StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

helg, fast ändå inte !

Frureinhold.se / 30 Maj, 2008 - 21:57 /
0 Kommentarer

så är det fredag idag, och detta var nog den mest hecktiska fredag på länge. I morse kl 6 ringde min klocka men tro mig var vaken hela natten typ, har lite svårt att sova tyvär :( i vilket fall var det  dags att gå upp och ta en skön dusch. Efter det åkte dreas till jobbet och det var meningen att jag skulle fixa frukost osv men det blev inte mycket av det, var för trött helt enkelt så det blev grönt the innan jag skulle till jobbet. Var på jobbet till halv 12 efter det börjar det jobbiga, skulle på en intrervju i stan för en jurist assistent utbildning. Vet ej hur det gick men jag hoppas det gick bra får la se vad svaret blir i mitten av sommaren.

Imon ska jag jobba igen :/ as segt men det är bra med pengar, är ledig mitt på dagen också vilket är skönt =) sen är jag ledig söndag förutom att jag ska på utbildning på rörtången med mary kay, men det är nog ganska avslappnat =) sen är det jobb på måndag igen men efter måndag är jag entligen ledig och hoppas hoppas att det är soooool så jag kan sola och bada :D

nu ska jag kolla klart på oceans 12 =)

ps : shoppa barn kläder är sjukt kul, 700 kr på bara 10 min :D haha
sov gott // jennifer täng !

oj oj oj länge sedan !

Frureinhold.se / 29 Maj, 2008 - 12:46 /
0 Kommentarer

så ska man försöka ta upp bloggandet igen, det var verkligen länge sedan. Nästan ett år sedan om man ska vara exakt haha illa jennifer lilla. Vad har man gjort det sista nu då ? hmm jag har flyttat till en trea med älsklingen och lilla toulous, jag har jobbat lite här och där men framför allt med mary kay. Är ju numera hudvårdskonsult för mary kay =) världens bäst jobb om du frågar mig.

jag har sen beställt lite resor och varit på lite resor, finns inget underbarare än att resa, se sig omkring i världen. sen har jag också börjat plugga igen =) lite smått med juridik, ska även på intervju imon för att börja plugga till jurist assistent =) hoppas jag får platsen !!!!!

min sommar är lite planerad i allafall, ska iväg till turkiet med dreas den 15 juni - 29 juni, as skönt. sen ska vi i augusti bila ner till europa var det tänkt också :D sååå kul =) och sist men inte minst ska vi till thailand i februari =) det är synd att säga att jag inte har världens bästa liv mohahah !!


idag ska jag inte göra jätte mycket, kl 3 är det dags att fixa naglarna, och sen åka och handla massa fina barnkläder, lilla tuva är ju född nu och självklart måste tindra få något också ! mina två små ögonstenar !! ikväll ska jag inte göra så mycket, till gymmet var det tänkt och mysa med dreas så klart =)                                            
inte mycket mer av mig nu ha en jätte bra dag ! // Jennifer !