åka nu asså. Idag är det även sånt pissväder här hemma. Regn och rusk, man blir ju bara deppig, uuuaaww.. Kan man lungt sagt säga. Nä nu får jag göra ngr knop, hörs senare !!

trött

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2010 - 10:13 / Vardagen
7 Kommentarer

uuaaww jag är trött asså, sitter och gäspar i köket och skall snart fixa lite frukost :) börjar inte förän 14.10 idag då jag har praktiskt prov i cyklingen. Får se hur det går, det hade varit så sjukt skönt om det gick bra :D För om jag klarar det idag är jag ledig både ons och tor :D vilket är skönt och förhoppningsvis är det bra väder också. Som idag när det är strålande sol ute och man vill ju bara vara hemma hela dagen och greja. Får nöja mig meden stund hemma och förhoppningsvis avslappning ikväll :) håll tummarna alla för att det skall gå bra.

Många har nog vänner som har eller ska få barn nu och jag har kikat runt lite på doppresenter som man kan tipsa om här i bloggen. Ocg tro det eller ej, men Miss Dee har ju världens sötaste Miss Dee - princess serie :) massor utav fina örhängen, armband och halsband. Så för alla er som skall på dop nu snart, gå in där och kika. Det finns även en webshop :)
Sydney Princess
Strathaven PrincessBahamas Rosa/lila

Glöm inte bort att det är jul snart också ;)


sälen 2010

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2010 - 19:14 / Vardagen
6 Kommentarer

Sälen v2 2010 ------- sälen v2 2011 here we come !!

nordica

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2010 - 06:47 / Vardagen
7 Kommentarer

Jag har ju innan sagt vilka bästa föräldrar jag har :D Jag önskar mig ett par pjäxor i julklapp och för er som kan något om pjäxor vet hur olika passform alla har.  Så igår fick jag och robin åka in till torp och prova ut ett par som passade bra :D



fast jag har guld istället för blått :) Älskar det där luddet som är i, super duper mysigt :)


såå skönt låt

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2010 - 19:53 / Vardagen
3 Kommentarer


hälsoråd till föräldrar

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2010 - 16:50 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja imorgon är det som sagt prov igen och man lever ju i sina böcker. Men något som jag fastnade för är vikten på att låta barn testa på olika sporter. Allt som du lär dig som barn, såsom tekniker i olika sporter kommer du alltid att ha med dig när du blir äldre. Tex. om du går i tennis och lär dig en speciellt serv. Den serven kommer du alltid att ha lätt för att göra hur gammal du än blir. ( självklart inte när du sitter på hem och är fysiskt invalid) men ni förstår min poäng. Jag gjorde massor av olika sporter när jag var liten och det har jag verkligen nytta av nu. Man kommer på sig själv när man läser att ; ahaa ja men just de, så är det ju ! Så för alla barnföräldrar som läser min blogg, låt barnen göra olika sporter, så gott som det går allafall. Dom har så stor nytta av det resten av livet. Se bara till cykling och simmning hur många glömmer aldrig av den biten ?



hahahah 2005 i turkiet, vadå längesen :D


söndag

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2010 - 13:50 / Vardagen
5 Kommentarer

heelloo alla underbara bloggläsare. Just nu sitter jag hemma hos Appe och Helena och tar en Kaffe. Himla mysiga och underbara människor dessa två asså  :) vi funderar på att åka utomlands tillsammans nästa sommar, hur sjukt skoj hade inte det varit ? jag vill ju tillbaka till rhodos så det lutar åt de :) nu är det långt kvar till sommaren, men man kan ju alltid börja planera.

underbart vah ??


jag måste plugga idag med för imorgon är det tenta. Jag fick just en black out men vi får göra det bästa av situationen.

old facebook

Frureinhold.se / 22 Oktober, 2010 - 15:30 / Vardagen
28 Kommentarer

här kommer lite gamla facebook profilbilder haha


lite skoj sådär :D

frukost

Frureinhold.se / 22 Oktober, 2010 - 11:16 / Vardagen
10 Kommentarer

sitter i köket med oboy och smörgås, finns det ngt goare ?! och så efter frukosten tar man sig en kaffe. Åhh nam nam nam är det i min ögon. Efter ovädret igår kväll och natt är det nu sol ute. Sån där vintersol som är super vamr och jätte goo. Man vill ju bara vara ute hela tiden. Skall om en stund gå ut och greja i stallet, känns så fel att vara inne :p Dock måste jag städa lite tror jag, är inte så pepp på det, men det är mysigt när det luktar sådär rent inne :) dont you think ?!

