StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Nyår i morgon

Frureinhold.se / 30 December, 2008 - 15:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Ledsen för den sena uppdateringen men har varit helt off nu några dagar. Julen är över och lite shopping har man hunnit med, var inne i stan igår med Jennifer, shoppade en väska ett mineral puder från ID, en tröja och sockisar. Jennifer shoppade ett par as snygga jeans, ett par stövlar (succé för min del) sockisar och strumpbyxor. Vi åt god thai mat och tog oss en fika på condeco innan vi åkte hem.

Idag har jag bara slappat, gick upp vid 11 satte mig vid datron och surfa lite, läste loggen på facebook, min käre far och mor är i new york just nu och vad måste mamma inte bara köpa till mej när hon är där??? victoria secret underkläder såklart och det har hon nu gjort.. Så himla glad !! Runt 12 kom robin hem från jobbet, myysigt att få pussa på dej ! satt och funderade över vad vi skulle äta idag och både han och jag var super sugna på räkor och vin, så om en stund bär det av till affären. Har även tvättat allt för imon, vad det nu blir, men just nu lutar det åt park elit med latino show.

nä dags att åka, ha en bra kväll och missa inte att frölunda spelar ikväll

xoxo
ciao


BIO ??

Frureinhold.se / 27 December, 2008 - 11:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon alla, idag blev det en skön sovmorgon. Vaknade vid halv 11 och kände mig verkligen utvilad, de senaste månaderna har man varit uppe med tuppen så jag tror min kropp mår toppen nu efter lång sömn. Igår var det mycket arbete, åka land och rike för att hitta alla köks delar, men nu är allt investerat så snart är det klart, så himla fint !! Robin är så duktig som får slita med all montering :p På kvällen var vi hos Thomas och Sofia för en god middag, tjöta lite innan vi åkte hem och tryckte i oss en tårta kollade på stay alive innan vi total däcka :D

Idag är det som sagt ganska lugnt, funderar dock på att gå på bio ikväll, men vad ska man se ??? några förslag?

Ha en bra dag !

xoxo

bilder från Juldagen

Frureinhold.se / 26 December, 2008 - 17:55 / Vardagen
0 Kommentarer

************
************
***

Alkohol och bra sällskap  är en perfekt kombination !

Juldagen - en dag för bus !

Frureinhold.se / 26 December, 2008 - 11:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var det årets festar dag igår och fest blev det. Började kvällen hos Fredrik tillsammans med Robin, Ellie, Gunde och Kalle, förfesta dansa fram till halv 12, tog vagnen in till stan mötte upp Johan och Freddie innan vi traskade vidare till Excet, som alla vet är det omöjligt att gå in på krogen om ingen kan fixa en före i kön, så freddie löste det på ett smidigt sätt.. Kvällen blev lyckad och har lagt upp kort på facebook om ni är nyfikna !!

Julafton var en underbar dag, var först i kungälv fick massa fina julklappar, åt god mat och myste, senare på kvällen åkte jag till Uddevalla för att vara med Robins familj, så himla goa är dom ! Dagen efter vaknade jag med att solen äntligen tittat fram och Jag och Jennifer bestämde oss för en ridtur i skogen. Dock var det snusk kallt men när solen titta fram bland träden blev det helt underbart ! Efter ridningen åkte vi tillbaka till huset åt ännu mer julmat och sen fick jag och robin åka hem till lödöse för att vinka av mammie och pappie som idag är halvvägs till USA, så jävla kul för dom haha vill med åka till new york, men när fan ska man hinna det när man har 3000 inlämningar hela tiden :( får bli nästa år helst enkelt..

nä nu ska jag äta frukost med snutten sen ska vi åka och köpa resten av köket !!

xoxo
ciao


GOD JUL

Frureinhold.se / 24 December, 2008 - 09:43 / Vardagen
0 Kommentarer

så var det jul afton och jag ska bara printa in några rader, vaknade kl 8 hur pigg som helst, putte på robin så han också vakna :) sprang ut och hämtade julklapparna, blev verkligen jätte glad, fick ett super fint jennifer halsband ( carrie halsband) sen fick jag ett par svarta syövlar från nelly, också hur fina som helst ! Robin blev jätte glad för sina julklappar också ! Vill i allafall önska alla en riktigt skön och underbar god jul och jag som ska ut på vägen i kväll ska köra försiktigt, gör det ni med !

xoxo
ciao

pink christmas 2008

Frureinhold.se / 23 December, 2008 - 08:37 / Vardagen
1 Kommentarer

Pink Christmas

Detta kommer att bli din och min jul !! Sen att den är rosa är väl bara en bonus :D
Pink for life !

tomten kommer snart !

Frureinhold.se / 23 December, 2008 - 07:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var det dagen innan jul afton och tomten är på väg, mitt framför mig ligger ett jätte fint kök som bara väntar på att bli uppackat men det känns inte för motiverande att börja med det nu kl 7 på morgonen. Men super kul att man inte ens får lov att sova ut den enda dag man är ledig :/ tack för den !




Igår då som sagt blev det till ikea och inhandla ett jätte fint kök, var en sväng hos thomas och sofia innan vi åkte hem och slappa i soffan framför road trip, tog väl typ 15 min innan jag stensov haha inte riktigt men vad trött jag var ännu tröttare lär jag ju vara ikväll. Försöker lägga upp dagen men just nu är det bara ett stort brus, orkar ingenting.. ingen snö är det heller.. men så himla nyfiken jag är på vad jag ska få i julklapp :D



vad gör jag just nu? hmm ahh sitter och lyssnar på heartbeats och börjar bli av med alla irriterande tankar.. ser även på min söta katt, duchess !! hon växer så det knakar =)

ha en bra dag

xoxo
ciao

heartbeats

Frureinhold.se / 22 December, 2008 - 06:32 / Vardagen
2 Kommentarer

http://www.youtube.com/watch?v=Eyv0EVQ2O6c
http://www.youtube.com/watch?v=E06xs6HPlaQ
http://www.youtube.com/watch?v=OkzL7jVKyNs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rsm3eLJ8Pz0&feature=related


För er som inte insett det än så är one tree hill världens bästa serie och denna låt och denna scen är så himla bra, se och avguda.

Idag är ingen vanlig dag för det är Emelies födelsedag hurra hurra hurra idag blir sötnosen 22 år :D grattis grattis !!!
Annars idag ska jag inte göra så mycket, eller ah beror på hur man ser det, ska till skolan om en stund, efter det hem kolla buss och ner till gbg för att köpa kök :D så himla fint ! Senare på kvällen blir det då självklart montering av kök, inte lika skojsigt men med tålamod borde det gå.
2 dagar kvar till jul och 6 plus grader, lite deprimerande men vad ska man göra, se det positiva och avnjuta den lilla ledighet man har under jul och nyår. Hoppas att uppgiften vi får idag är simpel, pallar inte en till jobbig sak att sitta med i mellandagarna, de är ju då man ska shoppa och mysa..

ha en bra dag och lyssna ännu en gång på länken

xoxo
ciao

helgen

Frureinhold.se / 21 December, 2008 - 20:09 / Vardagen
3 Kommentarer

Så var helgen över och jag är trött men inte överrivet, som sagt i fredags blev det lugnt hemma i lödöse. På lördagen gick jag upp vid halv 8 för att åka till johanna och frixa mitt fina löshår :D blev kano btw, tack johanna du är bäst !!
 
***


På lördags eftermiddagen bar det av till ulricehamn för servering på Sandras bröllop, gick hur bra som helst, åkte hem runt 9 så det blev inte allt för sent.


söndag nu då, dagen har varit lugn och skön, åkte till uddevalla vid 11 och tog en tur med jennifer och hästarna i skogen, riktigt mysigt och kul med västen :D Robin hämtade även ut en julklapp till mig idag :D:D 3 dagar kva, spännande ! Vi åt i allafall gå älg filé vilket var super gott, åt lite efterrätt i form av tårta och chocklad !!


Nu är det slapp för resten av kvällen

xoxo
ciao


ingen vila förän söndag kväll

Frureinhold.se / 19 December, 2008 - 13:39 / Vardagen
1 Kommentarer

För vissa börjar avslappning idag men inte för mig :P Idag blir det realtivt lugnt, men kl 8 00 imon ska jag fixa löshår hos Johanna :D ska bli jätte kul med långt hår igen, direkt när håret är klart bär det av till ulrisehamn för att servera på ett bröllop vilket också ska bli hur kul som helst. Slutar runt halv 12 och ska då hem till gbg. Sova som en stock och på söndag ska vi upp till Robins föräldrar i uddevalla :) kolla på hästarna och då börjar min avslappning :)

Idag som sagt ska jag bara slappa och har gjort det större delen av dagen, hade en föreläsning om matematik, ahh tror ni förstår själva vad jag tyckte om det. Efter skolan åkte jag hem, och precis vid infarten hemma mötte jag kusin johanna. Tjöta lite och bestämde oss för att jag skulle komma upp en sväng och kolla på löshoppning... :) men för tillfället känner jag hur tröttheten äter upp mig. Tror fan inte det går en enda dag utan att jag känner en kronisk trötthet :/ får försöka kolla med doktorn om det när jag ska dit den 7 januari, haha är nästan stammis där snart !

ha en bra dag och helg alla

xoxo
ciao

grått, tråkigt, kallt och deprimerande.

Frureinhold.se / 18 December, 2008 - 15:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Överskriften säger sig själv tror jag, i morse vaknade jag halv 6 och stängde av klockan, vaknade en timma efter och insåg att om 28 minuter går bussen... bra gjort jennifer. Men jag han med den och kom till skolan, nackdelen med att försova sig på det sättet är att hela dagen är förstörd. Du piggnar liksom aldrig till, gäspar tappar fokus osv. Skolan höll på fram till tre och nu är jag äntligen hemma, det som slog mig på bussen var att vädret ute tar kål på mig. Så jävla deprimerande, 1, det är snor kallt 2, det är mörkt 90 % av tiden du är vaken 3 det är tråkigt. Snälla ge mej ett varmt land, tänk typ om man hade bott på jamaica eller nott, alltid varmt och skönt :D hade varit underbart, sen är jag en frusen person så allt under 27 grader är kallt för mej. En sak till som slog mig idag är hur trött jag är på den kursen vi läser, eller ah snarare upplägget. Vi har lektion 22 dec, 29-30 december + att den 2 januari har vi inlämning även 3 - 7 - 9 till viss del, hej då med mitt lilla lov :/ men som tur va har jag nog löst det ganska bra ändå, ska sätta mej idag och göra en kladd när mamma kommit hem så är en del kvar så blir det lite ledighet i allafall.

Annars är allt bra, det rullar framåt, tar varje dag som går och tänker ständigt framåt, tror att det är bland det viktigaste, ser man för mkt tillbaka i tiden kommer man aldrig vidare.


xoxo
ciao

love actually!

Frureinhold.se / 17 December, 2008 - 15:08 / Vardagen
0 Kommentarer

http://www.youtube.com/watch?v=Pikz3DMhu54&feature=related


onsdag

Frureinhold.se / 17 December, 2008 - 14:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag ångrade jag att jag åkte till skolan, från kl 9 -12 satt jag och lyssnade på en föreläsare som riktade sig mot helt fel målgrupp än den jag ska undervisa. Personen i sig är bra men tråkigt när man lägger ner pengar på ngt som inte ger än ett smack.

i vilket fall kom jag hem runt 1 och var frusnare än en isbit, snälla ge mej värme blir galen på det här. det första jag gjorde när jag fått av mej jacka och skor var att lägga i nytt rött i luggen och packa upp gossip girl. det är verkligen en bland de bästa serierna jag någonsin följt :D Idag var det dock väldigt ledsamt och det kom nästan en tår :( vill verkligen att blair ska ha chuck, lily och rufus, serina och dan och nathan ska vara tillsammans med jenny. Punkt för det, ikväll blir det att ta det lugnt har laddat hem några avsnitt från Prison break så förhoppningsvis är dom klara snart. sitter här med Robins tröja, behöver något varmt så jag slipper frysa ihjäl.

ha en bra eftermiddag

xoxo
ciao


dagens outfit

Frureinhold.se / 16 December, 2008 - 12:01 / Träning och hälsa
1 Kommentarer







så sött med 50-tals klänning !! Gina tricot !

bättre liv ?

Frureinhold.se / 16 December, 2008 - 08:14 / Vardagen
2 Kommentarer

Om man ska se sig lite omkring har jag ändå ett väldigt bra liv, sitter och funderar och kan inte se något som inte är bra. Jag har en fantastisk familj, älskar er så mycket, Jag har fantastiska vänner som alltid ställer upp och står vid ens sida, blir alltid lika glad när man ser hur mkt ni uppskattar min närvaro och aldrig ser något ont. Ni jämför er inte eller snackar skit bakom ryggen, ni är riktiga vänner (L) puss för det ! Sen har vi Robin som är en underbar människa, träffades när vi var 16 år, första året i ettan och redan då var vi oskiljaktiga, pratade minst  2 timmar varje dag i telefon och hela tiden i skolan, soulmates forever !

men nog om min livshistoria, idag är det skola för hela slanten, ska ha seminarie där vi ska framföra rollspel, kuuuul när man ska bli gymnasielärare haha aja men det gör väl kanske ngn nytta. Efter skolan ska jag hem och sova, går fortfarande på antibiotika blir rätt  seg då. Sen stort GRATTIS till johanna som klarade gesellprovet teoretiska igår :D min bambi är så himla duktig !!!!

make up and fix the hair !

xoxo
ciao

senaste dagarnas kort :)

Frureinhold.se / 15 December, 2008 - 17:58 / Vardagen
1 Kommentarer

känner att det har blivit mycket text det sista men lite bilder såhär kommer från helgen och från i fredags när jag och paulina var på överby :) I helgen var det som sagt liseberg, så himla mysigt med varm chocklad och grejjer.

Överby



Liseberg


Liseberg var toppen, ska dit igen och kika, får verkligen inte nog utav det.



bra citat: Learn my rules and play the game !

I'm the mother fucking princess ;)

Ps: En puss till Paulina, du är en riktig going !!


färgade linser :D

Frureinhold.se / 15 December, 2008 - 13:50 / Vardagen
0 Kommentarer

satt och googlade på färgade linse och kom in på http://www.fargadelinser.se/, på den hemsidan kan du beställa gratis linser bara betalar frakten, är det inte helt fantastiskt?? gå in och besök välj och vraka.. jag har precis skickat efter ett par ;)

Liseberg och Lucia !

Frureinhold.se / 13 December, 2008 - 17:47 / Vardagen
0 Kommentarer

idag är det en sån riktigt mysdag, först på morgonen vaknade jag kl 9.00 haha jag kan verkligen inte sova ut, runt 11 åkte vi till Thomas och Sofia som köpt ett radhus så idag skulle de flytta in, mysigt ställe i sävedalen. Efter besöket bar det av till möbeloutlet :) ska ev köpas en ny soffa, hittade en as snygg som jag tror kommer att passa super. Sist men inte minst åkte vi till IKEA och kollade på kök och tog en fika, en chocklad boll och kaffe, mums mums.. Och till Liseberg om en timma ska vi möta robins föräldrar och syskon, äta gott och strosa runt på liseberg :) ligger lite snö i luften så bättre väder går nog inte att få. Ikväll blir det samma som om en stund, sitta på turolen.

för stunden sitter jag och tittar på frölunda - skellefteå 0-0 sista perioden, frölunda har klart överläge men vad hjälper det med inga mål ??? så se till att putta in en puck nu !

ha en bra dag

xoxo
ciao

Idol 2008

Frureinhold.se / 12 December, 2008 - 20:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag smäller det :) vem vinner ????? vem tror du ?

Idag ska jag robin kalle och annika kolla på idol, egentligen skulle fredrik och johan komma också men dom åker in till heaven 23 istället så möter vi upp dom sen efter att allt är avgjort :D Idag har jag och paulina och lille david varit på överby hela dagen :D så himla mysigt, hittade massa fint faktist ;) även paulina, lite smink och så ! nä inte mkt som hänt idag faktist, imon är det liseberg som gäller ska bli såå mysigt :D varm chocklad med grädde, som tindra sa, vet du jennifer man får varm oboy med massa grädde :D:D:D såå söt är du pluttan, och missa inte jätte bullarna :D ah ska i allafall bli jätte kul, julen är verkligen bästa högtiden !

ha en bra kväll alla och tack för idag !


xoxo
 ciao

fixat naglarna

Frureinhold.se / 11 December, 2008 - 16:36 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag var jag uppe med tuppen, kl 6 ringde klockan och om jag ska vara ärlig trodde jag en skämta med mig, uch vad trött jag var.. gick i allafall upp, åt frukost med pappie och gjorde mej iordning för att åka.. kom  dock ut och frös typ fast i backen, snälla ge mej miami nuuu !! I vilket fall som helst åkte jag och hämtade elisabeth och drog till skolan, skolan var okej, fast mådde riktigt dåligt, fick världens kramp i ryggen och i bröst musklerna, fy faaan vad jag led :(:( lektionen var dunder kul haha massa lekar osv. Men efter åt fick jag ta mina saker och åka hem, pallade inte mer. Tog en snabb sväng om till Paulina, kul att få träffat dej och lille david, så jävla söt asså :D men det är ju inte så konstigt med en sån söt mammie :D Efter fikan åkte jag till emelie en sväng, haha rena rama åka runt dagen känns det som, slutade i allafall hos josefine som nu fixat mina naglar :D super fina blev dom !! tack !


nu på kvällen ska jag, pappie och robin kolla på hockey :) kul kul, fick precis höra att pappie ska vara lucia på jobbet hhahaha såå söt är han !! nä nu ska jag lägga mej en stund se om jag mår bättre,


äkta suporter !


xoxo
ciao !

outfit till lördag ?

Frureinhold.se / 11 December, 2008 - 16:26 / Träning och hälsa
0 Kommentarer



Ska till liseberg på lördag och funderar på denna outfit, vad tycker ni ??

kärlek ska vara som ett pussel

Frureinhold.se / 10 December, 2008 - 16:42 / Vardagen
1 Kommentarer

idag kom jag på något mycket fyndigt ;) Kärlek skall vara som ett pussel, tjejen är en viss del av pusslet och killen de andra bitarna och när alla pusselbitarna faller ihop bildas det ett vackert pussel, det gäller bara att hitta den andra killen som passa ihop med dina egna pusselbitar :D det kanske låter luddigt men om man tänker efter är det ganska fint, nästan som att hitta sin egen svan eller pingvin, för ni vet väl det att när en svan har hittat den rätta skiljs ´dom aldrig åt, dör den ena lever dom ensama resten av livet.. Så himla vackert, har du hittat din svan?!

Idag blev det lite fika på condeco med Rebecca :) kul att pratas vid !

ha en bra kväll

ciao !

sova ut!

Frureinhold.se / 10 December, 2008 - 11:50 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag blev det upp tidigt för att hämta bilen så jag kan åka ngn stans när jag är mitt i stan :p efter det åkte jag hem sov ända fram till 11 :D såå skönt, så nu sitter jag här med en snus och redbull i handen, thats life. Idag ska jag ut till torslanda en sväng till lilla beccis :D det var ett tag sedan vi sågs ska bli jätte kul..

jag satt hela kvällen igår eller ah nästan och lärde känna en väldigt trevlig tjej, yessi1990.blogg.se, vill tillägna ngr rader till henne, hur go tjej som helst och så himla söt ;) ska bli kul att lära känna dej ännu mer, fashion is life , you know ;)

nä får ta och sminka mej nu om jag ska åka ut till torslanda hoppas jag kommer ihåg vägen ;) haha mitt lokalsinne är dock ganska bra :D

ha en bra dag

ciao !

A day off with relaxing !

Frureinhold.se / 09 December, 2008 - 11:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är jag ledig och det är hur gott som helst :) sitter just nu och kikar på tv med 124 " , pussycat dolls - hate this part, ganska fräckt och bra ljud. Idag har jag städat, och la precis in en tvätt, känner mej riktigt duktig. Om en stund är det också lunch  :) jag och pappsen ska äta var der planerat riktigt mysigt var ett tag sedan :D i allafall i gbg. I eftermiddag ska jag ut till allum en sväng och kika på julklappar eller ah mest kolla ska inte köpa ngt... pratade även med min sötnos johanna igår, sister for life ;) hon ska göra exstensions på mig innan jul nu så jag blir fin :D längtar redan om jag ska vara ärlig. 100 slingor kommer det att gå på 4 timmar i helvete :p haha nä kommer bli hur kul som helst.

vill bara lägga ett till tack till alla mina underbara ärliga söta vänner som ställer upp och finns hela tiden, JAG älskar er så mycket ni anar inte ! Tack också för helgen, slår allt genom alla tider, bästa födelsedagen ever.. så tack..

nä ska firra mej nu och åka in till stan, ha en bra dag alla !

ciao !

hockey lyx?

Frureinhold.se / 08 December, 2008 - 19:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Det kan man lugnt säga, är hemma hos robin och ska se på hockey, han har nämnligen en ny projektor som visar en bild på 124 " ;) slå det om ni kan ! Så nu om bara några minuter startar matchen och med spelarna större än sig själv sitter man bra gött i soffan med julmust och chocklad :D

för övrigt idag har jag varit i skolan och haft en ganska onödig dag, började med en föreläsning om retorik, vilket var okej men ganska mkt upprepning från gymnasiet men men. Efter lunch blev det en händelserik lektion med hur man talar och hur man arbetar med sin röst. Efter skolan åkte jag och Elisabeth in till oden och shoppade, blev ett kvitto på 1800 :- lagom eller vad säger du anna :p min lilla gina tricot sötis :p fick i allafall 2 par byxor, 1 par leggins , ett linne, en rosa kofta och midje kjol sen köpte jag även julklapp ;)

nä nu är det match

ciao !

GRATTIS JENNIFER !!!

Frureinhold.se / 07 December, 2008 - 19:52 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag är det in födelsedag och igår hade jag kalas med tjejerna, fy fan vad kul vi hade. Började kl 17 00 med middag hemma, Pink party 2008 !! Dresscode var självklart rosa, ni ska se korten. Iallafall, vi åkte ner till gbg rätt tidigt och satte oss på bryggeriet och alla tog en pinkpanter :D under kvällen kom också Robin, Fredrik, Kalle och Annika och bakom min rygg gick tjejerna till DJ:n och bad han stanna all musik kl 12 bara för min skull och alla på bryggeriet sjöng för mig :D:D kan man ha en bättre 20 års dag ???? Nej verkligen inte, Love you all !!
                 

Idag har jag haft släck kalas också, hur mysigt som helst fick massa fint :D nu ska vi dricka glögg och mysa !

ciao !

tobbe och johannas nya bil !

Frureinhold.se / 06 December, 2008 - 13:00 / Vardagen
0 Kommentarer

var hos johanna igår och fixade luggen och då kom vi in på nya bilar och fick då reda på att dom ska köpa den as söta renault twingo orange :D

Idag är det dagen innan min födelsedag :D och mina underbara tjejer ska komma hit och dricka skumpa :D längtar redan, kommer bli en kväll att komma ihåg !! tack reda nu ;) Igår var jag nere i gbg och åt räkor med vin, såå himla gott, ngn helt ny sorts vin från californien, mums gott i allafall ! ! Mer än så blev det inte,tog det ganska lugnt ;) <3

ciao !

uch uch uch 2005

Frureinhold.se / 05 December, 2008 - 08:28 / Vardagen
1 Kommentarer

satt och kika igenom några kort från min sena ungdom haha, katastrof hur man såg ut egentligen men men tur att man förändras :p ska lägga upp två kort från turkiet 2005.


jag bjuder på dessa haha ! ha en bra dag ska till gbg efter skolan och kommer inte hem förän imon :) så

ciao !

så rätt haha :)

Frureinhold.se / 04 December, 2008 - 13:11 / Vardagen
1 Kommentarer

You don't like me, I don't like you, it don't matter
Only difference, you still listen, I don't have to
In one ear and out the other, I don't need you
Your words don't stick, I ain't perfect, but you ain't either

nytt intresse ?

Frureinhold.se / 04 December, 2008 - 13:04 / Vardagen
0 Kommentarer

japp, faktist, har kommit in i en ny sport och det verkar hur kul som helst. Säsongen börjar till våren och det är inget mindre än Road racing, är verkligen hur exalterad som helst av att följa med på träningar och tävlingar. Eftersom jag är helt förälskad i sport vet jag att jag kommer fastna stenhårt på detta ;) Lucky number # 32 !!!


ciao !

britney circus !

Frureinhold.se / 04 December, 2008 - 12:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Love me hate me say what you want about me ;)

ganska mkt så jag tänker !!

vad ska jag har på mig ?

Frureinhold.se / 04 December, 2008 - 11:35 / Vardagen
2 Kommentarer

har ett dilemma, jag fyller 20 på söndag och på lördag ska jag ha tjejmiddag med utgång. jag har tre klänningar att välja mellan och jag hoppas att jag kan få lite hjälp på traven :p


ciao !

Lyx med mary kay !

Frureinhold.se / 03 December, 2008 - 19:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag här efter en hård dag ;)  eller njea inte så hård, började med att jag vaknade vid 10 as trött men var tvungen att gå upp. Gjorde mig iordning lite snabbt och åkte ner till gbg för att hämta Mary kay paket ute i mölndal, efter det var det dags för lunch med Robin, lite slappa var vi ändå eftersom det blev max på allum. Men det var bra för då fick jag köpt julklapp till Tindra och Tuva :D så himla fint blev det ! efter maten åkte jag till kungälv för att lämna lite produkter och hälsa på sötnosarna. Det bar sedan hemåt och mitt huvud skulle rätt in i böckerna, så jävla tråkigt men är det tenta imon så är det. Får bita ihop och se till att det snart är över och vad händer i helgen ????????? Jo min födelsedag, ser så fram emot hela helgen.. woohoo ! Grattis till mig ! Nu sitter jag i allafall här med en kopp grönt te och en skön ansiktsmask från mary kay, lyx på hög nivå!! Besök min hemsida, höstmörkret äter upp en alla behöver lyx.
Jennifer.tang.marykay.se


happy B-day britney !

Frureinhold.se / 02 December, 2008 - 10:24 / Vardagen
2 Kommentarer

så var hon ett år äldre och som ni alla vet går det rätt bra för Britney Spears just nu, sitter på mtv och kikar in top 10 at 10, helt sjukt bra är hon, trots allt så är hon mäktigast av alla !!! en av mina absoluta favoriter är toxic, boys, I'm a slave for you m.m finns nog ingen låt som inte är hur bra som helst. Så Grattis till henne.

Idag är det pluggar dag som aldrig förr, as tråkigt väder ute kallt och jävligt så med en kaffe och smörgås i handen ska jag kura ihop mig och längta tills allt detta är över och helg igen :p för vems B-day är det inte i helgen ???? jo jaaa så klart, nu ska man börja få betala när man får till doktorn och man får köpa sprit på systemet, uch uch uch lät lite väl vuxet, känner mej inte en dag efter 16 ;) haha

nä nog för stunden, dags för gossip girl

ciao !

tillbaka till vardagen !

Frureinhold.se / 01 December, 2008 - 16:49 / Vardagen
0 Kommentarer

så var det måndag igen, värsta dagen på hela veckan, för det första är man sjukt trött när klockan ringer, för det andra är det långt kvar till helgen :p och sen är det bara allmänt tråkigt. I allafall, idag har jag först varit i skolan tillsammans med Diana och Elisabeth. Vi skulle nämnligen fixa några kommentarer till analyser som andra grupper har gjort, gick riktigt bra dock fanns det några få saker som vi undrade hur författarna hade tänkt. Men men alla kan inte vara lika perfekta som oss :p haha

Efter skolan blev det en snabb kaffe och sen bar det av till doktorn, fick mitt sjukintyg och ingen thailand för min del :( men som är får jag pengarna tillbaka.

Nu ikväll är det dags för att komma ner på jorden igen efter en helg med allt möjligt :) och sen börja planera pluggandet för tentan på torsdag.

ha en bra kväll alla

ciao !