StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

nu sitter...

Frureinhold.se / 31 December, 2009 - 18:49 / Vardagen
1 Kommentarer

27f39703f8cb8e611febd72266886bea.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi och dricker lite innan maten:) hittils har allt varit underbart, med smörgås kakor och goda ostar. Snart väntar tre rättes och massa annat gott.


NY DESIGN

Frureinhold.se / 31 December, 2009 - 11:56 / Vardagen
20 Kommentarer

är det inte snyggt ?? min nya design som jencie.blogg.se har gjort till mig. Jag är super nöjd, hon är så exremt duktig :) Var bara tvungen att göra ett inlägg till ;)

Gott nytt år !

Glöm inte...

Frureinhold.se / 31 December, 2009 - 10:20 / Resor
5 Kommentarer

Ah ungefär är det så det ligger till just nu.. Tusen saker i huvuet som man bara inte får glömma, smink, skor, kläder etc. Jävligt typiskt om man kommer dit utan klänning tex, snacka om att kvällen är totalt förstörd :p men jag tror att allt kommer gå bra. Jag har packat en väska där nästan allt är nerpackat, bara lite små plock som jag fortfarande behöver tills sen :)


Jag måste bara ge en stor ros till Jenci som gjort ett blogg alternativ alltså en framsida, så sjukt snygg är den och jag måste framhäva min stora tacksamhet. Så fort hon hinner får hon mer än gärna lägga in den på min sida :D kommer att bli så sjukt snygg :)

Nu måste jag göra mig iordning, men ha nu ett toppen slut och en bra start på det nya året :)


GOTT NYTT ÅR

Frureinhold.se / 31 December, 2009 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer



SYNS IGEN 2010
Ha en riktigt bra kväll och ta hand om varandra :)


godnatt

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 22:50 / Music
7 Kommentarer


victorias secret

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 20:46 / Vardagen
3 Kommentarer

Alla änglarna är så fantastiska och underkläderna är så underbart snygga :)


veckans vinnaren är ....

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 20:02 /
5 Kommentarer



------->  http://heva.blogg.se <-------

''Jag är en tjej som är 11 år och det är skit ovanligt att en sådan tjej som jag bloggar när jag är ganska liten ! Det skulle vara skit kul att komma upp ett steg i bloggvärlden . Och alla läser din blogg och det skulle vara skit roligt att bli veckans blogg men jag vet att jag inte har någon chans , fast de e ändå värt ett försök !''

Med följande motivering: Trevlig blogg, mycket variation, bra uppdatering och en intressant läsning. Hon är därför värd en länk.

Men som sagt, det har varit kanon många bra kommentarer så det var väldigt svårt att välja, men detta gör det ännu mer inspirerande att ha en till tävling nästa vecka.


min outfit imorgon

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 15:18 / Träning och hälsa
29 Kommentarer





Lite konstiga kort, men det blir kanon snyggt :D


volang

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 12:44 / Shopping
4 Kommentarer

Till våren är det volang som gäller :) Har kikat ut lite klänningar som gärna får flytta hem i min garderob ;D





Lite smått och gott ifrån hms vår kollektion :)


Stativ, Tack pappa

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 12:04 / Vardagen
5 Kommentarer

Min söta pappa ringde nyss, gissa vas han höll i till mig???? jo ett stativ, så himla snällt. Nu fattas det bara ett sånt ljus reflex duk som gör porträtt extra fina och en lyster i ögonen :) Kanske borde döpa om min blogg till foto blogg snart, nästan det enda jag snackar om ändå :) Men jag får nog hålla mig neutral ett tag till innan jag vet exakt vad jag vill blogga lite extra om. Det dumma är bara att jag hela tiden hittar på nya saker som är spännande och jag har alldeles för många intressen för att spåra in på just ett. Men men ni som följer mig har ju allafall ett spännande läsande :) det är verkligen allt mellan himmel och jord :)



godmorgon

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 11:18 / Vardagen
1 Kommentarer

Skönt att sakta men säkert vakna i sängen till tv:n, låter slappt att ligga i sängen ännu, men efter att ha gått upp svin tidigt nästan varje dag i ett bra tag nu, är  det skönt med sovmorgon. Jag orkade inte se klart matchen igår, det där med pauser var för mkt för min del och jag somnade mellan andra och tredje. Jag kollade dock resultatet precis och såg med en stor lycka att sverige vann emot ryssland med 4-1 :D så jävla bra !!!



Idag blir det rätt lugnt, skall packa väskan inför nyår och fixa iordning lite här hemma. Robin måste åka till gbg och kolla på lite jobb och jag har inte bestämt mig ännu om jag skall följa med eller inte. Tror dock jag stannar hemma och gör det fint, städa osv.



godnatt

Frureinhold.se / 30 December, 2009 - 00:53 / Vardagen
5 Kommentarer

Nu skall vi snart nana, ligger i sängen och kollar på junior vm, sverige leder med 2-0 mot ryssland. För er som inte kan mkt om hockey skall veta att detta är fruktansvärt bra. Finland mötte ryssarna häromdagen och rysslands målvakt höll 46 skott tätt. Med den lätta matematiken förstår ni att det är kanon med 2 nät på en period :) sen skadar det inte att sverige spelar kanon bra :) kul att se :)



Men som sagt dags att sova och vi hörs imorgon :) glöm inte att kommentera för just din blogg !!!
(kommentera på rätt inlägg så jag inte missar ngt )


bästa kommentaren - veckans blogg

Frureinhold.se / 29 December, 2009 - 19:57 /
19 Kommentarer

Skall testa något nytt, är det någon som är sugen på att få en länk till sin blogg hos mig ?? i så fall skriv en kommentar varför just du skulle få en länk :) Kära läsare, ni har fram tills imorgon kl 20.00. Detta är en super tillfälle för att få lite extra läsare  :) för det är väl vad alla strävar efter, att komma ett steg längre ;)

 Så passa på att skriva en nominering till dig själv, var inte blyg :D


more pictures

Frureinhold.se / 29 December, 2009 - 16:56 /
13 Kommentarer

var ju ute i snön förut och det var strålande sol :D perfekt väder för några härliga kort :) Jag blir näst intill skadad av allt fotande, men men det är som sagt super skoj :) kan förstå att det finns så många fotobloggar, man hittar ju alltid nya sätt att fota och saker att fota :)















Det var tur att vi gick ut så tidigt för när vi kom in började du komma dimma och nu är det sviiiiiin kallt ute :)


Nu ikväll skall vi äta super gos spagetti och köttfärsås :D jag gör den bästa köttfärsåsen. Sen blir det också film, godis och mys. Mkt mys just nu men det finns inget bättre, det är kallt ute och som idag, rått och äckligt. Då behövs det mys så man får lite värme :) Tror minsann att jag skall göra en god dessert idag med, med glass grädde och chockladsås :D mumma !!


Dags att handla

Frureinhold.se / 29 December, 2009 - 12:27 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu blir det lång promenad med djuren :) Jag, robin, satina om Macy skall gå en sväng i skogen :) skönt att komma ut nu när det är så fint väder :) Solen bränner så gott i ansiktet och snön knakar så gott under uggsen :) Efter våran lilla promenix blir det till att åka in till uddevalla och handla mat till satina, hennes kraft är slut och sen skall vi även köpa lite mat till oss själva :)



Vad händer i sverige idag ??


Godmorgon

Frureinhold.se / 29 December, 2009 - 10:08 / Vardagen
4 Kommentarer

Underbar morgon idag med, solen lyser och det är sådär frostit kallt ute :) Just nu ligger både jag och robin i sängen efter att ha tagit ut hästarna och fixat allt. Mysigt att ha en lång morgon i sängen, bara snoza och så :) Täckena är varma, tv:n är på, ett glas med is vatten står och läskar mig och min rosa laptop i knät :)



Matchen igår var helt magisk, dom spelade som gudar (nästan) och stämningen var på topp, fullt ös. Sen skadar det inte att frölunda piska skiten ur färjestad ;) Men som sagt det var en magisk natt, stjärnorna var framme, månen precis över huvudet och ah det är obeskrivligt :) får youtuba fram en klipp som kan visa lite hur fantastiskt det var :) Och för er som inte var på matchen, skamligt om ni inte kollade på tv4 där matchen sändes :)



Det är så man nästan ryser ihjäl sig, fy faaaaaaaaaaan säger jag bara !!!!


sitter på...

Frureinhold.se / 28 December, 2009 - 18:08 / Vardagen
5 Kommentarer

11b9e834e8ad215e4e15e44d6575bb11.png

Kolla varifrån!

sitter på evas paley och dricker the och äter panini:) mysigt med pappa jag robin och joakim skall snart på matchen, så jävlä kul:-) XOXO


snökort

Frureinhold.se / 28 December, 2009 - 14:30 /
2 Kommentarer

Nu har  vi kommit in ifrån snön och sol :) det blev ett par riktigt fina kort :) lägger upp ngr så får ni se :) Dock är det väldigt svårt att välja...


















foto of the day

Frureinhold.se / 28 December, 2009 - 11:32 /
1 Kommentarer









Skoj skoj skoj, undra om jag någonsin kommer att tröttna på min underbara nikon D3000. Lär mig saker hela tiden, sen är det mkt kvar att lära, men det är ju det som gör allt mkt roligare :)


Frölunda - Färjestad ullevi

Frureinhold.se / 28 December, 2009 - 09:53 / Vardagen
1 Kommentarer

Snacka om sensation :) idag gäller det, Frölunda möter Färjestad på ullevi. Detta är en historisk match och jag är riktigt glad över att ha fått en biljett utav min snälla pappa :)



Nu ligger jag i soffan och äter frukost, kollar på fast and furious och gosar med robin. Har precis varit nere i stallet och tagit ut hästarna.

Men om man skall övergå till något som snart skall hända ... haha ni är så nyfikna men nej det är inte det jag skall skriva om nu. Utan om nyår, vi har ju bokat hotell och supé på nääs fabriker :) Skall bli helt underbart och bara ha allt förberett, med mat, dricka och underbart hotellrum. Hotellrummet är ett såkallar loftrum, där sovrummet är på övervåningen med tillhörande badrum med glasrutor. Så på morgonen är det bara att gå upp, lägga sig i badkaret med lite oljor och låta kroppen rena sig själv :D mmm jammiiiee :)

Nu skall jag fixa och dona, hörs sen


Planer för 2010

Frureinhold.se / 27 December, 2009 - 22:47 / Vardagen
5 Kommentarer

Jag och robin satt förut och tänkte på saker som vi skall göra 2010 om inget extremt inträffar :) vi kom på 3 saker som bara skall göras eller ah 4 men den fjärde är hemlig ;)

Åka så mycket road racing som möjligt :)
Tatuera oss :) fylla ut mitt hjärta med lite smått och gott som jag ännu håller för mig själv :)
Åka till staterna :)
. . . nu är ni allt bra nyfikna ;)









ghost???

Frureinhold.se / 27 December, 2009 - 20:18 /
3 Kommentarer





Kul att busa med kameran :) framsteg hela tiden, har ni fotograf bloggar ngr roliga tips om roliga bilder man kan ta ???


testar min underbara D3000

Frureinhold.se / 27 December, 2009 - 16:31 /
13 Kommentarer

Testar kameran lite :) finns så mkt man vill göra och ta kort på så man blir ju helt virrig :) Tar dock ganska plain kort som inte är direkt avanserade :)


Dagens outfit

Frureinhold.se / 27 December, 2009 - 14:40 / Träning och hälsa
4 Kommentarer










buuuhuuu

Frureinhold.se / 27 December, 2009 - 11:21 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu sitter jag och är allmänt bitter, det regnar på min fina snö :( Jag som hade hoppats på en kall vinter fram tills februari, sen kan det börja bli sol och varmt och så får snön smälta bort fint och lätt. Inget jävla reeeeegn :/ Men men man kan inte få allt.



Jag skulle vilja ja hjälp med en snygg blogg, är det någon som sysslar med design som skulle vilja hjälpa mig?? Jag älskar rosa så jag skulle vilja ha ngt med den färgen och sen vill jag ha kvar min header. I menyn vill jag ha skrivstil och lite fräckare :D Är det ngn som är sugen ???? :D Skriv en kommentar i så fall :)




Mys i snön :)

Frureinhold.se / 26 December, 2009 - 19:14 / Vardagen
10 Kommentarer




lite fynd...

Frureinhold.se / 26 December, 2009 - 13:50 / Vardagen
0 Kommentarer

0-3f94db7e0b24c5bce8e0050e9da711b2.png

Kolla varifrån!

lite fynd på torp:-) en t shirt med paljett rosett:) har också köpt en grå volang kjol:) sen där vi inte glömma en tv som vi köpte till sovrummet:) lyx med hockey godis och dricka i sängen, så jävlä slappt:) XOXO


retro utav 2000 talet ;)

Frureinhold.se / 26 December, 2009 - 09:45 / Music
0 Kommentarer





macy äter upp tomten :)

Frureinhold.se / 25 December, 2009 - 23:17 / Vardagen
0 Kommentarer




mellandagsrea here we come !!