Och till alla er som inte har vinterdäck än. Förra året vid den här tiden hade vi snö så om ni inte lärde er då. Trist trist, det är väl såhär sverige kommer att se ut de närmsta åren. Med 10 år av regn och rusk möts vi av 10 år av snö och fint :D kan ju alltid hoppas.


what a !!??

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2010 - 20:28 / Vardagen
11 Kommentarer


vad hände ?


Miss Dee

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2010 - 07:43 / Vardagen
34 Kommentarer

Ni har väl inte missat att det snart är jul ?! :) jag har redan köpt min första julklapp och som jag skrev tidigare är det Miss Dee som gäller iår. Dom har de perfekta julklapparna, snacka om att alla i min närhet kommer se sjukt snygga ut :D haha Kankse inte borde avslöja för mkt, dom läser ju trots allt min blogg.. hmm jaja men för er som är lika smarta och stilfulla som mig. Gå in på www.missdee.se eller på deras facebook sida. Dom har utlottningar utav smycken , så varför inte vinna ett smakprov och se hur fantastiska smyckena är ??


hjälp mig

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2010 - 21:44 / Vardagen
10 Kommentarer

skall önska mig en ny mobil och kan inte bestämma mig, så snälla hjälp mig med tips och råd :D


good day

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2010 - 12:25 / Vardagen
25 Kommentarer

halva dagen har gått och jag har haft en redovisning avklarad. Det gick kanon och jag är jätte nöjd över mitt framträdande. Dock var det bara inför en liten grupp. Det är först nu den jobbiga biten kommer. Nu skall vi redovisa ett grupparbete inför klassen. Egentligen är det ingen big deal, men eftersom nästan alla blir hysteriska över det så blir det en grej. Jag är inte nervös nu, men jag lär få puls precis innan jag skall prata. hade varit superballt om jag inte blir nervös och bara kör på. Vi får se, kan ju skriva om det ikväll. Från om med idag skall jag också plugga inför provet vi skall ha på måndag. Det är extremt luddigt allting så vi får se hur det går. Jag måste dock klara den eftersom omtentamen är när jag är bortrest. Gahh det suger, plugga plugga pluugggaaaa !!
Jag måste lägga in en tes idag. Jag FATTAR inte vad som hänt med dagens barn och ungdomar. Var och varannan har sk. bukfetma. Om ni fattar mig rätt, lite mulliga, onödigt fett. Jag kan bara se tillbaka på min barndom, typ 1:an till 3:an. I min klass hade vi en kille som var överviktig alla andra var som barn är, lite smala eller normala. Men kollar du samma ålder idag är det helt andra siffror. Var och varannat barn lider av ohälsosam fetma. Det behöver som sagt inte vara grov övervikt. Utan bukfetman, det som sitter runt magen och på ngr andra ställen. Ser man till ungdomar som jag själv då studerat här i uddevalla är nästan alla lite små ''pluffsiga'' (gud vad skit jag kommer få för detta). Men många går runt i sånna där mysbyxor, sönder färgat hår, fula hårförlängningar som man näst intill spyr av att se och 100 kg smink. vad fan är problemet ?! vad tar modet vägen ?? ser dom sig inte i spegeln innan dom går till skolan ? Jag har själv säkert varit översminkad och säkert allt det ovan. Men seriöst, jag dör. Helt ärligt, haha shit vilka problem jag måste ha som stör mig på ngt så ovesentligt. Men nu har jag fått skriva av mig och det känns genast mkt bättre.


såhär går man hemma, inte i skolan !!!!

kroppen behöver en snäll ägare

Frureinhold.se / 19 Oktober, 2010 - 21:13 / Vardagen
18 Kommentarer


allt du gör, varje steg du tar, varje andetag som passerar igenom din kropp, påverkar dig. Stanna upp, andas in, känn hur kroppen fylls av glädje, av sorg. Dina val idag påverkar dig imorgon, dina val imorgon påverkar resten av ditt liv. Glöm aldrig det ! Du är ägare av ett liv, en kropp, en möjlighet. Möjlighet till att göra gott, för dig och för andra. Always and forever // Jennifer Täng.


me and my baby

Frureinhold.se / 19 Oktober, 2010 - 17:06 / Vardagen
4 Kommentarer



blää

Frureinhold.se / 19 Oktober, 2010 - 12:44 / Vardagen
4 Kommentarer

hatar att känna mig sjuk, ligger i sängen och har väl gjort mkt nyttigt idag trots allt. Men jag har massa kvar att göra. Pjuu säger jag bara, skolan tar mycket tid och man har hela tiden saker som skall vara gjorda. Det är även mkt som skall vara gjort innan vi åker till mexico vilket också stressar mig mkt. Har inte fått litteratur listan för kursen ännu så jag kan inte köpa ngt böcker. Ja nu förstår nog själva hur det är i mitt huvud just nu. en enda stor gröööööööööööt :p haha..

Det är dock intressant, stress är något som verkligen är ett stort problem i sverige / världen. Alla känner nog någon som är eller har varit utbränd. Det blir allt vanligare och därför är det intressant att veta varför man blir som man blir. Hur kroppen fungerar och vad som påverkar oss. Alla är vi olika och vi hanterar situationer på olika sätt. Man skall aldrig jämför sig med någon annan, det är inte rättvist emot sig själv. Det är viktigt att veta att kroppen är beroende av en snäll ägare. Ha ha om ni förstår mig rätt, man skall ta vara på sin kropp, lyssna på vad den har att säga och inte missbruka den. Det kanske känns rätt just då, men en dag vaknar du upp och allt är upp och ner. Försök att aldrig komma dit, det är, kan vara svårt att ta sig ur det. Det är verkligen inte värt det.
Do it right from the start and you will not regret it in the future!


köksnytt

Frureinhold.se / 18 Oktober, 2010 - 20:07 / Vardagen
8 Kommentarer

ja då är köket beställt :p fick hem första delen redan idag :p en super fin disk ho :) keramik skall det vara !!


källa
dessa luckor skall vi ha :D svart bänkskiva med silver kant :p

godmorgon

Frureinhold.se / 18 Oktober, 2010 - 07:01 / Vardagen
12 Kommentarer

Snark som vanligt på en måndag morgon. Finns nog ingen dag på veckan som är segare. Ännu segare när jag inser att det inte är någon hockey idag heller. Inte för att det går speciellt bra för frölunda, men ändå, det är alltid skoj med hockey. Lite tur är det dock ändå, jag har en hel del plugg att göra, så då blir ju det gjort allafall. Har två seminarie på onsdag, har ganska bra koll hittils. Just nu är jag med stressad över nästa kurs. Har massa att fixa och ännu mer att plugga när jag är bortrest. Men har pratat med lärare och annat så det borde lösa sig :) Man får ju sammarbeta, annars går det inte. Man tycker ju att allt borde gå att lösa :) eller ?!

Idag är det lite sällskap på kanal 5, är det någon som följer det ? Jag är helt såld asså, man skrattar ju om vart annat. Och på reklamen verkar det som en skojigt program idag, så kl 22 är jag bänkad framför tv:n. Kollar du med ?!


Miss Dee

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2010 - 21:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Utlottning av Miss Dee smycken, klicka på länken och följ instruktionerna :)


http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=110089435722190


nytt kök

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2010 - 16:19 / Vardagen
4 Kommentarer

japps nu är det snart dags för nytt kök, och gissa om jag är glad :D längtat som en tok. Allt blir fullbordat efter att köket är klart. Vi skall bara beställa och fixa ihop så är det klart. Jag tror att ni skall få vänta ett litet tag innan ni får se hur det blir :p men jag lovar att hålla er uppdaterade.
 


