StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

blondie ?

Frureinhold.se / 27 Juli, 2007 - 09:22 /
2 Kommentarer

japp idag ska man börja slinga håret då :p ska bli kul att bli blond igen.. va änna ett tag sedan :p haha

uppe med tuppen idag allafall och börja städa lägenheten, så himla fint blev det :p slipper dreas göra det när han kommer hem också snäll som jag är ;) men han får äran att laga mat istället :p tihi!!

så är det fredag idag för fan vad gött, vilket betyder att imon är det volvo summer party :p skit kul ska det bli om jag får säga det själv :p hoppas det blir lyckat :)

nä hinner inte skriva mera nu måste skynda mej och fixa saker innan jag ska åka.. see yaah !!

japp japp

Frureinhold.se / 26 Juli, 2007 - 11:43 /
0 Kommentarer

ändå trevligt att se att så många tar del av min blogg helt sjukt va kul mitt liv måste vara ändå ;) speciellt från dej jossan haha gulligt av dej att besöka min efterfest varje dag haha ;);) men nog om henne.. samma dag samma rutin vakna duscha laga mat litem ake up och sen jobbet , jobba , hem och sen sova :p låter fan inte så kul men tro det eller ej det är det faktist roligt.

Dagens blondin, ah det får nog bli jag haha, ska ut genom lägenheten för att öppna dörren där nere, och vad händer ???? joo lägenhets dörren smäller igen och jag står i min rosa morgonrock ute låst hahahaha :p förstår ni eller helt sjukt klantigt.. men smidig som man är klättra jag in genom fönstret och allt var löst :p haha men fan vad klantigt gjort av mej hahaha men men sånt händer :p (A)

imon är det löning jiipiiie :D ska handla massa kul och festa masssor :p först imon bitti ska jag tina och josse åka och stor handla :p skoj skoj sen på lördag är det volvo summer party riktigt kuuul :D:D japp japp :p sen ska jag och andreas handla massa fint till våran nya lägenhet :):)

jaja nu måste jag fixa lite saker see yaah !

som den vackraste människan jag någonsin mött

Frureinhold.se / 25 Juli, 2007 - 12:19 /
0 Kommentarer

det behöver sägas eller sjungas, allt syns bara man öppnar ögonen, de dej omkring, allt är en gåta men innerst inne förstår du. tro mej !

idag är det onsdag woohoo snart helg ;D längtar fast det känns som om helgen är så jävla kort :/ den tar ju fan slut med en gång, riktigt segt men men skönt så länge det varar. I helgen är det också volvo summer partiiee :D:D wiihooo as nice ska bli skit skoj..

 Om en stund ska jag åka och hämta tina :) och sen josse och så bär det av till jobbet, dagarna går fan fort undra vad det är som gör att den går så fort.. :) fan första jobbet efter åby som dagfarna springer fram :D

nä nu är jag bara trött på det här ge mej min lägenhet så jag kan börja inreda :D:D

see yaah ska åka nu !

a hard work

Frureinhold.se / 24 Juli, 2007 - 17:26 /
0 Kommentarer

haha så är man på jobbet, rätt okej ändå går fort, mkt bättre jobb än på resturangen, mkt bättre betalt och så mkt roligare :D:D hehe tycker fan syndom er som slavar i resturangen ni gör verkligen ett misstag, kroppen tar stryk som fan hahah :p

idag har jag och min baby 4 månader förlovningsdag :D riktigt kul baby och jag är lika lycklig om inte lyckligare, det perfekta paret är vi ;) love you !!!

nä nu får jag börja igen , see yaah !

så är det en ny dag :p

Frureinhold.se / 24 Juli, 2007 - 09:45 /
0 Kommentarer

så är det tisdag.. uppe med tuppen idga kan man säga, kl 8 ringde klockan och det var dags att gå upp :p men ska man slippa ha ett berg av tvätt på orsdag va det lika bra att gå upp och tvätta hälften idag :p tar inte lika lång tid heller :p räcker med två tvättar :)

gud vad skönt att solen börjat titta fram nu :D solen är verkligen saknad, det är bara regn regn och regn.. :(:( så tack för att du tränger dig igenom de mörka molnen. :)
Snart blir man blind också det ska bli riktigt kul :D va ett tag sedan, hoppas att jag passar i det :)

måste bara tillägga att jag har det allra bästa vännerna och den bästa pojkvännen i hela världen, finns inga som ställer upp så mycket som ni gör, och andreas du är den bästa som finns, du är den vackraste människan jag någonsin mött.. Älskar dej !!

nä nu ska jag ner och kolla tvätten och sen laga mat :) see yaah ha en bra dag !!

mijauu I'm ZZZZzzzz

Frureinhold.se / 23 Juli, 2007 - 10:55 /
0 Kommentarer

så är det måndag igen, lätt den jobbigaste dagen på hela veckan. Man är alltid trött och man vill alsrig riktigt gå upp ur sängen när klockan ringer.. Men nu är man i allafall uppe. tack för duschen, den som nu uppfann den sjukt gött att vakna till i den och sen lägga på en svalkande ansiktsmask , mmm liife is perfect efter det haha :D

vad har man gjort i helgen nu då ? hmm först i fredags slutade jag jobbet kl 7 så då åkte jag och hämtade fiia lotta vid centralen :):) gud va kul att få träffa dej igen hjärtat, saknat dej massor vi har alltid så kul tillsammans  :):) sen åkte vi hem till mig och andreas och började göra oss iordning, riktigt jobbigt att komma på ngt att ha på sig tog riktigt lång tid och hela min garderob låg fan på soffan hahha :p men till slut fick till outfiten :p då va vi tvungna att slänga på lite smink :p haha stackars marlehne som satt och väntade på oss :p va ju liksom meningen att vi skulle äta tårta vid nio och att vi skulle vara där då :p hahah (A) tog lite längre tid men inte överdrivet :p Hoppas du fick en bra födelsedag i allfall marlene gumman :) 19 och allt nu.
Kvällen va lyckad vi dansa drack och myste lite i bilen haha :p så gött att få snacka med dej stumpan jävligt lika oo jaa :p hhahaha hoppas vi ses snart igen saknar dej redan :( :)
på lördagen åkte jag och andreas och köpte våran fiiiina soffa :D:D ååh bara älskar den, så himla fin :D bästa köpet någonsin :D sen när vi kom hem montera vi den och så ;) Och idag va det andreas tur att dricka så jag fick köra så jag satt hemma en stund på kvällen va sååå trött kollade på film osv :p men så ringde johanna och då va jag bara tvungen att åka upp till henne fick sånt suuuuug :p så jag åkte upp och  öntade på att andreas ville hem och det tog fan inte lång tid :p hahahah 
sen blev det alla fall söndag och på söndagar är det slapp till 100 % :D massa mys och inget mer :p hehe

n nu ska jag diska och fixa lite... have a nice daaay !!

not yet a woman

Frureinhold.se / 20 Juli, 2007 - 12:57 /
0 Kommentarer

I used to think
I had the answers to everything
Mm but now I know
That life doesn't always go my way.
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize

I'm not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between
I'm not a girl

fredag..

Frureinhold.se / 20 Juli, 2007 - 10:04 /
0 Kommentarer

bästa dagen på hela veckan, man går på jobbet och bara vet att det snart är ledighet hur gött som helst :)
Kom precis hem från tandläkaren, och inga tandtroll här inte :) duktig jag är som aldrig lyckats få ngt sånt :p men hur svårt kan det vara att borsta tänderna varje dag och ge fan i för mkt dricka :p hur simpelt som helt ;)

Idag ska vi också fira marlene för hon fyller 19 :):) hurraa vi ska först vara hemma hos henne och fika och allt sånt sen drar vi till fallens :) hoppas på en lyckad kväll. Åhh längtar också tills jag ska hämta upp fiia lotta :D va så länge sen vi sågs ska bli så sjukt kul att få träffa dej igen trollet mitt..

 nu är det heller inte långt kvar tills jag  dreas och toulous ska flytta :D till våran fiin fiiina lägenhet, längtar verkligen ska köpa massa nya fina saker :D:D kommer bli så toppen bra allting, bäst av alla är du baby, finns ingen som förgyller mitt liv så som du gör, du är allt en tjej kan önska sig !

nä nu ska jag göra frukost nam nam ..

see yaah !

07.00 trötttt :O

Frureinhold.se / 19 Juli, 2007 - 07:39 /
0 Kommentarer

hatar tvätt dagar, får gå upp kl 7 när man egentligen ska upp runt tio elva, blir så segt på jobbet när man är uppe såhär tidigt, kvällspassen bli så sjuuuuuuuuuukt långa haha :p jaja men tvätta måste man ju så det är la bara att acceptera :)

vilken otroligt tråkig sommar det varit hittils, bara regn regn regn och regn, man undrar fan när det ska vända, riktigt tröttsamt. tur man har som jobbar annars hade jag blivit tikrigt deppig haha .. Vad ska man hitta på i helgen då ? joo då fyller första marlene år så det blir fallens sen ska jag träffa fiia som iof också ska med till fallens :p riktigt trevligt ska det bli att träffa henne va ju fan en hel evighet sen :(:(

nä nu ska jag ner och kolla tvätten hörs senare ! tjingeliing !
 
 kan jag få helg och löning nu :D hatar när det närmar sig den sista i månaden inga pengar kvar alls riktigt deprimerande :( men snart kommer dom :D sen nästa helg får man inte glömma att det är volvo summer party :D:D:D längtar ska bli sjukt kul med alla på volvo :p parrttiie parrttiiee.

shit tror inte det är förän först nu man inser att man inte ska tillbaka till skolan till hösten, man kommer inte att träffa alla kompisar och inget med skoj och stim i klassrujmmet :( kommer sakna den tiden ngt så sjukt mkt :( studenten va verkligen oförglömlig, miss you aaaaaaaalll!! ( nästan ) ;)

*gäsp* kanske dags att klunka i sig lite kaffe nu igen så man vaknar till liv, ska ju vara uppe till 11 i kväll och jobba, brrrr riktigt jobbigt när man tänker efter ghaha men men sånt man får leva med om man vill ha massa pengar haha  :p
 '
see yaah haha tjingeliingen !!

Välkommen till min nya blogg!

Frureinhold.se / 19 Juli, 2007 - 07:33 /
0 Kommentarer