StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

trevlig helg??

Frureinhold.se / 31 Maj, 2010 - 12:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det har det faktist varit :) om vi skall sammanfatta lite kort :) I fredags var det ju kärringrally med veronica och siv :) Det är alltid lika kul, på nott sätt lyckas vi alltid handla mer än vad vi ska :) Jag fick köpt super fina orkideer som pryder vårat nu helt klara öppning i en vägg :p Jag får fota sen om jag hinner. Super fint verkligen :) Det är nog mycket no missat nu när jag inte uppdaterat inredningen här på ett tag :) Lördagen började bra, lite stress och så. Men vid 11 skulle jag ut till hästarna och ta på dom flughuvorna, då smäller det till i mina ögon, migrän var det beställt. Blixtar och dunder, jag har inte haft migrän sen högstadiet, kanske ngn gång i gymnasiet. Jag blev helt förtvivlad och gick ner till robin som var vid silon som skulle plockas ner och säljas. Då ser jag hur han står mitt i silon med allt ras rumt omkring. Då hade allt rasat när han stod med stegen lutad emot. Att jag inte dog, började gråta, inte bara för migränen utan för hur illa det kunde gått. Han sa allafall till mig att gå in och lägga mig, jag gjorde det. Tog till och med fram spikmattan och la mig på den. Vid 12 gick jag upp oc la mig i ett bad. Blixtrandet hade slutat och jag kände mig bara seg. Gjorde mig iordning och åkte till torp för att köpa en present till tindra och sen styrde vi bilen till Tuvas 2 års kalas. Jag var nog inte för rolig på kalaset, men jag mådde verkligen inte bra. Både tuva oc9h Tindra blev glada för sina presenter :) (jag är sån som inte kan låta en sötnos få present, utan måste köpa till båda) Efter kalaset åkte vi till stan och såg på SATC 2 :) yeeii vad bra den var, inte som ettan men helt klart godkänd :) Igår var jag och robin inne på blomsterlandet och köpte ännu mer prydnad och blommor till både ute och inne. Älskar att pryda pch göra fint, det blir ett helt nytt liv i omgivningen. Robin och joakim åkte också och hämtade lite trall som vi skall ha till vårat soldäck :D ååhh det kommer att bli såå fint. Mamma och pappa var också här och åt middag, kött och sallad + avocado :) nam nam!!! 
Idag då.... Ja just nu sitter jag ute i solen på balkongen, har varit ute på en 4 km joggingtur :) gicksom en dans. Lite varmt men sjukt gött att ha det gjort. Macy fick sin dagliga ranson med motion, nu nöjer hon sig med korta promenader och mys på gräsmattan :) Jag börjar jobba 15.30 idag så nu skall jag bara jnuta till min sommardrink och läsa en härlig bok. HIttade en i lådan inne och den verkar faktist bra :)

shopping

Frureinhold.se / 28 Maj, 2010 - 09:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu skall jag inte till torp och handla mat tillsammans med veronica och siv :) Jag har fått göra en liten lista för att inte glömma. Måste ju handla helgmat, 2 orkideér, spårsele och hästsnoddar. Pjuu detta kommer att vara svårt att hålla koll på och jag höll nästan på att glömma att jag skall köpa tvål och persona stickor på apoteket också. Ja det är nog tur att jag har en lapp :) Nä nu skall jag åka upp till veronica och fixa jennifers hår.

4 av 5

Frureinhold.se / 27 Maj, 2010 - 18:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Inte illa att få fyra stjärnor av fem möjliga?! Ja Jag pratar om SATC, längtar fortfarande till lördag :) Skall bli så himla skoj att äntligen få se tvåan, och bara genom att se trailen får den en 5 av mig :D Spännande att Aiden kommer tillbaka. 
Idag har jag bara slappat, skulle eventuellt ner till st Jörgens park och fotat för joakims hemsida, men det får vänta. Så himla mycket som måste klaffa med personal etc. Så jag gottade mig i soffan med macy hela morgonen. Dock fick jag röra på döskinnet efter en stund eftersom jag och jennifer skulle ut och rida. Himla mysig ridtur blev det och jag fick rida hennes lilla pokiieee :) För er som inte vet red han em i sommras = sjukt grym häst :D jag fick känna oå hur det är att spinna och rida en häst som är helt amazing. Han visste vad han skulle göra innan jag bad honom och man kände sig som en rookie. Jag är ju van som hoppryttare, det är inte ens i närheten av det jag rider nu. Men det är skoj att få lära sig. Och enligt jennifer så är hon impnerad på hur snabbt jag lär mig :D Jag och Sören utvecklas jätte bra, galoppen går som en dans och det är finslip efter finslip nu :) Jennifer påstår att vi skall tävla i trail jag och han, HA HA HA säger jag då. Men vi får se, kan ju alltid sikta på att tävla så ser vi vart vi landar.