Idag är det söndag och jag är lika pigg och allert som vanligt (not) dagen igår var tuff. Mycket att göra och alla kom verkligen samtidigt, allafall nästan. Men alla verkade nöjda och glada, mycket disk så vi kom inte från jobbet förän 01.30. Snark asså, sov som en stock hela natten och det var tur att solen lös så fint i morse. Tänk om det hade regnat, jag hade fan strejkat och inte gått upp. Men upp ur sängen kom jag och har varit ute hela långa dagen. Jag har hunnit rida, städa stallet, klippa gräset och busat med macy.

Vad händer ikväll nu då ?! skall plugga lite och sen äta ngt gott och även kolla på ngt bra film ?! ngn som har ett förslag till bra film ?


work

Frureinhold.se / 16 Oktober, 2010 - 14:05 / Vardagen
12 Kommentarer

Japps idag är det jobb som gäller. Men innan kl 16 skall jag göra en hel del eller ah saker som jag redan gjort klockan är ju 2 :p Började dagen med att släppa ut hästarna, så himla underbart väder ute, med sol och allt. Kallt är det, minusgrader men sol ahhhh sol I love it ! efter det gick jag upp och kröp ner i sängen igen, varmt och gott :) Finns ingen känsla som är så härlig som en varm go säng. Ännu bättre när man har robin liggandes bredvid, min prins ! Dock flög hungern på mig så det fick bli en kort visit i sängen innan jag gick upp och gjorde frukost. Gott med ägg, oboy macka med leverpastej och gurka. Namnam. Efter frukosten gick jag ut och började tvätta bilen, från top till tå och vax på de :) nu skiner den som en svart blänkande fara nere vid stallet. :) Ja som om arbetet var slut där ?! ooo nej, då var det dags att mocka och fixa iordning allt för sören :) nu skiner även han i hagen. Mkt jobb på kort tid. Men höjdpunkten på dagen var när jag och robin låg mitt på åkern, solen i ansiktet och bara myste. Det är underbart, solen värmer hela kroppen och man känner sig oövervinnerlig :)


åååhh snart skall vi utomlands igen :D helt underbart !!


älgjakt och lite till

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2010 - 21:52 / Vardagen
10 Kommentarer








tack mamma :)

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2010 - 12:12 / Vardagen
6 Kommentarer

Jag har verkligen världens bästa mamma :D Igår när vi var där och kollade på hockey och lämnade hennes paket fick även jag paket :p För hon hade köpt gucci me parfymen, den som jag älskar mest av allt. Men hon tyckte inte att den passade på henne så gissa vem som är ägare av den nu ?! jo jag :D love it !



Idag är det ingen skola, så jag sitter hemma och pluggar stress :) ganska intressant, jag fick 3 kapitell tilldelat. En utav dom är aggrisivitetstress, tyckte det passade ganska bra asså :p Älgjakten började även idag så robin och co. är ute i skogen och fryser :p tihi än så länge har dom itne fått ngt. Skönt ändå att det är sol, det gör gott :) Får se om dom kommer hem med ngn fångst idag. Står och kollar på macy genom fönstret, hon är helt såld på två st som grejar på gården. Dom ger henne tonvis med mariekex så hon hade nog gärna blivit adopterad :P Så extremt bortskämd!!

Miss Dee nytt

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2010 - 22:44 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu lottar miss dee facebook ut 5 st set av alla smycken modellen bär på bilden. Vinnarna dras efter den sista oktober. Lycka till!


school

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2010 - 07:30 / Vardagen
8 Kommentarer

dags för skola, sista dagen denna veckan. Imorgon blir det massa plugg, har 2.5 böcker att plöja igenom och analysera. Svin skoj, men massssaa text, blir lite yr bara av att tänka på det. Men det blir nog bra antar jag. Jobbar ju bara lördag i helgen, så det är väldigt skönt. Skall till mamma o pappa på söndag, saknar dom massor, har ju även en svin försenad present till henne. Skäms lite över mig själv, men så blir det ibland. Man kan inte hinna med allt exakt hela tiden. Viktigast att man hinner med sig själv och den man lever ihop med :)

Jag blev så himla nöjd med korten vi tog igår, rena rama amatör bilderna, men ändå :) himla skoj att göra allt sånt hemma och slippa gå till en dyr studio. Som helene skrev på facebook, ansökan till bonde söker fru kort ?! ja kan ju hålla med henne om att det såg lite så ut :p men vadå ?! lantigt chickt ?! :)


missa inte de snygga smyckena jag bär, Miss Dee rakt igenom :) är det inte sjukt snyggt?!


bilder från idag

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2010 - 21:34 / Vardagen
6 Kommentarer















lite smått och gott :)

Miss Dee nytt

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2010 - 19:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja grattis alla i lilla edet, nu finns Miss Dee combiné serien på salong Chevuxe :) Passa på att gå dit, finns inget som pryder ens finger så bra som en triologi av Miss Dee.
Miss dee, a girls best friend !!


smakprov

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2010 - 14:52 / Vardagen
1 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2010 - 09:38 / Vardagen
0 Kommentarer

skäms lite över mitt dåliga bloggande de senaste dagarna. Lovar att jag skall skärpa mig. Idag har jag och Jennifer planerat att fota, det är än sålänge svin kallt och dimmigt. Men så snart det bara klarnar upp blir det till att göra oss iordning och gå ut :D hoppas att vi fastnar på bild, vore ju skamligt annars ;) Har dock inte kommit på hur eller vad vi skall ha på oss, men det borde väl inte vara så svårt. Har ngr ideér, får se om dom går att göra i praktiken :)


favorit i repris :D


norrsken

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2010 - 07:25 / Vardagen
0 Kommentarer

skrev ju igår kväll att vi såg norrsken, här kommer en bild på hur det kan se ut. Dock var det vi såg svagare, trodde dock inte det var möjligt att se norrsken såhär långt ner. Men tydligen så har vi allt här på klev :D Hörde prat om att det var på väg bort så himla skoj att fått sett det :)

Lite som detta ljus var det vi såg, grönt sken.


dagens outfit

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2010 - 07:21 / Vardagen
0 Kommentarer


Ni kommer aldrig att tro mig men jag har f...

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2010 - 23:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Ni kommer aldrig att tro mig men jag har för första gången sett riktigt norrsken, helt magiskt, var ute med Macy och där var det över himmelen, grönt ljus som kom och gick precis som på film. Helt otroligt, nu kommer jag sova gott:) natti natti


Miss Dee nytt

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2010 - 18:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Gå in och kolla på http://perlanliving.se där har det alla fina ringar från combiné serien. Jag vill redan investera i tre nya ringar :D är helt förälskad i hela miss dee´s utbud. Fräscht och stilrent, helt klart årets julklapp i min familj, så nu vet ni det, alla kommer att bära miss dee ;) osis för er som läser min blogg och som tillhör min familia !!
Combine


död

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2010 - 11:43 / Vardagen
1 Kommentarer

jag är helt död, känner mig knappt levande. Jobb i helgen och det tog verkligen musten ur mig och ännu mer när jag pluggade större delen igår. har mkt nu och känner att jag inte riktigt orkar med allt. Men vad skall man göra?! bara att kämpa på och göra så gott man kan. Just nu är det mkt emot, men non gång lär det väl gå min väg :p Får intala mig själv det allafall. Egentligen är allt super bra, men man har liksom ingen ork. Det är ständigt gäsp hit och gäsp dit. Mexico närmar sig, men man har så mkt annat att fixa tills dess. Så ja, nu är det sådär asså...

new haircut

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2010 - 15:04 / Vardagen
2 Kommentarer

vad skall man säga, nu är det klippt haha :p skall kämpa med att ta fler kort kanske imon, så svårt asså !! men men ni ser ju allafall tanken. Antar att det är huvudsaken. Nu skall jag snart jobba, wish me good luck !


dagens outfit

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2010 - 07:28 / Vardagen
3 Kommentarer


socker på socker

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2010 - 07:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu blir ni allt bra nyfikna vad jag menar med det :p Tur att jag är så sjukt snäll och berättar ;) Skämt och sido, jag pratar om min frukost. För igår var jag och jennifer och handlade lite och fick då syn på coco-pops. Ni vet sånna chockladpuffar typ :p att man nte dör, så sjukt gott :D Jag var ju bara tvungen att köpa det liksom. Så nu sitter jag med en blandning av coco-pops och start, snacka om sockerkick. Lär ju blir som värsta duracell kaninen, spännande. Passar ju bra idag eftersom vi skall fortsätta med konditionstesten.



grym combi !!



Idag är det fredag och jag skall jobba, var 2 veckor sedan nu, tiden går super fort. Men det har känts väldigt bra att vara ledig, man måste vara det ibland ett längre tag. Speciellt när man pluggar och har en hobby som tar upp väldigt mkt tid. Förövrigt händer det inte mkt idag, får uppdatera mer sen.

dagens outfit

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2010 - 07:29 / Vardagen
2 Kommentarer


nog

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2010 - 06:59 / Vardagen
3 Kommentarer

som om det inte var nog igår, samma sak idag. Ni skall veta det att det inte är lätt att göra ett konditionstest. Massa saker att hålla reda på och inte minst inte göra fel, ett snesteg och allt är förstört :/ trist. På provet sen har vi endast 1 försök på oss, misslyckas vi då blir det omprov. Not a big deal, men man blir ju lite extra nervös då.

Inget skoj väder alls idag, gick upp vid 5 för att släppa ut katten och det verkligen öste ner. Blä inget jennifer väder alls. Nu vid sex regnade det inte, men det är sådär rått och äckligt. Både poke och sören var svin trötta, tror sören är extra trött efter igår, han hade inte ens ätit upp sitt hö. Blir så ibland, inte hungerig helt enkelt. Poke däremot hade käkat upp nästan allt :) Söta små djuren alltså. Kan ju lägga upp en film från igår, ingen höjdarfilm direkt, det var lite motstridigt, men för er som är intresserade av att följa hans utveckling kan det ju vara skoj.


Idag är det som sagt torsdag, haha gud sitter och lyssnar på macy när hon sover, nästan så att hon snarkar, andas super tungt. Sötnosen är en sån sjusovare. Vi bytte foder för henne igår, iställer för hills ultra allergi köpte vi ett torrfoder som är som färskfoder med fisk och ris. Alltså mkt omega tre som hjälper henne med huden osv. Hon har lätt för att få klåda, så jag tror att detta skall passa bra. Hon älskar smaken av den allafall, äter som aldrig förr. Igår stod katten och åt ur hennes skål och man verkligen såg på macy hur deppig hon var som inte fick äta själv :p haha snacka om vem som bestämmer. Hon satte sig snällt och väntade in tills katten var klar :p det är illa, till slut fick vi flytta på duchess och då kom macy och åt upp all sin mat :)

miss dee nytt

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2010 - 14:01 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu finns även Combiné ringar på Bling it! Besök deras webbshop genom att klicka på länken! http://blingit.se/getpage.asp?do



I denna veckan kontakts även nya ambassadörer, så lycka till alla och hoppas att just du är den utvalda !!


dagens outfit

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2010 - 07:42 / Vardagen
3 Kommentarer


som sagt konditionstest på g :D haha yeye kankse lite väl chick för att sitta på en cykel och svettas, men ska det vara så ska det vara ordentligt ;) eller ?! :S


godmorgon

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2010 - 06:59 / Vardagen
0 Kommentarer

snacka om att vakna :p kom just in ifrån stallet efter att ha släppt ut dom små trollen. Dom såg minsagt trötta ut, gäspade och blinkade bort de söta sömn om skapat under natten. Jag tror att de har sovit väldigt gott inatt, men nytt fint spån och en ny öppnad höbal. Dom är allt bra söta allafall :) In kommen i huset, åkte skolkläderna på, som idag är träningskläder -.- Ja ni hörde rätt, träningskläder. Idag skall vi nämnligen göra konditionstest, det blir bara mer och mer intressant dethär. Dommen lär slå högt haha. Vi har olika tabeller att gå efter så man får ju allt svart på vitt. Scary as hell, kan man skylla på alla krämper man har tro ?? nä får nog hoppa det och kämpa lite extra hårt helt enkelt. Laddar med en sockerhög frukost (start mussli) och kaffe. Bästa, skall även ladda vattenflaskan med vatten och limeextrakt som igår, det var riktigt gott :)


Förövrigt är det fasligt mörkt ute, man kan ju inte bli annat än dödstrött när man går upp och ser att inte ens djuren vaknat, de nattdjur som är uppe, till och med dom sover :p då är det ute på djupt vatten :p Jag behöver lugn och ro på morgonen, vakna i lugn takt, helst inte prata med ngn före 8. haha shit vad krävande jag låter, men det är sån jag är. Fråga mamma och pappa, hjälp vad som har fått stå ut med mitt humör, det är helt sjukt. Vilka utbrott jag fått under åren :p
Sen får ni inte glömma att gratta mig på namnsdagen :D Jennifer och Jenny har den stora äran idag :p



have a great day, uppdaterar sen under pinan :D

Nu Är det högt vatten, först drack jag red...

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2010 - 10:13 / Vardagen
7 Kommentarer

foto0958 (MMS)

Nu Är det högt vatten, först drack jag red bull, sen vitamin well och nu dricker jag vatten med lime , vart skall detta sluta, hälsofreak...


dagens outfit

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2010 - 07:22 / Vardagen
3 Kommentarer


Gästbloggare Robin Reinhold

Frureinhold.se / 04 Oktober, 2010 - 22:02 / Vardagen
3 Kommentarer

Jennifer tyckte att det va på tiden att jag skriver något! Frågan är bara vad jag skall skriva??

Jag skall iallafall inte skriva en massa om mig själv för är det någon som undrar något är det bara att komma hit och hälsa på.

Jag skall ta och skriva till min prinsessa så att hon förstår att hon betyder mest av allt för mig! så att hon förstår att jag behöver henne väldigt mycket. För det första så stöttar hon mig när saker & ting är jobbiga, när det blir lite för mycket plockar hon ner mig på jorden igen och hjälper mig att styra upp det som börjar spåra ur. 
Efter LÅNGA jobbiga dagar när jag är trött och seg gör hon mig GLAD och pigg på att hitta på saker (även om det inte alltid blir så).

Hon är glad sprallig och super rolig hon kan till och med laga mat;) Hon har lärt mig att värdesätta saker och ta vara på alla små stunder man har tillsammans och göra något bra av dem.

Frågan är om man kan ha det bättre en vad jag har det? skulle inte tro det! Du är bäst prinsessan snart är det två år och de två åren har gått vansinnigt fort. Bara så du vet så älskar jag dig precis lika mycket idag, Som jag gjorde den dag jag träffade dig för två år sedan och det kommer det aldrig ändras på! Du betyder allt för mig


Har hon berättat någon gång hur vi träffades och hur allt gick till? Det är en jätte jätte lång historia så jag går nog inte in på det!!



Du och jag för alltid.

Jo jag kan skriva något klokt som kanske är värt att tänka på om man tycker att man spenderar aldeles för mycket tid sittandes framför datorn och läser bloggar

"It it easy to sit up and take notice. What is difficult is getting up and taking action"

Kanske skriver något en annan dag är inte så bra på detta med att skriva något som någon annan vill läsa!

Tack för mig


höstdepp-.-

Frureinhold.se / 04 Oktober, 2010 - 10:39 / Vardagen
21 Kommentarer

Ja det är skumt hur det funkar. Varför vissa blir så deppiga när det blir mörkare och mörkare. Jag är väldigt beroende av ljuset, känner direkt när det blir mörkare och kallare ute. Jag får mycket ondare i kroppen, sitter just nu och vrider mig fram och tillbaka, mina höfter är ovän med mig. Jag blir mycket tröttare på kvällarna, säckar liksom ihop totalt. Trots att jag tänder all mysig belysning som robin så snällt satt upp, så hjälper det inte. Sitter som en zombi i soffan, allafall så har det varit så denna helgen. Men men ny vecka och förhoppningsvis piggnar jag till lite. Jag käkar ju massa vitaminer, vilket jag tycker att alla skall göra. Jätte viktigt, kvinna och man, finns på Life.

Ikväll är det pilates som gäller, så himla skoj verkligen, man känner skillnad redan efter första gången. Har till och med börjat på magrutor (vilket är illa). Men när man tränar magen nästan varje dag så är det nog inte konstigt att musklerna blir mer markanta. Så hårt som jag tränar nu med hästarna har jag inte gjort sedan livia tiden vilket är typ 7 år sedan. Man känner sig mycket sundare och fräshare i kroppen.