Frureinhold.se / 25 December, 2009 - 15:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Hoppas att alla har haft en bra julafton och välkomen in i mellandagsreans kaos. Jag ser väl sådär fram emot vad som komma skall, imorgon skall jag och robin in och köpa en tv till sovrummet :) det skall verkligen bli kanon skoj :) gött att ha ngt i sovrummet när man är trött och hängig, bara att kura ner sig. Dock skall jag inte shoppa ngr kläder imorgon (A) men man vet ju aldrig, dock måste jag spara till fjällen och till nääs fabriker, det blir många utgifter denna månad :/ men så är det när man vill ligga på topp ;)

Vad händer idag ?? planen var väl att hitta på ngt, gå ut på krogen etc, men det är fan snö kaos ute och jag känner mig inte överdrivet motiverad. Får bli till att hitta på ngt annat, men vad vet jag inte än :)

Vad skall mina söta läsare göra idag ??


lite kort ifrån igår :)

Frureinhold.se / 25 December, 2009 - 11:04 / Vardagen
0 Kommentarer

från den nya kameran, får lägga in från min vanliga kamera sen eller imorgon :)




juldagen med magen i halsen

Frureinhold.se / 25 December, 2009 - 09:38 / Vardagen
2 Kommentarer

blä vad jag mår nu, drack inte mkt igår men ändå mår jag inte för bra idag. Sitter i soffan hos mamma och pappa, pillar lite på min nikon D3000 :) jag älskar den så himla mkt :p men jag är nöjd med alla andra klappar också :) såsom vantar och mössa, verktygslåda med bara lila verktyg, sulor till skorna som är skonsamma emot min rygg, fötter etc. Gud vad det är svårt att skriva ner saker man fått när man inte har det framför sig. Men jag får ta ett kort ikväll och lägga in. Har mina läsare fått ngt som dom är super glada för, självklart är man glad för allt man får, men ibland är det ngt exrta som man blev extra glad för.

Nu är det frukost och mys hela morgonen :)






jag fick...

Frureinhold.se / 24 December, 2009 - 21:20 / Vardagen
0 Kommentarer

12f9d6cd31634396802f3d1073a56411.png

Kolla varifrån!

jag fick en system kamera:-) åh massa annat Är så glad och super nöjd:) ha en bra jul XOXO


fina omgjorda kort :)

Frureinhold.se / 23 December, 2009 - 19:04 /
1 Kommentarer







kanske tjatigt med samma kort men det blev så himla fint :)

God jul och gott nytt år till er alla !!!!


julklappar :)

Frureinhold.se / 23 December, 2009 - 15:03 /
0 Kommentarer



Ullared påsar är toppen att packa i :p stora och rymliga. Nu är alla klappar klara och den högen till höger är till mig ifrån robin :D 6 st paket, å¨hhh vad jag vill öppna dom nu nu nu nu...





Macy brukar inte få ligga i soffan men igår myste vi lite :) ser ni hur sött hon ligger med tassarna i kors :)


åh vad jag älskar julen.

Frureinhold.se / 23 December, 2009 - 14:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag vid köksbordet med pepparkakshuset framför ögonen och allt godis runt hörnet. Det är bara jul en gång om året och jag tycker verkligen att man skall ta vara på den och inte minst på varandra :) Robin är inne i sovrummet och slår in julklappar, han är den som alltid är ute dagen före julafton och köper sina julklappar. Förstår inte hur han vågar, tänk om ngt är slut :p Själv är jag ute i november och köper allt :p iallafall nästan allt :) Dock kan jag inte avslöja här och nu vad alla skall få, men jag är riktigt nöjd med resultatet :) Det är så underbart ute, snön är över allt och det finns inget underbarare än med massa snö på julafton :) Hästarna springer i hagen så det yr över allt och macy gräver ner sig så hela hon blir som ett snö monster :) Ja som ni förstår är det lycka som sprider sig i hela kroppen.




vilken underbar bild, nu är det juuuuuuuuuul !!

Frureinhold.se / 23 December, 2009 - 12:20 /
0 Kommentarer




mysigt med...

Frureinhold.se / 23 December, 2009 - 11:58 / Vardagen
0 Kommentarer

0-67bea46bf03f9b96fe9bdb490be6a5b7.png

Kolla varifrån!

mysigt med så här mycket snö dagen innan julafton:-) lagom kallt och massa snö XOXO


sista minutenklappar del 3

Frureinhold.se / 23 December, 2009 - 09:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det dags, ute i sista minuten och lite smått panik om vad du skall köpa :) va bara lugn, allt går att lösa :)

Till henne:

Dyr:
presentkort


budget: presentkort


Till honom:

dyr: presentkort


budget: presentkort


sen kan man ju alltid komma på egna förslag, men presentkort är ett säkert kort :) Lycka till alla !!





fyra sorters julgodis på 2 timmar :p

Frureinhold.se / 22 December, 2009 - 22:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har vi gjort fyra olika julgodisar på 2 timmar, snacka om speed bak :) dock tror jag att det blir bra :p lite ligger på vänt och stelning :) här kommer recepten:

Krispig mandelnougat


ca 25 styck

Ingredienser
250 g nougat
125 g mörk choklad
1/4 dl Dansukker Rörsocker Strö
50 g flagad mandel

Rosta mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna.

Smält nougaten över vattenbad. Finhacka chokladen och låt den smälta i nougatmassan. Tillsätt rörsockret och blanda väl. Blanda i mandeln.

Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i chokladmassan. Låt stelna till dagen efter, då den skärs i bitar.


Gräddtryffel


ca 30 st

Ingredienser
225 g mörk choklad
1 1/2 dl vispgrädde
1 msk konjak (kan uteslutas)
100 g (1 3/4 dl) Dansukker Florsocker
1 msk starkt, kallt kaffe
kakaopulver

Lägg grädden och chokladen i en rostfri kastrull och koka upp. Rör tills chokladen smält och blandningen är slät. Låt svalna till rumstemperatur.

Rör i kaffet, konjaken och florsockret. Rör tills massan är slät. Täck över och ställ svalt i 2 timmar.

Forma till bollar som rullas i kakaopulver. Lägg i pappersformar. Förvara svalt.

Kokosbitar


ca 50 st.

Ingredienser
50 g smör
1 dl Dansukker Finkornigt Strösocker
2 dl vispgrädde
200 g kokosflingor

Glasyr
200 g ljus choklad
25 g kokosfett

Blanda smör, socker och grädde i en kastrull och koka i 5 minuter. Tillsätt kokosflingorna. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper och låt stå kallt. Skär ut i små bitar.

Smält chokladen och kokosfettet över vattenbad eller på låg effekt i mikrovågsugn. Doppa kokosbitarna i chokladen och låt dem stelna på ett nytt bakplåtspapper.

sen gjorde vi också marsipan med smak av likör 43 och med nougat i mitten :) Mums mums mums, nu blir det mys




skön låt

Frureinhold.se / 22 December, 2009 - 12:37 / Music
0 Kommentarer




sista minutenklappar del 2

Frureinhold.se / 22 December, 2009 - 12:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det dags igen, del 2 av julklappar, är ni klara ännu??!!

Till henne:



ett spapaket som friskar upp och ger en skön avslappning :) 119:- på coolstuff.se

Till honom:



alla vet ju att killar kan ta lite längre tid på sig på toaletten än vad tjejer gör :p nu kan dom iallafall ha en anleding till det ;) Eller hur mikael :P

Imorgon blir det sista delen i sista minuten julklappar :D missa inte det !! klockrent !


snart julafton :D

Frureinhold.se / 22 December, 2009 - 10:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag ligger i soffan och är dundertrött :p myskläder på och tv:n på, snacka om slappt :) Låg i morse och funderade ut julklappstips för idag :p blir en liten överaskning senare idag :) Övriga planer för idag blir till att gå en långis med Macy, måste röra på mig nu extra mkt innan jul ;) nä så tänker jag inte, men det är alltid skönt att få rört på sig :) Nyttigt för kroppen också. Sen skall jag även fixa satina bus, ta en tur i skogen och bara mysa :)

Vad har alla läsare för planer inför julen ?? Några spännande klappar som ni bara skriker för att få öppna ?? :D




intervju 1 dec med brittany

Frureinhold.se / 21 December, 2009 - 19:45 / Vardagen
1 Kommentarer

Detta var det sista vi fick se utav brittany på röda mattan, tragiskt att bara 19 dagar senare ligga död i sitt hem.



Hon ser väldigt mager ut, uuch detta är så tragiskt, blä blä blä !!


tips om sista minuten klappar del 1

Frureinhold.se / 21 December, 2009 - 10:59 / Shopping
0 Kommentarer

Nu tänker jag ge tips på sista minuten klappar fram tills onsdag :) många får idé torka och då är det kanon med lite tips och råd :)

Till henne :)



Joico schampoo och balsam, ett repair set som är ljuvligt för håret, lite dyrare men med en lyxig känsla :)

Till Honom..



Kladd eller inte kladd, båda produkterna är kanon för killar, varesig längd eller tjocklek :)

Hoppas att detta är en liten hjälp på traven för er som inte är klara riktigt än :D


should I stay och should I go ?!

Frureinhold.se / 21 December, 2009 - 09:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Tiger Woods

Enligt en källa ur tmz.com har elin inte bestämt sig än hur hennes beslut skall bli. Vad tycker ni att hon skall göra ?? Är det okej med felsteg och har han verkligen gjort ngt ?? Jag har ingen åsikt eftersom jag inte har all fakta, bara en massa ''rumors''. Dock är jag fullt medveten om att jag HATAR otrohet och lögner.




Rip Brittany murphy

Frureinhold.se / 20 December, 2009 - 21:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Detta är bara fruktansvärt men i morse dog Brittany Murpfy av hjärtstillestånd, endast 32 år gamal :(





Vila i frid och jag tycker verkligen att detta är fruktansvärt. Detta är ett bevis på hur livet så snabbt kan ta slut, vilken minut eller sekund kan vara din/den sista. Brittany blev 32 år gammal vilket är tragiskt tidigt, så snälla lev livet och ta vara på varandra !!!!


nyår kanske??

Frureinhold.se / 20 December, 2009 - 20:22 / Träning och hälsa
2 Kommentarer










shopping på högnivå :D

Frureinhold.se / 20 December, 2009 - 17:32 / Shopping
1 Kommentarer

Det blev endel idag men jag lägger upp kort så får ni se med egna ögon :) Fyndade lite och köpte lite accesoarer inför nyår/jul :) är riktigt nöjd :)



 










fjärde advent och solen lyser på snön :)

Frureinhold.se / 20 December, 2009 - 10:03 / Shopping
0 Kommentarer

Jag tjatar mkt om snö, men är inte det så konstigt :p Jag älskar snö... Tycker det är så mysigt med vitt på marken och speciellt nu när det börjar närma sig jul. Jag är klar med alla klappar och jag är nöjd med resultatet :) Vad har mina läsare köpt? är ni klara ?? Vi var ju hemma hos mamma och pappa igår och där låg massa med fina klappar :D Längtar till julafton :) först skall vi ätas frukost tillsammans med robins familj, öppna lite julklappar och mysa :) Sen efter det skall vi till mina föräldrar och där blir vi kvar tills juldagen :) det blir dock inte så många klappar iår, vi fick ju en sälen resa v 2 istället :) Vilket jag verkligen ser fram emot :)

Idag skall vi snart åka in till torp och shoppa lite : ) jag tror jag lider av ett gravt shopping behov, men det är ju så himla kul att shoppa :) Skall kolla efter lite toppar och en tjock polo tröjja. Sen skall robin köpa plast till motorcykeln och lite färg för nu skall det lackas :) skall även göra en kalikatyr utav loggan som skall pryda tanken på båda sidor. glömde nästan att jag skall köpa strumpbyxor och ögonfransar också :D







Nu blir det frukost





Hemma igen

Frureinhold.se / 19 December, 2009 - 20:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi hemma igen bland all snö, Skönt att kura ner sig i soffan med ljus och godis :) Dt blev lite grisar och tomtar gjorda. Nu är det robinsson, ganska okejj att kolla på såhär på en lördagkväll. Men jag hejar på agwe och dom har bara otur vilket är as trist :/

Har lite blogg torka idag, vet inte riktigt vad jag skall skriva, är dundertrött och känner nog mest för att lägga mig och snosa lite.


datorexpert :D

Frureinhold.se / 19 December, 2009 - 14:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag med min gamla dator i famnen hemma hos mina föräldrar :) Den har inte varir igång på typ ett år så den behövde en rejäl omgång. Men nu skall den vara på g igen och vi får väl se om inlägget blir publiserat :) Idag skall vi göra marsipan grisar tillsammans med min mamma o pappa och jessicas familj :) mysigt värre, dock var robin tvungen att åka till skene för att hjälpa ngn med elen i huset. Tråkigt att bli väkt kl 8.30 på en lördag, men snäll som han är åkte han dit ner efter att han släppt av mig i lödöse :)

lite härlga kort som jag tog på vägen =)



















hahha grymt klipp

Frureinhold.se / 18 December, 2009 - 22:11 / Vardagen
0 Kommentarer




frillan :)

Frureinhold.se / 18 December, 2009 - 18:39 / Vardagen
2 Kommentarer



syns kanske inte toppen bra, men det syns lite :) Nu blir  det mys till 100% jag är helt död efter jobbet och trött överhuvudtaget, så mys är huvudämnet för ikväll.....


myspys :)

Frureinhold.se / 18 December, 2009 - 13:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall  jag snart åka och jobba :) Har varit en lugn morgon men helg handling, julklapp till macy och kankse en till robin ;) Nu är allt klart inför jul och jag kan må bättre. Hittade dock en snygg tröja på vero moda som jag skall kika på i helgen om vi hinner. Kanon bra att ha till klänning etc. Nu inför helgen har vi planer som vanligt, idag är det dock lugnt, men imorgon är det dags att åka till mamma och pappa. Vi skall nämnligen göra marsipangrisar och mysa tillsammans med jessicas familj och min så klart :) På söndag är det dags för spår igen :) skall bli kanon skoj och jag längtar redan :)

Nä nu skall jag se klart op sunes sommar och sen gå en promenad med macy :)




snow :D

Frureinhold.se / 17 December, 2009 - 21:56 / Vardagen
0 Kommentarer








fint kort

Frureinhold.se / 17 December, 2009 - 20:52 /
0 Kommentarer




Lite minnes musik

Frureinhold.se / 17 December, 2009 - 19:21 / Music
0 Kommentarer

Denna låten lyssnade jag mkt på i gymnasiet :)




njkbfnrjkag%!!!!&&/()"#¤%&/()=?=/%T¤

Frureinhold.se / 17 December, 2009 - 16:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Just nu är jag hatisk emot Japan !!!!!!!!!!!!! mailade bilförsäljaren angående våran bil som jag trodde var i sverige nu. Men oj så fel jag hade, nä då har den inte kommit. Det är nämnligen så att japan vägrar skicka en båt som inte är full med båtar, så våran lilla sötnos har stått och väntat. Så jävla segt att inte fler folk kan köpa bil så vi hade sluppit denna väntetid. :'( Men vi får väl helt enkelt vänta tills februari då den skall ha kommit, tills dess får vi en lånebil utav mazda vilket är ett litet ytte pytte litet pluss. ordspråk: Den som väntar på ngt gott, väntar aldrig förlänge.




en vecka kvar till julafton :)

Frureinhold.se / 17 December, 2009 - 14:35 / Vardagen
0 Kommentarer



Mysigt men gran, god mat, klappar och en underbar familj :)




snöööööö och mera snöööööööööö

Frureinhold.se / 17 December, 2009 - 12:41 /
0 Kommentarer

Nu är det full storm ute, massor med snö som kommer ifrån himlen och blåst. Mysigt om man är inne, men att gå ut till stallet och fixa med allt där nere är ingen hit. 7 minus grader + blåst är ju sm 77 minus grader :p Det ser dock ut som om det börjar sluta snöa stora flingor och övergå till lite mindre :) Någon mer än jag som minns när det var sådär sjukt mkt snö?? 95-96 ?? Gud vad jag älskade det, dock var jag så liten att jag fastande i snön och mina grannar vi gräva fram mig. Men nu är jag stor och jag skulle gärna få så mkt snö igen :)

Här kommer lite kort på macy, hon försöker fånga alla flingor som faller ifrån himlen :)






macy i snön

Frureinhold.se / 16 December, 2009 - 21:21 /
2 Kommentarer




music

Frureinhold.se / 16 December, 2009 - 19:20 / Music
0 Kommentarer




snö snö snö snö

Frureinhold.se / 16 December, 2009 - 18:41 /
0 Kommentarer





Macy tränar...

Frureinhold.se / 15 December, 2009 - 22:36 / Vardagen
0 Kommentarer

1f1a6195a412afc9ce8ae3a19607aca0.png

Kolla varifrån!

Macy tränar på att ha hörselskydd tills nästa års säsong utav road racing:) Är hon inte söt? Dock var det la inte det roligaste hon gjort i sitt liv. Dags att sova, XOXO


music music music

Frureinhold.se / 15 December, 2009 - 16:18 / Music
0 Kommentarer




KISS

Frureinhold.se / 15 December, 2009 - 16:10 / Music
0 Kommentarer



 I was made for loving you baby !!!


hej mitt vinterland, nu e jag här......

Frureinhold.se / 15 December, 2009 - 15:45 /
0 Kommentarer

Nu är jag klar ute och även träningen med macy är klar. Det gick sjuk bra, hon blir så glad när man tränar och när hon är så duktig. Det har ocskå börjat snöa här vilket är ren lycka :D hoppas att det får lägga sig. Jag kikade på väderlistan och det verkar som om det skall gå att ordna :)







snö i massor :) kul att tv:n inte går igång :/ canal digital hade ngt chall på linjen :p jaja det hoppar la igång snart :)


god förmiddag !

Frureinhold.se / 15 December, 2009 - 13:45 /
2 Kommentarer

ZZZZzzz så känner jag mig just nu, sitter i soffan och har precis kommit hem ifrån jobbet. Började kl 6 idag vilket innebär uppstigning kl 5. Men det är otroligt skönt också eftersom att du kommer hem vid 13. Såg precis en super söt kommentar utav Tindra, min 5 åriga systerdotter. Självklart skall du få ett kort på macy, har tittat ut ett redan och det är väl klart att du skall få rida på satina :)



så söta, man smälter ju :) men gud så tiden går fort, macy är ju bara ett litet bebisbarn där. Nu är hon mer en trotsig tonåring som bara vill göra tonåringsbus. Men det hör väl till, jag tränade spår igår inne på kvällen och hon är så duktig. Borde gå ut och träna lite nu med, hon tycker det är så skoj och det är nyttigt för henne att fp igång näsmusklerna :p På söndag kommer valpkurs folket igen och då måste det märkas att vi tränat :D

Vila lite nu med godis och sen ut.


love you till the end

Frureinhold.se / 14 December, 2009 - 21:13 / Music
0 Kommentarer




julstämmning :)

Frureinhold.se / 14 December, 2009 - 21:07 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu kan jag inte vänta mera !!



Nu är även granen innan :D ni får säga vad ni vill men jag kan inte vänta mera. Sen får ni ursäkta bilderna, de ser lite konstigt ut, granen är tusen grr finare än på bilden. Vi får hoppas att tomten kommer med en systemkamera så att jag kan få ta lite vackra kort :D




snööööö helt...

Frureinhold.se / 14 December, 2009 - 09:39 / Vardagen
0 Kommentarer

-8ab48de97cff5d39b1c02867d9a0bb7.png

Kolla varifrån!

snööööö helt underbart att äntligen få snö:) XOXO


Lucia firande på dagis :)

Frureinhold.se / 14 December, 2009 - 07:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det måndag igen och man har glitter i håret :) Idag skall det firas lucia på dagis och som fröken måste man ju göra sitt bästa för att det skall bli ett bra ''luccande''. Dom har tränat låtar, bakat, lussekatter och pepparkakor så att alla föräldrar skall bli så nöjda som möjligt :)



Pigg och glad kl 7 på morgonen, kankse inte det bästa kortet, men det hans inte med att ta 1000 kort :D Nu skall jag ut med macy och sen åka till jobbet.


nu Är...

Frureinhold.se / 13 December, 2009 - 16:24 / Vardagen
0 Kommentarer

2fb3ab2abe7417da2092f977b94dd6bd.png

Kolla varifrån!

nu Är vi framme, mys på hög nivå:) XOXO


Jul på liseberg

Frureinhold.se / 13 December, 2009 - 12:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Ändrade planer, det blir liseberg idag istället för gran. :) Vi planerade i veckan att vi skulle åka ner och mysa runt bland ljus och godis, men så imorse när jag vaknade, var jag inte riktigt på hugget. Men så ringde pappa och undrae om inte vi skulle åka ner iallafall och efter en lätt övervägning så bestämde vi oss för att följa med :) Skall kolla efter julkulor, har massa fina ifrån NK men jag vill ha mera :D alltid kul med speciella julkulor :) Får hoppas att våra söta djur inte sabbar granen också :)



Någon som varit där iår än ??


Soooooooooooool

Frureinhold.se / 13 December, 2009 - 10:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Underbart, det är sol ute, kallt som tusan, men strålande sol. Vilken toppen lucia, om en liten stund skall jag minsann sa en tur med macy i skogen, hon är super sugen på att komma ut och springa. Idag var det första gången på hela veckan som jag slapp vakna utav klockan. Dock har vi vaknat från och till sej kl 8, men det är alltid skönt att bara kunna ligga ´kvar och gotta sig.



Idag skall vi också köpa julgran, och för er som känner mig och framförallt min pappa så vet ni att jag är världens mest krävande människa när det gäller granar. Sitter och funderar om jag skall ha ädelgran eller vanlig gran, sen måste allt vara perfekt. Så Robin kommer ha att göra.




tillängnad johanna andersson, memories

Frureinhold.se / 12 December, 2009 - 22:10 / Music
0 Kommentarer




presenter

Frureinhold.se / 12 December, 2009 - 18:11 / Vardagen
0 Kommentarer



Kropps produkter
dessert skålar
pengar
choklad
ljusdekor
duk (mormors kusin gjort)
Miss dee halsband
Halsband till macy, guld med glitter.
namnskylt satina
matsalsbord
skidbyxor
skidglasögon x2

tror inte att jag har glömt något...



Kalas :)

Frureinhold.se / 12 December, 2009 - 16:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är satina inne och alla gäster har åkt hem :) Idag har jag haft kalas så jag har inte hunnit skriva förän nu. Kl 8.00 ringde klockan imorse, på en lördag, och jag var tvungen att gå upp. Fanns ju tusen saker som skulle göras innan alla gästerna kommer. Så vid kvart över nio tog jag och satina en sväng ut i skogen och så blev det lite mockning etc. Sen in, duscha och fixa iordning allt. Kl 13.00 kom gästerna och det var full håll igång fram tills kvart i 4 ungefär. Jag fick massor med fina presenter :) får ta kort sen och skicka en mobilblogging :)

Idag är det också lördag och dags för robinsson igen :) ngn som skall kolla ?? Jag, robin, annika och kalle skall iallafall kolla och äta upp resterna ifrån kalaset. Jag gjorde en sjukt god kladdkaka med chokladmouss över smaksatt med rom. Sjukligt gott och alla åt med belåtelse, så det smakade nog gott i andras munnar med :)

Vad har mina underbara läsare för planer i kväll ??


Idolfinal nu startar min omröstning :D RÖSTA !!!!!!!!!

Frureinhold.se / 11 December, 2009 - 18:57 / Vardagen
1 Kommentarer

Undra hur många som gör ett inlägg om dagens idolfinal :D Jag tänker iallafall starta en omröstaning på min blogg :D Se hur alla röstar osv :D



Min röst lägger jag på Erik, tycker hans röst är kanon och han är verkligen unik. Inget emot Calle, han är riktigt duktig han med. Men med facit i hand tycker jag bäst om erik efter Tove såklart !!!






sitter på...

Frureinhold.se / 11 December, 2009 - 12:30 / Vardagen
0 Kommentarer

0-7f38cf586b91076995f1f4f3411d00b5.png

Kolla varifrån!

sitter på jobbet och har vila:) här Är ett kort på nya frisyren. Det Är längre på ena sidan:) jag Är nöjd, dock ovant med så kort hår:) ikväll Är det massor med mys, men innan det Är det massa bak och Satina:) XOXO


fredag och jobb

Frureinhold.se / 11 December, 2009 - 07:01 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu sitter jag och kollar på nyhetsmorgon och de intrervjuar sverige demokraternas ledare, sinnes vad skadad han är.. Han har ju konkreta åsikter förutom invandrarpolitiken, sen börjar han diskutera verklighet, men snälla, VEMS verklighet??? Han är ju bara pinsam för sig själv just nu. Han talar om utanförskap för sin egen del, men ändå strider han för att skapa ett utanförskap. *suck*

Men nog om honom, idag är det fredag och jag sitter och väntar in jobb 7.30-16.00, efter det är det fullt upp med att fixa för kalaset. Känns som om man aldrig blir klar, det är stressande att fylla år. Men vi får hoppas att det går bra och att allt faller på plats i slutändan. Det jag är mest orolig för är att allt skall räcka, har gjort en stor mjuk pepparkaka, skall göra två kladdkakor med gojs över, pepparkakor, ischoklad och så smörgås med tillbehör till förrätt. Det borde ju räcka men man vet aldrig, så jag får tänka extra mkt idag under dagen, hade ju planerat att baka lussekatter också så det får jag väl göra när jag kommer hem.




Satinas nya täcke :)

Frureinhold.se / 10 December, 2009 - 19:09 /
0 Kommentarer






dagens outfit

Frureinhold.se / 10 December, 2009 - 19:01 / Träning och hälsa
3 Kommentarer







sjukt snyggt ;)


Music of today !!

Frureinhold.se / 10 December, 2009 - 12:52 / Music
0 Kommentarer




Seriemaraton

Frureinhold.se / 10 December, 2009 - 10:30 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu skall jag kolla på två avsnitt utav gossip girl, hann inte förra veckan så det får bli en lugn morgon framför tv :) Vid 12 skall jag klippa mig :) mitt hår har verkligen växt som ogräs, undra om jag skall klippa det lite anorlunda idag ?? får se om det blir en favorit i repris :) Har en grym frisör (dock inte som johanna ;) ) men hon är kanon.



Jag skall också ut och rida sen, igår blev det longering eftersom jag slutade så sent, och hon var så himla duktig. Hon lyssnade på minsta lilla och när vi gjorde vändningar räckte det med stop och sen vänd, är det inte det fantastiskt hur duktig hon är vid den ringa ålder?? Hon fick också ett nytt täcke utav anna igår som passade kanon :) lilla innetäcke.




Musik som jag bara inte kan sluta lyssna på

Frureinhold.se / 09 December, 2009 - 22:04 / Music
0 Kommentarer








Svar på frågestunden

Frureinhold.se / 09 December, 2009 - 21:13 /
0 Kommentarer



1. Har du något hemligt knep som gör att du ser så positivt på livet, för du verkar verkligen nöjd!!??
Svar: Jag lever med den filosofin att man skall ta vara på stunden. Du eller någon i din närhet kan dö/fara illa vilken sekund som helst och då är det fruktansvärt att tänka/leva negativt.  Sen har jag också dåliga dagar, det har alla, men då gäller det att fokusera på det vackra i livet, det som gör än glad. Låter kanske lite insnöat, men jag försöker att leva positivt, sen har jag stor hjälp utav Robin som alltid står som en stödpelare de dagar jag är lite nere.

2. vilken nyans använder du på ditt ID smink?
svar: Medium / biege :)


Frågestund :) till 21 . 00

Frureinhold.se / 09 December, 2009 - 18:51 /
3 Kommentarer


nu är det dags för pepparkaks bak igen !!

Frureinhold.se / 09 December, 2009 - 18:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det dags för pepparkaksbak igen :) Sist gång blev det inte jätte bra, dom blev lite tjocka och smakade inte riktigt så mkt pepparkaka som jag ville. Men idag är det dags igen och nu köpte vi en deg ( glutenfri) så det skall bli spännande att se hur det blir.

Idag har jag jobbat ifrån halv 8 till 4, dock försvov jag mig och vaknade 07.23, rätt pinit :p men dom blev inte arga som tur var  :) Jag är faktist inte den som försover mig.

Inte mtk att skriva idag, kanske man skall ha en frågestund tills ikväll så jag kan få lite inspiration :) Vi kör på det :)


dr Zipe...

Frureinhold.se / 08 December, 2009 - 22:49 / Vardagen
0 Kommentarer

4456477b766d3cc57ca96178c05c1fd0.png

Kolla varifrån!

dr Zipe glasögon Är aldrig fel, speciellt inte när dom Är rosa och fina:) nu skall vi sova och imorgon Är det nya tag. XOXO


mitt pepparkakshus :(

Frureinhold.se / 08 December, 2009 - 19:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Det höll i ett dygn vårat lilla hus :( idag när jag var hemma på lunchen var allt frid och fröjd, men så kom katten in och jag åkte till jobbet igen. Men så när robin kom hem vid 5 hade vi inget hus mera :( då hade katten och hunden käkat upp nästan hela huset. Men men det är väl bara att göra ett nytt och ställa det på ett ställe där inte djuren kommer åt :)


Svårt att bli arg på dom ögonstenarna :D

Det gick bra på jobbet idag, dock har vi fått en liten släng av magsjuka så det blir till att vara extra renlig och massor med handsprit :) hålla tummarna att man klarar sig :) Skall jobba imorgon med fast på den lilla avdelningen :) kul med lite omväxkling :)

Nu är det hockey och luleå har öppnat starkt och det är bara att hoppas att frölunda skärper till sig och gör bra ifrån sig. Jag skall också fixa lite gröt :) det är alltid gott med tomtegröt, kanel och socker :D




godmorgon sunshines :)

Frureinhold.se / 08 December, 2009 - 08:39 / Vardagen
1 Kommentarer

Dags att börja jobba igen, lite segt är det nog alltid, men jag trivs så bra på mitt jobb så igentligen skall jag inte klaga :) Idag skulle jag ha jobbat 7-14 men en fröken har blivit sjuk så jag fick ta hennes pass mellan 9.30 - 17.30. Anledningen var att jag har arbetat ett tag på min avdelning och känner barnen såpass bra så jag klarar av en stängning. (att man är sist med barnen på två avdelningar) Nu på¨morgonen har jag varit nere i stallet och mockat och gjort klart inför kvällen, så skönt att ha allting färdigt när man slutar.



Ikväll är det också hockey, vilket jag verkligen ser fram emot. Jag kan nog inte beskriva hur lycklig jag är, det sprudlar i hela kroppen och jag kan inte få stopp på det. Som ikväll, då kommer jag hem vid halv 6 tiden. Då är robin hemma och har börjat på maten, jag kan ta av mig och byta till myskläder, gosa ner mig i soffan, mend god mat, underbar pojkvän och kolla på exakt vad som helst (idag hockey då). Det är städat och fint hemma, massa julpynt, julgodis och glögg (julmust etc) För mig är detta helt underbart :)Sen har man en häst, hund och katt som förgyller min vardag, med gos och positiv energi :) Helt enkelt underart !!!







wraaaa

Frureinhold.se / 07 December, 2009 - 21:53 / Music
2 Kommentarer






ischocklad :)

Frureinhold.se / 07 December, 2009 - 19:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Mums, nu har vi precis ätit revben med potatissallad och ischokladen står på stelning :) Så himla gott med ischoklad och så lätt att göra :) Här kommer ett recept som vi just gjorde, hoppas det smakar :)

Ingredienser:

  • 50 st ischokladformar
  • 200 g mörk, ljus eller vit blockchoklad
  • 100 g kokosfett

Gör så här:

Smält choklad och kokosfett i vattenbad (se bild nedan) eller smält i mikron. Rör om till en jämn smet.

Fyll ischokladformarna med chokladsmeten. Låt stelna.

Förvara ischokladen svalt, gärna i en burk med lock. Lägg smörpapper mellan lagren.

 


 


nu Är...

Frureinhold.se / 07 December, 2009 - 16:29 / Vardagen
0 Kommentarer

5b277fc4b94bbd8b69815a4aa26aaa68.png

Kolla varifrån!

nu Är vi på väg hem ifrån jessica:) det går bättre med Macy och barnen nu:) hon var så snäll, låg helt stilla medan Tuva och Tindra gosade med henne:) XOXO


Grattis Jessica och Jennifer :) 35 respektive 21 :)

Frureinhold.se / 07 December, 2009 - 09:39 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja nu är det dags att fylla år igen :) Ni som känner mig vet ju att jag och min syster fyller på samma dag :) Men att hon är 14 år äldre än mig :) Men iallafall idag är det våran dag och den är redan perfekt :) (haha det låter som om det inte kan ske ngt dåligt i mitt liv, men tro mig det kan det) Robin har gjort tomtegröt och kaffe till frukost, jag fick ett par skit snygga skidbyxor, cerise rosa :D Och sen fick jag ju allt som vi köpte på resan, det var lite som, välj vad du vill ha i present :p Rätt skoj det med faktist :) men alltid kul med överaskingar också :) Utav mamma och pappa fick jag igår en plattång som också krullar, kanon bra, skall testa den senare. Jag har också fått en tidig present i form utav ett matsalsbord ifrån chilli :)

Om en stund skall jag ner till stallet och gosa massor med satina, var nere en sväng igår och hon pussade oc snosade hur mkt som helst. Sen mitt på dagen skall vi till min syster och ge henne hennes present :p och gosa med barnen som vi inte träffat på hundra år :)





Skidbyxorna får jag lägga in sen för dóm fanns inte med på internet :) Nu skall jag ta på mig och gå ner i stallet :)



love

Frureinhold.se / 06 December, 2009 - 22:54 / Music
0 Kommentarer




Miami inc teamets designe !

Frureinhold.se / 06 December, 2009 - 22:43 / Shopping
2 Kommentarer

Detta märke är det på den ena tshirten som robin köpte, fanns i massa street affärer i danmark :) Sjukt snygga om ni frågar mig och kul att ha kläder som in alla springer runt med i sverige :)




Skagen trippen :)

Frureinhold.se / 06 December, 2009 - 22:20 / Resor
0 Kommentarer

Nu är vi hemma och har packat upp allt, vi är rätt trötta och skall väll snart gå och lägga oss :) Här kommer lite kort ifrån trippen, dock har jag inte hunnit fota allt vi köpte men det får bli imorgon, batteriet på kameran är slut :)



Och slutligen en puss på våran 1 års dag :D Helt undebrart år och nu en början på ett nytt år, med nya resor och en vardag som man bara kan drömma om att ha :D


hemma i...

Frureinhold.se / 06 December, 2009 - 21:19 / Resor
0 Kommentarer

71bd12e2885aabfef1c232e7f498dcaa.png

Kolla varifrån!

hemma i sverige igen, båtresan gick bra, lite blåsigt men helt okej:) skönt att vara hemma i sverige igen och hem till Macy:-) har fått köpt julklapp till jessica och mikael, så nu Är det bara veronika kvar:) sen har vi även köpt massor till oss själva, men det får jag lägga upp imorgon:) ha en bra kväll XOXO


nu sitter...

Frureinhold.se / 06 December, 2009 - 13:02 / Resor
2 Kommentarer

0-28eb2f1ce5af4a29095770d6ecaf2e7f.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi i kön på väg hem till sverige, längst fram i vip kön känns riktigt bra. Skorna som ni ser på bilden Är nya från idag:) sjukt snygga:) vi hörs ikväll eller imorgon XOXO


jag har...

Frureinhold.se / 05 December, 2009 - 19:30 / Resor
2 Kommentarer

0-6162da48f6c3d1352d03177f7d126dce.png

Kolla varifrån!

jag har konstaterat att det Är rätt dyrt att skicka mms utomlands så därför blir det inte så mycket. Men idag har vi alla fall shoppat massor med skoj i aalborg:) det finns ett köpcentrum där, robin köpte 2 t shirt en devil utav miami inc och en tommy heilfiger:) jag köpte skid glasögon rosa, lite små saker och tröjan på bilden:) as snygg:) imorgon Är det hemfärd och lite mer shopping. XOXO


vilken lycka,...

Frureinhold.se / 04 December, 2009 - 12:28 / Resor
0 Kommentarer

0-47424d005aa7a9cdfa1600cb8d71095e.png

Kolla varifrån!

vilken lycka, vann 220 kr på maskiner och sen vann jag en jul akvavit år 2009 värd 260 i tax free:) bra början på semestern:) snart Är vi framme i danmark:) XOXO


nu sitter...

Frureinhold.se / 04 December, 2009 - 09:11 / Resor
0 Kommentarer

-a5b08351e521b6e728b518c6644c5a0.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi på båten med brunch i högsta hugg, buffe och massor med gott. Macy Är hos min farmor och vi får hoppas att hon har det bra, men med världens bästa farmor så skall det allt gå bra. Nu Är vi på väg, vi hörs XOXO


stena danica

Frureinhold.se / 04 December, 2009 - 06:02 / Resor
0 Kommentarer

Nu är vi snart påväg, när kl ringde måste jag vara ärlig att jag gärna hade legat kvar en stund till och att stena danica kanske hade kunnat ta vägen om oss :p Vi bor ju trots allt vid kusten :D Men det vet ju ni lika väl som jag att det aldrig skulle hända så det var bara att gå upp. Men väl uppe piggnar man faktiskt till och man ser väl framemot våran lilla mini semester i skagen. Skall bli kul att julshoppa ombord och att njuta utav ledigheten med den person som jag tycker om allra mest. Sen skall vi fira våran 1 års dag på söndag vilket också skall bli hur underbart som helst, ett år tillsammans med världens mest underbara människa. Ah ni hör ju själva att helgen kommer till att bli helt fantastisk. Det enda som kan stoppa oss är om båten sjunker och det får vi verkligen hoppas att den inte gör :P






Macy och Duchess :)

Frureinhold.se / 03 December, 2009 - 21:01 /
0 Kommentarer







resfeber??

Frureinhold.se / 03 December, 2009 - 19:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Nä men utmattning kan man verkligen kalla det. Nu sitter jag och kollar på frölunda-rögle i hd på canal +. Har packat klart allt inför resan och skall väl göra en sista koll innan vi stänger igen och skickar ut det i bilen. Fick också göra iordning en resväska till macy, hon skall ju bo hos mina föräldrar nu i helgen. Idag har jag jobbar 7.30 -16.00 på en ny förskola, det gick allt bra, men man blir alltid så trött när man är på ett nytt ställe. Direkt hem efter jobbet, byta om och ner i stalllet, fixa allt där och sätta på satinas nya fina blåa fleece täcke, hon såg riktigt nöjd ut :) 

Nu sitter jag i soffan som sagt och inväntar robin som skall komma hem vilken sekund som helst, han skall också ha med sig mc donalds :D yeeeeiii det skall bli mumsigt.

nu blir det nog ingen uppdatering i helgen, men ha det så bra och så skall jag se om det går att mobilblogga, men annars får ni uppdatering efter helgen

ps: Stort grattis till syster som fyller 35 på måndag ;) samma dag som mig :D


godnatt Bloggen,...

Frureinhold.se / 02 December, 2009 - 23:01 / Vardagen
0 Kommentarer

40996d0be80acd0e4f107e8086d73d0b.png

Kolla varifrån!

godnatt Bloggen, nu skall vi sova efter att ha kollat på flickan som lekte med elden:) kanon bra film, hörs imorgon XOXO


the days music !!

Frureinhold.se / 02 December, 2009 - 18:44 / Music
0 Kommentarer




Onsdag och snart helg :D

Frureinhold.se / 02 December, 2009 - 16:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag kommit hem från de olika jobben, började dagen ute i fiskebäckskil med lite målning och spackling :) Sen var det snabbt hem, greja med Macy byta om och fräscha upp mig lite för att åka till dagiset och jobba 3 timmar på bebis avdelning :p Allt har gått bra, men jag är trött och snart måste jag ner till stallet och fixa med allt där. Men som tur är har jag ju robin som alltid häjlper mig med det jag inte hinner/orkar. Imorgon skall jag till ett nytt dagis :p Kul när man får in fötter lite här och där :p

Nu måste jag röra på mig, vi hörs sen


Svar på frågestunden

Frureinhold.se / 01 December, 2009 - 20:16 /
1 Kommentarer



Nu är det dags för svar och idag blve det endast en ynka fråga :p men det kanske beror på att jag har haft frågestunderna lite tätt :p får la vänta ett tag tills nästa gång :)

1. hur många hästar har du och vilken tycker du är bäst?? ; Jag har ingen egen häst ju nu, men jag har en häst på avlastning som heter Satina sen har robins syster 2 hästar i samma stall:)


FRÅGESTUND

Frureinhold.se / 01 December, 2009 - 15:23 /
2 Kommentarer

Nu är det ny vecka och ny frågestund :) Fråga vad ni vill fram tills kl 20.00 ikväll :)




gud vilken...

Frureinhold.se / 01 December, 2009 - 06:36 / Vardagen
0 Kommentarer

03ef16e719bfe82f1b6d26895ee2f4a4.png

Kolla varifrån!

gud vilken måne, gick en kvällspromenad med Macy igår vid 10 och det var inte för mörkt:p sånt gillar jag:) nu på morgonen var det is kallt ute och månen lyste nästan ännu starkare än igår, det Är så himla mysigt:) nu Är jag på jobbet och kaffe Är min räddning:) XOXO