Nu skall jag och baby greja här hemma, laga mat och så :)

längtar

Frureinhold.se / 26 Maj, 2010 - 13:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har ja köpt 2 biljetter till SATC 2, på lördag bjuder jag ut min prins till en tjejfilm :p gud så snäll jag är haha, jag frågade honom faktist.
Jag: Hej älskling, vill du gå på bio med mig på lördag?
Robin: JAAAA jätte gärna :D :D
Jag: Det är SATC 2 ? :P
Robin: Klart jag vill gå på den med dig, det är ju din favoritfilm.......
Jag: Åh vad snäll du är :D jag köper två plusstolar till oss nu.
Robin: kanon.. Vad gör du nu?
Jag: Kollar på SATC 1 (A)
Robin: Det är verkligen din favoritfilm
Jag: Japps :D
Tur att min baby är så snäll och går på en så typisk tjejfilm :D men det blir kanon mysigt, mat och gott innan och sen mysa till årets film :) lägger upp trailen här så får ni ett smakprov :) premiär den 27 maj !!

onsdag

Frureinhold.se / 26 Maj, 2010 - 11:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon :) Ja nu är det onsdag och jobb för min del. Gött att vara ledig hela dagen och umgås med macy, sola om det är sol ute och fixa och dona med sånt som behövs här hemma. Det enda negativa med att jobba kväll är att jag inte träffar robin :( Men det är ju inte varje dag så jag ser inte det som ett problem. Idag är det dock inte soligt ute, varmt men inget klarblå himmel :( buuhuu för mig måste jag säga. Men men jag får helt enkelt greja med saker här hemma. Hittat alltid nott som måste göras :) 
Åh jag älskar sooool, hade varit så glad om det var sool och varmt varje dag, det är såååå gott :) Springra runt ute och känna värmen i hela kroppen. Ja det är helt underbart !! Längtar till mexico, det skall bli himla spännande asså :) Vi funderar på att stanna några dagar i usa också, det hade inte varit fel alltså :)

fika med Mirjam

Frureinhold.se / 25 Maj, 2010 - 14:05 / Shopping
0 Kommentarer

Ja nu är det väl dags att uppdatera lite. Helgen har varit bra och även måndagen igår. Jobbade ju till 3 på natten i lördags och kom hem till en sjuk Robin, han hade fått ont i halsen, frossa och hostande. Så söndagen tog vi det bara lugnt, åkte in och köpte en barnpool till macy (hjärtformad i plast) Hon behövde verkligen en sån, svettas ju som en tok när det är varmt ute. Gött att bara kunna lägga sig i poolen när det är för varmt eller när man lekt :) Igår var det en återhämtande dag, bara gotta sig, ligga ute och sola och ta en promenad i skogen. Det var även hungkurs igår, bilder på de la jag ju upp igår :) Hon är så himla duktig lillskruttan. Hoppas vi är redo för tävling snart, skulle vara så himla skoj :)
Men om vi skulle ta upp lite vad jag gjort idag då :P Igår bestämde sig mirjam och jag för att ta en fika och promenad. Var ute vid jobbet kl 9.00 och mötte upp henne. Vi tog en tur runt bokenäs, macy tyckte det var super skoj att få nosa på lite nya ställen :) Kul att lära känna en ny tjej här ute, vi har ju jobbat ihop men aldrig umgåts utanför. Så efter promenaden tog vi och åkte in till torp och tog oss en lunch/fika. Självklart fick vi kikat i lite affärer med :D vi bestämde oss ganska snart för att ta en tur till gbg nästa vecka :D Jag älskar ju freeport så jag tänkte ta henne dit. Får jag kika in i odd mollys affär också :D
Jag köpte
1. 2 linnen - ett med röda ränder och ett lika dant i blått
2. blå mini jumpsuit
3. biege maglinne
4. bh och trosor (gula)
5. blått armband
6. en present till Tuva :D
Hittade bilderna på HM:s hemsida, fanns inte i gulfärg :)

macy

Frureinhold.se / 24 Maj, 2010 - 22:40 /
2 Kommentarer


härlig sol :)

Frureinhold.se / 24 Maj, 2010 - 12:39 /
0 Kommentarer


mina små troll

Frureinhold.se / 23 Maj, 2010 - 16:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Blir inte så mkt blogg denna helg, har jobbat för fullt och orken har liksom gått ur än. Men jag slänger upp två collage på mina små troll. Nu är det hockey som gäller, ge oss ett brons nu !!

god sommardrink

Frureinhold.se / 23 Maj, 2010 - 14:52 / Vardagen
0 Kommentarer

:) här kommer receot på god sommardrink
1. krossa is
2. häll i mynta, jordgubbar och pressa ur saften ut en lime.
3. blanda allt med en bland stav
4. häll i sockerdricka :)

macy macy macy

Frureinhold.se / 21 Maj, 2010 - 14:06 /
0 Kommentarer

Vad skall man säga, var ute och skulle byta vatten hos hästarna. Precis när jag var klar vände jag ryggen åt och gissa vem som hoppad i och la sig med hela kroppen utan huvudet?! Jo macy såklart, hon njöt nog ordentligt, låg där och gottade sig i det svala vattnet. Jag skyndade mig för att hämta kameran, men det var försent. Dock när vi gick till hästarna igen så ville hon leka i baljan, så hon hoppade ur och i , sprang runt hästarna och hade nog riktigt skoj :D
Hon är för söt :) efter hon var klar fick jag såklart byta allt vatten igen, men det var det värt. Hon hade ju så himla skoj :) nu skall jag in i duschen och sen greja och jobba ikväll :)

wow haha

Frureinhold.se / 21 Maj, 2010 - 13:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Tänker börja dagen med en sensation vinst igår utav tyskland. Jag var på jobbet igår när jag gick in i köket och fick se hur det var världens bråk på tv:n, jag blev ju gör nyfiken och gick fram för att kika. Då visar det sig att tyskland hade slått schweiz i en av kvartfinalerna. det är helt sjukt om ni frågar mig, detta vm har plockat  fram nationer som innan aldrig haft ngn direkt chans :) men men bråket var ju garanterat en frustration ifrån schwize sida, dom måste ju ha varit riktigt besvikna på sin insats. Först 5-0 mot sverige sen utslagna av Tyskland !!

igår var det jobb igen :) det gick kanon, dock var jag väldigt trött när kl började bli 12. Kände mig helt snurrig och matt, hmm undra vad det kom sig. Men allt rullade på och vid 1 slutade. Trodde det skulle bli senare pga alla gäster vi hade igår, men med ett bra teamwork går allt som en dans. Robin vaknade till när jag kom hem så jag fick pussa lite på honom, det var behövligt. Vid 10 väckte macy mig och jag kände väl själv att det var dags att pallra sig upp. Gud jag är så himla trött, sitter i soffan kollar på tv (äter chokladbollar) oops !! Skall väl gå ut om en stund och ta in sören, borsta han lite och gosa :) Det kan han behöva, lilla trollet, dom myser så gott i sina sommarhagar. 
Idag är det jobb igen, börjar 17-01. Sen är det imorgon med innan jag är ledig :D Skall spendera massa tid med min robin då, vi har ju gått om varandra nu sen i onsdags :( jätte tråkigt, man saknar ju ihjäl sig nästan.
hur söt är han inte :D

åska

Frureinhold.se / 20 Maj, 2010 - 13:48 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja det är väl typiskt, tog på mig shorts och linne, hojtade på macy att vi kall ut i skogen. Promenerar för glatta livet, solen steker så jag tar av mig till bh, as gött verkligen. Stannar upp, drar in skogens luft i mina näsborrar öppnar ögonen och ser hur fjärilar flyger, fåglar kvittrar och ett litet rådjur står och äter nytt grönt gräs. Ahhh för er som sett avatar, för en hundradels sekund trodde jag att jag var i filmen. Det är magiskt hur en sekund av en dag kan göra så mycket. Jag kände mig oövervinnilig, inget kunde skada mig inget var jobbigt ahhh UNDERBART. Jag står verkligen fast vid mitt motto att ta vara på varje sekund och dag, imorgon kan det vara försent.... Dock när jag gick där och filosofera börjar det mullra som tusan och jag tror att åskan är på väg hit, bläää, dock behövs det en skur för att lätta på luften lite :D
ser det inte gött ut ???? :D

värmebölja?

Frureinhold.se / 20 Maj, 2010 - 11:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud kom in nu efter att ha kämpat med poke, han är som en vildhäst vissa stunder och just idag ville han inte ha på sig flughuvan... pjuu vad jag svettas, det är galet kvavt/varmt ute. Funderar starkt på att gå ner till havet efter top model och bada med macy. Hon svettas ju också som en tok stackars, tror att det kan göra gott :) Kul att se hur hon reagerar på vatten också, hon har ju simmat och så innan men ah vi får se :) Igår var en varm men skön dag på jobbet, allt flöt på bra. Idag däremot är det massa mer gäster, galet om det är såhär varmt då med. Nästan så man hoppas på en skur så det lättar luften lite. Det stod ju igår att det skulle kunna bli åska idag och jag tvivlar inte en sekund :p

inte illa

Frureinhold.se / 19 Maj, 2010 - 12:21 / Vardagen
2 Kommentarer

Kom just in efter en joggingtur med macy :D Ibland överträffar man sig själv när man börjar jogga och så orkar man mer än vad man tror :D vet inte sträckan, men jag har inte orkat jogga den biten förut så det känns väldigt bra :D Jag har aldrig innan tränat på detta viset inför beachen haha, dock måsye jag säga att det är omedvetet. Men kul att det känns så bra allting, kroppen sammarbetar och man känner sig på nott sätt slimmigare.. Gud ibland låter jag bra för dum, men jag bjuder på det. Nu skall jag in i duchen, svettig som tusan, det är ju trots allt sol och 24 grader ute.

another day in paradise

Frureinhold.se / 19 Maj, 2010 - 09:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu sitter jag och solar min skrutt igen :) dock på balkongen denna gången, orkade inte gå ut på gräsmattan haha. Så himla gott när solen är framme på det viset, älskar att vara brun, finns nog inget som kan få en att känna sig så fräsch :) Dock är jag riktigt trött, macy väckte mig halv 6 och ville gå ut. Det är ju ljust så tidigt nu så hon hon kan inte förstå varför man skall sova :) så upp och ut med henne snabbt och sen somna om. Dock tog det inte många timmar innan hon vaknade igen (8.30) och ville gå ute igen. Då kände jag att det fanns ingen mening att somna om. Tog en tur med Macy och satte på hästarna sina flughuvor. Hatar flugor, dom kicklas och är äckliga, blä blä blä. 
Idag är det jobb och ända fram till lördag, pjuu kommer vara helt slut på söndag, men det är de värt. Vet inte hur många gäster vi kommer att ha, men hoppas att det är sådär lagom :) Är det för lite är ju de trist, är det för mkt hunner man inte göra sitt jobb till det bästa så lagom är i det här fallet kanon :) 
Om jag skulle utvärdera clinique under den korta tiden som jag använt deras serie måste jag säga att jag är kanon nöjd, ansiktet känns jätte lent och behaglligt. Deras fuktighetskräm har även 25 i solskyddsfaktor vilket är kanon. Man måste vara noga med att kydda sig, speciellt ansiktet, vill ju inte ha rynkor i förtid :D Man blir ju llika brun fast på ett snällare sätt, du skyddar huden emot de farliga strålarna :)

missa inte...

Frureinhold.se / 18 Maj, 2010 - 21:50 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag har uppdaterat lite på min hemsida :) gud jag längtar så efter att få köpa massa nya objektiv, tråkigt bara att dom är såååå dyra :( men men skall nog köpa ett nytt nu i månadskiftet. Var ju på falkenberg i helgen och tog fart kort, måste säga att det var sjukt bra kort med tanke på kapaciten på objektivet. Tänk då hur bra det blir när man har ett ordentligt. :) läängtar. Men kika gärna in och kolla på de nya korten, får väl ta en fotodag snart igen :) eller vad säger du annika ??!! vi skall ju ta massa kort :)
http://jtphoto.se

miss sunshine girl

Frureinhold.se / 18 Maj, 2010 - 11:33 / Vardagen
3 Kommentarer

yes thats me, ligger ute i solen i gräset(loooooove egen gräsmatta utan grannar), började även dagen med en långpromenad med macy. Skönt att ha gått en långis med henne tidigt, då är det inte lika varmt och så kan hon mysa hela dagen i gräset tillsammans med mig :) skall nog gå och kolla till hästarna snart också. tänk vad gött att ha det såhär soligt, man tror inte det att det är sant. Hoppas vi kan ha det såhär hela sommaren, det behöver vi. hittade även första blomman på mina jordgubbsplantor idag. Hallonbuskarna växer så det knakar, körsbärsträdet blommar, blåbärsträdet (amerikanska blåbär) knoppar sig för fullt och smultronbuskarna växer så det knakar :D nam nam nam..Gött att man kan ta med sig datorn ut också, på med spotify och blogga för fullt. Nä nu drar macy i mig så får väl busa lite med henne :) hon slog till och med datorn med tassen, tar det som en tecken haha
Bjuder på det här kortet :)

måndag

Frureinhold.se / 17 Maj, 2010 - 07:44 /
0 Kommentarer

Idag skall jag jobba trots att jag var ledig :) Men bokenäs fsk ringde igår och kollade om jag var ledig och självklart ställer jag upp för dom. Dom har ju ställt upp för mig och ringt in mig när de behövde vikarier. Så från 8.30-16.00 är jag med alla underbara barn. Dock hade jag gärna sett att det var sol och varmt, som in norrland, men nej nej icke, kallt och grått. Vem kunde förutspå att västkusten är kallare än norrland ?! inte jag allafall haha. Men men jag får se fram emot mexico, det är ju inte jäätttee långt kvar iallafall :)
Tyckte det kunde passa med lite härliga körsbärsblomkort :) Det finns inget så harmonikt och fint som körbärsblommor, dom är så fridfulla och lugna på nott sätt :p haha låter helt besatt, men jag skall ju göra ett arangemang på ryggen med blommorna :) Måste bara spara in lite pengar först :) Finns ju så mycket man vill göra när man får lön, lägger undan endel men det är ju till resan, sen spenderas det på kläder, saker till hemmet och mat :) låter dock inte hel fel det heller. jaja får väl börja prioritera. Vet inte om jag skrev det, men jag har även köpt tre presenter till robin, yeeiii är sååå nöjd haha. Tycker det är en pers varje år när man skall komma på vad man skall köpa. Någon om har samma problem ??



Falkenberg

Frureinhold.se / 16 Maj, 2010 - 21:46 /
1 Kommentarer

Ja idag var vi på falkenberg och kollade på roadracing sm :D kanon skoj men jag orkar inte skriva mer invecklat så här kommer lite kort ifrån dagen ! ps: har inget telezoom objektiv ännu så fart korten är inte top notch :P men helt okej !! skall beställa ett i slutet av månaden..
Macy tyckte det var kanon skoj, alla ville gosa med henne och beundrade hennes lugn. Brydde sig inte alls av ljudet :)

mmm mat :)

Frureinhold.se / 15 Maj, 2010 - 18:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Dagens meny !!
förrätt
soppa ifrån marinaden som alla grönsaker har legat i, utspätt med grädde (extra mycket smak). Kryddat med amerikansk krydda, texas longhorn dressing och salt. Grönsakerna som jag användt är champisar, paprika, lök, ''charlotte lök'', vitlök, tomat och purjulök. I marinaden har jag också mat olja.

huvudrätten
Här blir det grillspätt, med fläskfilé grönsakerna som jag sa ovan, färsk potatis och gräddfil + lite andra dippsåser om man känner för det.

dessert
kladdkaka med ett hallonmousse lager ovan spetsad med likör 43 ;) nam nam helt enkelt.
tror att jag fick med allt nu :)

shopping igen !

Frureinhold.se / 15 Maj, 2010 - 14:41 / Shopping
1 Kommentarer

Ja nu blev det lite nytt i hemmet :p denna gången en ny rengörings serie :) skall testa ngt nytt så det fick bli clinique 3 steg serie. Får se hur detta går, känns väldigt bra och den kör huden helt galet len :) så jag får önska mig lycka till !
Igår gick det kanon på jobbet, var la hemma runt 1 tiden :) det var en sån underbar kväll igår, strålande sol och helt stilla. Helt klart den perfekta dagen för god mat och en härlig stund i solen. Alla gäster var helt dunder nöjda och trevliga :) sånt gillar jag starkt !! Idag är det bara lugnt som gäller, mysa hemma, äta massa gott och bara njuta av ledigheten. Skall nog minnsan göra grillspett, det är super gott. Har ju köpt texas barbicue och american grill krydda (50 kr) svin dyr för så lite krydda men helt klart värt det :) Nä nu skall jag mumsa lite godis innan köttet skall i marinad :)

fredag och jobb

Frureinhold.se / 14 Maj, 2010 - 15:34 / Shopping
0 Kommentarer

Japps snart skall jag iväg till jobbet, men jag kände att det var dags för en uppdatering :) Igår vad jag och Jennifer på freeport och kungsmässan, mina två favoritplatser om man skall shoppa :) På freeport kan jag nog shoppa ihjäl mig, hittar alltid massa fina saker där :) Odd molly öppnar idag med, yeeii massa fint där mer :) Jag fick köpt 1 tröja på MQ, en present till robin, 3 skärp på mango och ett par shorts på mango :) Jennifer köpte en sjukt snygg bikini på fox, hon är helt såld på fox :p På kungsmässan köpte vi båda två ur snygga skor, hon med öppen tå och jag ett par stängda :) Jag köpte 2 leggins ett par med läder imitation på knäna och ett par spets, fick även slängt ner 1 pack med knästrumpor också :) går alltid åt på sommaren :) Måste också ge en eloge till din sko på kungsmässan för den grymma servisen, dom var helt otroliga, hjälpte oss med sulor, rätt storlek och allt :) kanske låter som ett vardags jobb för en arbetare i en skobutik. Men jag har aldrig fått en sån bra service innan :) Så stort tack !!
några bilder skadar ju inte :) Som sagt om en stund är det jobb som gäller. Jag och annika tog en skön tur i skogen imorse och tränade lite sök med macy :) Jag måste åter igen säga hur grym hon är på att spåra människor. Vi gjorde riktigt svåra spår idag och hon hittade oss med en gång. Robin är på väg på hem nu med :) har gjort en mumsig inköpslista till honom, kanon bra, kan han handla medan jag jobbar :) Jag har ju trots allt, städat och tvättat idag så han slipper allt sånt tråk :)

årets mest pinsammaste

Frureinhold.se / 12 Maj, 2010 - 17:36 / Vardagen
0 Kommentarer

gud, detta kommer blir ett rent nöje att se, hur pinsamt får det lov att bli ?!?!?

sorry

Frureinhold.se / 12 Maj, 2010 - 17:19 / Vardagen
3 Kommentarer

ja det finns väl inte mkt mer att säga än att det har varit endel stress det senaste dagarna. Men nu äntligen hinner jag printa ner ngr rader här på bloggen :) Från helgen till nu har det hunnits med mkt :) Först var vi ju på kalas i lördags hos helena, utgång etc. Kanon skoj verkligen, längesen det svängde så mkt som då. söndagen spenderade vi större delen i haga, frukost, fika och mys :) Fotade endel också, tur man har att det är sol dom dagarna jag har med mig kameran. Måndag och åter vardag, då var det dags att jobba igen.
Började kl 17.00-01.30 hem och sova som en stock, upp igen 8.30 och fixa macy som skulle med veronica till jobbet. Vila en kort stund efter det och sen till jobbet igen. Denna gången dagtid 11-17. Kul att testa på ngt nytt. Sen hem, red en tur med sören, haha konstaterade igår att när han stegrar sparkar han med frambenen haha precis som black beauty. Super sött. Väl tillbaka med sören i hagen tog jag fram städhinken och så bilen sig en rejäl omgång :) lite förgäves eftersom det ös regnar idag haha. Men idag har jag spenderat mina timmar från 8-16 på hogstorps förskola. Har dock varit sjukligt trött, gäspat och dragit bena efter mig större delen.

Så nu sitter jag här i soffan och gottar mig, är så seg, har ätit lite chockladbollar som jag gjorde igår och skall bara njuta av att få vila :) min kropp är i stort behov av vila. Imorgon skall jag och jennifer till gbg och shoppa, eller ah vi skall till freeport och kungsmässan. Me like a lot, pallar inte centrala stan, mkt bättre på freeport och kungsmässan :) Dock måste jag till make up store så vi får se vart närmaste ligger.


love you

Frureinhold.se / 10 Maj, 2010 - 15:30 / Vardagen
0 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 10 Maj, 2010 - 12:53 /
0 Kommentarer

Nu skall jag och macy ut och springa en sväng, men först skall jag slänga in ett inlägg :) helgen har varit super underbar :) I lördags var vi först hos Helena en sväng, förfesta och så :) efter det blev det en tur till sticky vilket var sjukt skoj :D haha jag och robin dansade loss totalt :D haha inte visste jag att du var en sån dansare baby ?! jodå du har allt visat dina moves :) Kan lägga in lite kort sen när jag kommer in igen, macy är otroligt otålig när jag dröjer på detta viset :)
oj glömde trycka på publicera :p nu är vi tillbaka igen :) det var riktigt skönt att få springa av sig lite :) det finns en runda iskogen som är perfekt, dock orkade jag inte jogga upp för alla backar :p Känns att det är mkt pollen ute nu, känner mig som ett fågelbo haha. Men man känner sig typ ren i kroppen efter en joggingtur, nu skall jag ta ett glas med massa c-vitaminer. Viktigt att få i sig saker som hjälper kroppen att återhämta sig. 
Idag är det jobb igen, börjar kl 17-01, om det inte blivit  ngr ändringar så är det en hel del gäster idag med :) Jag måste ocskå göra ett tillägg att new bodys sport bh:ar är sjukt bra. Sitter som en smäck och är otroligt behagliga på :) sjärna i kanten på den !!
Nä nu måste jag få lite gjort, uppdatering på hemsidan bla. http://jtphoto.se

utgång

Frureinhold.se / 08 Maj, 2010 - 19:21 / Träning och hälsa
0 Kommentarer

sitter på kontoret redo för att åka till helena :) outfiten är klar och ah redo att ha kuuuul :D här kommer dagens outfit, var änna ett tag sedan !!




ha en bra kväll

ciaaooo


friday

Frureinhold.se / 07 Maj, 2010 - 16:25 / Vardagen
0 Kommentarer

När man läser friday blir det ju FRI - DA(G) passar perfekt eftersom jag är ledig och sov ända fram till 11.00 :) Gulliga catrin ringde och väckte mig, hade en bra pratstund om massa skvaller. Om ni bara visste haha. Nä så allvarligt var det inte men vi har ju endel gemensamt om man säger så. Gick iallafall upp, satte mig i soffan och kikade på reprisen utav top model. Bra start på dagen. Myste en stund innan jag fick en energi kick och började städa, så skönt att få gjort det på fredagen så är hela helgen ledig för sånt som är roligt. Imorgon är vi heller inte hemma eftersom vi skall på¨två kalas. Först pappa och sen helena. Helenas kalas är i gbg så vi skall sova över på kontoret, längtar massor eftersom det kommer bli så himla mysigt. Äta frukost på ett fik i haga, kanske på vårat cafe. När jag menar vårat så var våran första riktiga dejt där :P Stackars robin var super sjuk men ändå höll han skenet uppe :) Super mysigt var det allafall :) Som sagt jag ser verkligen fram emot den här helgen :) har hittat rätt outfit också, det är ju a och o :P
Ja ja nu skall jag kolla på top model och sen slänga ihop ngn god mat :D sugen på thai !!

godmorgon

Frureinhold.se / 06 Maj, 2010 - 11:39 / Vardagen
0 Kommentarer

bla bla blaaa... haha lite så känner jag mig just nu, sitter och kollar på mtv, dricker c-vitamin och äter crunch med yogurt , jammiiee. Älskar verkligen start crunch, mums mums. Det är väl inget bra direkt på tv just nu men jag passar på att kika runt lite på nätet. Har en sån förkärlek till resor :p jag och robin funderar på att åka en sväng ner i europa i sommar om vi hinner mellan varven :) hade varit mysigt att ta en tur till moseldalen bla. eller kanske nice :) ah vi får se. Vi måste ju spara lite till mexico så det blir inga dunder långa turer :)Gött iallafall att man har jobb i sommar, förra året var ju hopplöst. Man kämpade som en tok för att få jobb men det var verkligen hopplöst. Nä iår är det mkt bättre. Längtar efter sommaren nu, hoppas att det blir en kanon sommar, sååå lyxigt att ha gångavstånd till hav och annat :) Ett stenkast till lysekil och ah allt är så himla bra :p
Idag är det sjukgymnast kl 15.00 sen jobb från 17.00, pjuu det är en jävulsdag idag, massa gäster. Dock är det skoj när det är mkt att göra, men hoppas att allt flyter på då är det kanon :) Och att min kropp håller, får ta ett gäng tabletter innan och köra gärnet :)

hemma

Frureinhold.se / 05 Maj, 2010 - 21:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag i soffan och myser, helt slut efter ett par timmar på hundklubben. Varje onsdag är det öppet för alla från klubben att träna. Det som är bra med det är att många av de duktiga tränarna är där och tränar med sina hundar. Man lär sig så himla mkt av det, se och lär macy :) Macy träffade massa nya hundar och hundförare och hon fick massa beröm. Dock är hon inne i en period med lite ofokusering, hon nosar och lägger mer tid på allt annat än träning :) Men så är det ibland, hon är ju bara 10 månader så man får ha tålamod och vara konsekvent. Så länge man hör positiva saker ifrån andra får man vara nöjd :) Sen får man inte glömma att alltid arbeta från sin egen nivå och sina egna mål :) 
Glömde nog skriva det men jag fick hem mina boots igår :D yeeeii vad snygga dom var. LOVE på hög nivå. Nä nu skall jag se på tv och mysa tills robin kommer hem. Han arbetar sent idag :( as trist men bra antar jag.

and more

Frureinhold.se / 05 Maj, 2010 - 15:56 / Music
0 Kommentarer


mysig music

Frureinhold.se / 05 Maj, 2010 - 15:31 / Music
1 Kommentarer


yeeeii

Frureinhold.se / 04 Maj, 2010 - 06:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Som jag trodde blev det inte mkt till bloggande igår mer än det inlägget på morgonen. Jobbet gick kanon, så himla mysigt att få träffa alla underbara barn igen efter rätt så lång tid. Fick massa goa kramar och hjälp vad alla barnen växer. Man tror inte det är sant, och snart börjar ju endel av dom i 0 (om det nu heter så). Innan man vet ordet av står dom och tar studenten haha :) Jag fick ett glädje sms igår :D mina boots har kommit, men gissa vart ?! till lysekil? hur fan gick det till. DHL i ett nötskal, finns ju dhl i uddevalla men nej nej. Nu skall jag åka båt för att få hämta ut mitt paket haha helt sjukt :p Trevligt med en liten färjetur :) längtar efter att få se hur mina stövlar ser ut :P hoppas att dom är som jag förväntat mig. 
Igår var det kurs igen, det gick helt okej men det märktes att hon var störd av ngt. Kan inte sätt fingret på vad, men hon hade inte alls mkt motivation större delen av träningen, mot slutet gick det mkt bättre :) Hade super tur med vädret också, strålande sol och ljumen luft :)
Idag är det jobb på bergs förskola, slutar 4 och då styr jag bilen direkt till lysekil :) tur man har gps inbyggd i bilen så man bara kan knappa in vart man ska.
finbäddad på kvällen, mysigt stökig på morgonen :)

måndag igen

Frureinhold.se / 03 Maj, 2010 - 07:00 /
0 Kommentarer

Tiden går så himla fort :p Igår blev ju ingen vidare blogg dag. Men till saken hör att vi var kanppt innanför dörren. Vaknade vid 9-10 tiden rätt trött och sjukt ont i nacken. In i duschen och fixa sig lite för att åka till mamma och pappa. Vi spenderade hela dagen tillsammans med dom, robin fixade lite el jobb och fick sitt hår klippt utav mammie, hon skulle blivit frisör, så himla duktig :) Det var även strålande sol igår så jag passade på att sola skrutten lite vid poolen. Dock badade jag inte, det var inte mer än 10 grader haha, svin kallt :) Jag och macy tränade också apportering, där man kastar ett föremål 10 meter framför mig och så skickar man ut macy för att hämta den och sen tillbaka, ge mig föremålet utan att bita i det och sen sätta sig bredvid mig :P Med publik och allt var hon sjukt duktig :D gud jag blir så glad på henne :)

Idag är det kurs igen och jag hoppas att hon är lika duktig idag som igår och sist gång :) Jag skall även jobba idag, därför jag är uppe så här tidigt. Bokenäs dagis behövde assistans idag och självklart ställer jag upp på det. Tycker dock lite synd om macy som får vara hem många timmar, men jag öppnar balkongdörren så kan hon sitta där och mysa :) Skall även fixa aktivitets bollen med massa godis :D Nä nu måste jag skynda mig lite, hörs ikväll eller imorgon :)
sjukt fina annika :) tog ett spontant kort vid havet förra veckan :)

grym

Frureinhold.se / 01 Maj, 2010 - 10:56 / Vardagen
0 Kommentarer

ja avatar var ju ingen besvikelse direkt :p gud jag hade velat leva i den världen :D hur fint och fantastiskt som helst :p Vad säger du robin skall vi bli avatars ?? flyga på drakar och mysa i själens träd :D

Idag är det kalas för hugo och jag skall snart gå och göra mig iordning. Jag har köpt super söta b*d B****R med cars på :) tror att han kommer gilla dom. Jag tyckte att dom var super söta :) Jag fick även ett sms i morse av lena (volvo frittidby) som hade fått en kort ikväll så jag ställde upp :) 18-24, helt okej tid, sen så tycker jag så mkt om min arbe3tsplats där ute så det skall mkt till att jag skall tacka nej. Mamma och pappa var här igår innan bion och visade dom runt i bokenäs och bla. mitt jobb då. Dom tyckte också att det var super fint :D jag får tvinga dit dom ngn dag och spa:a loss :) jag hade lätt kunnat bo i spa:t me love !!
Nä nu måste jag göra mig iordning, hörs ikväll eller imorgon !!