Alla borde hålla på med pilates, det är en sparsam träning för hela kroppen. Man blir ''fast'' som många tjejer tjatar om att dom vill bli. Man blir smidig, rörlig, vig kalla det var man vill. Du har full kontroll över ens kropp, samtidigt som du gör den starkare. Som gravid är det bra träning, även yoga är kanon. Jag skall se till att ta hand om min kropp när jag är gravid (om jag orkar). Låter som jag är välrdens mest utseendefixerade människa, men det är sån jag är. Jag vill inte bli helt förslappad, men som sagt, det handlar om att orka. Jag kanske har en jätte jobbig graviditet och inte pallar ett skit. Men om allt är som det ska, tänker jag träna Pilates och rida.
ps: Jag är inte gravid.....kände själv att det kanske lät så. Men väldigt många överallt är gravida eller har fått barn, så det är nog mycket därför detta kom upp. Var i lödöse i helgen och såg en gammal klasskompis som fått barn för typ 3-4 år sedan och det var nog det värsta jag sett. Hon gick i myskläder som satt så sjukt illa. Hon var överviktig och allmänt sliten. Jag blev mörkrädd, hur kan man vilja se ut så? Nu låter jag sådär bimbo igen, men det kan ju inte vara skoj, helt ärligt.
Men det är väl allas val antar jag.


Miss dee ambassdör

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2010 - 17:18 / Vardagen
1 Kommentarer

ni har väl inte missat möjligheten till att bli en bloggambassadör ?! just nu har alla möjlighet att ansöka, så vad väntar ni på ??


http://www.missdee.se/web/files/Inbjudan.pdf

söndag

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2010 - 12:25 / Vardagen
0 Kommentarer

jag är så sjukt dålig på att blogga när jag har en ledig helg. Har bara slappat hela helgen, varit och hälsar på hemma hos mamma och pappa. Käkat god rådjurssadel, dags att tömma frysen nu med allt gott för som ni vet är det ju dags för jakt snart igen :) Dock vet jag inte om vi är hemma så mkt när det väl är jagtajm. För vi skall ju till mexico wiiihoooo. Satt och kollade på discovery förut och då pratade dom om farliga djur :p haha gissa vart dom var och kollade ?! jo staden innan playa del carmen. Då fanns det visst en manet som man inte kunde se, som förlamade och döda en hel del :p skoj skoj, nä vi får vara försiktiga, eller bara bada i poolen haha :p Nädå skall allt bada u havet men man får vara försiktig. Gud man tror nästan inte att det är sant, det är liksom snart dags för att åka :) Vi har nu också köpt flygbiljetter, american airlines fick det bli allafall från london till miami och miami till cancun :)
Men från resor och mat till vardagslivet. I fredags hade vi kurs avslutning så nu är det dags för levnadsvanor :) super intressant. Man känner sig så himla hälsosam. Man får ju inbilla sig det allafall :)

Nu skall jag kolla på stripening till Kalles bil  :) ha så skoj alla !!

Jag Är så sjukt trött, vill bara hem. Skön...

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2010 - 11:21 / Vardagen
2 Kommentarer

foto0956 (MMS)

Jag Är så sjukt trött, vill bara hem. Skönt att jag inte skall jobba ikväll, hade aldrig orkat. :p


Hur söt får man lov att bli? :) sitter i s...

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2010 - 09:59 / Vardagen
0 Kommentarer

foto0953 (MMS)

Hur söt får man lov att bli? :) sitter i skola och har skit ont i nacken:( tycker synd om mig


blaahhaa

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2010 - 07:37 / Vardagen
0 Kommentarer

hinner inte med ngn dagens outfit så nu får ngr snabba cam kort :D enjoy !!




nu skall jag åka till skolan och ha kursavslutning, tentan igår gick nog bra, kändes så allafall :) men man vet ju aldrig. ikväll kommer tomasz ifrån halmstad :D svin skoj, skriver ett inlägg ikväll eller senare !!
ha en bra dag

ps: Jag skall på MAIDEN !!!!!!!!!!!!! sjukt grymt !!