StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

onsdag

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2010 - 12:38 / Vardagen

Jag är helt slut, egentligen borde jag inte vara så trött, kom hem vid halv 3 inatt efter att ha jobbat. Det var inte jätte mkt gäster men vi grejade och donade så det drog änna ut på tiden. Sen tog vi och åt lite paj efter att vi slutat, söta camilla hade gjort super god äpple paj :) Jag kommer verkligen sakna det goa gänget vi har där ute. Det var ju som sagt räkfrossa igår och Smile var där och spelade, dom är verkligen så himla duktiga. Dom spelade till och med på övertid :D svin skoj, rocka loss och sjunga med. På torsdag är det personalavslutningsfest, dom borde komma och spela för oss :D Lär ju inte hända, men det hade varit skoj.
Idag är det jobb igen, arbetar fram till måndag ledig tisdag, sen jobb till lördag med konferans och båttur :) super skoj, men jag lär ju vara lite trött lördag kväll, men det är de värt ! Träffade även lena igår :D gud vad jag saknat henne, känns som evigheter sen vi sågs. Men nu är sommaren över och tillbaka till allvaret. dock kommer jag att sakna sommaren, men det är ju en tid man kan se tillbaka på och le åt :)




Glömde skriva att vi även testade att sätta ett häftstift i armen ahah sjukt i huvudet man är, men jag ville testa om det gjorde ont och det gjorde det faktist inte :p Lite skadad är man, men vad skall man göra när man är nyfiken ?! så nu är det gjort, nu behöver jag inte testa igen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: