StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

greys anatomy

Frureinhold.se / 30 September, 2009 - 18:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det säsongs start för greys och för er som inte följer det från sverige, shut the fuck up :p nä men det är nog den enda serien som jag följer på sverige, kan bero på att jag inte följde det från början och fått se repriserna :) men idag är det äntligen dags och jag längtar som en tok :)


Nu på eftermiddagen har jag gjort iordning jennifers rum (robins syster) hon skall bo hos oss i två veckor nu under Veronicas och burts kryssning :) kommer allt bli kanon mysigt och hon känns som en syster till mig, in a good way ;) Mkt bus lär det bli mohaha.. Sen har jag gjort iordning klä kammaren rensat undan alla mijloner sommar skor och tagit fram alla vinterskor, skruvat upp en till klähängare så att man får plats med nästan allt allafall :p jag har i allafall konstaterat att jag behöver ett par till låg klackade stövlar fodrade med ull :D och kanske ett par med klack också ;) får se vad plånboken ger mig. 

 dessa kanske ??

Nu skall jag dricka kaffe och vänta på baby !! Kom hem nu !!!!!!! ;)




inget internet

Frureinhold.se / 30 September, 2009 - 11:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är det att bo på landet, ibland kan det helt enkelt bara dö :/ rätt segt men det är en bra prövning att vara utan internett en hel dag :) Dock gick tiden väldigt fort igår ändå, vaknade tidigt, men eftersom linjen var död tog jag och tvättade en maskin vit tvätt :) tog fram städhinken och moppade golven, tog en lång promenad med macy och åkte sedan in till vårdcentralen för att förnya lite resept :) Efter det åkte jag till Lödöse och hälsade på mormor och morfar :) hur mysigt som helst och Macy blir alltid lika glad över att få träffa människor som älskar henne så mkt :P Igår var det också frölunda som spelade mot brynäs :D och gissa en gång vilka som vann?? Fröööööölunda såklart, dock måste jag säga att de kan vara lite nochiga ibland, speciellt i tredje perioden, men men de vann med udda målet och 3 härliga poäng hem till götet !!

Idag vaknade jag av ren köld haha det märks att det börjar bli kallt ute, frost på morgonen och att ligga under täckets varma gosiga dun är helt underbart. Men jag kom i allafall upp vid halv 10 och sen har det bara rullat på, sätt avsnitt från oth och gossip girl, ätit frukost och busat med macy. Så fort hon vaknat skall jag ut ich gå en lång prommis :) Ikväll skall vi också på allmän lydnad, social träning också kallad :) Kan hon behöva och jag med :)

Nu skall jag äta lunch !

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Nu jävlar, nu kör vi och det finns ingen återvändo !!! Show no mercy !

Frureinhold.se / 28 September, 2009 - 15:05 / Vardagen
0 Kommentarer



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


nu när....

Frureinhold.se / 28 September, 2009 - 14:29 / Vardagen
0 Kommentarer

One tree hill är igång tycker jag vi kör lite härliga youtube inlägg ;)


minisemester till skagen

Frureinhold.se / 28 September, 2009 - 13:31 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja då har jag bokat en minisemester till mig och min prins den 4-6 december :) Skagen fick det bli med ett stort hotell och massa mys :) Vi åker med stena line och jag gjorde små tillval av vip loungh osv :) kommer bli en toppen mysig liten semester med firande av vår 1 års dag :)



rätt fint i skagen ??







awsome !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


jag har varit och klippt mig :D

Frureinhold.se / 28 September, 2009 - 11:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja lite i hemlighet var jag och klippte va mig mitt hår idag :D Dock hann vi inte färga det så det får bli den 12 :) men hur skönt som helst att bli av med nästan en decimeter :p kanon kul :) Det var även första gången jag gick hos denna frisör som ligger bara 1 km härifrån, hon var kanon och jag är jätte nöjd :)





lite dåliga kort men jag hoppas att ni ser på ett ungefär ;) lägger upp mer kort en annan dag när jag fått köpt en ny laddsladd till kameran (macy har delat  den med katten )

Nu blir det till att städa, det ser katastrofalt ut här hemma, men det är kanske inte så konstigt, vanligvis dammsuger jag en gång om dagen, och nu i helgen har jag inte hunnit det, så det blir dammsugning och svabba golven :) Luktar gott och ser fräscht ut :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon !

Frureinhold.se / 27 September, 2009 - 10:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Det har som sagt inte blivit någon direkt uppdatering i helgen, men det beror på att jag har jobbat hur mkt som helst och legat i sängen den tiden jag varit ledig :) Men helgen har förövrigt varit bra, det är långa arbetspass och restaurang är inte mitt favvo yrke, men det är bara att bita ihop och jobba vidare, hoppas på att det dyker upp ngt annat kul längre fram.

Idag är det kalas för mamma :) hon fyllde 52 19 september men eftersom de var på rhodos under den tiden får vi åka och fira dom idag :) Der är även valpiskurs idag, nervös som vanligt och ännu mer idag eftersom att hon skötte sig sjukt bra sist gång :) håll tummarna för mig och så skall jag försöka att komma ihåg kameran :)

Hörs senare !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


lite fler Macy växer upp kort :p

Frureinhold.se / 24 September, 2009 - 11:20 /
2 Kommentarer



minns ni?? första gången vi träffade henne, man smälter !!



detta kort var när vi hämtade henne !!



tiden går sååå fort, men det är helt underbart !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


true blood :)

Frureinhold.se / 23 September, 2009 - 21:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu blir det kvälls promenad och sen true blood :) sov gott alla, det kommer i allafall jag göra ;)


cheesecake i frysen :p 5 timmar kvar

Frureinhold.se / 23 September, 2009 - 16:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är jag äntligen klar med alla ärenden och bak. Jag skrev tidigare att jag hade ont i huvudet osv, s träffade jag veronica nere i stallet och hon tyckte inte att det var lämpligt för mig att köra bil så hon erbjöd sig att köra in mig till affären samtidigt som hon körde hennes mamma till vårdcentralen. Självklart var det mkt skönare och samtidigt som vi var och handlade fick jag ett sms om att mina hm kläder hade kommit :D så nu sitter jag här med min rosa stickade tröja på mig och ett vitt linne under :p hur fint som helst. Men på tal om chessecake, den är nu klar och jag är riktigt nöjd med resultatet, det som gör allt ännu bättre är att den kommer vara klar till idol :D hur perfekt är inte det?? ngn mer än jag som tycker att jag passar som hemmafru?? :D Jag köpte även liljor till min prins som står i en fin rosa vas på hallbordet, och till det mer praktiska köpte jag ett super bra rengöringsmedel mot kalkavlagringar, smuts och allt som man bara vill få bort. Testade det nu och jag måste bara säga att det var kanon :) Cilit bang power remover, med orange sprut, stort pluss !!

 

Det skall föreställa ett hjärta :D


nu skall jag laga lax och ris, mums mums !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


I dont feel so good :/

Frureinhold.se / 23 September, 2009 - 11:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag känner mig helt wierd i kroppen :/ molnande huvudvärk i bakhuvudet och allmänt seg i kroppen, hoppas att det ger med sig eftersom jag skall jobba till helgen :) Igår var jag och Macy på ''träning'', mental träning. jennifer skulle träna sören tillsammans med ngr andra hästar och då tänkte jag; vilken bra idé att träna macy i sådana situationer. Jag måste säga att jag har världens bästa hund haha, hon satt stilla, inget skällande och kollade på när dom red runt i manegen. Visst att hon tröttnade på slutet och började gräva små gropar, men huvudsaken var att hon inte var rädd när de dundrade förbi och att hon inte skällde på dom. Stolt matte igen !!

Pratade precis med min prins och jag skall åka och handla om en stund, vi kom båda fram till att vi skall göra cheescake idag :D hur gott som helst och passar bra till en onsdag haha. Dock måste jag åka och handla nu så att den hinner bli klar när han kommer hem. Den skall ju stå inne i frysen i 5 timmar.



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


LQ slow poke och Jennifer i september round down

Frureinhold.se / 22 September, 2009 - 18:02 / Vardagen
0 Kommentarer

I helgen tävlade Jennifer i trollhättan i september round down, detta resulterade i en 1:a, 4:e och 6:e plats i reining. I hennes segrande klass fick hon bla. ett super fint vinnar täcke och en stor placket med en slide stoppande häst på ;)



Lite smått och gott :) kanon duktig iallafall !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


lova att inte skratta !!

Frureinhold.se / 22 September, 2009 - 15:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag var helt övertygad om att one tree hill var över efter 6 säsongen, men vad hittade inte jag på google alldeles nyss ?? jo säsong 7, jag står just nu och hoppar av glädje i köket :D



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Macy kort :)

Frureinhold.se / 22 September, 2009 - 12:58 /
0 Kommentarer

ertappad??? hund i sängen är inte okejj :P

 

Busungen är med i stallet, eftersom det regnar ute har hon sitt flees/regntäcke med reflexer på :)



Ute på en morgon promenad, kossorna är otroligt intressanta



söt som socker, det är bara förnamnet :)

nu blir det tv en stund

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


mtv europe music awards 2009

Frureinhold.se / 22 September, 2009 - 11:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Gå in och rösta här , din röst kan vara avgörande, jag är precis klar med röstningen nu ;)
xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Tiden går fort ...

Frureinhold.se / 22 September, 2009 - 11:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Macy fyllde tre månader  den 18 september och ´jag hade då gjort ett collage till henne men som jag glömde lägga upp här på bloggen. Det följer hennes tre månader i livet och hur mkt hon ha vuxit :)



Nu skall jag ner till stallet och mocka och sen ta in hästarna :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon :)

Frureinhold.se / 22 September, 2009 - 10:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu kommer hösten :/ så himla tråkigt när man har haft dagar och veckor med underbar höst sol, och så kommer detta :( Men men man får väl helt enkelt bara gilla läget. Igår var vi som sagt hemma hos mamma och pappa på kvällen :p fick mina fina mascaror, parfym (dkny, green apple) och en nykelring där det stor jennifer's key, med massa blommor :D hur fint som helst. Sen fick Robin tre deosar (david backham) luktar gudomligt :) haha låter kanske kul att han får deo, det är inte att han luktar illa men hans var slut och om jag vill ha min rexona ifred fick det bli så :)

Nu skall jag göra mig varm oboy och mys med djuren innan morgonpromenaden, jag ser inte direkt fram emot den :/ hatar stomrar och på ngt sätt känns det som om du bor vid havet blir det ännu värre. Kan det stämma??

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


regn ??

Frureinhold.se / 21 September, 2009 - 16:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Är det detta som kallas att regnet kommer emot än?? kameran ljuger lite och gör det ljusare, tänk er 5 nyanser mörkare, ah ni förstår själva :p



Snart kommer ovädret, ppuuuhuuu :/

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


eftermiddagen

Frureinhold.se / 21 September, 2009 - 16:13 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu kommer snart skrutten hem och jag längtar efter att få pussa på min lilla goding :) Dock blir det till att åka nästan direkt när han kommit hem :p Det är nämnligen på det viset att mamma och pappa kom hem från rhodos i morse och jag har fatktist längtat efter dom, så vi skall dit så fort robin kommit hem. Sen har även min duktiga man bytt deras elcentral så han skall även kolla så att den funkar ordentligt :p Är det inte sjukt roligt att bara vara 21 år gamal och driva sitt egna företag, och att göra det bra?? jag är så otroligt stolt över honom så ni anar inte.



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


den omtalade lampan och även blommor ;)

Frureinhold.se / 21 September, 2009 - 13:37 /
0 Kommentarer







vackert :P nu blir det tv en stund och mys med mina bebisar.

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


dagens outfit !

Frureinhold.se / 21 September, 2009 - 13:27 / Träning och hälsa
0 Kommentarer



Lite långt ifrån som vanligt, men ni ser på ett unhefär.
* byxorna är från JC, Killah.
* tröja hm
* linne, göken
* skor ? din sko tror jag :P

stolt matte :)

Frureinhold.se / 21 September, 2009 - 09:14 /
0 Kommentarer

Ja hann aldrig uppdatera igår men jag skall försöka göra en sammanfattning nu :) Det blev tapetsering för hela slanten igår också :p riktigt kul att få ording här hemma, själv satte jag upp bården i hallen helt själv :p rätt stolt :p Sen monterade robin en lampa i vardagsrummet som ser ut som en turbin i en motor :P dock får jag lägga in kort på den ikväll, mkt fräckare ljus på kvällen en nu på dagen.



Men eftersom det var söndag igår var det också valpiskurs, jag var dunder nervös som vanligt och det resulterade i en hur duktig macy som helst. Hon fick så mkt beröm att jag blev helt rörd, hon hade ögonkontakt med mig hela tiden och full konsentration. Hon var även en första valpen att bli avtvingad kopplet :p Men hon höll sig så fin intill mig och gjorde allt som hon skulle. Kan man vara mer stolt än så?? Sen i slutet blev jag även tillsagd att köpa en ''klicker'' det är ett verktyg som man använder för att lära in nya saker och tex. om jag ber macy att sitta så när hon gör det klickar jag och då får hon godis, det blir ett system där hon hör ett klick då vet hon att hon gjort ngt bra :) Så nu blir det till att träna ännu mera och visa till nästa gång att hon kan ännu mer saker :) Dock får man räkna med att det går upp och ner, nästa gång kan det vara macys tur att busa och hoppa runt :) ps: Macy är yngst i klassen ;)

Nu skall jag gå en morgon promenad innan jag skall hoppa in i duschen.

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX




nu är det kväll !

Frureinhold.se / 19 September, 2009 - 21:28 / Vardagen
1 Kommentarer

Ny badad och tapetseringen får vila för idag. Robin har varit så duktig och tapetserat för fulla muggar :p Själv har jag målat hallenl, och om ni tror att hallen är liten så har ni såååå fel. Det gick på 3 liter färg och då var det bara halva väggen, vi har ju tvåfärgat med en segelbåts bård i mellan :) Lägger in kort på det imorgon när vi fått dit den :) Nu blir det mys och gos innan vi skall nana :p imorgon är en ny dag och nytt arbete :p

lite minneskort ifrån vintras :D alltid kul med lite rewind :P



långt hår och allt :D

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


nu är köket på g :D

Frureinhold.se / 19 September, 2009 - 19:04 /
0 Kommentarer

Här kommer lite fler kort från tapetseringen :)



sovrummet !!



köket, är den inte helt sjukt snygg ???

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


tapetsering i full gång

Frureinhold.se / 19 September, 2009 - 17:52 /
0 Kommentarer

ja nu är det fullt upp som vanligt, har tapetserat ''lilla rummet'' ett rum som vi skapat själva genom att riva lite väggar :) Sen har vi börjat med sovrummet men vi insåg att vi köpt för lite tapet så det blir till att beställa fler på måndag, de är ju inga vanliga bauhaus tapeter utan dom måste beställas, men skall det vara så skall det :) Om en lite stund blir det till att fortsätta med sovrummet, fond osv innan jag skall börja måla hallen :) Hörs senare !



fondvägg sovrum



nu blir det köket men först mc donalds :D

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


fredagsmys :D

Frureinhold.se / 18 September, 2009 - 15:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag äntligen fått lite ordning på dagen. Fick åka med macy till veterinären i morse pga hon kliar sig, det gick dock snabbt hos honom och sen var det bara att åka in till torp för att handla lite fredagsmys dricka och godis :D En ännu roligare nyhet som kom idag var att våra tapeter hade kommit :D så nu håller kalle och robin på att riva ner tapeter för fullt :p skall bli så himla kul att se resultatet. Jag skrev igår att jag beställt lite vinter tröjor :) här kommer lite kort på vad det var jag beställde :)


Lite smått och gott :D nu blir det mat

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


nu blir det till att nana ZZzzz

Frureinhold.se / 17 September, 2009 - 22:59 / Vardagen
1 Kommentarer

Lite sent kanske men jag och robin ligger i sängen med varsin laptop haha han kollar på blocket och jag beställer kläder från hm :D massa mysiga tröjor nu när kylan kommit till sin plats :) Kan lägga in kort imorgon eller längre fram :) har lite kort minne så ni får gärna påminna mig. Jag har gjort lite ny design på bloggen också om ni inte sett det :p typ när man kommenterar är det en bild i kommentars rutan och istället för kommentar länken står det your words :p lite små finesser som gör det  :) skall se om jag kan hitta ngt kul imorgon med :)

Nu skall vi nana, godnatt

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


kära??

Frureinhold.se / 17 September, 2009 - 17:14 / Vardagen
2 Kommentarer

Macy har blivit kär i sören och jag tror sören har en liten fling på macy :p Så fort jag kommer med macy kommer sören till staketet och med öronen framåt redo att leka :p Macy hoppar och stuttsar och hoppar fram pussar han på mulen och så tillbaka igen :p hur sött som helst och bra träning för dom båda :)





helt dunder söta :D

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


music for today !

Frureinhold.se / 17 September, 2009 - 10:45 / Vardagen
0 Kommentarer



Weezer !!!



Me like a lot '!!


gått tillbaka ett steg !!

Frureinhold.se / 17 September, 2009 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja som alla ser har det inte varit 6 inlägg per dag längre, rätt tråkigt om ni frågar mig, men jag har verkligen inte hunnit. Man kan tro att stadslivet är stressigt men testa att bo på landet en gång haha, det tar mer tid än vad man kan tänka sig. Det finns alltid saker att göra, vilket är bra iof. men bloggen får ju tyvär stryk pga det. Just nu sitter jag i köket och kollar på jennifers ur söta hästisar, det är snart dags för henne att kvala till ännu ett em och jag kan inte vara mer stolt :D Hon är bara en liten skruttis och ändå så himlans duktig, hur kul som helst. Hon är värd all lycka som finns ! Får la se när jag skaffar mig en häst igen, har så svårt att bestämma mig för vilken ras och om det skall vara ett föl eller unghäst, sen tar det väldigt mkt tid och vågar jag ge mig in på det nu när vi fått macy? Ah det tåls att tänka på, Robin vill ha en minischettis haha endast för att han kan stanna den med benen om den springer iväg :p hur sött är inte det ???

 

LQ slow poke och ''Sören''



Nu skall jag dricka upp mitt mango the och luta mig tillbaka efter långpromenaden med Macy och gosa extra mkt med min lilla prinsessa :D hon är så söööööt så jag dör haha. Snart är det söndag igen och valpkurs, pjuu måste träna och träna så hon kan visa vad hon går för !!


RR's Macy
2009-06-18
Bordercollie/goldenretriver

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


god förmiddag !

Frureinhold.se / 16 September, 2009 - 13:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det blev en sen uppdatering idag, men jag har varit inne på torp en stund och det tog visst längre tid än vad jag trodde. Fick iallafall köpt lite mat hem och vitaminer till robin :) alla behöver vi extra tillskott nu när hösten är på ingång. Idag serveras det flsäkflié med pommes och biarnessås, hur gott som helst, till efterrätt blir det chockladpudding med glass och kankse chockladsås :)

Jag upptäckte också en sak idag som gjorde mig dunderglad :D jag fick ett bonsaiträd utav robin häromdagen och ni som kan ngt om bonsaiträd vet hur fantastiska dom är och hur mkt dom betyder. Jag har i allafall hittils vårdat den med mitt liv och tagit väldit bra hand om den. Men till det roliga, den har fått sin första blomma idag :D hur kul är inte det ???



nu skall jag ner till stallet med muffins :) nybakat och allt :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


veckorevyns bloggawards 2009

Frureinhold.se / 15 September, 2009 - 15:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Ingen direkt fan utav veckorevyn men eftersom jag är en bloggerska är det kul att rösta fram årets blogg. Gå in ni med och rösta fram vilken blogg ni tycker skall vinna priser osv. Själv la jag min röst på stina-lee i årets veteran. :)

http://www.veckorevyn.com/blogawards/index.xml



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


the koppar

Frureinhold.se / 15 September, 2009 - 14:45 /
0 Kommentarer

Nu har jag städat hela huset efter en hund som tagit ett par leriga skor och dragit genom hela huset haha. Kankse inte så kul iof. men Macy är en valp och hon förstår inte bättre. Det blev stor shopping på torp, dock inte för min del men för Jessica :) hon köpte massa snygga tunikor och jeans leggins med små nitar på sidorna, sen fick även barnen lite höstkläder :) Jag köpte bara 4 the koppar på indiska, hur snygga som helst :) blev helt kär !!



Nu skall jag gå ut till Macy och busa lite, öva på att sitta kvar ligga och apportera, full rulle, men har man fått läxa så har man.

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon :)

Frureinhold.se / 15 September, 2009 - 09:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är en ny dag och solen står så högt och fint på himlen. Kom precis in från en promenad med macy :) hon håller på att lära sig gå fint, dvs gå bredvid mitt vänstra ben och ha kontroll på vart jag är. Hon gör det jätte bra och man ser hur mkt hon konsentrerar sig :) Skall äta frukost om en stund och sen åka och möta upp jessica me barnen. Vi skall ta en shopping runda på torp :) kanon mysigt !! På tal om shopping, vi var och beställde tapeter igår, vill börja tapetsera nu nu nu !! så himla fina !!



den mörkblåa med båtar på skall vi ha som fond i vardagsrummet.

LÄgger upp kort när vi fått allt på plats :)

måste äta nu men vi hörs senare !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


full rulle som vanligt :)

Frureinhold.se / 14 September, 2009 - 11:59 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag är robin hemma eftersom han var hos tandläkaren i morse :) me like a lot eftersom då blir det som en långhelg för oss :) Tandisen var kl 8 imorse så efter det åkte vi hem och började greja för fullt här hemma :) Här kommer lite bilder, låter dom säga sitt :)


massa röj :D



suddigt men ni ser hur söt hon är :D



mina favvosar !!



macy sötisen :D


åååh heeej !!



och sist men inte minst lilla jag :D haha



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


pjuu Macy !!

Frureinhold.se / 13 September, 2009 - 18:39 /
0 Kommentarer

Nu är första valpkursdagen klar, jag och macy är totalt döda. Hela min kropp är helt skakig och psyket är helt slut :p men jag måste säga att jag är stolt. Det var som sagt första gången och jag glömde kameran, typiskt, men hon var yngst i gruppen och uppförde sig som det också. Det tog lite längre tid och man var väldigt intresserad av alla andra hundarna på platsen. Men hon var långt i från ''sämst'' Hon gjorde det hon skulle 2-3 grr och sen tröttna hon och ville göra annat, lik mamma och pappa ?? Hon har i allafall lärt sig sitt och ligg utan problem och sen skall vi öva öva här hemma tills nästa vecka och så skall robin öva också så vi är två :) Skall även ta med kameran nästa gång och fota henne.

Nu blir det middag, spagetti och köttfärsås innan robin och burt skall ut och skjuta rådjur, låter hemskt men är man jägare så får man skjuta och med 121 ha behövs det röjas. Sen är det otroligt gott med kött kommet från skogen, inga extra tillsattser bara rent kött. Snart är det även älg säsong så det blir mkt gott i frysen :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


underlig katt

Frureinhold.se / 13 September, 2009 - 18:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag köpte en spikmatta häromdagen och har inte packat upp den ännu. Men så hörde jag i stolen bredvid hur det prassla i plasten. Då ser jag att duchess lagt sig på den :) undra hur gott det kan vara :P


xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


valpkurs

Frureinhold.se / 13 September, 2009 - 14:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det Macys första gång på valpkursen, jag är dunder nervös :p hon är yngst i gruppen och det skall bli spännande hur hon reagerar med alla andra valpar. Jag hoppas att hon uppför sig, men som sagt hon är en valp och hon har full av energi och liv i sig. Det är 40 min innan vi skall åka och väskan är packad och vi är reda :) Robin skall också med vilket är kanon eftersom vi är två som lever tillsammans med valpen är det skönt att båda är med och ser hur man skall göra osv.



Ha en fortsatt bra dag alla !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


heart you !

Frureinhold.se / 13 September, 2009 - 10:58 / Vardagen
1 Kommentarer

Me heart Robin :D:D:D


vilken härlig dag nannana nnananaa naa

Frureinhold.se / 13 September, 2009 - 10:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah det kan man verkligen säga, vaknade kl 6.00 och var klar vaken likaså Robin. Vi låg och gosade en stund och gick sen upp och drack vamr oboy kolla på disen övr fälten och njöt. Dock gick vi och la oss igen och vaknade utav en knackning. Där stod robins mamma och moster samt mosters barnbarn, de ville självklart se på lilla macy och vem blev inte galadare än någonsin då?? Jo macy så klart. Så nu sitter vi vid köksbordet med varsin laptop (glömde säga det att robin fick en as snygg asus Eee utav en leverantör häromdagen så nu har vi en uppsjö utav datorer i huset haha) frukosten är på g med ägg, smörgås och kaffe.

godmorgon på er alla så hörs vi senare på dagen !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


shopping :D

Frureinhold.se / 12 September, 2009 - 13:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Kom precis hem från torp, jag och robin var inne en sväng för att köpa jeans till honom och sulor till mig :) Men istället kom vi hem med jeans till honom och mig :D sen sulor och en tröja till mig från stadium :) hur fint som helst och sitter perfekt !! Nu skall vi äta salmon tikka mansala med ris hur gott som helst :) sen skall jag jobba kl 15.30 så det blir mer uppdatering imorgon :)

Mys tröjja från stadium :)


Jeans från carlings :) + skärp från carling !


Byxor från JC och tröjja från stadium :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


nu blir det fredagsmys :)

Frureinhold.se / 11 September, 2009 - 17:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Har varit dålig uppdatering idag också men när det är sol på landet då finns det miljoner saker att göra och man får passa på eftersom sveriges väder är helt väderlöst :) Men nu skall jag i allafall öppna min andra bacardi breezer :D så himla gott och svalkande efter att ha klippt gräset, städat och handlat massa god mat inför kvällens fredagsmys :) Robin var även och köpte 1 kg räkor förut och gissa om jag är suger på att hugga in?? jag vill ha nu nu nu. Men först skall han trimma klart bland alla träden och ta en dusch innan vi skall slå oss ner och gosa framför tv:n. Jag köpte även jordgubbar och choklad, skall smälta den och ha som dopp :) yaammmiii...

Nu måste jag grejja vidare

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon

Frureinhold.se / 11 September, 2009 - 09:33 / Vardagen
0 Kommentarer

det har varit sjukt dålig uppdatering nu ngr dagar men jag har helt enkelt inte hunnit. Har för det första blivit sjuk och snorig. Sen var jag i lödöse hela dagen igår och var totalt utpumpad resten utav kvällen, dålig ursäkt men verkligen helt sant. Om en liten stund kommer veronica och hämtar upp mig så skall hon, jag och robins mormor åka och handla, en så kallade fredags handlingen :P det innebär fredagsmys till 110 %. Ganska mysigt faktist :) Ikväll har jag och robin bestämt oss för att äta räkor så jag förbereder allt som behövs så får han åka in och köpa dom när han kommer hem, dom är alltid godast när dom precis är nyköpta :D Skall dock kolla med fiskbilen om mam kan lägga undan så att han kan hämta dom när han åker hem sen :)

Nu måste jag sminka mej, hörs senare

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


jag är trött

Frureinhold.se / 10 September, 2009 - 17:19 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag har inte uppdaterat idag av den anledningen att jag har inte varit hemma. Åkte tidigt i morse till lödöse och kom hem nu. Har varit och slängt massa saker på tippen tillsammans med mamma och pappa, allt tak som vi bytt och annat skräp. Jag är totalt utpumpad och skall lägga mig i ett bad nu hade jag tänkt. Skriver mer senare när jag fått mer energi, just nu är jag bara helt matt. (Har även blivit förkyld :( )

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


förlåt ! !

Frureinhold.se / 09 September, 2009 - 22:00 / Vardagen
2 Kommentarer

Det var som sagt lovad frågestund idag på eftermiddagen men jag har inte hunnit, det är kanon pinsamt och jag lovar att bättra mig tills imorgon. Men för er som undrar över ngt och vill ha svar på det så skriv en kommentar så svarar jag så fort jag bara kan, promise !!

Nu blir det true blood och mys med Robin bobbin !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Macy mat :)

Frureinhold.se / 09 September, 2009 - 15:27 / Vardagen
1 Kommentarer

Lyx skall det vara :)



mums mums enligt henne :) Nu skall jag städa lite lätt innan top model börjar

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


oj oj oj :)

Frureinhold.se / 09 September, 2009 - 14:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Det blev endel handlat idag på göken. här kommer lite bilder på det jag köpte :D



I olika former, bla med båtar stjärnor och text, hur fina som helst :)(handdukar fick jag utav Veronica)



en sån fast biege med ett hjärta på.



2 sånna :)

Klicka för att stänga fönster

2 sånna i grått :)



en spikmatta :)

och två dukar :) Blir kanon fint, sen fick jag en tavla utav robins mormor :) Nu skall jag in och handla hundmat, har precis klippt gräset :/ det är verkligen inte skoj :P

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon

Frureinhold.se / 09 September, 2009 - 09:14 / Vardagen
1 Kommentarer

uppe med tuppen ?? njea det är babys som står för den biten men jag är iallafall uppe i någonsålunda tid. Dock var jag helt slut när jag vaknade, piggnar nog till snart skulle jag tro :) Om vi skall göra en tripp tillbaka tills igår måste jag säga att den maten jag gjorde var helt sjukt go. Tror aldrig jag har gjort så god mat i hela mitt liv haha det var sjukt. För er som inte läste igår var det egenmarinerad fläskfilé med plockade kantareller som blev till en kryddig sås och pommes.. Så sjukt glad att jag har kvar tills lunch idag :D mumsigt värre.

Idag skall jag, svärmor och svärmors mamma till göksäter (lilla ullared) och kika lite. Jag har aldrig varit där så det skall bli kanon kul och se hur det ser ut och om det finns ngt att fynda. Det blir bra öving för macy att vara själv lite. Dock blir det nog inte mer än vanligt men det är ändå bra träning.


nu skall hon få frukost och jag skall tina bröd :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX



massa kantisar

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 20:03 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja nu har vi äntligen kommit in efter en lång promenad i skogen :) hittade massor med kantareller och vi tog även rhinon en bit endast för att det är så sjukt skoj :D kommer att servera fläskfilé med kantarellsås och pommes :D så himla gott och nu blir det mys resten utav kvällen, jag funderar på frågstund imorgon kväll :) be there !!



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


gjorde om två kort !!

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 17:37 / Vardagen
2 Kommentarer

blev verkligen så fint :D



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


myskläder !!

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 17:19 / Vardagen
1 Kommentarer

jag är inte gravid men tröjjan står rätt ut :p, älskar robins kläder, för det första luktar dom som han gör vilket är underbart, sen är dom större än mig och mkt gosigar :P



Macy gillar att spegla sig :D super söt är hon !!


xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


fördel med hund

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 17:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Man kan verkligen säga att man blir fit utav att ha hund och att bo på landet. Jag skall snart ut på min tredje promenad så fort robin kommit hem. Vi skall ut och leta kantisar :P jag skrev i morse att jag vill göra kantarellsås till middag så då är det bara att gå ut och hämta ngr från våran skog :) vi skall dock ta Rhinon en bit bort där vi vet att det finns massa svamp :)

 
Dö rolig maskin som tar sig fram överallt :)

vila en gnutta innan robin kommer, jag är lite seg faktist :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


till macys träning :)

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 14:33 / Vardagen
2 Kommentarer



1. vattenflaska till mig
2. handduk till macy
3.väska att förvara allting i
4. salva för sår och skador
5. vattenflaska till macy med egen behållare

Självklart är nästan allt rosa och det tog en evighet att hitta allt kan jag säga. Det är precis som om inga affärer gillar rosa väskor, helt tragiskt. Macy har även rosa koppel så hon kommer se så fin ut på hennes valpkurs.

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


dagens outfit !

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 14:29 / Träning och hälsa
0 Kommentarer



Lite långt ifrån men ni ser nog ändå :)


olycka på rotan !!

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 14:13 / Vardagen
1 Kommentarer

Ah det är precis vad det är, en olycka med världens polis pådrag vid vår lokala mataffär. Jag åkte för ca 2 timmar sedan till torp och då var det massa polisbilar och omledning av bilar. Nu när jag åkte tillbaka så var det likadant och fortfarande massa poliser på plats, man undrar ju vad som hänt. Dock lär det inte dröja innan nästa olycka händer för de har lett om trafiken så att alla bilar kör förbi oss. Det är en smal kringelikrok väg där det springer mkt vilt och att ha massa ''turister'' körandes på vägen känns inte tryckt. Körde efter en tant som låg i 30 km i timmen och tvärnita varje gång hon mötte en bil, ah ni förstår själva hur det här kommer att sluta.


http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.570941

där har vi svaret, en tankbil har vält med 28 kubikmeter bensin, tummen upp för dig !!

nu skall jag äta lunch, lägger in dagens outfit och det jag köpte om en liten stund :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


I love my eyes :)

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 12:06 / Vardagen
0 Kommentarer

beautiful :D



för er som inte redan vet är jag ett fan av mina ögon :D inte en enda retucering och ändå är dom så fina :)  nu drar jag till torp en sväng och letar efter en väska till macy och skall eventiellt köpa lite färg till hemmet :) ha det toppen !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


madonna bilder :D

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 11:40 / Vardagen
0 Kommentarer




födda på samma dag med 14 års skillnad :D <3



alla samlade :D kanon kul :)

(bilder lånade utav catrin )

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX



Jag och syster yster träffar tomi kallio :D vilken lycka !!

godmorgon

Frureinhold.se / 08 September, 2009 - 10:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Det regnar inte och det är alltid positivt :) jag funderar på att gå en sväng i skogen och se om jag hittar ngr kantareller :) jag skall göra fläskfilé ikväll och med kantarellsås till blir det extra smarrigt :) Inatt har jag sovit gott och resten av familjen med skulle jag tro :) Schemat idag är inte så avancerat ännu, göra klart fönstret ta promenad, öva lydnad :) macy är förövrigt väldigt duktig på. Jag får även rört på mig lite vilket inte skadar :P Det är ändå underligt bra att för min del som inte tränar ngt alls just nu pga min rygg ändå inte går upp i vikt fast att jag äter massa godsaker etc :D Jag är väldigt glad för det :PDock behöver jag röra på mig, det behöver alla för hälsans skull. Jag får ta små promenader och göra små övningar som inte belastar min kropp för mkt.

Nu blir det promenad och sen frukost

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Bonsai träd

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 21:28 / Vardagen
0 Kommentarer

ååååh jag är så glad just nu :D Jag uppdaterade inte förut men jag skriver nu, förut när robin kom hem så hade han en överaskning till mig :D och gissa vad det var ???? jo ett bonsaiträd, det är det finaste träder som finns och jag bara älskar det. Tar man vara på det så kan det följa med en hela livet, är inte det fantastiskt ??



Nu blir det pirates of the carribean och kaffe :) sov gott alla sen så hörs vi imorgon :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Macy hos veterinären :)

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 17:22 / Vardagen
4 Kommentarer

jag var ju som sagt hos veterinären förut med lilla macy för sin fullständiga vaccination. Hon är nog ett praktexempel på hur hundar skall vara hos veterinären. Det första hon gör när vi kommer in är att hoppa upp på vågen :p hon vägde 8.80 kg pjjuuu. Sen när det var vår tur springer hon fram till veterinären och pussar som tusan på honom haha. Så var det dags för spruta, hon ville inte sluta pussas så jag fick hålla i huvudet och hon var helt tyst när hon fick sprutan och sen var det dags att pussa på den stackars veterinären igen :p ahh ni förstår ju själva hur bra det gick :)



nu blir det pannkakor och ärtsoppa <3
xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


jag var först mohaha

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 15:07 / Vardagen
0 Kommentarer

var inne på blondinbella.se precis och kolla hennes videoblogg och så ser jag hennes tröjja som hon skall ha på sig :D gissa vem som köpte en sån i våras ? före alla andra ?? jo jag, direkt import från hong kong ;)





som sagt skoj att jag är tidig med det nyaste ;)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


nya mascaran

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 13:02 / Vardagen
2 Kommentarer

Såhär blir det med bara ett drag med den nya mascaran :) skall ju bara ha vardagslook så då blir det sparsamt med smink :) men nu ser ni i allafall hur bra den är :)


Notera att underfransarna inte har ngn mascara :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


I miss one tree hill

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 10:43 / Vardagen
1 Kommentarer

Någon mer än jag som ryser och får en tår när man ser detta klipp och hör låten ??? Jag smälter !



helt sjukt, jag dör !!!


herregud man skrattar ju ihjäl sig :D

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 10:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah hon är allt bra rolig vår lilla skrutta. Vi kom precis in från gården, har varit nere och målat fönster och macy har grävt gropar ute vid ängarna. Hon är väldigt duktig på att underhålla sig själv och med energi som  valpar springer hon in och ut i garaget och ner i vatten pölar och upp igen och nu när vi väl kommit in och torkat tassar och hela den biten spirnger hon från ena sidan av huset till andra och så håller hon på så fram och tillbaka. Helt galen, men nu ligger hon under mig med hicka, dags att lugna ner sig en smula. Fönstret blev iallafall fint men jag tror att jag skall måla det en gång till, får helt enkelt se hur det ser ut när det torkat.



Hon är en liten mullvad  :)


xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


ultra volume collagene !

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 09:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja var ju bara tvungen att testa, hade 150 :- check på hm och så var vi torp o helgen och då var jag bara tvungen att testa denna :) Har beställt tre gosh från mamma när dom skall till rhodos men det är aldrig fel med ett lager :) Jag är allafall nöjd och som robin sa igår, men shit har du gjort ngt med ögonen haha :p Då är den bra :p  



Beställt tid nu för vaccin, 13.45 idag kanon bra när det går så snabbt och lätt :) har bara 5 min att köra också, even better !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon

Frureinhold.se / 07 September, 2009 - 08:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är det regn och rusk igen :/ igår var det helt strålande väder, det var kallt osv men det var mysigt :) Nu är det bara regn regn regn. Men det är väl samma som att göra nytta här hemma, städa och hela den biten. Jag skall också ringa veterinären idag om macys andra spruta så att hon är fullt vaccinerad. Det måste man vara om man skall på valp kurs. Glömde skriva det igår men vi fick läxa på vår första lektion haha som att vara tillbaka i skolan igen. Dock var det inte så mkt, bara ta reda på vad golden och border-c används till och vart de kommer ifrån. Detta för att underlätta sättet att lära dom på och vilka övningar som passar bäst. Har man tex en kamphund är det dumt att träna mkt kamp med den.

Nu skall jag göra frukost och sen ringa veterinären

ha en bra dag och så får ni mer uppdatering senare

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


9 Månader <3

Frureinhold.se / 06 September, 2009 - 21:42 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja idag är det 9 månader sedan robin frågade chans :p undrar ni inte vart ?? det var inne på bryggeriet på min 20 års fest :D jag tvingade honom haha nä men jag sa ngt i stil med att frågar du nu så säger jag ja och på den vägen är det :D
 

gotnatt nu skall vi mysa och snart sova

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


en hård dag :)

Frureinhold.se / 06 September, 2009 - 20:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag var vi som sagt i lödöse och uppe hos mormor och morfar, tak bytet har gått bra och till och med jag var uppe på taket och hjälpte till, inte illa va ? Dock fick jag och robin åka vid halv 3 tiden för att hinna till uddevalla och på min och macys första valpkurs. Men första gången var utan hund så macy och robin fick vara ute och greja på utsidan. Kursen gick bra och det var himla intressant och jag tror det kommer att bli super skoj :) Sista lektionen skall vi öva spår, det längtar jag till. Sen skall jag ocskå gå kurser efter valpkursen och sen när hon är 10 månader testa och se om hon gillar agility :) Här kommer lite kort från dagen :)




nu blir det film och mys hörs imorgon :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


lite uppdatering

Frureinhold.se / 06 September, 2009 - 10:19 / Vardagen
1 Kommentarer

Sitter hemma hos mamma och pappa och frukosten ligger i magen. Idag är det takläggning som gäller och männen är redan i full gång :) själv tar jag mig en lugn förmiddag eftersom jag skall på valpkurs ikväll :) spännande att äntligen komma igång med det, dock skall macy inte med idag. Hon får vänta tills nästa gång. Jag ger er en uppdatering senare om hur det går för dom där uppe i kroken och sen får jag väl lägga in lite annat gott och blandat också ;) Har köpt en ny mascara bla. men berättar mer om den sen.. En lite cliff hanger ;)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX




äntligen mareld

Frureinhold.se / 05 September, 2009 - 23:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu kom vi precis hem från en mysig senkväll vid havet med månen lysnades på oss och med ett glittrigt hav nedanför. Helt fantastiskt hur organismer kan få till ett sånt glitter, helt underbart vackert. Jag trivs så himla bra av att bo här ute vid havet och ha tillgång till sånna fenomen, hur mysigt som helst. Nu skall vi gå och nana, imorgon väntar andra halvan på mormor och morfars tak, dock blir det väl jag och mamma som får ta små turer i skogen och även jessica om hon och barnen kommer :)

Sov gott alla !!


xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


massa gott :D mäster kocken

Frureinhold.se / 05 September, 2009 - 19:54 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har jag bakat klart och maten är alldeles snart klart, är riktigt stolt över att ha lagat och bakat så mkt som jag gjort idag. Bullarna skall snart in i ungen för gräddning och entrecoten som är medium stekt tillsammans med pommes och jensens favoritsås är snart på g :D gud vad jag är stolt helt sjukt haha :) Inte många som kan få till en entrecote så som jag :P
 

Mäster  kocken haha nu blir det fotboll och mys med Robin :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


muffins och bullar

Frureinhold.se / 05 September, 2009 - 14:17 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har vi precis kommit hem från torp och vi fick köpt lite smått och gott :D jag hittade även mina vinter skor som jag skall köpa lite längre fram, hur snygga som helst :D Macy tyckte sådär om sin regnjacka och sele men det är bara att vänja sig.. Dom var lite stora fortfarande så hon har att växa i :) Köpte också ett dunder stort ben till henne som hon tuggar för fullt på. Jag har även precis slängt in 24 muffins i ungnen :p hälften citron och hälften chocklad, muummmmssigt värre. Tindra mamma och pappa är på väg hit då de blir nybakat när de kommer :)

Jag skall också baka bullar om en stund, men det får bli när dom har åkt, det tar ju sin lilla tid det där. Passar bra med när Robin och macy river ner en vägg :P Socialare hund får man leta efter, skall ta en sväng ut i skogen sen med om det inte regnar för mkt. Mental träning :)

hörs senare

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon

Frureinhold.se / 05 September, 2009 - 10:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah så var det lördag och en skön frukost tillsammans med min sötnos :) Det fick bli leverpastej med smörgåsgurka och varm oboy :D mumms mumms. Dagens schema ser ut ngt i stil med det här.
1. äta klart och göra sig iordning
2. städa lite här hemma så att det är fint.
3. Åka till uddevalla och uträtta ngr ärenden
4. Mamma och pappa kommer och hälsar på.
5. kolla på jennifer när hon träna kofösning med Sören :)

mkt att göra men det är väl så när man bor på landet, alltid finns det nott :) Skriver mer senare

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Jag älskar denna låten

Frureinhold.se / 04 September, 2009 - 18:29 / Vardagen
0 Kommentarer



One tree hill jag säger bara det !

Älskar dej Robin !


NU ÄR DET FREDAGSMYYYYS !!!

Frureinhold.se / 04 September, 2009 - 17:18 / Vardagen
0 Kommentarer



Japp nu är det dags för fredagsmyyyyys !!

* kladdkaka med grädde; check
*stor godispåse; check
* 4.5 liter cola; check
*upptappatbad till robin; check
*pasta carbonara; check
* myskläder; Check
* doftljus tända; check

Ja då var det klart, dags att börja helgen på bästa sätt !!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Min lilla Macy är helt bedorande !!

Frureinhold.se / 04 September, 2009 - 17:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Det blir mkt kort på lillan men hon är så otroligt söt och jag tycker att ni borde få se henne växa upp :)



Våran lilla prinsessa är så bedorande och duktig :)



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


detta skall macy få i höst present

Frureinhold.se / 04 September, 2009 - 15:44 / Vardagen
0 Kommentarer


Detta med lite foder inuti så att hon inte blir kall om det är riktigt busigt ute :)



Den lär robin vilja köpa med döskallar på :P



detta när hon skall vara fin, det är mkt tjockare än på bilden


detta så att hon syns ute i mörkret, det  blinkar och har reflex på :)



och denna när vi skall på våra valpkurser, perfekt och en flaska vatten, tar ingen plats och är kanon !

 nu blir det tv och slapp innan baby kommer hem, då skall vi laga mat och gosa massor :D fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyys !!!

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


så var första saken sönder

Frureinhold.se / 04 September, 2009 - 13:09 / Vardagen
1 Kommentarer

När man har valp så får man vara medveten om att saker och ting kan gå sönder. Nu har det första offret kommit. jag skulle precis in och bädda sängen efter vädring och ser av min vilda förskräckelse att min mobil laddare är i två delar....!!!! Det var väl inte riktigt det jag hade tänkt skulle vara det första hon bitit sönder, men som sagt man får vara beredd på det mesta när det gäller valpar. Molly bet bland annat sönder Nuffe (min gris jag fick när jag föddes) Honom har jag dock kvar lite söndrig men fortfarande lika söt :p Sen bet hon sönder en del utav trappan hemma i lödöse, så det mesta kan hända det gäller bara att få hunden till att inte bli uttråkad och att ha massa leksaker så hon inte går på våra saker.



Inte så skoj, men robin skulle svänga förbi net on net på vägen hem och köpa en ny, kostade bara 199 :- så det var ju skönt det allafall !

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorning friday !

Frureinhold.se / 04 September, 2009 - 09:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Gah vad jag är trött, känns nästan som om man är bakfull :/ Ingen skön känsla. Jag kom dock hem relativt tidigt igår 00.35 steg jag in hemma och tog en snabb dusch och sen hopp i säng. Dock hade jag med mig en nalle som jag köpt till robin och den ställde jag självklart på hans nattduksbord och den fulingen som jag trodde sov, rävsov och gav mig en stor kram och puss innan vi somnade som stockar.

Jobbet gick bra, jag är tyvär inget fan av restaurang pga min rygg som är så dålig, omgivingingen är kanon men det är otroligt tungt att ha ständigt skit ont och inte kunna göra ngt åt det. Men jag skall beställa tid till vårdcentralen och sen otroped så får vi se vad dom säger. Nere i gbg ville de ge mig kortisonsprutor men vi får helt enkelt vänta och se.

Vill också tillägna ett par ord till mormor som just nu ligger på sjukhuset, hoppas att du blir bra snart så vi kan ses i helgen <3

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


nu blir det sista inlägget idag

Frureinhold.se / 03 September, 2009 - 15:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag skall iväg och jobba nu om en liten stund och kommer inte hem föräns inatt, och då har jag ingen ork till att skriva så det blir sista inlägget nu och jag hoppas att det finns ngt som kan underhålla er tills imorgon ;) Imorgon är det även fredag vilket innebär fredagsmys om inget annat inträffar, just nu vill jag bara vara ledig i helgen och gosa med robin och få ording här hemma. Sen får det gärna bli hur mkt som helst på veckodagarna, det är bara skönt att ha ngt att göra.. Lite bortskämd över att få ha varit hemmafru hela sommaren :) Macy har nu fått middag och vi skall ta en promenad upp i skogen och tillbaka så hon sover gott innan Veronika kommer och hämtar henne :)

Ha en bra dag alla och så hörs vi imorgon :)

xoxo.gif image by sobelaura


god bless osis Dust it !

Frureinhold.se / 03 September, 2009 - 13:57 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag är verkligen helt kär i Osis dust. För er som inte visste har jag otroligt tunt hår och det blir lätt smuttsigt fast att jag har rätt schampoo och tvättar det 2 ggr när jag duschar. På människor med tunnt hår lyser liksom smutsen igenom haha låter konstigt, men det blir i allafall glansigt och fett ganska fort. Men så har jag självklart köpt produkten osis dust, och bättre finns inte, känner man att det börjar bli fett håret så pudrar man i lite dust och ruffsar till håret så är det som nytt :p Hur bra som helst och så slipper man tvätta det lika ofta och man spar på hårets kvalité. :) Grymt bra !



erkänn det ser fylligt ut ?? :)



xoxo.gif image by sobelaura


mysigt värre !

Frureinhold.se / 03 September, 2009 - 12:44 / Vardagen
0 Kommentarer



himla mysigt :)



xoxo.gif image by sobelaura


Macy uppdatering :)

Frureinhold.se / 03 September, 2009 - 10:01 / Vardagen
0 Kommentarer



Puppy eyes

Äter upp mammie :p ett annat sätt att pussas enligt henne :P



slutligen hjälpa till att diska :)

Nu ligger vi i sängen och sover lite efter frukost, både hon och jag behöver det, så himla mysigt när hon kommer och gosar ner sig med min kudde och snosar. Men det tar ca 2 min så lägger hon sig på robins sida och på hans täcke, inte lika varmt då :)

xoxo.gif image by sobelaura


alltid rosa !

Frureinhold.se / 03 September, 2009 - 09:15 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag hittade precis mina gamla örhängen från när jag var 5 år :P Jag och mamma var nämnligen och tog hål i mina öron när jag var 5. Dock var mina tagningspärlor röda, men när jag fick välja vilken färg jag skulle ta när vi bytte örhängen efter ett visst antal veckor fick det bli rosa :p Lite skoj att jag redan då var ett rosa freak :)


Lite sött om ni frågar mig :) Tänk att de har hållt i så många år, ja är ju trots allt 21 om några månader :P inte illa :)

xoxo.gif image by sobelaura


godmorgon ZZzzz

Frureinhold.se / 03 September, 2009 - 08:46 / Vardagen
1 Kommentarer

det var väl inte den morgonen jag hade hoppats på när man skall jobba till sena natten, men har man djur så har man. Macy ligger i robins säng när han går till jobbet, himla mysigt men just idag hade hon lite ont i magen så hon började spy, så jag fick fort släppa ner henne på golvet så att hon inte skulle spy i sängen. Det kom inte upp ngt mer än slem, så vi får se hur hon mår resten utav dagen, just nu ligger hon på trappan och tuggar på ett ben. Så hon är inte sjuk i vilket fall.

Igår var det true blood på tapeten och den serien är verkligen bra :) den är anorlunda och jätte underhållande, ngn mer som följer den serien ? Synd att den går lite sent på kvällen bara, den kunde börjat nio, det hade varit perfekt.

Idag är det som sagt jobb som gäller, skall ut med en skärgårdsbåt och servera, skall bli kul och se hur det är, sjösjuka here we come ?? haha nä vi får hoppas att vi slipper ifrån det. Skaldjurslåda tror jag det stod på menyn så det blir mumsigt för resenärerna.



frukost nu, hörs senare, btw besöksrekord igår igen :) Tack tack <3

xoxo.gif image by sobelaura


mumsigt värre

Frureinhold.se / 02 September, 2009 - 20:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu blir det sista inlägget, kom ur baet precis och skall äta blåbärspaj och kolla på true blood :) dock börjar det inte föräns kl 22.00 men innan dess skall det gosas och lite egentid utan dator :)



passande bild hahaha !

xoxo.gif image by sobelaura


ut i skog och mark

Frureinhold.se / 02 September, 2009 - 18:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag och jennifer har nu kommit in efter en skön tur i skogen, man blir så bortskämd över att ha allt så nära :D me like a lot !! skall snart göra middag och blåbärs paj, uppdaterar mera då, Robin är hungerig :)


Sören charmören :D



Jennifer och Poke (em ekipaget)



jag och sören :) såå söt och duktig endast 4 år gamal, en riktig bebis :D

dagens outfit

Frureinhold.se / 02 September, 2009 - 14:46 / Träning och hälsa
1 Kommentarer









skall man in till uddevalla så ska man :P Nu är det ridtur med jennifer som gäller, uppdaterar later :)


xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


tiden går fort, för fort ??

Frureinhold.se / 02 September, 2009 - 11:33 / Vardagen
1 Kommentarer

Satt och kollade igenom korten på min dator, dock är den från i våras men det känns som om det var igår jag fick hem den. Samma gäller när jag och robin träffades, det är snart ett år sedan och ah jag tycker själv att det har gått svin fort :p Tycker inte ni?? Jag är allafall otroligt lycklig och det är nog mitt snabbaste år hittils, kanske för att det händer så mkt hela tiden. Alltid fullt upp och massa nya saker på g. Den 6 september har  vi varit tillsammans i 9 månader, helt sjukt :)


Vill också lägga in ett kort på min underbara molly som numera är i himlen :)


Så himla vacker vovvsing :) <3

nu måste jag göra mig iordning !

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


en snabbis

Frureinhold.se / 02 September, 2009 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

inne en snabbis och får ta och uppdatera mina läsare :) just nu står jag nere i stallet och renoverar ett gamal fönster, det slipas och limmas för att få allt att hålla. Det kommer att bli kanon snyggt, med ett gamalt fönster målat vitt och sättas upp på väggen med tavlor eller speglar emellan :) jag är så himla påhittig, men med lite hjälp utav min kära svärmor :)

hörs senare, skall in till uddevalla om en stund och hämta lite grejjer..

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


godmorgon

Frureinhold.se / 02 September, 2009 - 08:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Blää vad jag är trött, ogillar att gå upp såhär tidigt haha känns lite lyxigt dock om man jämför med många andra :) Jag har iallafall sovit gott inatt och det är huvudsaken, dock har jag vaknat lite till och från men det är nog för att vi gick och la oss runt 22.00 igår.

Vi har nu levt utan tv i hmmm 3 dagar, och om jag skall vara ärlig klarar man sig faktist. Vi  har så mkt att göra just nu så man hinner inte titta på tv. Som igår, då rev kalle och robin ner en vägg, eller rättaresagt de gjorde ett stort hål i den. Tiden går så fruktansvärt fort när man har saker att göra hela tiden.

Idag skall jag om en stund gå ner till stallet och kolla på lite gamla fönster, tänkte designa om dom och ta ut glaset och slipa sen måla om och sätta speglar i och ha som tavla :p erkänn ballt :p Jag är min egna lilla designer mohah.

frukost nu, juice, macka och oboy får det bli :)

xoxo.gif image by sobelaura


inte ens bada får man göra själv :D

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 21:24 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag skulle ta ett gott bad nu efter dagens bravader och jag låg där och gottade mig tills en hund kom och hoppade upp på kanten.. hon ville då pussas och gosas. Det hela slutade med att vi badade tillsammans vilket macy tyckte var mkt skoj :)


Det är bra mysigt och ett bra sätt att se om hunden har fästingar haha skämt och sido, detta är inget hon kommer göra varje dag :)



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


jag HATAR ormar !! (huggormar)

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 18:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Vi kom precis in efter en skön tur i skogen :) hittade massa kantareller och det var perfekt väder, lagom varmt och allt. Det negativa är att när vi gick där i godan ro kom en j**** huggorm. Att jag inte dog, skrek dunder högt och höll för öronen och blunda hahah.. Robin frågade om jag hittat massa kantareller innan jag utbrast i : EN OOOOOOOOOOORM. så står jag och blundar och pekar haha, den var ca 1 meter ifrån oss :( Ah jag hoppas att ni genom mina ord kan förstå hur knäckt jag var. Tog upp Macy och gick i 100 km i timmen där ifrån.


''aaaaaaaaaaaaah''

Lite kort på macy sötnos :)




Hon växer så det knakar

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


fimpa nu !

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 15:50 / Vardagen
0 Kommentarer



Malaysian Anti-Smoking Campaign (2009 Tak Nak Campaign).


En reklam som denna skulle förmodligen aldrig visas i Sverige då den antagligen är lite för "barbarisk" - Synd kan tyckas. Den visar endast den verkliga sanningen och det är exakt den vi behöver få se mer av för att få in i våra huvuden vad rökning faktiskt ställer till med. Vet ni hur många som diagnostiseras med/dör i MUNCANCER varje år världen över? Vill ni se fler bilder på hur det kan se ut? Eller vill ni kanske känna på själva hur det känns när läppar och tunga sakta men säkert ruttnar bort och bildar stora köttiga sår? Nej jag tror nog inte att ni vill det!
(www.stinalee.se)


I'm happy..

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 14:51 / Vardagen
0 Kommentarer

så fort det är sol ute blir jag helt lycklig, man får liksom solterapi och allt känns så mkt roligare. Än så länge är det fortfarande inga moln här ute och vi håller tummarna att det håller i sig.

Jag har läst runt lite i bloggvärlden om frågestunder, är det ngt som ni är intresserade utav?? fråga vad som helst och jag svarar på det. (utom det som är kränkande) fundera på det och skriv en kommentar så skall det gå att fixa :)

Litet sommarkort i början av sommaren, åååh så skönt ;) (lite väl pose kanske haha )



xoxo.gif image by sobelaura


måste bara !!

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 11:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Det är inte många sportintresserade som kan ha missat barcelonas värvning av zlatan?? tycker nästan lite synd om honom om alla kommentarer och press som läggs på hans axlar.. Men svar på tal ;) här kommer första målet och som vissa andra stor värvningar som kan ta upp till ett år innan de nätar gör våran zlatan mål tidigt ;)


macy i en jordhög

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 11:02 / Vardagen
2 Kommentarer

Igår var det spöregn här hos oss, men som hundägare måste hunden ut. Så vi släppte ut henne så hon kunde kissa och bajsa, men när vi öppna dörren igen när hon skulle in var det inte macy vi såg utan ett jordmonster :p Hon hade hittat en jordhög utanför dörren som hon grävt och rullat sig i, (blöt jord, blir lera) Så hon fick sitt första bad igår, vet inte om hon älskade det, tror nog att hon hade velat vara ett litet jordmonster :)

lägger upp lite kort som jag tror att ni inte sett.



hur söt som helst, och hon och duchess är true bff:s ;)

nu håller ni tummarna

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 10:44 / Vardagen
0 Kommentarer

det är strålande sol ute och jag vill inget hellre än att det är sol resten utav dagen och kvällen. För om det är det så kommer vi se mareld ikväll, det är 2 dagar kvar till fullmåne vilket innebär att månen redan nu är stor :) (det krävs stor måne för att se skimmret). Så nu ber  vi till vädergudarna att det blir av :D skall även ta kort, så gott det går.

Idag hade jag liten sovmorgon, blev väckt utav robin vid 10, vilket var väldigt skönt med tanke på dagarnas stress. Det är så underbart att öppna uterdörren låta hunden och katten springa ut på gräsmattan och leka tills de storknar. Sen sitter jag inne vod köket med en kaffe och datorn i högsta hugg, man får ju inte missa att blogga :D Hade även ett högt antal besök igår så då får man vara extra nogrann så de får möda för jobbet ;)

Jag har även ett par söta föräldrar :P först ringer mamma och vi pratar i sådär en kvart om allt och inget, 30 sekunder efter att vi lagt på ringer pappa :p haha tajmat eller vad??

skall ta på mig lite kläder ( på landet kan man gå runt som man vill ) och göra mig iordning för att åka och lämna ett papper :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX